Patiesās vēstures likvidatori(cionisti- komunisti)

Ar kādu ārprāta centību cionisti- komunisti cenšas izdzēst visu, kas saistīts ar nacionālo un vēsturisko patiesību. Lielākā vai mazākā veidā tas jūtams katru dienu visos lielajos masu mēdijos. Es šoreiz neminēšu tādus rakstus, kuros tas jūtams GLUMI, kas nepieredzējušai apziņai paslīd garām nemanot , bet divus tādus gadījumus, kas iedod kā ar āmuru pa pieri. Protams, tikai tādiem, kuriem smadzenes atrodas tur, kur tām domātā vieta.

Visu pirms noskatieties Varlamova veidoto VIDEO par Latviju. Jau sākumā piebildīšu, ka šis pats Varlamovs uztaisīja tādu pašu filmu par Igauniju un tā vija patiešām vienreizēja. Ar interesi gaidīju nākošo- par Latviju. Un ilgi nebija jāgaida ! Sagaidīju,- un tā bija, kā SŪDS, KAS IEMESTS SEJĀ. Pilnīgi cits skaidrojums un pieeja tēmai. Degradēts skatījums uz visu latvisko, ja salīdzina ar Igaunijas variantu. Tika intervēti divi visīstākie Latvijas deģenerāti Valdis Birkavs un Dainis Īvāns…Daiņa Īvāna stāstījums….bija visīstākais spļāviens vēstures, patiesības un latviešu tautas sejā. Šis nožēlojamais komunistu jūda un alkoholiķis, ka stāstīja par PSRS sabrukumu, visus laurus pierakstīja sev un komunistiskajai nomenklatūrai. Latviešu tautas Atmoda un 1987. g. gads vispār netika pieminēts, kur nu vēl runa par H- 86. Visu esot veikuši VIŅI… . Ja zinām, ka komunisti ir cionistu izpildorgāns nacionālajās valstīs, tad viss nostājas savās vietās !  

Otrais gadījums. Ar kādu priekšlikumu nāk klajā čekists- latviešu tautas bende A. Borovkovs !?! i paaudzei zināšanai: Aivars Borovkovs(netradicionālais latvietis, kā viņš pats saka) VDK virsnieks, kurš piedalījās H- 86 grupas(personīgi arī L. Grantiņa arestā) arestā 1986. gadā. Piedalījies “čekas maisu” VĒTĪŠANĀ. Kopā ar Aldi Gobzemu centies izdabūt L. Grantiņu no Vācijas tiesāšanai Latvijā ! Sastāv organizācijā kopā ar Rihardu Bunku nevēlamo ELEMENTU likvidēšanā. Kopā ar tautasbrāli I. Godmani Maskavā slēdzis darījumus par Latvijas pakļaušanu Krievijas slepenajiem dienestiem(KGB ģenerāļa E. Johansona liecības). Šodien šis sātaniskais izdzimums pieprasa latviešiem nogādāt “arhīvos” visas liecības par Padomju zvērībām !!! Vai sapratāt LIETAS BŪTĪBU ? Čekas izdzimums gādāšot par VĒSTURISKO TAISNĪGUMU ! Tikai pēdējais nelietis var uzticēties šim tautas bendem ! Turi, latviet, ja tev ir tādas liecības, cik vien tālu iespējams no šiem izdzimumiem, jo viņu uzdevums ir iznīcināt šis LIECĪBAS PAR MŪSU TAUTAS CIEŠANĀM no šīm čekistu zvērībām !!!

DIEVS, SVĒTI LATVIJU !

16.11.21

Aivars Borovkovs: Runājiet ar vecākiem un vecvecākiem, kamēr viņi vēl dzīvi

“Izmantojiet laiku. Kamēr vēl iespējams – parunājiet ar saviem vecākiem un vecvecākiem. Uzziniet par notikumiem, piemēram, “Hruščova atkušņa”, Atmodas laikā. Ja atrodat kādus fotoattēlus – saglabājiet tos. Jo cilvēki un lietas aiziet, pazūd. Daudziem mājās ir atmiņu krājumi, kas nevienam nav vajadzīgi. Un tomēr… tie ir vajadzīgi. Tā ir tautas atmiņa, kas jāuzkrāj,” aicina Aivars Borovkovs, jurists, fotogrāfs, dzīvnieku tiesību aizstāvis un – kopā ar kolēģi Ainaru Brūveli – pasaules kultūrvēsturiskās enciklopēdijas “timenote.info” veidotājs. Tumšajā veļu laikā – domāsim kopā. 14.11.2021. Elita Veidemane

©Oksana Džadana/ F64

Aivars Borovkovs: – Ikviens totalitārs režīms kā pašu pirmo nepieciešamo darbu veic nācijas kolektīvās atmiņas dzēšanu. Tāpēc mūsu uzdevums ir – šo atmiņu saglabāt pēc iespējas efektīvāk. Kuri vēsturnieki visos laikos rakstījuši vēsturi? Lielākoties tie, kuri ir varai pietuvināti un valdošajai kārtībai lojāli. Pat ne ļaunu domu vadīti, viņi kaut kādus vēstures faktus pieklusina, bet citus – tieši otrādi – pastiprina. Viņu pieraksts un stāstījums vienmēr būs subjektīvs. Tas ir tikai un vienīgi loģiski. Taču ir tā: jo vairāk būs subjektīvu atmiņu, jo objektīvāka veidosies vēsturiskā kopbilde. Turklāt tā veidosies divos griezumos – cilvēka personiskās atmiņas un kolektīvā atmiņa.

https://neatkariga.nra.lv/intervijas/363512-aivars-borovkovs-runajiet-ar-vecakiem-un-vecvecakiem-kamer-vini-vel-dzivi

You may also like...

5 komentāru

  1. Avotiņš saka:

    Ar ko lepoties,ja salīdzina to kas ir ar to kas varēja būt,Latvijai nav.Jo vairāk,ka Latvija ir trīskārtīgi,salīdzinot ar ts.pirmsatmodas laikiem,okupēta teritorija-pseidovalsts labākā gadījumā.
    Mēs varam lepoties,ka mums ir,un mēs atrodamies šajā teritorijā,kurai vārds ir Latvija,mūsu tēvzeme.
    Varlamova stāstījums ir tuvu realītātei,īpaši tai,ko no viņa varēja gaidīt.Šis stāsts ir satraucoša absurda realitāte,mazāk absurda kāda tā ir patiesībā:Latvija draud palikt par ģeografisku terminu,un arī tas nebūtu vēl viss.
    No trīs trīs intervētiem āžiem pēdējais ir supermens,kas ,izskatās, ir parādījies jaunā ampluā-gādīgā vecmāmiņa no sarkangalvītes pasakas.
    Ja runājam par ts.atmodu,tad tā notika,kā mēs zinām un redzam,Jaunās Pasaules Politikas ietvaros,un tā sakarā,varbūt,kādreiz būs jāsaka,ka tas ,kas ir noticis šajā laikā, ir labākais kam bija iespējas notikt,un bija jānotiek.Vismaz tuvu tam.Jaunie izaicinājumi,piedodiet par šo muļķigo vārdu,jau pašlaik ir vismaz līdzvērtīgi pagātnes radītām nelaimēm.
    Tēlaini izsakoties,laikā kad cīnāmies ar pagātnes radītām sūcēn Latvijas kuģī,pa mums ir atklāta uguns ar augstas precizitātes nāves ieročiem. Nebūsim vienpusīgi.Latvietim tādam nebūtu jābūt,teiktu Uldis Ģērmanis.

  2. Arī no malas saka:

    Un sirsnīgs sveiciens visiem godīgajiem un patriotiskajiem Latvijas cilvēkiem, lai kur tie atrastos, mūsu senču izcīnītās valsts svētkos!

  3. RB saka:

    Sveicieni valsts svētkos !

  4. Aelita saka:

    Video redzams, ka tie cittautieši Latvijā jūtas gluži labi, jo nav valodas problēmu. Kaut arī reitingi par attieksmi pret minoritātēm nav spoži. Bet kā jūtamies mēs? Mums jābūt pazemīgiem un pieticīgiem, ko arī var redzēt intervijās. Ja nē, var dabūt vajāšanu, kā man gadījās pēc 2010. gada, kad ar ielu teātra palīdzību un citām Zersetsung metodēm man mācīja mīlēt tās it kā minoritātes… Tikai 2014.gada Ukrainas notikumi atvēra acis dažiem teātra taisītājiem (es vismaz tā ceru). Ja pret kādu krievu sievieti vai pret kādu geju ko tādu uzrīkotu, vai, kas tad būtu par troksni! To vienkārši neuzdrošinātos.
    Vismaz šodien Latvijā saulīte, labs laiks kā svētkos. Lai veicas labiem cilvēkiem, kam rūp mūsu tautas liktenis.

  5. Lai dzīvo! saka:

    Bez patosa – no sirds. Tad vēl varējām:

    https://www.youtube.com/watch?v=K6JFHbY8hW8

    Lai labi skan!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *