Izlasiet šo un jūs sapratīsiet sātanisma visuresību !

Par vācu žurnālisti Jutu Rābi

“Par spīti aizliegumam viņa vairākkārt veikusi niršanas ekspedīcijas pie kuģa vraka, līdz 2000. gadā Zviedrija izdeva Rābes aresta orderi un viņai tika liegts iebraukt Zviedrijā.”

Kā redzam, tad Zviedrijā tā pati noziedznieku banda- Jahves  kalpi valda, kas iznīcina Latviju.

Atbildīgos amatos ES tiek iebīdīti visīstākie krimināl- elementi.

Pietiek paskatīties, kuri pārstāv Latviju, lai uzmestos zosāda !

Par Dombrovska kriminālām gaitām tiek rakstīts gan vācu valodā, gan angliski, bet nekas nenotiek !!!

Ušakovs un Ameriks, kuri izlaupījuši Rīgu, veikuši prātam neaptveramu genocīdu pret latviešu tautu, tiek ES apveltīti ar ietekmīgiem amatiem. Latvijā no ES ierodas noziedznieks Levits ar savu sex- matraci Kucinu un liedz izbeigt žīd- cionistu safabricēto krimināl- LIETU pret izcilo latvieti- trīs žīdu glābēju, Herbertu Cukuru !!!

Lai nolādēts hazāržīdu cionisms ar E. Levitu priekšgalā, kas veic genocīdu pret latviešu tautu:

Gļēvajam tas pats „ceļš” būs ejams, kas nodevējam

“21. gadsimts. Eiropa un it kā demokrātija. Kā tas iespējams?

Ak, aizmirstiet par to !

Meli ir visur, visās jomās.

Neviens vairs par to nebrīnās.

Nevienu tas vairs nekaitina, un neviens pret meliem neprotestē.

Ja šie meli būtu atmaskoti laika posmā no 1995. līdz 2000. gadam, cilvēki būtu rīkojuši demonstrācijas, protestus. Šodien neviens vairs nejūt motivāciju protestēt, jo meli kļuvuši par ierastu parādību.

Cilvēki no politiķiem negaida neko citu kā tikai melus. Tiklīdz politiķi atver mutes, pār viņu lūpām plūst melu straumes. Mēs saprotam, ka tā notiek visā pasaulē. «Estonia» katastrofas lieta ir tikai viens neliels punkts Eiropas un visas pasaules melu jūrā.

Ja paskatās uz to, kā Eiropas Savienībā tiek dalīta fondu nauda, kam tā tiek novirzīta un kā tiek kontrolēts tās izlietojums… tas ir milzīgs purvs.

Pie mums Vācijā daudzi ir pārsteigti par vēlēšanu rezultātiem. Es neesmu, jo cilvēki ir zaudējuši ticību tam, ka valdība, politiķi un valsts pārvalde kaut ko dara cilvēku labā. Valdībai, politiķiem un valsts pārvaldes ierēdņiem vispirms rūp viņi paši, viņu partiju biedri un viņiem pietuvināto loks.

[Vācijas kanclere] Angela Merkele šeit, Vācijā, ir gandrīz zaudējusi atbalstu, bet viņu tas vispār nesatrauc, viņai šķiet, ka nav izdarījusi neko nepareizu. Viņi nav sapratuši tautas doto signālu un neredz vajadzību kaut ko mainīt savā rīcībā un uzvedībā. Kamēr kāda opozīcijas partija neiegūs vairākumu, viss turpināsies kā ierasts. Vācijas iedzīvotājus tas tracina.

Prognozēju, ka nākamo gadu laikā šeit gaidāmas vardarbīgas demonstrācijas.

Domāju, ka pat policija nespēs tās apturēt.”

Visu šo ārprāta rakstu variet lasīt: šeit





Ja izlasīji, tad saprati, ka: “hazāru mafija” pārvalda pasauli un Latvijā ir koncentrēti tās lielākie spēki, kurus pārstāv Latvijā atstātais Padomju virsnieku kontingents, kuriem tika pevienots arī VDR stacionētās vienības.

Par to parūpējās tieši šodienas Latvijas galvenais sātanists E. Levits.

Šis sātaniskais izdzimums ar savu bandu darīs visu, lai pilnībā un vienreiz pa visām reizēm likvidētu gan L. Grantiņu, gan LRTT un H-86.

Tāpēc visiem, kuriem interesē Patiesība un latviešu tautas LIKTENIS, kopējiet šeit sacīto, jo pēc šīs i- vietnes iznīcināšanas, jums Patiesību vairs neatrast nekur !!!

05.10.19





Krievu/ebreju mafija vāciski:

Krievu mafija krieviski:

(Kā redzam, tad krieviskais video vairs nav vēlams sistēmai.Viss tiek dzēsts, kas var kaitēt valdošajiem. Kad gatavoju šo rakstu, tas vēl bija redzams. Dzēšana vēl lielākos apmēros notiek Latvija. Levitisms paradā savus asiņainos ilkņus)

You may also like...

5 komentāru

  1. Cerība saka:

    70 gaadi. 70 gadi ir pagājuši, kopš LV un LR 1918 okupācijas, 1940.g.17.jūnijā. 70 gadi ir prasīta palīdzība gan ASV, gan visām Eiropas valstīm. Nav palīdzēts. Nu ko tad vēl vienus 150 gadus prasīsim palīdzību šīm pašām valstīm?

    Āzija. Jāprasa palīdzība Āzijas valstīm. Citplanētieši, kas arī varbūt var palīdzēt mums, bet viņu adresi mēs nezinām. Kur rakstīt?
    Eiropai, ASV arī protams atgādinājumus jāraksta. Lai vēlāk nesaka, ka neprasījāt. Bet pēc septiņdesmit gadus prasīšanas. Naivi mazākā mērā ir cerēt uz palīdzību no viņu puses. Un tad kad viņi varēja reāli fiziski palīdzēt. Pēc 2 pasaules kara. Nepalīdzēja. Nebija gribas. Tad tagad viņi vairs fiziski nevar palīdzēt. Viņiem pašiem vajadzīga palīdzība. No Maskavas realizētajiem teroriem uz planētas zeme.
    Drīz, pavisam drīz Ukrainu uzņems ES. Un pārpludinās visu Eiropu šie hazāržīdi. Fiziski apludinās. Bet Vācijas ekonomika no tā necietīs. Jo noteiks nevienlīdzīgu apmaksu. Vācija izdarīs tādu pat diskrimināciju ekonomisku. Ka Ukrainā neko nevarēs izaudzēt lētu, un atmaksāsies tieši uz Ukrainu vest kartupeļus izaudzēt us Vācijā.
    Visam tam stāv aizmugurē Sātans. Sātans, kurā midzenis ir Kremlī.
    .
    .
    .
    Admins
    Maskava un Latvija ir tikai Sātana midzeņa filiāles. Midzenis ir Telavivā.

  2. ... saka:

    Laba zinja.
    Sodien, ap dienas vidu, Rigas lidosta bija absoluts stopers un pilnigs ansluss . Uz izbrauksanas zonu rinda staveja
    1000 cilveki un necilveki kopa skaitami. Rinda ,pa pieciem ,ne pa vienam. Stunda bija no rindas sakuma lidz somu parbaudei un vairak…… Cilveki panika ,kas nokavejies, caur gumijam lida,ka aptrakusi, bija tadi,kas pie pedejas
    linijas,pirms pagrieziena lavijas pie parbaudes konveijera,kaa sliekas,cauri aizsarggumijam, bez kauna un sirdsapzinas…
    Nekad,pat visblivakajas Latvju Tautas izbrauksanas dienas nav bijusi. TADA RINDA!!!

    Sodien….. rinda stavetaji bija krievi,zidi,krievzidi,zidkrievi un citi salasnas…..

    Sejas,siem visiem, bija panikas pilnas un bravura bija izzudusi. Ta luk!

  3. RB - ... saka:

    Jūs to nopietni? Kāpēc tāda panika?
    .
    .
    .
    Admins
    Man arī liekas, ka tas ir čušs, bet komentētājs, ja skatās pēc datiem, nav no muldētājiem… . Bet varbūt,ka šoreiz vēlamais uzdots par īstenību.

  4. Māris M. saka:

    Panikas lēkmes viņiem pa laikam mēdz būt. Tas ir tiesa. To gan neesmu redzējis stacijās un lidostās, bet sadzīvě. No kurienes tā rodas, manuprāt, vislabāk zina tikai viņi paši.

    Suņi zin ko ēduši.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *