Pārmaiņas. Pirmajās rindās vietējie komunisti…, tikai tad okupanti

Vēsturnieks Oleksandrs vienreizēji precīzi raksturo krievus, diemžēl Latvijā daudzi cenšas tiem līdzināties. Pirmajās rindās, protams, atrodas komunisti un čekisti, kas pārspēj pat pašus krievus, tā cenšoties izpatikt okupantu varai, bet netrūkst arī vienkāršo cilvēku, kuri tādu uzvedību uzskata par normālu un laikam atbilstošu.

Varu teikt tikai vienu, tādā gadījumā tie nekad nav tikušies ar rietumu miljonāriem, tāpat kā vairums krievijas iedzīvotāju. Ar vienkāršību un askētismu varētu raksturot rietumu turīgo slāni, saprotams ir izņēmumi, bet ļoti reti. Un ziniet kāpēc ir tā, tādēļ, ka likuma priekšā visi ir vienādi un darba devējs nes pilnu atbildību gan materiālo, gan morālo par saviem darbiniekiem. Latvijas uzņēmēji, pateicoties 4.maija komunistu kliķes gatavotajiem likumiem, no atbildības ir atbrīvoti.

Staļins – visu laiku izcilākais arhitekts, nacionālās identitātes likvidēšanai ilgtermiņā.

Ukrainas žurnālistu Portņikovu uzskatu par vienu no zinošākajiem, starp politiskajiem analītiķiem.

Ko nezinām par ASV, otrā pasaules kara laikā.

LRTT piebilde

” Pirmajās rindās protams atrodas komunisti un čekisti, kas pārspēj pat pašus krievus,..” Protams, ka vietējiem komunistiem un čekistiem ir jāpārspēj krievi, jo !!!, krievi ir tikai ienaidnieki, bet čekisti un komunisti ir NODEVĒJI, kuriem piemērojams jau pavisam cits sods ! Un ne tikai čekisti un komunisti, bet visi tie, kuri visus pēcAtmodas gadus ir bijuši pie LEMŠANAS ! Visu sasaukumu deputāTEĻI ar ļoti retiem izņēmumiem “sēdēs” ar pilnīgu mantas atsavināšanu līdz “desmitajam augumam”. Izrēķināšanās būs arī pēc vecā Hemingveja principa, kurš reiz sacīja: “Ne visas lietas jākārto tiesas ceļa, bet ir tādas, kuras vieglāk nokārtot uz ielas !”

Kāpēc lai ar šiem deģenerātiem liets kārtotu tiesā ? Mežviets labi apjēdz, ka reiz tiksies ar mani “uz lielas” !

05.08.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu redz un tas tev tiek norādīts.

  2. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/kad-es-saku-blaut-pa-visu-veikalu-virietis-atri-aizmuka-rezisors-viesturs-kairiss-vilanos-piedzivojis-traku-pieredzi/komentari

    Shis “nepareizais” kom. tiek dzeests bez mitas:
     23:18, 5. augusts 2023
    no malas 2023. gada 2. augusta 13.19 https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/423472-saku-blaut-pa-visu-veikalu-kairiss-par-pieredzeto-vilanos/?utm_source=kasjaunslv&utm_medium=banner&utm_campaign=kasjaunsBan100Px300px Bet ikdienas darbos Kairišs tik ļoti cīnijās par latviskuma atmešanu un tikai latgaliskā ieviešanu, ka bezgala iepriecināja kremļa okupantu vadību un vietējos viņu pūžņus LV! Pārspīlētais viņa Latgales lokālpatriotisms, laikā kad joprojām visa Latvija pārpilna ar aktīviem kremļa emisāriem un viņu milzīgo okupantu masu ir stulbums, vai nodevība!? Visus spēkus ir jāvelta okupantu masas izvākšanai no mūsu zemes un tikai pēc tam varam darīt visu vajadzīgo novadu patības, dialekta, valodas izrunas izkopšanai, to atbalstam un stiprināšanai! Vai konkistadoru paņēmieni un Amerikas indiānu cilšu sarīdīšana ar tik bezgala bēdīgo rezultātu neko nemāca kairišiem, viļumiem un citiem aptaurētajiem “lokālpatriotiem” – krievu okupantu bezmaksas palīgiem, kamēr to barbaru pūļi prettiesiski naturalizējas un jau atkal valda Latvijā!??

  3. Par 4.maija salašņām vadibā, mēdijos, milit. struktūrās saka:

    https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/50774-propaganda-vai-lets-veids-ka-piesaistit-uzmanibu/

    Aleksandrs78
    No 5.kolonnas kremlinu muldoņas, tik viens jau kuro reizi ir skaidrs, bez soda agresoru algotņi savu melno un cinisko melu propagandu nepārtrauks! Un redzams, iedrošinājums un atbalsts šīm ļaunuma infuzorijām ir no mūsu valstī esošajām kremļa emisāriem – spiegiem LV varas intitūcijās. Kuri, redzans, sava milzīgā skaita dēļ pagaidām jūtas droši un netraucēti un pat šķiet LV NATO struktūrās, kā liek saprast šī regulaŗā kremļa algotņu nekaunīgā Ukrainas kara notikumu falsifikācija un ķrievu okupantu kara propaganda!

    https://www.la.lv/ledus-beidzot-ir-sakustejies-latvija-grasas-atvieglot-prasibas-viesstradnieku-iecelosanai/komentari

    Gandrīž tieši par tēmu: 8:45, 5. augusts 2023
    Saskaņā ar likumu pastāvīgās uzturēšanās atļauja zaudēs spēku no 2023.gada 2.septembra. Lai turpinātu uzturēties Latvijā, cilvēkam PMLP jāiesniedz dokumenti pastāvīgās uzturēšanās atļaujas pieprasīšanai.Ja pieteikums PMLP netiks saņemts līdz 2023.gada 1.septembrim, pastāvīgās uzturēšanās atļauja zaudēs spēku no 2023.gada 2.septembra, un Latvijas teritorija jāatstāj līdz 2023.gada 2.decembrim.Iekšlietu dienesti “nemedīs” tos krievijas pilsoņus, kas nesadarbosies ar valsti un nekārtos latviešu valodas pārbaudi, nesen Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” norādīja iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS). ============================================== Vai nav “jauka”nodevēju darbības imitācija, faktiski neko nemaint okupantu masas esamībai LV? Ar nelietīgās TUA palīdzību ievesta apm. 60 000 krievu masa. Un nu pat šie 6000 svešo varēs turpināt pretlatviskās darbības, ko ļoti spilgti izgaismoja notikumi Jūrmalas pludmalē!

    Joprojām kangari valda 0:22, 6. augusts 2023
    un dara visu iespējamo. lai LV neatgrieztos izbraukušo latviešu masa, bet gan dara visu, lai tas tiem radītu visādas problēmas! Un tāpēc varētu atšķaidīt kangariem tik nevēlamo atlikušo dzimtenē latviešu tautas nacionālo garu un tās pašapziņu, visādi fiziski un garīgi smacējot likumīgos LV pilsoņus ar psrs okupantu prettiesisko naturalizāciju, ar viņu nekauņu masu ikdienā it visur un nu vēl ievedot mentāli, valodnieciski un garīgi latviešiem pavisam svešo migrantu masu, melojot par darba roku trukumu, bet maksājot migrantiem vairāk kā pašu cilvēkiem?!

  4. Слава КПСС saka:

    Приспособился к жизни
    Наш великий народ:
    Там, где нечего спиздить,
    Там никто не живёт.

  5. polonijs saka:

    Aivars Borovkovs un Normunds Nežviets, kā teica vecais čekists Juris Bojārs, labi zina, ka Putina polonijs sasniegs arī viņus, kad pienāks laiks. Lūdzu palūdziet nopublicēt Aivara Borovkova un Normunda Mežvieta diplomdarbus ar atsaucēm uz Marksa, Engelsa un Ļeņina darbiem. Komuniste Ilga Gore Kreituse (čekista Aivara Kreituss sieva); smuki runā, kā Normunds Mežviets pirka kursa darbus un diplomdarbu.

  6. Мат как технология по выпуску пушечного мяса saka:

    Уши вянут. Эдуард Тополь – о матерщине и поколении “Пу”

    https://www.svoboda.org/a/ushi-vyanut-eduard-topolj-o-russkom-mate-i-pokolenii-pu-/32524212.html

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Kails spalvains vīrietis pie kases!? Padomajies, ja vīrietis staigā kails, tad tas ir ārprāts, bet sievietes strādā apkalpojošā sfērā publiski apakšveļā. Tas nav tikai krievushkas, bet visu tautību padebilas sievietes kurām skaistuma izjūta ir tikai saprotama guļamistabas gultā. Kad pienākas redzēt to ārējo modi, kā staigā cilvēki publiski, tad jāpiekrīt Darvina teorijai. Šajos laikos tāda realitāte, ka darbiniekiem ir tiesības tiesāt priekšniecību kura uzliek par pienākumu darbā ierasties pieklājīgas drēbēs un Grantins arī pieder pie tās murgu pasaules sludinadams cilvēku un sieviešu tiesības, bet vēl ir zvēru tiesības. Vakar kāds uzbrauca kakim virsū un aizbrauca no slepkavības vietas! Šodien atņēma auto un aizsūtīja uz Ukrainu, bet šoferim atņēma bērnus un aizsūtīja uz Ameriku un sieva kļuva laimīga, ka vīrs sēd cietumā par agresīvu izturēšanos pret bērniem.

  8. Trigger saka:

    Ukraiņu vēsturnieks ir nedaudz sapuvis ar primitīvo komunālo sistēmu kā iespējamo iemeslu pašreizējam kliedzošam kultūras trūkumam starp
    krievvalodīgiem. Fakts ir tāds, ka baltiem, lībiešiem, igauņiem pirms vācu kundzības bija tāda pati primitīvā sabiedrība, izņemot Jersikas valstisko veidojumu. Un ne tikai viņiem, lūk, somiem, lapiešiem ir tas pats. Metālu ieguva maiņas ceļā, PIRMS VĀCIEŠIEM AKMEŅU MĀJAS NEBIJA. Un kas? Vai to seno cilvēku mentalitāte, kuriem nebija nekāda sakara ar krievu ciltīm, sakrita ar tagadējiem orkiem?
    Esiet uzmanīgi ar vēsturi!

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Tam primitivajam triperim ir jānorāda, ka pirms vācu kundzības vēl ir dzīvots tūkstošiem gadu i tautām bij praktiski visām Auglības kults, kas ir galvenie svētki gadā!? Kopīgais vēsturē ir saskatāms daudzām tautām un Prūsijas iznīcināšana bij tāda pati, kā Ivans Bargais iznīcināja Novgorodu! Kas pēc asinīm tas Ivans Bargais!? Māte tam bij no Lietuvas lielvalsts knaziates ielīdusi Maskavija un trešās Romas ideoloģija Maskavija ir iespriceta no Romas pirms iznīcinot Konstantinopoli ar musulmaņu rokām, bet pēc pravietojymiem turkus izdzis ārā krievi un tas nozīmē, ka ukraini karā zaudēs vai pareizāk sakot sabiedrotie uzmetis. Kā sauc Kijevas galveno ielu? Tā reiz bija liela upe un tā izzuva no cilvēku asinīm kuri negribēja pieņemt kristietību tiem cirta galvas nost valdnieks kurš pats bij saprecejies ar Bizantijas pizdu. Nekas nav mainījies! Kā vecis pie varas esos sapisas ar žīdu pizdu tā tautai pāri nāk bēdas! Nu Medvegeva purns jau ļoti velk uz saviem senčiem Romanovu izdzimteņiem. No kurienes tas viņu stāsts, ka viņi būtu cēlušies no Prusu labiesu kārts? Vēl strelki par godu tiem pipeli devēja par Nikolaju, kā šodien Putin huilo. Nekur tā vācu kundziba nav zudusi un Kurzemes Zemgales hercoga pēcteči katru gadu brauc baleties uz Rundāles pili. Iespējams viņi tur dzer bērnu asinis un drate viens otru dažādās varavīksnes krāsās, kā tas ir bijis cauri gadu simteņiem tiem aristokrātijas izdzimteņiem. Savdabīgi ir tas, ka tur, kur ir iesēdusies jūdu kristietība visur ir tautās ienests maucibas kults – Debilizacija. Anglijā to var redzēt īpaši izteikti, bet problēma, ka to netīrību ievaza no turienes vietējie kultūras pārstāvji. 70 – 80 tajos tie brauca uz rietumiem – vākiem gūt kultūras apmaiņas pieredzi, bet patiesībā saņemt norādījumus Nacionālām pārvērtībām un tautu sexsualizesanas propoganda.

  10. Tam Trigger 2023. gada 7. augusta 12.58 saka:

    Pēc kāda triggerprāt zinīša domāmm, ukraiņu vēsturnieks esot nedaudz sapuvis un ar primitīvo komunālo sistēmu, kā iespējamo iemeslu pašreizējam kliedzošam kultūras trūkumam starp krievvalodīgiem?! Nu, nav tas nekāds pašreizējais kliedzošais krievu kultūras trūkums, bet gan viņu sugas gadsimtu norma.
    Un faktu nav nekādu, ka baltu senčiem, pirms daudznacionālo krustnešu iebrukuma, ar pārsvarā toreiz tiem valdošo vācu valodu, bijusi primitīva sabiedrība, jo vienīgie baltu “primitīvisma” liecinieki ir paši iebrucēji, kuri sevi deklarēja par “gaismas nesējiem”. Gluži tāpat, kā krievu barbari 1940.gadā. Jo vienīgi akmens celtnes nebūt neliecina par arī kādas tautas garīguma pakāpi, jo arī koka pilīs tapa smalki rūnu, bērza tāšu raksti un uzkrātas viedas zināšanas un tautiskās, etniskās folkloras izveide un izplatība, pie tam tik augstā līmenī, ka tapa par kultūras liecību, kas tiek izcili novērtēta mūsdienās visā pasaulē! Kaut diemžēl, tas ir gandrīz vienīgais senās baltu, latviešu cilšu kultūras liecinieks, ja neskaita izrakumu smalkās rotas lietas, ieročus utt.jo visu reāli pierādāmo baltu cilšu kultūras mantojumu iebrucēji iznīcināja un paraugus aizveda uz Romu, kas to nav publiski atklājuši līdz pat šodienai!Jo viena lieta iekarot mežoņus un nest tiem “gara gaismu un pestīšanu”, cita lieta iznīcināt tiem svešu, augstu kultūru, to nopostot, bet vēlāk tomēr atnesot arī tā laika izglītību un zināšanas. Ko nekādi nevar teikt par vēlāko krievu primātu ordām un to barbarisko dzīvesveidu un uzskatiem. Par šo bezkultūras lopiskumu, ko šie krievu mežoņi Baltijai uzspieda gan pustrakā petjkas 1. laikā, gan vēlākie kremļa sadisti un dzīvnieki sarkanarmijas formās. Un patiesi esiet uzmanīgi ar vēsturi, tā var izrādīties pavisam, pavisam citāda!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *