Banda kura jāapšauj !(L. Otaņķe: Nabaga ēdinātāji mirs cits pēc cita !)

Atkal un atkal mums jāraksta par vieniem un tiem pašiem, bet ja to nedarīsim, viņi izspruks no “savas karmas” ! Visi viņi ir cionisti vai viņu pakalpiņi- latviešu tautas slepkavas ! Viņiem pienākas nāves sods- ASM !

Ja Latvijā PVN pārtikai būs tikai 3%, no kā tad dzīvos valsts izlaupītāji ? Ja redzam skaitli 3 un 21, tad iestājas PRĀTA KOLAPS ! Šeit vairs nav runa par kaut kādu muļķību, bet par apzinātu sabotāžu pret Latvijas valsti ! Ja kāds sabotē Latvijas valsti, tad tas tiešā veidā iznīcina latviešu etnosu !

Un, kuri tad šodien pārvalda Latviju ?

Šeit redzami vieni no galvenajiem pie varas esošajiem asinssuņiem- visīstākie slepkavas vārda tā tiešajā nozīmē !

Tie ir neviens cits, kā bijušie komunisti, čekisti, okupanti un viņu pēcteči ! Un atkal, atkal un atkal “man iznāk kurināt naidu”, pret kādu “dieva(sātana Jahves) izredzētu tautu” ! Atgādinu: mani, Latvijas valdošā krievžīdu banda, grib tiesāt par nacionālā naida kurināšanu. Viņi, šie Latvijas bendes, grib kriev- hazāru izdzimteņus pieskaitīt semīt- jūdu tautai ! Šie sātaniskie izdzimumi ir antisemīti ģenētiskajā līmenī ! Viņi ir tie, kuri nelikumīgi nodibināja sātanisko Izraēlu, kura ir veikusi neiedomājamu genocīdu pret Palestīnas semītiskajiem jūdiem- palestīniešiem !

No kaut kā šiem ģenētiskajiem kropļiem(komunistiem, čekistiem, krievžīdiem) ir jādzīvo !

Zagts tiek ar nodokļu palīdzību, nelikumīgu “bezcenīgu” pri(h)vatizāciju, neiedomājami lielu “otkatu” saņemšanu no dažādiem Latvijai svarīgu objektu celtniecības un pat pusi no Latvijas Armijas budžeta pārskaita CIONISTIEM. Viss tas notiek ar A. Suharenko ciānas “midzeņa”- Sinagogas starpniecību ! Vienreizējs piemērs ir “Rīgas zelta tilts”, kas izmaksāja desmit reizes dārgāk, kā tāds pats kaimiņu valstī ! Atceramies, kā hazāržīds Pabriks iepirka bruņu transportierus par desmit reizes lielāku cenu kā lietuvieši ! Kad Vilis Vizulis vēlējās par to runāt LRTT, pēc dažām dienām uz ielas “pakrita”! Šiem sātaniskajiem izdzimumiem nav sāta, viss tiek darīts ar desmitkārtīgu uzcenojumu ! Ar PVN pārtikai arī tur pat vai desmitkārt lielāks kā Luksenburgai. Visur Latvijā laupīšanas priekšgalā ir komunisti- krievžīdi ! Un visi taču ievēroja, kādu laupītāju- bijušo komunistu bandu, ap sevi izveidoja slepkavas- poļitruka Jonasa Levita spermas produkts- Egils Levits !

https://www.pietiek.com/raksti/valstsgribis_levits_prezidenta_kanceleju_parvertis_par_padomju_okupacijas_varas_kolaborantu_midzeni/

Visās pārvaldes sfērās notiek totāla kadru kontrole. Neviens “no malas” tajā iekšā netiek ! Latvija ir 100% cionistu midzenis, kurš veic prātam neaptveramu genocīdu pret latviešiem ! Kāmēr netiks iznīcināts šis hazāržīdu NACISMS- cionisms, pasaule mirks asinīs !

Liene Otaņķe: Domāju, ka nabaga ēdinātāji “mirs” cits pēc cita

Ēdināšanas nozarē strādājošie atkārtoti aicina Latviju sekot citu Eiropas valstu piemēram un samazināt ēdināšanas nozares PVN likmi uz 12% vai 5% . Šādu priekšlikumu nozares un SKDS veiktajā aptaujā atbalstījuši 83% Latvijas iedzīvotāju. Vai PVN samazināšana ēdinātājiem glābtu nozari?

Liene Otaņķe: Domāju, ka nabaga ēdinātāji “mirs” cits pēc cita
Foto: Ģirts Gertson

”Dzintariņā” pieturamies pie tā, ka gribam parādīt latviešu virtuvi, spītīgi izmantojam īstus vietējos produktus. Paldies cilvēkiem, ka viņi mūs mīl, brauc pie mums!

Esmu dzirdējusi, ka nebūšot jau nekāds cenas ieguvums galapatērētājam no PVN samazināšanas. Kā var tik tuvredzīgi skatīties?!

Tas nekas, ka nebūs, bet izdzīvos uzņēmumi, kuri nodarbina vietējos cilvēkus, ģimenēm būs stabili ienākumi.

Mums šobrīd strādā 20 darbinieku no Nīcas, bērni vasarā pelna savu naudiņu. Ir ļoti sāpīgi. Pirms katrām vēlēšanām sola – nu būs tie 12 procenti! Paiet vēlēšanas, nekā nav. Kacina un kaitina ēdinātājus.

Būtu jāskatās ne tikai uz budžeta ieņēmumiem, bet arī uz to, kā nodokļa izmaiņas ietekmē uzņēmējdarbības pastāvēšanu. Kā var tik ļoti nemīlēt savu zemi un necensties atbalstīt savus cilvēkus?

Rīgā reiz jau notika Katlu revolūcija, kad ēdinātāji izgāja laukā un dauzīja katlus un pannas ar karotēm. Pa kuru laiku lai mēs brauktu uz revolūcijām, ja strādājam kā zirgi… Jābūt lielam lobijam, lai kaut ko panāktu.

Liene Otaņķe, kafejnīcas ”Bernātu Dzintariņš” līdzīpašniece

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild portāls liepajniekiem.lv.

You may also like...

14 komentārs

  1. S. saka:

    Un globālisti te nipričom. Vai ne ?
    .
    .
    .
    Admins
    Cionisti, komunisti jau arī ir tie īstie gglobālisti !

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ēdināšanas sfērā tā problēma ir no 90to paša sākuma, kad Latvijā grūda iekšā rietumu pārtikas samazgas, ko iepirka par nožēlojami zemu cenu, bet uzvija bij Hu……….? Tas ne tikai ar pārtiku, bet visu pirms tanī bij ieinteresēti krievi iznīcināt vietējo lauksaimnieku, jo paši dzīvoja pilsētas un nekā viņiem nebij, kā vien izspied eju grupējumi. Tad nu Alberts Kauls skaidri un gaiši pateica tautai, ka vara dara visu, lai iznīcinātu tautu, bet pate aizgāja pakaļ rietumu spīdīgiem iepakojumiem un ēd šodien reālus sūdus, ka īstu pienu nopirkt ir problēma. Tad sadzīves preces, kas tika vestas 90tajos no lētākajām pasaules valstīm ieveda vecu tehno, kas jau ir var teikt norakstīta, bet Latvija uzcenojums un Navars bij krieviem. Problēma ir arī pašos latviešos, ja arī es ar savu pirkumu gribu atbalstīt to chuli, tad chulim ir īpatnēja valoda, ka labāk pie viņa veikalā neiet, jo viņš taču ir visu gudrais ķeizars. Nu vien ar velo veikalu tirgoņiem saskaroties ir ja pārsteidz kādi tie nožēlojami ignas un labāk aiziet tālāk nopirkt pie cita tirgona, kas runā pieklājīgu valodu. Letiniem ar saskares valodu ir liela problēma un tā bij ar tad, kad Kauls vēl gribēja ko glābt. Dirsa virsū!

  3. No Maarupes saka:

    Par 4.maija salašņām mēdijos un vadibā 2023. gada 10. jūnija 13.23
    tam no malas 2023. gada 10. jūnija 7.27
    Jūs esat muļķītis . Viņi necīnās pret sistēmu , bet gan piedalās nacionālas valsts iznīcināšanā .
    ============================= tava primitīvā apsaukāšanās lieliski raksturo tev pašu un tukšā muldoņa par “cīņu pret sistēmu”, nekādi nenozīmē nacionāls valsts iznīcināšanu! Bet gan otrādi, to darbi un vārdi parāda naidniekus, kas cenšas jau 30.gadus iznīcināt visu latvisko, kas ir pamats nacionālai latviešu valstij!
    —- Tieshi taa, visu cienu L.Grantinam un citiem loti retajiem muusdienu varoniem, kas ciinaas pret okupantu puuzni, rietumu cionistu un komunistu atshtauku – nodeveeju uzbrukumiem latvieshu tautai un visai normaalo balto ci;lveeku populaacijai!

  4. Odze. saka:

    Hei,- NUJA
    Tu vienmer atceries samaksaat PVN no sava honorara, par uzrakstitajaam merklkjmurgu palagpublikacijam?
    Tev tik simpatiskaa krevija ,un vinas agentu kompanija ,ir dasna un nakotni solosha ,TADIEM
    pasaku saceretajem un etera piesmirdinaajiem. Jo vairak melu,jo smagaki pagoni velnservantu armjaa.
    Vai esi cangals,ciuls,krancis vai duksis…. tava geenu balss mums visiem visu zinjo.

  5. Tam no Maarupes saka:

    Jūs esiet pārpotējušiers pret BARANOFIKUSA plenčdēmiju! :))) Ja tā vēlaties tapt piečakarēti , tad jūsu vēmes priekš jums ir likums!

  6. Skumji, ka tā raksta vēl šodien! saka:

    Mēs patiesi brīnāmies par šādiem gļēviem puspatiesības, pusjēgas pusvārdeļu tekstiņiem – pekstiņiem?! Kā tādi tipi lokās un kā runā ikdienā, ja te, kur viss ir anoīms, sen bez vecās čekas, bez e-pastu adresēm, tomēr tik bailīgi, tik miglaini jāpļekst? Un cienījamo tribunāla lasītāju laiks jāzog, liekot minēt, ko nu bailīgais gudrelis ir domājis ar šo pusdomu, pusvārdu, pusnosaukumu šļuru??!

    “Odze. 2023. gada 11. jūnija 19.17
    Hei,- NUJA
    Tu vienmer atceries samaksaat PVN no sava honorara, par uzrakstitajaam merklkjmurgu palagpublikacijam?
    Tev tik simpatiskaa krevija ,un vinas agentu kompanija ,ir dasna un nakotni solosha ,TADIEM
    pasaku saceretajem un etera piesmirdinaajiem. Jo vairak melu,jo smagaki pagoni velnservantu armjaa.
    Vai esi cangals,ciuls,krancis vai duksis…. tava geenu balss mums visiem visu zinjo.”

  7. informācija saka:

    Andra Guļāna meita Kristīne Guļēne, pēc laulības noslēgšanas Birziņa (vai tik nav ieprecējusies vecā čekista, PSKP Politbiroja locekļa Arvīda Pelšes ģimenes draudzenes, padomju profesores, daudziem Pētera Stučkas vārdā nosauktās Latvijas Valsts Universitātes Juridiskās fakultātes profesores Līnas Birziņas ģimenē) par savu tēvu Andri Guļānu (bijušās PSRS OBHSS un čekas darbinieku, komunistu, padomju tiesnesi, cinisku karjeristu) esot atsaukusies ļoti slikti: tēvs arī mājās izturoties kā pusdievs, kurš grib, lai visi viņam klanās un bučo kājas. Savukārt Andra Guļāna dēls un Kristīnes Birziņas Armands Guļāns sadarbojies ar Maskavas cilvēkiem neskaidras naudas lietās. Lato Lapsas portālā par to ir vairāki skandalozi raksti. Andris Guļāns un viņa vecie čekas draugi bieži ir redzami Riharda Bunkas vadītajā Latvijas juristu apvienībā.

  8. Par postpadomju lūzera gaudoņu! saka:

    Vecajam čangaļlūzeram Armandam, kas tagad visgudri te skribelē ar niku Anonīms un dala pamācības daudz veiksmīgākajiem par viņu, šis ir pavisam “ideāls” viņa visgudrās pamācības teksta nobeigums:

    “Letiniem ar saskares valodu ir liela problēma un tā bij ar tad, kad Kauls vēl gribēja ko glābt. Dirsa virsū!”

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Visādi latvietības patrioti, kas īpaši sevi visur izceļ par pareizajiem letiniem jānorāda kārtējo reizi. No kuriem laikiem Kurzemes – Zemgales hercogiste dzīvo Latvieši? Kas tie tādi un no kurienes sabraukuši? Latgali un Latgale ir atšķirīga tauta ar savu teritoriju, kas vēl pat nesenā laikā bij plašāka uz tagadējās Krievijas teritorijām, kad gudrie patrioti dirsh virsū latgaļiem, tad jānorāda tavā virzienā. No kurienes un kādiem ļaudīm esi pats cēlies, ja sevi identificē par visu īsto un pareizo letinu? Vien jūsu sejās ir rakstīts tas nožēlojamais zhids, kas visiem stykejas virsa ar saviem Nacionāliem penteriem. Tu tai Krievijas robežai pats esi gatavs dzīvot blakām un stāvēt par savu nacionālo izkārtni tad, kad apkārt nav neviena īstā lietiņa? Alberts Kauls bij savs vīrs no kuršu saimes un noēda viņu nevis krievi ar žīdiem, bet noēda paši letini aiz savas suņa dabas riet riesanas pēc. Krievi ar žīdiem ļoti baidījās tanī laikā, ka tāds Kauls varētu ieviest stingro līniju, bet arī rietumos viņš nepatika, jo lietas daudzas zināja par ko padumajai sabiedrībai nestāsta. Sēdēt raustīt netā pelīti un rakstīt gudrus patrioriskus komentus nav tas pats, kad jāceļ labas lietas gaismā – Darbs jādara! Pēc darbiem padaritiem vīru vērtē un uztic tam vadības rīksti, kā gudrakajam no gudrajiem – Roy Al – Vis Val Dis – Rikijs. Tādiem muļķiem kādi šodiena ir latvieši uzticēt saimniecisku darbību nedrīkst, jo elementārās pieklājības valodas iztrūkst, kad strādā ar cilvēkiem. Uzvedībā ir nožēlojami pretekli! Lai Valni iesedinatu cilvēku ar vadības rīksti viņu vēl tam vajag izaudzināt par Saimnieciski sakārtotu vīru, bet gnidam ir īpatnība līst virsa cita vīra augumam un piesavinaties sev to, ko pats nav pelnījis ar savu darbu. Jūs visu pirms izveidojat savas organizācijas kuras ir par paraugu saimnieciski citiem ļaudīm! Ja arī tu tirgo vācu tehniku vai holandiešu velo tas tevi pašu par gudrāku neveido. Krievu bidlas un Pareizticīgo krievu batjuskas arī brauc uz Mercedesiem, bet tie paši tehniski neko nav spējīgi izveidot un par vācu kultūras daļu viņi nekļūst. Tomēr iz vēstures ir jāzina, kas tie Kurzemes un Prūsijas paverdzinataji bij un kādām asinim tie piederīgi! Paklausās tās holandiešu valodas, tad nu i saprot tos iemeslus dēļ kuriem tai vecajā drukā ir valodas kroplības – Mehrce – Cherme – Theve…. Kas jums šajos laikos spiež ar varu rakstīt angliski uz tirgotavam vai frizētavām?

  10. Unabomber saka:

    Nu, kas mainīsies šīs valsts izsalkušajiem cilvēkiem ar atklāti geju prezidentu?
    Pārtika nebūs lētāka un nodokļi netiks samazināti.
    Bet visi tiks novērsti no savu aktuālo problēmu risināšanas uz alternatīvo realitāti, ko mākslīgi radījis Rainbow Watch un kas pārbaudīts “civilizētajā pasaulē”, formatējot sterilus “bišu darba ņēmēju” analogus no parastajiem cilvēkiem.
    Taču viens gan nav skaidrs – vai vazelīns sadārdzināsies vai, gluži otrādi, kritīsies?

  11. Vai kažoku met, jeb tiešām vērtību pārvērtes laiks?! saka:

    https://rus.jauns.lv/article/znamenitosti/563553-laima-vaikule-esli-vam-ne-nravitsya-v-latvii-pozaluista-zabrali-cemodan-i-uexali?utm_source=https://jauns.lv&u  

    Laima Vaikule: “If you don’t like Latvia, please take your suitcase and leave”
     “Если вам не нравится в Латвии – пожалуйста, забрали чемодан и уехали”. Ну какая проблема?” – задается вопросом певица.

  12. tam Anonīms saka:

    Grūti tev Anonīms, viss tev slikti un viss neder, kur latvieši darbojās un vēl trakāk tev, jo to citu, to tev vislabāko arī nav, ko nu??! Bet, ja padomā, kāpēc tad Ulmaņa laiku Latvija plauka un zēla,bet šodien nekādi tai nelīdzinās? Un kur gan tie labie, tie strādīgie un gudrie latvieši tā noslēpušies, ka pat Anonims tos nevar atrast, tik sliktos, tik mazspējīgos vien ap sevi redz?! Un ja ir sliktie latvieši, kuri tad ir tie labie viņam, kuri tad visu labi un kvalitatīvi dara? Un kur gan pazuduši tie Ulmaņlaika, visu novadu labie letiņi ar saviem pēcnācējiem, to negrib “patiesības meklētājs” Anonīms pameklēt? Viņš jau “nezina”, ka pusmiljons aktīvāko tautieši tika aizdzīti ārzemēs un tika un tiek darīts viss, lai tie neatgrieztos, pat ja kāds gaīgi apsēsts ar pariotismu tomēr atbrauc, tad postkoministu valsts vara dara visu, lai tas būtu spiests aizbraukt atpakaļ svešumā. Un vēl tur visiem pastāstītu, cik bezcerīgi ir ko sagaidīt atgriezušos labklājībai te – dzimtenē! Bet nīgrais urkšķis Anonims izliekas nezinām, ka tieši okupantui un komunistu – kangaru vara 30.gadu laikā ir to visu tā noorganizējusi, lai te labi justos tikai ārzemnieki, naturalizētie okupanti un kliķes kangari, bet tikai ne latviešu tauta, kas tomēr nav vēl galīgi piebeigta. Un kura spītīgi sapņaini vēl cer uz savu valsti, uz latvisku Latviju, tikai neko nedara tās labā, nedumpojas, kategoriski neprasa saimnieciski izdevīgi motivējot varai repatriēt tautiešus uz dzimteni, neprasa okupantu izsūtīšanu beidzot prom, pat uz ielas ne reizes nav izgājuši protestēt ne pret ko! Bet Anonīms ir ļauns vai bailīgs, ja kopā ar ekskomunistu varas pakalpiņiem uzbrūķ un lamā fiziski, garīgi atšķaidītos, izputinātos un varas zagļu, līdēju un perversi orientēto varzas demorlizētos latviešus, jo tā ir viņam drošāk, nekā lamāt īstos vainīgos – Latvijas nodevēju varturus simbiozē ar nolādētajiem okupantiem!

  13. tam unabomberim saka:

    Kamēr jūsu “prātiņus” nodarbinās sūdcaurumi un to funkcionalitāte , tikmēr nekas jums diži nemainīsies. Vateņticīgie arī “dzīvo” pa to atveri anālo pārsvarā.

  14. Лягушка saka:

    Vai kažoku met, jeb tiešām vērtību pārvērtes laiks?!

    _______________
    Всяко бывает – и лягушка летает.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *