V. Freimantāls arī par slepkavas J. Savicka nelietību

12. L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3V. Freimantāla sacītais ir kārtējais apliecinājums, ka ir notikusi atklāta diversija pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Tas, protams, nav attiecināms tikai uz šo rūpnīcu, bet gan uz visu Latvijas tautsaimniecību.

Mūsu visu pienākums ir noslēgt rēķinus ar visiem šiem neliešiem.

Ja kāds jau ir nosprādzis(uz šiem izdzimteņiem neattiecas vārds- miris), tad jāarestē un jātiesā viņu ģimenes locekļi.

Netiesāts nedrīkst palikt(un arī nepaliks) neviens noziedznieks nedz arī viņa dzimtas piederīgais.

16.04.15.      LRTT

==========================================================================

www.tautastribunals.eu-12Valdis FreimantālsSlokas papīrfabrika pirms slēgšanas deva peļņu valstij 42 miljonus gadā.

Tās rekonstrukcijai bija sapirktas ražošanas modernizācijas iekārtas par 17 miljoniem.

Solovjovs no valsts nopirka visu fabriku par aizņemtu naudu no Somijas, pārdodot metāllūžņos visas ražošanas iekārtas viņš nopelnīja miljonu un viegli atdeva somiem visu aizdevumu.

Par metāllūžņu cenu pārdeva ari neizpakotās un neuzstādītās 17 miljonu vērtās modernās ražošanas iekārtas.

Pāri palika visas Slokas papīrfabrikas ēkas.

Tās izpārdeva ar steigu par smieklīgi mazām cenām.

Es nopirku no SIA Slokas celulozes fabrika 13 ēkas, krasta izbūves- ostas betonētās kuģu piestātnes un abus skursteņus, veco 1884. gadā celto 60 metrīgo un padomju laika lielo 90 metrīgo 1968. gadā celto.

SIA Slokas celulozes fabrika bija privātīpašums, kas piederāja pašam Solovjovam. Visas ēkas tika pirktas ar notariāliem līgumiem. Jauno īpašnieku skaits ap 20. SIA SCF bija noformēta uz tās direktora vārda, kurš bija Solovjova cilvēks.

Kad es formēju pirkuma līgumu pie Tukuma notāres, valdība jau bija pieņēmusi likumu, ka pirkuma līgumslēdzējiem ir tiesības pirkt un pārdot tikai to īpašumu, kurš ir nostiprināts Zemes grāmatā uz pārdevēja vārda.

Neviena ēka nebija Zenes grāmatā, jo 1940. gadā Zemes grāmatas reģistrus likvidēja.

To izmantoja KGB struktūras, lai nepieļautu man Jūrmalā izveidot manas Demogrāfiskās un Kultūras Programas “NAMEJS” bāzi ar Latvijas Daudzbērnu Biedrības mitekli centrā, Elvisa Preslija muzeju un latviešu Kolekcionāru muzeja novatorisko manu ideju – apvienot privātkolekcijas grandiozā, drošā – starptautiski PRESTIŽĀ vietā.

Komunisti un čekisti jau 1987. gadā bija dziļi nelaimīgi un šokēti, kad Valdis Freimantāls apvienoja visas Latvijas daudzbērnu ģimenes vienā biedrībā, lai stiprinātu un aizstāvētu latviešu ģimenes. Maskavas politbirojs pēc Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu biedrības rašanās steigšus visās 15 republikās radīja ” Leņina bērnu fondus”, lai aizšķēršļotu starptautisko sakaru izveidošanu Latvijas Daudzbērnu biedrībai. Rubika sekretāre Razguļājeva bija pirmā Ļeņina Bērnu fonda direktore. Vēlāk komunisti un čekisti apķērās, ka jāliek ar latviskāku uzvārdu Andris Bērziņš.

Sarkanie Nezvēri apkaroja un apkaro latviešu ģimeņu organizētas aizstāvības formas.

Lai iznīcinātu manu Starptautiskā Ģimeņu Aizstāvības centra radīšanu Jūrmalas kūrorta zonā, KGBistu un komunistu speciālistiem vajadzēja pārkāpt likumu, kā jau to viņi darīja 1993. gada 18.februāra naktī – iznīcinot likumīgi atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību ar tās svētajiem, ģeniālajiem 1938. gada statūtiem. Biedrību, kurā es darbojos bez jebkādas atlīdzības.

Aizmuguriski Poļikarpova nozīmēja tiesu, lai man atņemtu īpašuma tiesības uz abām 10 stāvu celtnēm, ostas krastmalas izbūvēm un pārējām cara laiku skaistajām celtnēm.
Tiesnese Šķendere izskatīja šo pilnīgi neloģisko sia “SCF” prasību un nolēma, ka mans līgums ir spēkā esošs.

Mani neinformējot par tiesas darbiem pret mani Poļikarpova nozīmē otru pirmās instances tiesu, uzdodot tiesnesei Krēvicai izskatīt to pašu lietu, par kuru jau Šķenderes spriedums stājies spēkā. Prasītājs tas pats, atbildētājs tas pats, lietas apstākļi tie paši.
Tā, rupji pārkāpjot likumu bijušais LPSR tieslietu ministrs Iesalnieks pārstāv SIA Slokas celulozes fabriku un tiesnese Krevica taisa apzināti netaisnu spriedumu – atzīt manu pirkuma līgumu par spēkā neesošu, nenorādot rokas naudas summu, kuru samaksāju, nenorādot līgumsoda summu, kas pēc līguma noteikumiem man pienākas.

Klaji ignorējot faktu, ka Šķanderes spriedums ir spēkā un to neviens nekad nav pārsūdzējis, kas skaidri norāda uz manām īpašuma tiesībām.
Piezīmēšu, ka LPSR tieslietu ministrs Iesalnieks Poļikarpovu iecēla par Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas priekšsēdētāju. Atgādināšu, ka Poļikarpova un tiesnese Tālere tika notiesātas un ievietotas cietumā par pretlikumīgiem nodarījumiem.

Tālere cietumā mira, Poļikarpova sēž.

=============================================================================

uzmanību !!!

Nāvi, nāvi un tikai nāvi šai kropļu- deģenerātu tautai !!!

Krievi, Bunka. BOROVKOVS,UŠAKOVS, URBANOVIČSNāvi krieviem, kuri 84 % atbalsta slepkavu Putinu !!!

Nāvi Ušakovam, kurš slavē Putina asinsdarbus Čečenija un Ukrainā !

Nāvi SC, kas gatavo latviešu tautu izkaušanai !

Nāvi visiem komunistiem un čekistiem !

Latvijā nedrīks palikt neviens krievu kolonizators- okupants !

https://www.youtube.com/watch?v=F284pjoZ8Ac

https://www.youtube.com/watch?v=Yqe4vlJmjTA&feature=iv&src_vid=TBU6txWTUQg&annotation_id=annotation_3283830427

You may also like...

6 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    –Un tā mēs te sūdzamis! Ziniet, bet tā darīt bija pieņemami, kad mums bija-nu tā līdz 10 gadiņiem! Mūsu vecumam -tas jau …Ja jau Maikla Hadsona pētījums par Latviju,,Latvijas neatkarība ir nozagta,, ir aizgājis nepamanīts ne Jums, ne atbilstošajām iestādēm, kur viņš norāda pat gandrīz tikpat konkrēti kā Grantiņš, VAJAG VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN SODĪŠANU-pat tāds ir nepamanīts un nesaskatīts!?
    –Ja ANO Drošības padome nepalīdzēs, tad paliek tikai-SANĀKT UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI UN IZTEIKT ATKLĀTI NEUZTICĪBU SAEIMAI UN VALDĪBAI, IZVĒLĒT PAGAIDU VALDĪBU ,KURAI NEKAVĒJOTIES JĀNOMAINA ESOŠĀ. jŪSU VARIANTI?

  2. Ernests saka:

    Freimantāls arī šobdrīd ir Latviešu biedrībā?
    Cik noprotu vienu vada G.Gailītis un otru J.Lapinskis un V.Šteins.
    Tas saucās stulbs un vēl stulbāks.
    .
    .
    Admins
    Tāpēc jau tur arī tiek “iefiltrēti” tādi lapinski un šteini, lai neitralizētu tādus kā Freimantālu.

  3. Māris M. saka:

    Paldies V. Freimantāla kungam par informāciju. Par jaunajām iekārtām nezināju. Tas tikai vēlreiz parāda šo noziedznieku īpašo centību iznīcinot Latvijas tautsaimniecību.
    Tieši tāpat sagrieza lūžņos milzīgu izmēru pilnīgi jaunu vācu lielgabalu stobru vītnes iestrādāšanas darbgaldu Rīgas ieroču remonta rūpnīcā Pārdaugavā. Dažādi darbgaldi – frēzes, virpas, revolvervirpas u.c. tika iztirgotas kur pagadās un nonāca privātās garāžās. Arī tur pārsvarā saimniekoja un tirgojās apšaubāmi krievi. Radās iespaids, ka Latvijas valstij par teritoriju, kurā gandrīz ikvienā telpā sienas apkarinātas ar šaujamieroču detaļām, nav pilnīgi nekādas daļas. Katrs tur varēja braukt ar auto iekšā un pirkt ko sirds kāro. Arī tas viss bija noziedzīgi no varas puses.
    Varbūt arī par šo objektu kāds var ko sīkāk pastāstīt?

  4. Repatriants saka:

    Jums te nepreciiza informaacija, jo Lapinskis ir I.Drulla Latv.Biedribaa, bet Freimentals un Shteins ir taadas D.Rietumas Latv. biedriiba!
    Bet Delfu “versijaas” ir intresanta kangara k.dimitera “atklaasme”:

    Kaspars Dimiters
    15.04.2015 15:37
    Tu, Jāni, savu tiesu spried laicīgi publiskā klajā. Vai tā tu ceri iegūt kādu latvieti pareizticībai? Ar tādiem paņēmieniem tu vari iegūt tikai nacistiski noskaņotus latviešu rusofobus, lai tie, līdzīgi, kā Ukrainā, demolē, nodedzina KPB dievnamus, terorizē garīdzniekus un TV kamerās kliedz ”šeit Ukrainas zeme, šeit nebūs maskaviešu baznīcas, šeit būs tikai ukraiņu baznīcas…”. Latvietis, kas simpatizē pareizticībai, izlasot, ar kādu naidu par krievvalodīgajiem LPB garīdzniekiem raksta latviešu garīdznieks, savas simpātijas pret pareizticību tikai zaudēs.

    Kaspars Dimiters
    15.04.2015 15:39
    Jāni, ja tev, izmantojot politisko situāciju, kas mūsu reģionā šobrīd nacismam un rusofobijai labvēlīga, arī izdotos izprovocēt kādas specifiski latviskas PB izveidošanu Latvijā, tā taču nebūs Kristus Miera nesēju pareizticība, jo būs uzbūvēta uz citas patriarhijas garīdznieku, pareizticīgo ienīšanas pamatiem, solidarizējot līdzīgi tev ieļaunotus domubiedrus. Tā pat nebūs kristietība.

    Zinot agresiju, ar kādu tu karo pret cilvēku, grēcinieku metropolītu, kas jau tāpat savas augstās atbildības dēļ par saviem grēkiem nāks īpašā

  5. jūrmalniece saka:

    Es gan nekā nesapratu no raksta.
    Atskaitot dažus punktus
    Nu vispār jau LR ir Zemesgrāmata, tā kā neprecīzi tai rakstā .Cik saprotu Freimentāls dabūja ēkas un zemi, un acīmredzot nenostipināja Zemes grāmatā.
    Piedodiet varbūt kļūdos. Bet tā es saprotu no uzrakstītā.
    Pati biju 1990. gadā Slokas papīrfabrikā kad katrs tur varēja dabūt labās kartes( krievu armijas, tais laikos jau ļoti trūka precīzu karšu). Nekādu iekārtu tur nebija. Šī rūpnīca tā piesārņoja jūru, ka 1989.gadā Rīgas Jūrmalā bija aizliegts peldēties. Tā kā diez vai ši rūpnīca bija tik progresīva

  6. Miervaldis saka:

    Kā čekisti mūsu tēvus izrāva nakts laikā un veda uz sibīriju nosalšanai, ta mēs izdzīsim pretīgos krievu pērtiķus uz viņu tundrām!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *