Ar ģenētiskajiem sūdiem krieviem varētu tikt ātri galā..

Ar ģenētiskajiem sūdiem krieviem varētu ātri tikt galā, ja aiz viņiem nestāvētu “krievu skolu” aizstāvji, tā saucamie jebreji, kuri ir noziedznieka Suharenko “midzeņa”(Sinagogas) iemītnieki. To, protams, saprot arī L. Langa, bet ja viņa to pasacīs atklāti, tad noteikti ejot uz mājām “neievēros tramvaju”. Un, ja mēs esam pietiekoši vērīgi, tad visas Latvijas problēmas ir sākušās aiz smirdīgajām Suharenko iestādes durvīm.

Sātans un viņa padevīgais kalps(nu padomā, kas šim mēslam bija ko darīt pie šī bandīta?)

Ja kāds to mēģina “ievērot”, tad ir jāsaskaras ar Mežvieta kantora pārstāvjiem un apsūdzību antisemītismā, kaut arī šiem ģenētiskajiem atkritumiem ar semītiem ir tik pat daudz kopīgs kā gonorejai(triperim) ar gripu. Par to vien, ka šie hazāriskie antisemītiskie draņķi ir sevi definējuši par semītiem, viņi būtu jātiesā un jāiespundē aiz restēm !

Visa Latvijas Valsts Drošības policija sastāv 100% no šiem atkritumiem. VDD galvenā valoda, tāpat kā Latvijas Armijas ģenerālštāba valoda ir krievu. Par pirmo es pārliecinājos personīgi, bet par otro man ir ziņas no ticamiem avotiem ! Tad par kādu Latviju un latviešu valodu mūsu zemē varam runāt, ja visas represīvās iestādes ir nokomplektētas no putiniskajiem izdzimumiem- šleseriem, poļakiem, rosļikveidīgajiem !

To visu zina arī Saeimas parazīti ar r. dzintaru priekšgalā ! To visu zina arī mūsu “svētie tēvi”, bet viņi klusē, jo visi ir saistīti ar bijušajiem KGBistiem un viņu pārvaldīto sistēmu.

Jā, latviet, visas baznīcas- ticības ir Sātana radītas ! Tātad, visas iestādes Latvijā kalpo ļaunajam ! Tieši ticības ir lējušas visvairāk miermīlīgo cilvēku asinis un it sevišķi ar to izceļas tieši jūdaiskā kristietība ! Kristus sacīja uz varenajām “pielūgsmes” celtnēm: “Un pienāks diena, kad akmens uz akmeņa nepaliks pāri no viņām !”

Kaut nu tā diena pienāktu ātrāk !

25.07.23

Liana Langa ir kopā ar Liana RunāLatviski.

Paldies Latvijas Avīzei!

Dzejniece, atdzejotāja un publiciste Liāna Langa kopš aizvadītā gada maija īsteno kampaņu “Atkrievisko Latviju!” un tās laikā ieguvusi pulku atbalstītāju un ne mazums kritiķu par savu aso un tiešo viedokli. Kopš kampaņas uzsākšanas ir aizritējis jau vairāk nekā gads, un Langas darbības novērtējums ir sasniedzis daudz augstākus plauktus par sociālajiem tīkliem. Nupat par valsts valodas stiprināšanu viņa saņēma uzslavu no Valsts prezidenta Egila Levita, bet asu kritiku, pat vēršoties drošības iestādēs – no “Latvijas Pirmajā vietā” vadītāja un Saeimas deputāta Aināra Šlesera.

Dzejniece gandrīz katru dienu publicē cilvēku stāstus par krievu valodas lietošanu nevietā, par iestādēm, kur tiek pārkāpts valsts valodas likums. Visai asā veidā viņa vēršas pie institūcijām un komercstruktūrām, arī kultūras iestādēm runāt latviešu valodā, kā arī uzslavē tās iestādes, kur vairs netiek lietota krievu valoda. Kampaņas sākumā esot bijis daudz jāskaidro, ka vārds “atkrieviskot” ir svešvārda “derusificēt” latviskojums, jo tas esot radījis negatīvu pieskaņu.

Vēl ne tik sen publiski izskanēja Langas saķeršanās ar Krievijas TV kanāla “Dožģ”redaktoru Tihonu Dzjadko. LTV raidījumā “Kas notiek Latvijā?” viņa atzina, ka norobežošanās no krievu impērisma šajā kanālā neesot gadījies ieraudzīt. “Es tiešām tā domāju, jo uzskatu, ka kanālam “Dožģ” ir problēmas mainīt savu identitāti tagad kara laikā un es domāju, ka viena liela sabiedrības daļa gaidīja, ka “Dožģ” nostāsies ne tikai pret Putinu, bet arī pret Krievijas vēsturisko impērismu un impērismu, ko Krievija īsteno tagad,” toreiz sacīja Langa.

Taču nav tā, ka sabiedriski un politiski aktīva viņa kļuvusi tikai pēdējā laikā. Tā, piemēram, viņa piedalījās Daiņa Rūtenberga “salauztā slotaskāta” politiskās prāvas visās tiesas sēdēs. Toreiz Latvijas Krievu savienība pret Rūtenbergu iesniedza prasību tiesā, jo viņš 2014. gadā sabojāja Krievijas karogu šīs partijas rīkotajā piketā Krimas atbalstam. Liana Langa ir partijas Konservatīvie (iepriekš Jaunā Konservatīvā partija) biedre, balotējusies 2020. gadā Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, kā arī 2021. gada pašvaldību vēlēšanās, bet nav bijusi ievēlēta. Bijusi Saeimas priekšsēdētājas biedres Dagmāras Beitneres-Le Gallas palīdze. Tomēr liela daļa no Langas sirds joprojām tiek atdota dzejai un citiem radošiem procesiem, jo viņai ir pieredze to organizēšanā. Langa ir bijusi programmu koordinatore starptautiskajā kinoforumā “Arsenāls”, Latvijas ekspozīcijas saturiskās koncepcijas konsultante un eksperte “EXPO 2000” Hannoverē, preses centra vadītāja Rīgas 800 gadu jubilejā.

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Atanglisko Latviju, ka man īpaši nesimpatizē tie ļautiņi, kas ieradušies Latvijā no vāku pasaules un pēc angļiem jau arī tie neizskatās. Nu var gribēt, lai mēs visi runātu vienādi po lotishki, bet tas nekad nav bijis un nebūs. Valstiskā līmenī ir pati galvenā problem – Sveš a jiem ļaudīm ir jābrauc prom no Latvijas, bet prom brauc lotishko govorjashije. Liela problēma ir pašos latviešos un viņiem stāstīt ir sarežģīti. Mātei draugs dzīvo skaistā Latvijas ainaviskā vietā un ciemā pārbraukuši pēc ilgas prombūtnes uz palikšanu dzīvot jaunieši, bet sieviete nav spejuse ilgi izturēt Latvijas lauku klusumu un aiztinusies atpakaļ uz Kanādu. Tā nu arī daudzi veči skrienot pakaļ tai sievietes iegribai pakaka bagātības paši savā zemē, bet svešumā, kas tu tur esi!? Dzīvot un strādāt vajag savā zemē nevis vazāties pa pasauli meklēt laimi, ko arī visu biežāk neatrod, bet iekuļas piedzīvojumos. Miests – Seim – Saime – Mais, kur tu savu Semeni Dēsti? Destiny – Dest tinās i uz augšu krustojot ies, i uz leju krustojot ies, tad nu no tiem krustojumiem arī tavs Destiny maina tavus ceļu. Jūdasa kristietība!? Nu tā Prussia atrodas tai vietā, kur sakrustojas En erg ija no Jā uz Nē veidojot – Jauns – auns, kad Jā grib pist Nē un Nē vienmēr pretojas, tad Nē ir japis ar varu un Nē kļūst pozitīvāks ienemdama gaismas dēla Semeni tā iznēsā to savā Ēnā. Queen – Que +ĒNA. Kad ļoti gribās pisties, bet esi nožēlojams nabags, tad atliek iet uz mauku māju vai nu arī smagi strādāt par nozelojamiem grašiem, lai samaksātu maukām. Tā nu jāpadomā pirms līst tais žīdu triperi, bet ir jau par vēlu, jo Go lima izdzimtenu ir pilna pasaule.

  2. Arī par krievu zombiju-tumsoni no Burjatijas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=sIxEU6XsFHw

  3. Marta saka:

    Bija raksts Pietiekā par ielu pārdēvēšanu, uzrakstīju komentārā, ka neesam jau Krievijas guberņa, pašiem ir pietiekami cilvēku, kuru vārdā saukt ielas. Manu komentu neapstiprināja, sak, “nu jau pietiek”.

  4. Триппербар на Бриана saka:

    Ждём, когда же наконец Ланга доберётся до надгробных надписей на русском и еврейском? Это будет новый номер в местном цирке.
    .
    .
    .
    Admins
    Aiztīsieties ar visiem kapu pieminekļiem no Latvijas ! Nāvi krievu orkām !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *