Lasītājs: Karš, kas blakus, visapkārt

Laikā kad radās iluzora iespēja atjaunot 18.nov.Latviju, pasaule atradās ne mazāk degradētā morāles, ētikas un politikas līmenī kā laikā, kad neatkarība tika zaudēta. Laiki bija mainījušies, izņemot Dieva un Kaulainās monopolzagļu grēku uzlikšanas rituālu.
18.nov.Latvija neietilpa ne vecā, ne jaunā saimnieka-stratēģiskā partnera plānos, kuros uzsvars likts uz morāliem vai juridiskiem kriminālelementiem.
Neapgāžams fakts, ka ASV atzina Latvijas neatkarību ne uz starptautisko tiesību, bet uz Krievijas noteikumiem.
Būdams galvenais garants, ASV atņem latviešu tautai, kura bija reāla minoritāte, Latviju de jure, un 1991.g.2.sept.to uzdāvina nelikumīgam viltvārdim LPSR, kurā okupācijas majoritāte ir pastiprināta ar padomju blokā demobilizēto virsnieku masu.

Krima ? Osetija ? Nē !

Baltija de jure, bija pirmais postpadomju telpā cinisks starptautisko tiesību normu pārkāpums-precdents ,,pasaules pastāvošās kārtības sagraušana,,.
Latviešu tautai tas ir izrādījies daudz ļaunāks par Hitlera-Saļina pakta traģēdiju.

Lai ts. rietumu demokrātijas iesoļojums Latvijā būtu vēl pārliecinošāks, nekas neliedza PSRS ap 1990.03.18.LPSR AP vēlēšanu laiku papildus ievest kādas 10 divīzijas vēlētājus uniformās. Rezultāts būtu tikpat demokrātisks un juridisks, un turpmākos 30 gadus latviešiem izpaliktu Krievijas un, galvenais, rietumu cinisko emisāru genocīdiālija par krievvalodīgo uc. minoritāšu tiesību pārkāpumiem, kokteilī ar Izredzēto terorbiznesu īpašumu lietās, dēļ latviešu tautai un Latvijas Valstij uzliktiem dubultgrēkiem-pagātnes un tagadnes.
Vai neizskatās pēc kara ?

Jā !

Karš, kas blakus,visapkārt.

Mūsu prāti tiek samudžināti un apjukumā, bieži nepamatoti, apkarojam viens otru, bet neesam kopā par mūsu kopīgo lietu. Taustāmies pēc kāda ārējā, galīgā glābēja spēka.
Laiku gaitā un to griežos redzam, ka mūsu ts. stratēģiskie partneri mainās lomām-no stratēģiskiem partneriem par stratēģiskiem ienaidniekiem, un otrādi. Esam izdzīvojuši pateicoties abiem un mums pašiem.

Ts. stratēģisko partneru rīcība vienmēr ir bijusi ienaidnieciska-maiņas sīknaudas dabas.
Tikai tad zaudēsim vismazāk, ja paturam prātā, ka latviešu tautas stratēģiskā ienaidnieka stratēģiskais ienaidnieks ir mūsu stratēģiskais ienaidnieks.
Būsim draudzīgi pret draudzīgām tautām un valstīm, un neatteiksim palīdzību pārdzīvot draudzību ar stratēģiskiem partneriem, vājā cerībā, ka nepaliksim vieni

LRTT

Labi un interesantā formā pasniegts skatījums uz tautas likteni.

Lietas tomēr nav tik vienkāršas. Visur nesanāk vadīties tikai no teorijas, proti, no ideālajiem starptautiskajiem Likumiem. Iznāk ņemt vērā reālo situāciju. Svarīgi ir tas, lai šī situācija netiktu izmantota kādas tautas savtīgajos nolūkos. PēcAtmoda ir tieši šis variants, kad žid-cionisti un viņu ideoloģijas nesēji- komunisti, pilnībā sagrieza ar kājām gaisā starptautiskos Likumus. Un, savādāk jau arī “nedrīkstēja” būt, jo pie Tiesiskuma pareizas atjaunošanas, būtu bijis jāuzslien tūkstošiem karātavu tikai Latvijā vien, jo šo sātanistu: cionistu- komunistu noziegumi, ir prātam neaptverami.

Bet norēķins ar viņiem vēl stāv priekšā un tas arī būs prātam neaptverams… !

09.10.19

Sarkano izdzimteņu kloāka

Tas ir “nācijas tēva” organizēts gājiens. Ne jau par velti Ždanoka bija inaugurācijas goda viesis ! Un cik viņš dāsns, viņš sola Latvijā iedibināt “latviešu valodas dienu” !!!

Vai sapratāt, ko tas nozīmē ?

Tas nozīmē to, ka latviešu valoda Latvijā tiks aizstāta ar hazār- krievu valodu. Un latvietis reizi gadā- LATVIEŠU VALODAS DIENĀ, varēs ieraut STOPKU krutku tai pa godu !

You may also like...

4 komentāru

  1. no uzvaras uz uzvaru saka:

    izglītība sagrauta
    kultūras vietā balagāns
    zinātne(labākajā gadījumā) bezmaksas ideju ģenerātors
    veselības aizsardzībā netiek tālāk par diagnosticēšanu
    24/365 apstarošana ar ultra augstajām radio frekvencēm
    zeme un meži (klusi) izandelēti ārzemju žīdiem
    vara “deleģēta” nezin kur atrodošamies “diriģentiem”
    daba piegānīta ar (lielāko tiesu nevajadzīgām) ķīmijām
    (noslēdzas) totāla izspiegošana un manipulācijas

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Par kara stāvokli Ditta Rietuma perfekti raksta savā www vietnē Labie.lv.

  3. Vai Ditta Rietuma nevar publicēties arī LRTT?

  4. kamēr - tikmēr!!! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=w0GUxxP5q6E

    Kamēr rakstām teorijas par jaunas sabiedrības veidošanu, ar frekvencēm jau tiek maitāti gēni. Un ar tādiem slimiem gēniem kā tad uztaisīs pozitīvu sabiedrību?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *