Pārmaiņas / LRTT. Šie mēsli Latvijā gāzās iekšā straumēm

Ko varam gribēt, ja viņu pēcnācēji pēc 40.gada okupācijas, Latvijā gāzās iekšā straumēm.


Ņemot vērā, ka Sankt-Pēterburga bija viena no civilizētākajām krievijas pilsētām, Latvijā iebraukušo kontingents realitātē bija vēl drausmīgāks. Vēlākos gados to papildināja liels skaits piespiedu kārtā ievesto cietumnieku, kuri soda nobeigumu izcieta Latvijā un kuriem bija aizliegts apmesties uz dzīvi krievijas lielajās pilsētās. Īsāk runājot, zagļu un krāpnieku orda no laiku galiem, kas likumus neatzīst un par tādu padarīja arī Latviju. Tiklīdz radās piemēroti apstākļi kā 90tajos, tā mošeņņiku vēsturiskie gēni atmodās, kur vieglas uzdzīves tīkotāji diemžēl atradās arī starp Latvijas iedzīvotājiem. Tāpēc laikam to nosauca par “Atmodu”, ko katra puse iztulkoja pa savam.
Cīņa starp gaismu un tumsu būs vienmēr, tas ir neizbēgami, bet mums šoreiz jācīnās pret mākslīgi radītu un mākslīgi uzturētu monstru, kas ir nesamērīgi milzīgais krievu okupantu skaits. Tādēļ par mērķi ir jāstāda 100% atbrīvošanās no tiem, lai gala rezultātā, maksimāli atbrīvotos no šī prettiesiski invazētā, kriminālo un necilvēcisko gēnu nesošā pūļa. Tas, ka ietekmīgie bandīti beisbola nūjas un pistoles ir nomainījuši pret kaklsaitēm un brutāla izspiešana nostādīta valstiskā līmenī, nenozīmē, ka viņu filozofija un izpratne par lietu kārtību ir mainījusies.

LRTT

Noskatoties video tūlīt iekrīt prātā LATVIEŠU STRĒLNIEKI, viņu kultūras līmenis un organizētība. Tad jau arī nebija brīnums, kur viņi gāja, tur visi šie noziedzīgie civilizācijas atkritumi pašķīda kā govs atstāta mēslu čupa. Nu nav viņi bijuši cilvēkiem līdzīgi, nav arī tagad un nekad nākotnē arī tādi nebūs. Mēs redzam šos izdzimteņus šodienas Ukrainas okupētajās teritorijās. Viss tiek izzagts, salauzts un piedirsts. Un ar to vēl nepietiek, tiek izvarots un slepkavots !

Tas ir prātam neaptverams, ko šie izdzimteņi, kuri sevi dēvē par krieviem, veic 21. gadsimtā !

Šiem civilizācijas atkritumiem, kuri sevi dēvē par krieviem, no Latvijas jāpatriec pilnībā. Arī viņu radītajiem pusfabrikātiem nav vietas starp mums. Šeit pat komentāros tādi uzpeld. Šeit ir viens no tādiem un arī cienīga atbilde viņam. Šis pus- fabrikāts savā naidā uz visu latvisko sevi parāda viszemiskākā- trulā veida: “viņu, lūk, neviens neregulēšot, kādā valodā viņš izglītosies !” Bet kurš un kad to ir sacījis, ka nedrīkst lasīt grāmatas, kuras izdotas krievu valodā ? Lasi un glītojies, bet neuzspied to citiem. Man arī ir daudz grāmatas, kuras sarakstījuši krievu ezotēriķi, bet latviski. Var sacīt, ka tās ir nacionāl- tendenciozas. Iespējams, ka brutāli tendenciozas latviski netika tulkotas… . Ja salasās netulkotās, kuras vēsta krieviju un krievus, kā baltās rases glābējus, tad rezultāts ir redzams S komentārā. Cilvēks vienkārši sajūk prātā… !

Par krievu idiotismu var pārliecināties, kad paskatāmies šovus par šo tēmu- krievu un krievijas dižo nākotni… . Tas ir vienkārši trako mājas kontingents un tāds mums Latvijā nav vajadzīgs. Ir jānotiek dekolonizācijai pēc visiem starptautiski paredzētajiem LIKUMIEM. Un pats galvenais, ir jāarestē un jātiesā visi tie, kuri pēc Atmodas šo LIKUMU “iemeta gužkastē” ! Un tā ir neviens cits kā Tautas Fronte pilnīgi visā sastāvā- visa spice sastāvēja no komunistiem un komunisti, kā zinām, ir CIONISTU DARBA INSTRUMENTS Latvijā ! Kāpēc tad L. Grantiņu tik briesmīgi neieredz un vai neieredzētāji ir latvieši, vai pie varas esošie cionistu izdzimumi ? Vai tad “īstenie letiņi” ar Raivi Dzintaru priekšgalā ir kādreiz ar pušplēstu zilbi mani aizstāvējuši ?

Vai tad nerada pretīgumu šī aina ?

Nav, bet noticis tieši pretējais, NA, ar Tieslietu ministru Rasnaču priekšgalā, L. Grantiņu zvērīgi, pretēji Krimināllikuma paredzētajai KĀRTĪBAI, arestēja. Tā bija augstākā mēra necilvēcība, tieši tāda, ko šodien piekopj putiniskais slepkavu režīms. Vai kādreiz nac- patrijods R. Dzintars ir izteicis vēlēšanos tikties ar aktīvās Atmodas aizsācēju ? Nav, bet pie žīd- komunista Lemberga, kurš Latviju izlaupījis neskaitāmu miljardu apmēros, viņš pat rāpus aizrāpo ! Par kādu tad Latviju iet runa un pie kādiem “nacionālistiem” tad pieder šie raivisti ?

Latvijas krievžīdu- komunistu banda !

Latvijā ir jātiek likvidētam šim krievžīdismam !

S.
90.———.33
Man divas trešdaļas bibliotekas ir krievu val. (ezoterika). 90 tajos visi tulkojumi bija krievu val. Un ejiet d…. ,neviens neregulēs kādā valodā lasu un izglītojos!!! Skaidrs ?
no malas
95——-52
S. 2023. gada 30. jūnija 13.42
Man divas trešdaļas bibliotekas ir krievu val. (ezoterika). 90 tajos visi tulkojumi bija krievu val. Un ejiet d…. ,neviens neregulēs kādā valodā lasu un izglītojos!!! Skaidrs ? -tu kangariskais pajoli, vari vismaz sev atb. KĀPĒC TU ZINI kirilicu? Vai brauci uz rašku-parašku to mācīties, varb. tev privātskolotāji to mācīja??! Nē, tu un visa Latvija to zināt bija spiesta smirdošo un morāli pretīgo dzīvnieku -sarkanarmijas lopu iebrukuma dēļ un tikai tāpēc zināma šo vergiem izdomātā sazinas mēle un tās rakstība! Tu esi vergs, kas nejēdz kāpēc zini, sev mūsu pagātnē nekad nezināmo un mums nevajadzīgo austrumu barbaru mēli, kas te – Baltijā tika ar viltu, varu un masveida slepkavošanu – genodīdu uzspiesta, nevis brīvprātīgi tautas izvēlēta svēšvaloda, kā tu te vēl analfebētiski lielīgi buldurē! Bet ja esi no okupantu bandas,tad vispār saruna lieka ar šādu izraidāmo svešo masas pārstāvi!

01.07.23

You may also like...

11 komentārs

  1. S. saka:

    Grantiņ , tās potes tevi nav uzlabojušas . :)))

  2. Anonīms saka:

    Nūja! No kurienes tie krievi ir sarakstījusi tās ezoterikas grāmatas? Ta nu tā Peterburga ir arī piemērs taj aizgājušā Russijas impērijas gara ipatnibai, ka tā laika izglītotie krievi sapisas ar vāciešiem un aizrāvās ar visādām garīgām netīrībam. Tā nu latviešu strelki bij vienkārši darba vīru dēli, kas izauga karā un viņiem garīgi bij citas vērtības pār tiem aristokrātijas mēsliem. Kad kāds sāk stukek virsū, ka ir īpaši izglītots un smalks, tad vajag viņam norādīt no kurienes tu esi cēlies? Lasot R. Bangerska atmiņas vien savos rakstos atzīmēja Russijas impērijas militārā augstskolā aristokrātu izdzimtenu augstprātību, ka kāds mēsls ar zobenu pie rīkles pasniedzējam licis ielikt viņam teicamu atzīmi.

  3. no Paardaugavas saka:

    – labi, ka sveho gniidas nav jaameklee, taas pashas izraapo pasmirdeet un sevi nododot! – te labs sho meeslu piem., jo nav un buut nevar utaino infuzorijaam argumenti, bet tikai luuzeru bezspeeciiga, prasta, duma krievgniidu smirdona :

    S. 2023. gada 1. jūlija 19.05
    Grantiņ , tās potes tevi nav uzlabojušas . :)))

  4. Par šakāļu cīņām raškas miskastē saka:

    https://news.obozrevatel.com/tv/video2023-06-3010-03-11-mp4.htm

    Statement of hackers associated with PMC “Wagner”

  5. Rets video=krievbandas lopiskums pat pret savējiem saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=WTnLhsuFBOE

    Как Н-А-С-И-Л-О-В-А-Л-И немецких девочек и женщин советские солдаты в1945г.

    Rets video par krievu lopiskumu pat pret savējiem, nerunājot par nenormālajām masveida zvērībām Vācjā un visur citur, kur krievu armijas dzīvnieki ieradās “atbrīvot”! Un ieskaitot pretīgus un perversus dzimumnoziegumus arī jau savā teritorijā, kurus slēpa nogalinot upurus, lai nepaliktu liecinieki un liecības par masveidīgo, šaušalīgo sadismu un lopiskumu! Rets šis video tāpēc, ka tiek netā izņemti patiesi sižeti par krievu militāristu sadistisko nežēlību un dzīvnieciskumu, vietā izplatot melu feikus ar nacistu ļaundarībām, patiesībā aprakstos savus “varoņdabus”, bet nomaskējot tos par vācu noziegumiem, kādi arī bija kara laikā, bet simts reiz mazāk! Savu noziegumu slēpšanu krievijas nezvēri piekopa jau no 1917.gada, kad tūkstoši cionistu izlases kadri ādas formas tērpos publiski tēloja cīnītājus par tautas laimi, neuzpērkamos revolucionārus, bet faktiski vienkārši slepkavojot, laupot krievijas aristokrātu, tirgoņu, popu un ierēdņu ģimeņu īpašumos, dzīvokļos un visur citur. Un abu dzimumu, visu vecumu arestētās civilpersonas spīdzinot, izvarojot, nogalinot sarkano bandītu pārpildītajos “tautas varas” cietumos. Un šie varu sagrābušie lopi, maldinošajā cilvēka paskatā savairoja sev līdzīgos visā psrs teritorijā, jau neatkarīgi no to cilmes un tautības,bet pārvaldot tos un “audzinot, skolojot” cietumos, zonās un gulagos. Un tādi zvēriski lopi un primātu salašņas arī Baltijā iebruka un no 1941-45. gada netraucēti parazitē mūsu zemē masveidā līdz pat šodienai, jo nodevēju – kangaru varas dēl tika atstāti Latvijā. Un 4.maija varas kliķe mūsdienās šo degradēto okupantu masu prettiesiski un noziedzīgi aktīvi naturalizē pilsonībā, lai “demokrātiski” iznīcinātu cauri gadu tūkstošiem un gadsimtiem izdzīvojušo ārisko baltu tautu atzaru – mūsu latviešu tautu!

  6. lāsts saka:

    Tā saucamais zelta piecītis, kuru izmantoja priHvatizācijas dokumentu sagatavošanai ir nolādējis sprāgoņu Aivaru Borovkovu. Varenais Aivars Vorobjovs neko nevarēja izdarīt, kad avarēja un uz viņa rokām mira paša caurdurts bērns. Lūk, tā Dievs soda šos varenos. Esi nolādēts, sprāgoņa Aivar Borovkov ar savu spermas produktu Andri! Esi nolādēts, sprāgoņa Andri Guļān ar saviem spermas produktiem Armandu un Kristīni! Esi nolādēts, vecā čekista Andra Bunkas spermas produkt Rihard Bunka! Ejiet ellē!

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Māsīca parvacoties no mājas atsvieda kādas nevajadzīgas mantas starp kurām kādas latgaļu mācītāja dzīves atmiņas – Pa atmynu stygom! Rakstīts trimdā un pa lotgoliskam, tad nu lasot viņa piedzīvojumus jāpārliecinās kārtējo reizi, ka tā laika Latvijas republika daudzas lietas bij aizdomīgas un arī tais atmiņas vīrs norādīja par chulju dīvainībām. Kad vācieši ienāca Rēzeknē, tad atveradami Nkvd pagrabus tur pavērās šausmu ainas, ka tie nkvdeshniki cilvēkus dzīvus katlos vārīja i tās nav bijušas vecu tantisu šausmu pasakas, bet mācītāja redzētais. Tad nu pēc grāmatas salipusajam lapas pusēm varēja secināt, ka masicaj tādas grāmatas neinteresē. Tomēr būtu lietderīgi pašiem latgaliešiem papētīt savas Latgales vēstures vēstījumus iz saviem ļaudīm, lai vēl teiktu, ka mans tēvs ir slikti domājis par krieviem un tāpēc viņš pats ir vainīgs, ka krievi viņu vecu vīru velkamies mājās dzērumā piekāva dēļ viņa fašistiskās mordas. To viņam vajadzēja visu dzīvi dzirdēt, ka morda fashistkaja, bet tā realitāte starp vācu karavīru un Sovietu mēslu bij jau ļoti atšķirīga. Bijušais kgbeshniks liecināja par savu laiku dienot armijā, ka bikses armijnieki ar striķi sasēja kopā, jo siksnas nebij. 80 to gadu Soviet armijā tika speciāli iepludinati krimināli mēsli, ka iepriekš sodamos armijā nepieņem, bet ta sākās gedovshcina. Divi brālēni sēd psihene visu dzīvi esdami tabletes un iestrēguši tajos 80 tajos, kad tā Soviet armija sačakarēja smadzenes. Dzirdēt radi viņus negrib un redzēt arī protams, bet aiz pienākuma aiz senčiem dažreiz aizbrauc apciemot. Krāsainās bildītes protams meitenēm gribās skaistus ģenerāļus un protams jaunus ar biezāku maku, bet tā realitāte, kad puikas atgriežas mājās sacakareti ta arī mātēm ne vienmēr gribas dēlus savus visu dzīvi vilkt. Mēs esam par reāliem cietym sodiem zvēru slepkavām! Ko tas nozīmē?

  8. Tauta ieņirdz par staķi un tā "zilo balstiem" saka:

    No LA.LV šo iztapoņas cenzori dzēsa uzreiz, par mūkošo, sašmucēto Rīgas “mēri”bet iekopēt daži paspēja:

    Labs, gandrīz humors! 12:53, 3. jūlijs 2023
    Par nabaga staķi pārdzīvo “tauta”: 12:44, 3. jūlijs 2023 NRA vēstīja, ka Rīgas mēra Staķa lēmumu atkāpties izraisīja nesaskaņas un šķelšanās koalīcijā saistībā ar iespējamo pārkāpumu izmeklēšanu Rīgas domes Satiksmes departamentā. Arī mini sabiedrība “Twitter” vietnē izsaka savas domas par viņu virzīto mēra kunga pieņemto, bet šiem negaidīto lēmumu. Inesus: “Dārgo Mārtiņ, pat nezinu, ko teikt. Tu solījies turēties tiem “normālajiem”pretī. Vēl dažas dienas atpakaļ. Tik šausmīgi mūsu cilvēkiem žēl. Politika ir netīra, smirdīga, piedod. Kompromiss nevienās attiecībās nestrādā, tas ir kā 3 reizes atsildīta zupa, kas nevienam vairs negaršo. Sadarbība ilgtermiņā var notikt tikai vienojoties, bet stulbi konservatīvā homofobu milzu masa to nespēj ar progresīviem, moderniem cilvēkiem.” Rita: “Mārtiņ, ticu, ka šis lēmums ir bijis pārdomāts, bet ļoti žēl, ka Rīgā atkal apstāsies un vēl tālāk atkritīs no Viļņas un Tallinas. Bija uzņemts pareizs kurss. Un nekļūdās tikai tie, kuri nedara. Paldies par paveikto!” Madārs: “Šī ir ļoti, ļoti, ļoti skumja ziņa. Cilvēcība, vienlīdzība, beidzot modernas, uz Rietumiem orientētas vērtības bija tas, par ko iestājāties mīļo Staki. Liels paldies par visu vērtīgo, ko esat paveicis Rīgas un tās iedzīvotāju labā un bučas Jums! Jūs viennozīmīgi bijāt vislabākais, kas ar homofobu Rīgu pēdējos gados ir noticis.” Mara: “Visu cieņu, Martiņš! Ticam, ka strādāji smagi, darīji daudz un kopumā labi, bet te ļoti krīt acīs naratīvs – es viss balts, labs, neviena melnuma aiz naga, bet viņi-heteromīļi, lūk, neļauj darīt kā mumsim nākas. Labam līderim jāspēj reflektēt arī par savām kļūdām un arī publiski. Lai izdodas citur!” Tomas: “Šo nu gan ir skumji lasīt. Beidzot bija kāds, kurš cenšas galvaspilsētu sakārtot “moderni”, bet tagad tā aizies vecajās normālo sliedēs. Korupcija atkal būs netikums. Žēl, Mārtiņ, ka padevies spiedienam. Lai nu kā, veiksmi turpmākajā profesionālajā karjerā!” Daigis: “Nu baigi žēl. Protams, to sviestu nav iespējams izturēt pat normālam cilvēkam.”

  9. Kāpēc ??? saka:

    Redz kāpēc krievu okupantus nedrīkst deportēt uz mājām. Laiimes zemīti Krieviju. No Latvijas. Nelojālos antilatviešus. Skaidri un saprotami atbild zemessardzes štāba majots Janovičš Slaidiņš. Tas esot Starptautisks pārkāpums

    https://bb.lv/statja/nasha-latvija/2023/07/03/pochemu-neloyalnyh-russkoyazychnyh-nelzya-vyvezti-k-granice-otvechaet-ekspert

  10. Ak tad redz kā saka:

    Tad jau pēc Slaidiņa domām,Ukraina tagad pārkāpj Starptautiskos likumus. Dzenòt prom krievu okupantus.
    Kaut kā nerīmējas kopā…

  11. Монумент «Воин-освободитель» с ребёнком на руках, которого немцы воспринимали как 300000-й вклад советских солдат в немецкий генофонд saka:

    Как Н-А-С-И-Л-О-В-А-Л-И немецких девочек и женщин советские солдаты в1945г.

    Labāk palasiet Vikipēdiju dažādās valodās par padomju armijas karavīru veiktajām vācu un citu Eiropas sieviešu masveida izvarošanām – ОТВАЛ БАШКИ. Ir vismaz divi psiholoģiski iemesli: 1) PSRS Staļina laiki bija aseksuāli, 2) vācu sieviešu izvarošana ir it kā vācu vīriešu kastrācija, pierādījums par vācu vīriešu personību neveiksmi.
    Bet tāpēc padomju karavīri to nedarīja ar latviešu sievietēm? Tikai aplaupīja un lauza uz niekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *