Pareizi video vīrs saka, viņi ir jāiznīcina

Pareizi video vīrs(otrais video) saka, ka runāt ar viņiem ir bezcerīgi, viņi ir jāiznīcina. Tas protams attiecas uz krieviem(hazāriem- aškenāzijiem) un viņu pasauli. Tāda veida genocīdiskais karš vēl pasaulē nav bijis, kad kara laikā tiktu visi spēki veltīti, lai iznīcinātu privātpersonas… . Uz to ir spējīgi tikai un vienīgi krievi, tie, kuriem esot, kā viņi paši saka, plašā dvēsele ! Pēc šodienas aptaujām redzam, ka, praktiski, visi atbalsta šo krievu armijas genocīdu pret ukraiņiem. Latvieši to uz savas ādas ir jutuši jau kopš aizvēsturiskajiem laikiem un tāpēc nevienam krievam nav tiesības atrasties Latvijā.

Prāvests A. Kavacis par šiem draņķiem jau runāja tūlīt pēc Atmodas

Ticiet, pienāks diena, kad šie ģenētiskie atkritumi no Latvijas tiks patriekti 100%tīgi.

27.07.23

You may also like...

9 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Kaimiņš nr. 6 pēc ilgiem laikiem uzrunā ar sveicienu, bet viņa sveiciens kārtējo reizi ir aizdomīgs? Ģenerators strādā pēc savām iegribām un nevis tā, kā man to vajag un rausti starteri, bet tas nepielec. Pārdevējs latviski runājos zhids sak, ka tā nav bijis viņa praksē, bet man nu ir tā, ka jauns ģenerators un vipendrivajetsa, kad gribu to iedarbināt, tad nu atkal gribēdams uzvārīt kafiju tas vienkārši nepielec. Jābrauc uz veikalu pēc elas otram mazjaudigakam un atbraucis no veikala nolikdams velo aizdomīgi zuzina? Bites ta nevarētu iemesties? Ta nu virs galvas pārlido pavisam neliels drons! Tam filmetajam parādu vidējo pirkstu – Fuck you – tas apstājas gaisā un padomā, tad atkal lido, bet uz kurieni? Tā nu nevienu reizi kaimiņa nr. 6 zināt kāre izpaužas atieciba pret nekustamo īpašumu, kad kaut ko daru un te viņam uztrauc ģeneratora skaņas. Padomajies, ka ir māja un dzīvoklis, bet vēl ir arī citi nekustamie īpašumi un visādi tam niez, kas tiek darīts mana dārzā!? Pats reiz iz muldēja, ka viņam esot Krievijas armijas forma ar visiem pagoniem un staigāja mītiņos par russkij jazik gosudarstvenij jazik v Latvije. Tu norādi viņam pieklājīgi, bet nesaprot, kad sūta viņu na huj, tad tēlo lielas kultūras cilvēku, bet visādi lien virsū ar savu laipnību, ka uzprasās uz cirvja asmens. Tomēr pretī kaimiņam nr. 6 dzīvo latviešu kuri izkarusi Ukrainas karogu, bet iespļaut purnā kaimiņam nr. 6 tiem nav spējas, jo ir vien tādi paši Rh – Hr enova R burta iz runātāji. Kurš ir latvietim bīstamāks!? Tas sūda juda nr. 6 vai tāds, kam visas karogu krāsas labas, ka tik man ir pašam labi? Tā nu var ielidot ar dronu citā īpašuma un tā taču nezkaitas ielaušanās otra cilvēka privātuma. Padomajies, ka vien aizraušanās pēc ielidoju ar dronu kaimiņa dārzā! Izlīda kaimiņš nr. 6 no savas alas un uz jautājumu vai viņš dronu laiž virs galvas apstiprina ar galvas mājienu. Kā saprast ģeneratora vipindrosus, ka atbraucis no veikala tas iedarbojas? Tomēr jādzird ir no latviešiem, ka ar kaimiņiem jādzīvo ir draudzīgi. Zaglis arī nāk par draugu uzdevis sevi, bet izmanto neuzmanību!

  2. Юстас saka:

    Tāda veida genocīdiskais karš vēl pasaulē nav bijis, kad kara laikā tiktu visi spēki veltīti, lai iznīcinātu privātpersonas… .

    Да что ты пиздишь, что такой войны ещё не было, где уничтожали мирное население. На всех войнах это было. Во второй мировой от бомбёжек сколько мирных людей погибло. А в концлагеря сколько мирных людей погибло. В Саласпилском концлагере у детей, насильно привезённых из Белоруссии, России кровь выкачивали для немецких солдат. Типа ты этого не знаешь? Так узнай, сходи в Саласпилсский мемориал, его ещё не снесли, даже подписей на это вроде как не собирали.
    Так что любой безграмотный (лживый) пиздёж как раз работает в пользу пропаганды русского мира, увы.
    .
    .
    .
    Admins
    Katrs tevis sacītais vārds ir meli. Atkārtojums tam, ko sacīja Padomju laiku propagandisti. Tā visa bija kriev-žīdu naida un melu propaganda. Tu arī esi krievžīds un tāpēc tev Patiesība ir kā dadzis acīs.

  3. Skolnieciņš saka:

    Lāčplēša stāsts eposā ”Lāčplēsis” beidzās visai bēdīgi. Man tādas beigas nepatīk. Tāpēc es izdomāju savu noslēgumu Lāčplēša stāstam, kas reizē ir arī jauns sākums. Un Lāčplēsi piesauca Dievi pie sevis, pie Austras koka saknēm. Kur Pērkons – Debesu Tēvs, zibeņiem zibot un pērkoņiem dārdot, pārkala Lāčplēša dvēseli uz savas laktas. Lāčplēsis atguva savus spēkus un izdziedēja savas rētas. Dieviete Māra iedeva Lāčplēsim iedzert likteņa ūdeni no savas Veļu valstības. Tas deva Lāčplēsim viedumu. Dieviete Laima iedeva Lāčplēsim rokā Austras koka zariņu, tas kļuva par zobenu Lāčplēša rokās. Lērums citu Dievu izteica Lāčplēsim savu svētību, teica Lāčplēsim savus spēka vārdus. Un Lāčplēsis atdzima. Atdzima Daugavas malā, Daugavas krastā, lai sāktu savu cīņu no jauna.
    Ar cieņu, Skolnieciņš

  4. Юстас saka:

    Tu arī esi krievžīds un tāpēc tev Patiesība ir kā dadzis acīs.

    Какая такая Patiesība? Самая жестокая, к мирному населению война была Вторая мировая. Так что скорее это тебе правда глаза колет. Фашисты вывозили в латвийский концлагерь мирное население других республик, чтобы его уничтожать, а перед этим эксплуатировать как скот. Часть латышей, подходивших по экстерьеру, по планам должна была быть ассимилирована, так как немцы понесли огромные потери, а та часть, что имела признаки славянской внешности – уничтожена. Разве ты этого не знаешь? Есть признанные всем миром доказательства. А у тебя что? Только словеса человека с шифрованным диагнозом. Диагноз твой не заразен. Он заразителен. Ты всего лишь полезный дурак кое в какой игре, о которой возможно ты не догадываешься.

  5. Lai Latvju Dievi atbrīvo Latviju no komunisma rēgiem!
    http://www.failiem.lv/u/wct56vcja
    Latvju Dievu vārdā lai top!!!!

  6. Odze. saka:

    Vecie ridzinieki,ka atceros teica,ka Salaspils bija karagusteknju lageris. Tur bijusi darba nometne ar frontee sagustitajiem
    visu tautu dauziem viriesiem.
    Viss ,kas sadzejots pec tam ir proza ,dzeja un visa cita miskastes literatura.
    Par berniem kam atkacaa asinis, gan dzirdeju velak, no vecmaminas…. ka uz ,,svetkiem,,, pazud berni- lai uzmaanos!!! un nekad
    ne no viena neko nenemu un lidzi neeju.

  7. Zarks saka:

    “Viss ,kas sadzejots pec tam ir proza ,dzeja un visa cita miskastes literatura.”

    Nu jā tur bija karagūstekņu nometne, arī fašistiskajai okupācijai pretojušajiem latviešiem, kā arī citu republiku civiliedzīvotājiem un bērniem. Rīgā nesen nomira bijusī skolotāja klimatoloģijā, bija bērns tajā koncentrācijas nometnē un viņai tika izsūknētas asinis. Es viņu pazinu, mēs dzīvojām kaimiņos.
    .
    .
    .
    Admins
    Domājams, ka tuvāk jau tu dzīvoji “stūra mājai”… , jo no tevis dveš “sarkanais natalīns”.

  8. Odze. saka:

    Klimatologikas vai klimaksologijas skolotaja nebij kursaa,ka berni neizdzivoja,ja kas tads bij nodarits !
    Latvijaa bij ne viens vien gadijums,protams ar slepenibas aizliegumu,visu peckara periodu,
    ka berni bij atrasti pakarti ,bez nevienas asins lases kermenii. Balti ka sniegparslinas…
    Par republikam un civiliedzivotajiem tada nodrazta plate.
    UN LAI ASINIS TECETU <BERNAM IR JABUT DZIVAM.
    Citadi asinis momenta recee.
    Katrs riebeklis,kursh zin ,bet klusee, lai necer uz laimigu nakotni.Velns vairs nepalidzees.

  9. Zarks saka:

    Padomju laikos vecmāmiņas daudz stāstīja par bērniem bez asinīm peckara laikos.Tādas tumšas vecmāmiņas, īstas dunki s trudodnami krievu ciemos. Salaspilī bērniem paņemti 150-200 asiņu klucīši. Ja ne zidainis, tu vari izdzīvot.
    Bērnu sistemātiskas asins paraugu ņemšanas faktu apstiprināja 33 Salaspils nometnē bijušie ieslodzītie, tajā skaitā 17 bērni 12 gadu vecumā, no tiem, kuriem vācieši sūknēja asinis.

    Pamatojoties uz izmeklēšanas materiāliem, liecībām un ekshumācijas datiem, noskaidrots, ka Salaspils nometnes trīs gadu pastāvēšanas laikā vācieši šeit nogalinājuši vismaz 7000 bērnu, daļu no tiem sadedzinājuši, bet daļu apglabājuši g. Garnizona kapos.Tiešie bērnu iznīcinātāji Salaspils koncentrācijas nometnē bija komandanti Nikels un Krauze, viņu palīgi Hepers, Bergers, Tekkemeijers.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *