Krievžīdu- hazāru noziegumi pret cilvēci(Ukrainas politiskā elite- sātaniski puvekļi)

Cionistiem, šiem antisemītiskajiem un anti-cilvēciskajiem izdzimumiem, ir jātiek iznīcinātiem ar uguni un zobenu !

Noskaties šeit ievietoto video un sapratīsi, ka visai šai krievžīdu bandai– okupantiem un viņu pēctečiem, no Latvijas jātiek patriektai.

Krievi nav pieskaitāmi kādai nebūt tautībai, viņi ir sātaniski izdzimumi, kuri sevi, kā tādu, apliecina Ukrainas okupētajā teritorijā. Ukrainas politiskā elite ir zagļu un slepkavu banda, kura pilnīgi ne ar ko neatšķiras no Kremļa varzas. Viņi visi ir saistīti ar komunistisko ideoloģiju, kas ir nekas vairāk, kā: slēpts jūdaisma totalitārisms. To, ko viņi šodien veic Ukrainā, nav ar prātu aptverams !

Latvijā viss tas pats, kas Ukrainā. Mēs šodien redzam, ka divus žīdeļus, Ušakovu un Ameriku, visīstākos Latvijas izlaupītājus, vēlas izvilkt no ES cionistu pārvaldītajiem “koridoriem” tiesāšanai, bet, diez vai tas izdosies.

Mēs redzam, ka vienu degradējošos hazāržīdu Levitu, grib aizvietot ar vēl lielāku izdzimumu- U. Pīlēnu, kurš nekaunas pat atklāti iestāties par krievu valodu un šiem okupācijas pabirām ! Latviet, šie sātaniskie izdzimumi ir kā mēra baciļi, kuri nes tikai un vienīgi iznīcību.

Cionisms tik viegli nepadosies, tas nesīs briesmīgas sekas, pirms tiks pilnīgi iznīcināts !

Slava Ukrainai un ukraiņu tautai, kura šodien pašaizliedzīgi cīnās par cilvēces nākotni !

12.05.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Pārmaiņas saka:

    Krievi bāž savu smirdīgo purnu visur, kur vien ir pērkamas dvēseles.
    https://youtu.be/tp94nY2d7BI

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Nu redz, ka tu norādi to, ko tev norāda jau sen atieciba i uz Ukrainu, i Latviju. Var cerēt uz kādu labieti, kas atnāks no citas dimensijas un sastādīs Latvijas laukos pareizās bietes, lai tauta ēdot atiritos no komunisma ielaistas infekcijas, bet tomēr realitāte ir skumja. Visi ir ar komunisma stempeli! Vai tas Baltijas republikas, vai citas izbijusas soc sistēmā veidotas republikas visur ir tas vīrus iekšā. Izēst to no iekšienes? Man arī Ukraina pie sirds un dvēseles ir tuvāka par tiem nozelojamiem krievu pasaules murgotajiem, bet diemžēl to Ukrainu rausta, kā skaistu skuķi pa visiem caurumiem pazemojot un pēc kaut kādiem garīgiem pareģojumiem vēl tam krievam ir ja savācās daudz lielāka spēkā un jāiziet līdz Turcijai, kur turki tiks izsisti no grieķu zemēm. Vēl jau ar to neapstāsies un savāksies tautu atkritumi, kas arī ir vārda ebrejs patiesā nozīme – Pabiras – i aizies līdz tai zemei, kur salimejas Jāras enerģijas visu lielākā spēkā. Būs tām pabiram ar zibenu pa dibenu no paša debesu valdnieka kārtīgs sods tieši ar zidulenu rokām un atombumbinas kritīs tiem uz galvas. Tas par to, ka Svetumam grib pielīmēt nelieša ielāpu, bet ne salīmējas irstos audekls ar jaunu. Dies katram ir devis kompasu starp Jā un Nē, kad saka Nē, tad tas nozīmē, ka no pārlieku lielas gaismas zilbst acis un ja tinas ir labāk pie maukām nekā visu laiku censties būt par Svēto. Kāpēc tev ne sadzert kopā ar Gedroicu?

  3. Pretīgi, ka tas aktuāli jau 50.+30.gadus! saka:

    https://www.la.lv/video-sokejoss-notikums-imanta-kur-vardarbigi-piekauts-pusaudzis-lauzas-pie-durvim-kliedzosi-berni-viniem-uzbruk-ar-naziem/komentari

    tikai ne pareizi darīt 3:03, 11. maijs 2023
    vai ne Artur??? Tikai nevajag prom okupantus, bet latviski tos jamaca, lai vairak var pamattautai sariebt, esot visos amatos, bet naktīs kremli mīlot

    Bumerangs 22:23, 8. maijs 2023
    Galvenais, ka divi sita, video redzams, ka skuķis vēl atļaujās sist kamēr otrs žņaudz, kas tas par VĀJPRĀTU, policija stundu brauca, no kurienes, no Maskavas? Par mūsu nodokļiem tad tādu policiju nevajag, beigās vēl sodīs tos, kas gāja un pulcējās lai aizstāvētu piekauto, vot tā ir mūsu valsts, sodīs tos kuri nāca aizstāvēt cietušo, tipiski. SVIESTS

    ko gribiet no vārnas 2:58, 11. maijs 2023
    kas otrai vārnai acī neknābs, jo visa valsts policija, īpaši vadība ir no tiem pašiem psrsņikiem, arī municipāļi puse ir svešie, kuru berni arī ir starp izbrucēju bandām un mājās tie dzīvo putina info naida laukā-visus tos prom, tik tad būs miers LV

    h2o 22:54, 8. maijs 2023
    Ja turpināsies policijas darbinieku skaita samazinājums, drīz iedzīvotājiem būs jāveido savas sabiedriskās kārtības patruļas

  4. Joprojām aktuāls, tautai nepieciešams paziņojums! saka:

    Autors: Esiet aktīvi-fiksējiet visu!
    Datums: 16.08.10. 18:20

    Tauta – likumīgie visu tautību Latvijas pilsoņi : pierakstiet, atcerieties un atzīmējiet visus naidīgo svešo, nelikumīgo okupētājvalsts prsrs kolonistu-okupantu datus, vārdus, dzivokļu. mašīnu nummurus, tas pats attiecas uz kolaborantiem! Tas ir – kangaru un svešo personu datus, kas kaut kad, kaut kur ir pretlatviski, pretvalstiski izrunājušies vai rīkojušies, jeb draudējuši tā rīkoties, jo dekolonizācijas procesa gaitā šīm liecinieku liecībām būs nozīme vērtējot nelikumīgo civilokupantu atrašanos, vai izraidīšanu ārpus valsts robežām, vai piemērojot soda mēru.

  5. esiet aktīvi? saka:

    Tikai neaizmirsīsim par kažokiem! Visaktīvākie būs tieši stukači ar pieredzi un stāžu un zibenīgi mainīs kažokus, ja vien JAU nerušina ar dubultiem kažokiem. Un tagadējos latviski orientētos ticami pataisīs par apsūdzamajiem un sodāmajiem. Tā tas bijis visos maiņu laikos. Pat nemainīgi jebkuros laikos.

  6. Egils Levits saka:

    Infantilie debilie idioti , kadam jabut garigi slimam rakstitu tadus murgus
    .
    .
    .
    Admins
    Tev taisnība, tikai tad, ja visu apgriezīsi otrādi. Ir jābūt ne tikai debīlam idiotam bet slepkavam un laupītājam, ja uz tautas rēķina, to apzogot kļūsti par miljonāru. Ir jābūt ne tikai debīlam idiotam, ja 21. gadsimtā iebrūc kaimiņu valstī un slepkavo mierīgos iedzīvotājus. Tā kā tu, nosacītais egil levit, esi nekas vairāk, kā pretīgs izdzimums, ja spēji ko tādu pasacīt. Tu esi viens no viņiem !

  7. Egils Levits saka:

    Linards Granitins ar savu Tautas tribunalu ar reali sajucis prata un tam vieta ir tikai Tvaika ielas 2 un tas viss ir tikai viens liels murgs.

  8. Svešo cūkai atbilde saka:

    – tu haim patrovič velti maskējies, it kā par NE savu asinsbrāli levitu, bet esi 100% dolgopolova, cilēviča, lindermanu kremļa cepts puveklis un tik šo savu perverso, izcili netīro asiņu balss dēļ te pretlatviski smirdi! Un dumi urlik domā, ka esi baigi anonīms un neatšifrējams smerdelis?!

  9. Andris un draugi saka:

    Sis “levits” ir tikpat stulbs savā hazāržīdu naidā, kā krievu orki Ukrainā, kas bravurīgi devās slepkavot savus slāvu brāļus Ukrianā! Un šodien nu jau šo jauniesaucamie trīc un dreb redzot pastniekam līdzīgu ar pavēsti, visa bravūra pazudusi, bet lopiskais ļaunums palicis un ne pret kremļa mēsliem, kas tos dzen nave, bet joprojām pret ukraiņiem, kas “maitas” nepadodas.Un šis utaino šnobelis, hazārbastards, kas tie savejo levita vardā iepļeckājis, parāda, ka šos dzen izmisumā ukraiņu tautas uzvaras un šiem neperspektīvās pārmaiņas arī te, šī kremļa cilvēkedāju sakāves rezultatā.

  10. Odze. saka:

    Andrim
    Vai teiksi.ka levits mil, mus visus ,un veel mums visu to gaisako ??? Un no sava ,,augstaa plaukta,, nepleckatu mums neko ?
    Ta, ir jau pamanijies pleckaat visos veidos,
    lai Latviju padaritu par apsmieklu… Pasaulee.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *