Feisbuks, antisemītisks interneta portāls(slepkavas Mežvieta troļļu bandas trakošana)

Kad to visu lasi, neticās savām acīm. Pirmajā foto, kur redzams šis ģenētiskais atkritums, kurš uzkāpis uz ES karoga, pēc Latvijas VDD secinājuma, ir neaizskarams. Šo foto, kā viņi man paziņoja, uzskata par iebiedēšanas materiālu un turpmāk varēšot redzēt tikai es vienīgais. Zem foto redzamais teksts esot “biedējošs materiāls” !

Bet vai tad nav interesanti, ka visi šie anti- eiropieši ir ģērbušies viņu nīstās Eiropas drēbēs. Vai viņi visi kā viens neizmanto tikai un vienīgi šīs “pretīgās Eiropas” sadzīves tehniskos izstrādājumus ?

Kad paskaties uz šiem truliem lop-ģīmjiem, tad arī saproti, ka ne visi, kuri līdzinās cilvēkiem, tādi ir. Uz foto redzamajam ķēmam rokās ir krusts, kas atrodas tieši uz “pareizās vietas”.

Toties par zemāk redzamo foto man nobloķēja Feisbuku. Tas interesantākais, ka tas jau bija skatāms veselu gadu, bet tikai tagad tika ievērots. Domājams, ka pats krievžīds Ušakovs par to būs sūdzējies, jo tas met ļoti nepatīkamu “ēnu” uz šo 4. maija kliķes pārstāvi ES !

Kas būs tas, kurš sacīs, ka ES netiek stūrēta no cionistu bandas ? Tas viss tikai kārtējo reizi norāda, ka krievžīdi Latvijā nosaka pilnīgi visu.

Kaut ātrāk pienāktu tā stunda, kad šie kropļi saņemtu to, ko pelnījuši.

Kas paglābs “ebrejus”, kad pasaule uzzinās, ko viņi izdarījuši ar cilvēkiem(atvērt) ?

Šis teikums vien jau nozīmē, ka viņi nav cilvēki.

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

11.05.23

Mūsu standarti attiecībā uz aizskaršanu un iebiedēšanu

Mūsu standarti nepilngadīgām personām un privātpersonām nodrošina lielāku aizsardzību, nekā pieaugušajiem un sabiedrībā pazīstamām personām.

Iebiedēšanas un uzmākšanās piemēri:

  • • Comparing people to animals or insects to make them feel inferior
  • • Comparing people to objects to make them feel inferior

You may also like...

2 komentāru

  1. AG saka:

    Ai, nu, Grantiņ, paskairo tak FB, ka slims esi, bet slimos sodīt nedrīkst… :)))

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Sūds ar to Facebook, bet bilde jau arī izsaka Grantin to garīgo kroplīby, kas piedieniga ir tai krievu izredzetibai. Padomajies, ka Pareizticīgo ticības krustiņš un 9.maija ideoloģiskā bantite, tad apkārt bratani trenuzenes un protams visas garīgās bēdas Russija ir dēļ Eiropas baltajiem ļaudīm. Vai komunisms un Pareizticīgo ticība ir kopīga? Tu padomajies, ka visu to samazgu, ko tie melš par 2 pasaules karu ir jāpieņem, kā pasaules glābšanu, bet sēdot iepretī auto mazgatuvei Car Wash ja novēro, ka 90 % tie ļautiņi mazgā auto – Made in Germany. Veci vai jauni, bet tomēr tirgodams Siemens tehniku bij jādzird sajūsmas par vācu tehniku i no krievu krimināliem, i žīdiem, i arī no tiem vīriem, kas 2 pasaules kara laikā karoja vācu armija. Tā lieta jau nav tehnika, bet laikam cilvēkos, kas to tehniku veido un luzeriem vienmēr sajūsmina čempionu gods, bet strādā riebuma īpatnības līdzīgi Gedroica komentiem. Zin paši, ka nekad nespēs sasniegt tādu darba kvalitātes līmeni un primitīva īpatnība ir pakļaut gudros, lai tie strādā uz viņiem, kā jau Vācija arī dara visu pēc kara periodu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *