A. Balts. Nodevējs ir pretīgs…

Tribuāls 2LRTT pasts

A.Balts. Nodevējs ir pretīgāks par niknāko naidnieku!

 Līdz šim uzskatīju AM 1485 frekfencē dzirdamo raidstaciju “Merkurs” par vienīgo Latvijā, kur var dzirdēt sen aizmirstu mūziku un neizpušķotu patiesību, kā arī izdzirdēt cilvēkus, kas runā to, ko domā. Nevis – kā pareizi, “politkorekti” un citādi liekulīgi vai atklāti melīgi vāvuļo pārējās radiostacijās un TV! Īpaši prieks vienmēr dzirdēt J.Lapinska k-ga al.až dedzīgos un dziļa latviskuma pilnos komentārus. Bet vakardienas tiešraidē 19.maija vakara raidījumā noklausījos uzaicinātā Saeimas pārstāvja dz. rasnača atbildes radio zvanītājiem tiešajā ēterā un biju sašutis, dzirdot to, ko runāja un atbildēja ilggadīgais TB deputāts. Kā profesionāls demagogs, ar vismaz 10 gadu trenētu runātāja stāžu Saeimā viņš izlocījās no visiem zvanītāju tiešajiem jautājumiem un muldēja latviski skaistus niekus.

kaka

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: O, o, o, ko tik mēs viss’ nedarij’ ar Straumi un Krastu Latvijas labā !!! O, o, o, to jums var “noskaitīt” Krustiņš ar pietuku Līcīti no LA.

Nu neko jūs maitas putni Latvijas labā neesiet darījuši, bet, gan tikai zaguši, zaguši un zaguši… .

Tas izraisīja sašutuma vētru ne tikai man, jo pēdējo triju zvanītāju sarunas laikā sazvanīt “Merkura” studiju nebija iespējams, tik ļoti bija aizņemts studijas telefons. Uz konkrētiem cilvēku jautājumiem, kāpēc viņš un “nacionālā” partija TB nav gājusi uz pašas deklarēto mērķi – okupācijas seku likvidāciju – un kāpēc viņi nav neko darījuši, lai likvidētu parlamentārā ceļā jau bīstami lielo, uzbāzīgo rusifikāciju, atbilde netika dota. Deputāts garlaikoti atbildēja, ka “ļoti jauki jautājumi” un viņš pat cienot tā uzdevējus, bet žēl, ka viņi tik apmāti visi un neredz to lielo darbu, ko nacionālajā laukā ir veikusi TB un, lai lasot laikrakstu “Lauku Avīze” – tur viss esot par viņu lielajiem darbiem. Arī citi zvanītāji neatlaidīgi jautāja, kāpēc valstī tiek paturēti krievvalodīgie iebraucēji, kuri bija, ir un paliks nelojāli un naidīgi latviešiem un  Latvijas valstij. Tika runāts par referendumu un valsts valodas mācību valsts skolās. Un, ka skolās latviski samācītie okupantu bērni, esot mājās citā info. telpā un caur viņu vecāku naidīgo attieksmi nebūs nekas cits, kā labi latviski runājoši mūsu latviskās valsts ienaidnieki un ikdienas saskarsmē pie tam neatšķirami no mums, kā ideāla 5.kolonna… . Tika minēti pļiners un ždanoka, kuri naski samācījās latviešu valodu, bet tā tikai varēja vēl vairāk sariebt latviešu tautai utt. Bet dz.rasnačs izlikās nesaprotot un humāni paziņoja, ka viņam nepieņemama bērnu šķirošana pēc tautības, un tad izfantazēja, ka varbūt vēl runātājs sākšot arī galvaskausus mērīt.  Šīs aplamības viņš muldēja pilnīgi apzināti tikai tāpēc, lai nebūtu jāsaka, ka runa iet par starptautiski atzītu un juridisku jēdzienu – deokupācija/dekolonizācija, par te nelikumīgi esošiem psrs kolonistiem – okupantiem , nevis par nez kādām tautībām un to nacistisku šķirošanu. Bija skaidri noprotams, ka šis un pārējie TB ļautiņi, desmitiem gadu barojoties uz tautas rēķina, visus šos gadus ir mūs nodevuši un taisās to turpināt un nekad  neīstenos galveno mērķi – atjaunot 1918.gada Latvijas Republiku un veikt dekolonizāciju !

Bet gan jau šie liekuļi mirstošo latviešu valodu un tautu skaisti izrotās ar smukām puķītēm, teiks izjustas runas stāvot pie Latvijas kapa elegantos uzvalkos, trekniem piestuķētiem vaigiem un makiem, kas piepildīti no pašu nodotās un aplaupītās tautas iztikas minimuma.

Grūti izteikt, cik pretīgi bija klausīties šādu liekulīgu muldoņu, jo klaja, atklāta svešo ienaidnieka uzbrukumus nav tik pretīgi dzirdēt, kā šāda pašapmierināta “savējā” nodevīgo tarkšķoņu Latvijai tik kritiskā brīdī !

24.05.2011

You may also like...

30 komentārs

  1. AG saka:

    Un neaizmirsti pierakstīt arī, kā sauca to, kas atklāja pasaulei rasnača īsto seju – AIVARS GEDROICS ir viņa vārds! Tāpat jācer, ka dzirdēji arī, kā es 22.05.11. riktīgi sadevu vienam preteklim no SC un arī lapinskim, kas šo uzaicināja!

  2. A.Balts saka:

    Paldies par informāciju, bet toreiz radio zvanītāji neviens nestādījās priekšā, jo tad es būtu to fiksējis rakstā! Bet man nav pamata apšaubīt AG sacīto un varu tikai piebilst, ka visi trīs zvanītāji bija ļoti pilsoniski konsekventi, precīzi un lietišķi, ko nekādi nevar teikt par atbildētāju rasnaču. 22.datuma raidījumu diemžēl nedzirdēju, bet būtu ļoti labi, ja AG to varētu atstāstīt, vai vismaz būtiskākos momentus no tās sarunas?

  3. AG saka:

    SC biedrs Egils Rutkovskis stāstīja, cik slikti latvieši izturoties pret krievvalodīgajiem un ka jādomājot tikai par ekonomiku, nevis politiku. Es tad arī pateicu, lai viņš vācas prom kopā ar saviem mīļajiem okupantiem. Un Lapinskis arī spoži parādīja savu īsto seju, tādu mēslu aicinādams!

  4. informācija saka:

    Diemžēl Dzintars Rasnačs nav vienīgais latviešu tautas nodevējs.
    Šajās dienās parādījies raksts, kā par Latviju un latviešiem ņirgājas viens no 4. maija Latvijas Ministru Kabineta eksprezidentiem Vilis Krištopāns.

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/48470/vilis-kristopans-latviju-joprojam-uzskata-par-mulku-zemi

    Vilis Krištopans Latviju joprojām uzskata par muļķu zemi

    24.maijs 2011
    07:10

    Floridā dzīvojošajam bijušajam Latvijas premjeram Vilim Krištopanam Latvija vairs neizraisa nekādas emocijas un viņam riebjas tēvzemes klimats. Viņš joprojām Latviju dēvē par muļķu zemi.

    Ekspremjers Vilis Krištopans neatsakās no saviem vārdiem un joprojām ir pārliecināts, ka Latvija ir muļķu zeme un pēc simts gadiem te pievilcīgu mājvietu atradīs Krievijas ziemeļu tautu pārstāvji.

    Krištopans pamatīgi latviešus nokaitināja pirms 14 gadiem, kad viņš intervijā „Lauku Avīzei” paziņoja, ka Latvija ir stulbeņu un muļķu zeme, jo viņu apvainoja korumpētībā. Viņš teicās no tās braukt prom. Tagad viņā dzīvo Floridā un tikai bezkaislīgi vēro, kas notiek Latvijā.

    „Viss Vili! Tas tevi vairs neskar!”
    Pirms 11 gadiem, kad Krištopans aizbrauca no Latvijas, viņš sev esot teicis: „Viss, Vili! Tas, kas šeit notiek, tevi vairs neskar.”

    Intervijā Rīgas krievu laikrakstam „Vesti Segodņa” Krištopāns neskopojas ar nicīgiem izteikumiem par Latviju. Viņam nepatīkot gan tās riebīgais klimats, gan tas, ka neviens viņam nav pateicis paldies par viņa valdības laikā izstrādātajiem ostas un dzelzceļa likumiem. Krištopanu ar Latviju emocionāli vairs nekas nesaista. Viņš pareģo, ka pēc simts gadiem Latvijā būs palikuši mazāk par miljons iedzīvotājiem, kuru saknes būs meklējamas Krievijas ziemeļu apgabalos.

    Latvija manī neizraisa nekāda emocijas”
    Jautāts, vai ekspremjers nenožēlo to, ka pirms daudziem gadiem Latviju nedēvēja par muļķu zemi, viņš atbild:

    „Es jokojot uzskatu, kad toreiz, kad teicu šos vārdus, esmu nolādējis Latviju. Tagad nezinu, kas man jāsaka, lai šo lāstu noņemtu.

    Bet kā, lai to (ka Latvija ir muļķu zeme) nesaka pašreiz, kad no šejienes brauc projām simtiem tūkstošu cilvēku. Acīmredzot viņi domā tāpat.”

    Uz Latviju Krištopans skatās kā bezkaislīgs novērotājs. Jautāts, vai viņam nav atkal vēlme iejaukties Latvijas politiskajos un saimnieciskajos procesos, viņš saka:

    „It nemaz. Padomju laikā radio „Brīvība” bija tāda pārraide „Skats no Londonas”, kurā stāstīja par notikumiem PSRS. Tā arī tagad es: no malas skatos, kas notiek Latvijā un manī nav nekādu emociju. Laikam tajos 11 gados kopš dzīvoju ārzemēs esmu iemācījies salīdzināt kas ekonomikā, politikā un sabiedrībā notiek tur un kas te.”

    Latvijas vislielākā nelaime bija un ir tas, ka visos līmeņos ir ļoti zems profesionālisma līmenis, valdību un valsts aparātu ieskaitot. Likumsakarīgi, ka arī iedzīvotāji nesaprot ekonomiskos procesus, un viņi savus vadītājus izvēlas atbilstoši savai sapratnei, uzskata Krištopans.

    Krištopāna pareģojumi
    „Vajag vēl simts gadus, lai mēs pārdzīvotu desmitiem krīžu un sapratu, ka krīze – tas ir neslikti, tā attīra no visa liekā. Pats esmu mednieks un ļoti labi saprotu: ziema bija barga un ne visi mežakuiļi izdzīvoja, bet tie, kas izdzīvoja, nostiprināja populāciju. Tas izklausās nežēlīgi, bet patiesi. Tas nepieciešams arī ekonomikā,” saka Krištopans.

    Tomēr pēc simts gadiem, pēc ekspremjera domām, Latvija izskatīsies pavisam savādāka:

    „Domāju, ka pēc 100 gadiem Latvijā būs mazāk par miljons iedzīvotāju. Mums ir pārāk mazs genofonds, kas gadiem ir nīcināts un ko atjaunot vairs nav iespējams. Jāsamierinās ar to, ka latviešu Latvijā būs mazāk un viņu vietu ieņems imigranti no Krievijas ziemeļiem, kurus neatbaida mūsu klimats. Musulmaņi pie mums nebrauks – viņi šeit apsals.”

    Tāpat viņš uzskata, ka, piesaistot investīcijas Latvijai, mums ārzemniekiem būtu jātirgo gan uzturēšanās atļaujas, gan arī pilsonība.

    Nenovērtētais Krištopāns
    „Četru parlamentu un piecu valdību laikā es savu patriotismu sadedzināju. Mēs politikā gājām romantikas dēļ, kaut kādu lielo ideālu dēļ. Es strādāju kā zirgs, mēs uzrakstījām likumu par dzelzceļu, par ostām, nodibinājām Valsts ieņēmumu dienestu. Kaut viens to būtu atcerējies un pateicis paldies. Tagad man ir vienalga – lai katrs peld, kā pats māk,” saka Krištopans.

    Bijušo politiķi visvairāk tracina tas, „ka ja tu esi iegājis politikā, tad tevi automātiski iemet vienā katlā ar visiem un ieraksta zagļos un krāpniekos.” Tāds liktenis ir piemeklējis arī ekspremjeru un tāpēc „viņam tagad viss ir vienalga”. Galvenais, lai viņam būtu laba biznesa reputācija, un tā viņam ir.

    Pēc visa spriežot, Krištopans savu reputāciju izmantos ne jau Latvijā, jo te taču „nekā nav”. Viņš saka: „Kas mums (Latvijā) ir? Nekas. Klimats ir riebīgs un tas nav mazsvarīgi. Tādēļ arī ziemā nedzīvoju Latvijā – man galīgi nepatīk mūsu klimats, ziemā saules gandrīz nav, apkārt viss depresīvs.”

    Elmārs Barkāns

  5. AMARILLA saka:

    -domaaju , ka jaauzmanaas ne tikai no TB liekuliem, bet arii no VL zalajiem runasviiriem! -jaabalsta, kad tie pareizi ko aicina, kaa tagad par valodu balsot, bet jaaboikotee, kad uz kompromisiem vai nodeviibu velk!

  6. zonnenbergs saka:

    AMARILLA,NU DUSIGA SIEVA TU ESI.TADA KADAI JABUT.NU PIE VELNA-
    MALACIS.

  7. annamarija saka:

    Lasot par krištopānu, nez’ kāpēc nāk prātā līdzība. Māte izaudzinājusi dēlu, devusi labu izglītību, tā teikt, nostatījusi uz kājām. Nu dēls sāk kaunēties no mātes laucinieciskā izskata, baltā lakatiņa, kosmētikas neskartās sejas un dodas uz siltākām zemēm. Pirms prombraukšanas vēl iztukšojot līdz dibenam noniecinātās mātes niecīgos uzkrājumus. Malacis, Vili! Malacis…
    Vien atceries: agrāk vai vēlāk par visu ir jāmaksā. Arī tu maksāsi. Visdrīzāk no saviem bērniem saņemsi tādu pašu attieksmi, kāda tev ir pret mūsu kopīgo MĀTI LATVIJU…

  8. AG saka:

    Vislatvjatkas ne ar ko nav labākas nav tebeušņikiem, bet tos pirmos Plāngrantiņš slavē!

  9. Garāmgājējs- AG saka:

    Izrādās, ka vienīgi AG ir pareizais ! Talmuds,Dzintars,Grantiņš…visi muļķi ! Ko tad tu pie muļķiem meklē ? Bet, vai nebūtu pareizāk jautāt, kā uzdevumā tu pie muļķiem nāc…?

  10. no tautas saka:

    Man kā patstāvīgam Nord un Merkura klausītājam ir pārsteigums par rakstīto. Izbrīnu rada, ka esot telefons aizņemts un varēts piezvanīt. Tāpat nekad neesmu nekad dziedējis raksta autoru piezvanot, ja tikai tas neslēpjās aiz AG birkas? Vel tur patriotiski zvana kāds vecs represēts pensionārs un Harijs.Tas ari viss !!! Bija daudzi provakatoriski SC līdzskrējēju zvanītāji, kas vienmēr uzbrūk laviešiem.
    Zinam TB ari dažus gļēvumus un rebes. Bet tie nekad nav bijuši tik naidīgi, ka bijušiem un esošiem 92 Saeimā .
    100% visas citas pašas latviskākās partijas mums tuvās ZZS,SC,PLL ir pilnīgi kristāl godīgas, nekā latviešu nīdēji nelieši ir vienīgi TB.
    Kad uzstājās V, LC vai kādi citi kangari, kur tad palikuši tie patriotiskie zvanītāji ? Laikam jau patīk ? Vai Rasnača atbildes kādam bija šokejošas, es kaut ko tādu nevarēju izlobīt.
    Paldies godātam autoram un būsim vienoti un neatbalstīsim nodevējus un viņu kampaņu par latviešu valodu un pie reizes ari iepriecināsim ari AG, jo latviešiem latviešu valoda nav vajadzīga. Jo viņam Daugavpilī būs pretīgi ,ja okupanti būs spiesti runāt latviešu valodā. Protams tas jau viņam atņems darbu, bet jajautā vai kolonisti Daugavpilī tagad ēd koku lapas un nestrādā uzspļaujot valsts valodai.
    Zāģēsim visi kopā ar autoru zaru uz kura paši šēžam. Sākumā to darījām ar VL un tagad ar TB. Kas ir palicis . Vel vienīgi Visvaldis Lācis un tad mūsu mīļās partijas mūs vedīs uz gaišo tāli, kur komunisti nespēja mūs aizvest.

  11. AG saka:

    Ja vēl kur ir Patrioti, tad šeit http://www.nslatvija.lv

  12. Latvietis saka:

    Komēdiju spēlētāji pirmos 2 komentāros, ka tas ,kurs ir zem A.Balts parakstās nepazīst AG. Vai tad baltu zvirbuli ir grūti atšķirt no zvirbuļu bara ?
    Patiešām A. Balts ir “patstāvīgs” Merkura un Brīvā mikrofona klausītājs. Vienīgi jajautā cik reizes viņš ir zvanjis Merkūram un Brīvam mikrofonam un to ir klausījies ?

  13. Provokatoram saka:

    Ja nemaldos, man Draugu vietnē atsūtīja minētā raidījumaa ierakstu.Tur par apzinātiem meliem par par nevarēšanu piezvanīt varēšu pārliecināties, kaut to noklausījos atkārtoti labi atceros. Ari par LA ari tika sagrozīti fakti, kad AG uzdeva jautājumu latgaliešu (valodu vai) dialektu, tad Rasnačs atbildēja ka to iniciators Marišs LA nosoda Latgales pārkrievošanu.

  14. AG saka:

    Gabrišs, ne Marišs, stulbeni! Tas draņķis jau sen sevi ir krietni pierādījis kā šķeltnieku un viltuspatriotu! Bet re, man ir domubiedri arī:
    http://www.dievzeme.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=8:latvieu-skolm-n&catid=2:vstjumi&Itemid=6

  15. Ilze saka:

    Ja runājām par valodām tad AG nav vajadzīga ne latviešu valoda, ne ari dzimtā latgaliešu valoda. Jo latgaliešu valoda esot tikai dialekts ?!.Es neesmu latgaliete, bet uzskatu, ka jaaizstāv ne tikai latviešu, bet ari latgaliešu un līvu valodas. Protams citiem tā ir mazvērtīga un cenšās naidot un šķelt latviešus , kas ar niecīgām 7 balsīm kaut ko dara latviešu labā. Vai raksta autors nav uzkāpis uz grābekļa, ka viņa nīstamie nodevēji tieši vienīgie vācā parakstus un tagad atkal aicina parakstīties. Laikam superpatrioti raksta autors un AG gulēs aizkrāsnē, jo neatbalstīs savu valodu, jo neatbalstīs taču nodevējus. Bet kuri tad isti ir nodevēji,tie kas kurina naidu latviešu vidu tos šķeldami vai tie, kas iespēju robežas kaut ko dara ?

  16. AG saka:

    Un kā ar malēniešu valodu, tā nav jāaizstāv? Starp citu, latgaļu dialekts nekad nav bijis mans dzimtais! Un līviem tiešām ir cita valodu, bet par vēlu jau to glābt!
    P.S. Kāds ir tavs uzvārdiņš, Ilžuk?

  17. Talmuds saka:

    Kriminālprocess, kura ietvaros šodien veiktas vērienīgās kratīšanas, sākts par ļoti smagiem noziegumiem – kukuļņemšanu, kukuļa došanu, naudas atmazgāšanu, dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu un vēl citiem – kopumā septiņiem – iespējamiem noziegumiem, liecina Latvijas Televīzijas raidījuma «Panorāma» rīcībā esošā informācija.

    Foto: Edijs Pālens/LETA
    «Panorāma» trešdienas vakarā ziņo, ka izmeklēšana saistīta ar Saeimes deputātu un bijušo Rīgas vicemēru Aināru Šleseru (PLL) un Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu (ZZS).

    Pagājušā gada oktobrī pēc Šlesera ievēlēšanas Saeimā, viņš zaudēja Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāja amatu. KNAB uzskata, ka Šlesers izplānojis un veicis, iespējams, nelikumīgas darbības, lai šajā amatā tiktu ievēlēts Andris Ameriks, tādējādi saglabājot kontroli pār Rīgas brīvosats valdes lēmumiem, kas varētu skart Šleseram slēpti piederošus uzņēmumus.

    Lai ievēlētu Ameriku, Šlesers vienojies ar Lembergu, kurš kā uzskata KNAB, iespējams pieprasījis kukuli, lai par Ameriku balsotu ZZS pārstāvošais Viesturs Silenieks. Kā kukulis pieprasīts, lai Rīgas brīvosta slēgtu reklāmas līgumu ar SIA «Mēdiju Nams», ziņo «Panorāma».

    KNAB arī uzskata, ka pašreizējais Rīgas brīvostas vadītājs Ameriks turpinājis veikt iepriekšējā vadītāja Šlesera veiktās noziedzīgās darbības. Šajā procesā, par ko «Panorāmas» rīcībā ir ziņas, nav Andra Šķēles (PLL) vārda, kas liek domāt, ka KNAB ierosinātas vairākas krimināllietas.

    Arī Rīgas tirdzniecības ostas (RTO) pārstāvis advokāts Jānis Rozenbergs aģentūrai LETA atzinis, ka (KNAB) virkni kratīšanu veicis kriminālprocesā, kas sākts 20.maijā pēc Krimināllikuma nodaļas «Noziedzīgi nodarījumi valsts institūciju dienestā» jeb amatpersonu noziegumiem.

    Rozenbergs aģentūrai sacīja, ka, cik bijis iespējams secināt no lēmuma par kratīšanu RTO, kriminālprocess sākts par amata noziegumiem saistībā ar iespējamām slēptām tiesībām uz patiesā labuma gūšanu ostā.

    «Baumu līmenī» advokāts esot dzirdējis, ka patiesā labuma gūšana, iespējams, saistīta arī ar uzņēmumiem «Diena» un «airBaltic».

    Krimināllikuma XXIV nodaļa paredz sodus par tādiem amata noziegumiem kā dienesta pilnvaru pārsniegšana, dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana, valsts amatpersonas bezdarbība, nodarījumiem saistībā ar kukuļdošanu un kukuļņemšanu, valsts amatpersonai noteikto ierobežojumu pārkāpšana, neatļauta piedalīšanās mantiskos darījumos, tirgošanās ar ietekmi, dienesta viltojums, nepatiess dienesta ziņojums, neizpaužamu ziņu izpaušana un neizpaužamu ziņu izpaušana pēc amata atstāšanas.

  18. Talmuds saka:

    sūdīgi man, kurš man algu maksās tagad??? cerams tiks sveikā cauri un vēl nabaga Nilam nelaime ar aknām un veselību, ārprāc kas notiek vispār

    tribunālistiem laikam baigie svētki tagad, cik nožēlojami, uz citu nelaimju rēķina

  19. Ha ha saka:

    Ja par jūdasa grasi Talmuds danco okupantu priekšā, tad gan Talmuds ir īsts patriots, tāds pats, ka jau šeit esošie 2 superpatrioti.
    Tad ari par urlu okupantiem jalej krokodila asaras.

  20. Ernis Purnis saka:

    Palasīju komentus un redzu visai dīvainu kompāniju komentos visgudri un it kā ļoti netieši aizstāvot nabaga TB “gaišos” spēkus, kas darot nabadziņi, ko varot savu spēju robežās, ha, ha, HA! Nu varen švakas tās spējas bijušas un tauta tās novērtēja vēlēšanās, bet to ignorējot “ilze”, vai “ilzis” indīgi uzbrūk raksta autoram, kas tādus nacionālos varoņus un cīnītājus, kā Rasnaču aizķēris, ak vai ,ak vai! Un vai tas, ka VL aicina parakstīties par latviešu valodu, kā vienīgo valsts skolās, traucē tiem tagad ignorēt reiz pašu sludināto dekolonizāciju PIRMS vēlēšanām?!! Kas gan būtu tikai komplektā ar valsts valodu skolās, kā vienīgais garants latviskai Latvijai, nevis okupantu pilnā zemē tos spiedīs mācīt mūsu valodu, lai mūs pašus izkonkurētu un labā valsts valodā, “demokrātiski” mūsu latviešu valsti iznīcināt? Domājiet, to nesajēdz VL un TB deputāti? Bet,ja sajēdz un tomēr turpina runāt TIKAI par valodu, bet neko par okupācijas seku novēršanu, tad tā ir APZINĀTA NODEVĪBA!!! Un labi pārdomāta un izkaitļota nodevība.

    Par šiem vīriem -patriotiem pilnīgi piekrītu AG – http://www.nslatvija.lv , kaut viņš pats ar savu rupjību un prastumu reizēm krīt uz nerviem.
    Par radio “Merkuru” var teikt tikai to labāko, bet sazvanīt man nav izdevies, bet, jāsaka nav arī bieži trāpijies laiks, kad ir brīvais mikrofons, Intu Heidemani ir daudz vieglāk sazvanīt viņa ceturdienās.
    Jā, un tam “latvietim” par kreņķiem, varu 100% apgalvot, ka AG nepazīst Baltu un Balts nepazīst AG un arī to nevēlas.

  21. Ernis Purnis saka:

    Un vēl-Latvijā ir daudz krietnu cilvēku un patriotu, acīs gan tie nekrīt, kā uzreiz dauzoņas un dzērāji uz ielas, bet tas gan nenozīmē to neesamību!
    Un starp tiem ir arī Pilsoņu kongresa LIKUMĪGO pilsoņu vēlētie ļaudis, kas stingri stāv uz 1918. gada Latvijas pamatiem un patiesībā ir vienīgais leģitīmais likumīgi vēlētais varas orgāns mūsu vēl okupētajā valstī.

    Ari par šiem vārdiem es 100% parakstos:
    annamarija saka:
    2011. gada 25. maijs 8.22

    Lasot par krištopānu, nez’ kāpēc nāk prātā līdzība. Māte izaudzinājusi dēlu, devusi labu izglītību, tā teikt, nostatījusi uz kājām. Nu dēls sāk kaunēties no mātes laucinieciskā izskata, baltā lakatiņa, kosmētikas neskartās sejas un dodas uz siltākām zemēm. Pirms prombraukšanas vēl iztukšojot līdz dibenam noniecinātās mātes niecīgos uzkrājumus. Malacis, Vili! Malacis…
    Vien atceries: agrāk vai vēlāk par visu ir jāmaksā. Arī tu maksāsi. Visdrīzāk no saviem bērniem saņemsi tādu pašu attieksmi, kāda tev ir pret mūsu kopīgo MĀTI LATVIJ

  22. Ilze saka:

    APLĪMĒSIM VISU LATVIJU AR AICINĀJUMA PLAKĀTIEM IET PARAKSTĪTIES PAR LATVIEŠU VALODU

    Novelc plakātu, izdrukā vairākos eksemplāros (vismaz 50 gab.), ieliec katru lapu plastmasas kabatiņā, ņem palīgā draugus un pielīmējiet plakātus ar skoču savā pilsētā redzamās vietās: pie autobusa pieturām, pie veikaliem, pie ziņojumu dēļiem, uz stabiem, māju kāpņu telpās, darba vietās, skolās, universitātēs. Pielīmē tur, kur apgrozās daudz cilvēku, piemēram, tirgū, pie poliklīnikas vai slimnīcas, pie kultūras nama. Esi radošs un drosmīgs. Ja vari izdrukāt daudz eksemplārus, tad līmē vismaz divus vai trīs plakātus blakus. Pēc dažām dienām apseko plakātu vietas – tici man, nelabvēļi būs jau daļu noplēsuši. Sagatavo jaunu artilēriju un atkal sāc līmēt.

    PARAKSTU VĀKŠANAS PLAKĀTU VAR NOVILKT ŠEIT:
    MS Word http://ej.uz/qwkg
    Adobe Acrobat http://ej.uz/nhe2

    Materiāli no mājas lapas http://www.amazinglatvia.eu

    MŪSU MĒRĶIS
    Informēsim visus iedzīvotājus savā pilsētā, novadā vai mikrorajonā, ka notiek parakstu vākšana. Izlīmēsim plakātus.

    Ja katrs latviešu valodas aizstāvis izlīmēs vismaz 50 plakātus, tad politiķi redzēs tautas viedokli un viņiem nekas cits neatliks, kā pieņemt Satversmes grozījumus un latviešu valodu ieviest kā vienīgo mācību valodu valsts finansētajās skolās.

    Lai sasniegtu labākus rezultātus, ierakstiet Word dokumentā savas pilsētas vai novada paraksta iecirkņu adreses un darba laikus, tas atvieglos, cilvēkiem gados, iegūt ātrāk informāciju un nebūs jātērē nauda un laiks.

    P.S. UN NOTEIKTI PĀRSŪTI ŠO VĒSTULI ARĪ VISIEM SAVIEM DRAUGIEM
    P.S Bet ko teiks mūsu 2 superpatrioti, ka nodevēji aicina aizstāvēt savu valodu ???

  23. zonnenbergs saka:

    Un tagad iedomajaties(sakam ar pasiem pirmajiem)-Meijerovics,Legzdins
    (Cikagas piecisi),Dzenis,par GORGONU freibergu nemaz nerunajot,
    Paegle,Streips,Ritins un.t.t. un joprojam visi LATVIJAS
    SABIEDRIBAI MELOJA.Jo slepenais plans jau saka veidoties no 1776
    gada.PRETIGI.

  24. A.Balts saka:

    Varu tam no “tautas” izbrīnītajam nesaprašam paskaidrot, ka raksts bija par dzirdēto radio “Merkurs”, nevis par to, ko persona, kas slēpjas aiz nika “no tautas” (no kādas?)ir saklausījis vai atpazinis “Merkura” radioraidījumos! Man nemaz neliekas dīvaini, ka aktuālas intervijas laikā studijā telefons ir aizņemts. Dīvaini un skumji būtu, ja tauta nereaģētu vairs uz apspriežamām, tai vitālām tēmām un nezvanītu!
    Un kāds sakars manam rakstam ar pazudušajiem zvanītājiem pret SC,PLL,V,LC utt.? Kāpēc par tiem tiek man pārmests? Kad tie, no tur nosauktajām partijām arī muldēs garām, tad arī par tiem izteikšos! BET… tajā brīdī radio “Merkurs” studijā VL!/TB deputāts smuki čivināja par latviešu valodu un demagoģiski izlocījās no tēmas par okupācijas seku novēršanu un par Latviju un latviešus smacējošo psrs kolonistu-okupantu milzu masu, un par viņu prettiesisko atrašanos joprojām mūsu valstī! Un tieši šos jautājums risināt tauta deleģēja TB “nacionāļiem” un no tiem gaidīja solītos rezultātus. Bet visus šos 20 mūsu tautas sarūpētos treknas dzīves gadus šie nodevēji pat neiepīkstējās par šo savu pamatpienākumu – beidzot izbeigt Latvijas okupāciju un novērst okupācijas sekas, veicot deboļevizāciju, deokupāciju, dekolonizāciju! Varu derēt, ka tas tips “no tautas” ir no šīs valsts silei piezīdušos sugas un tāpēc ir sašutis par lasīto taisnību! Stulbības, ka esmu tas AG, pat netaisos apspriest.
    Bet vāvuļot par VL/TB zara zāģēšanu ir smieklīgi,jo neviens nespēja tik pamatīgi to izdarīt kā paši gļēvie un nodevīgie tēvzemieši, kurus jau sen sāka pamest godīgākie deputāti!

    no tautas saka:
    2011. gada 25. maijs 15.31

    Man kā patstāvīgam Nord un Merkura klausītājam ir pārsteigums par rakstīto. Izbrīnu rada, ka esot telefons aizņemts un varēts piezvanīt. Tāpat nekad neesmu nekad dziedējis raksta autoru piezvanot, ja tikai tas neslēpjās aiz AG birkas? Vel tur patriotiski zvana kāds vecs represēts pensionārs un Harijs.Tas ari viss !!! Bija daudzi provakatoriski SC līdzskrējēju zvanītāji, kas vienmēr uzbrūk laviešiem.
    Zinam TB ari dažus gļēvumus un rebes. Bet tie nekad nav bijuši tik naidīgi, ka bijušiem un esošiem 92 Saeimā .
    100% visas citas pašas latviskākās partijas mums tuvās ZZS,SC,PLL ir pilnīgi kristāl godīgas, nekā latviešu nīdēji nelieši ir vienīgi TB.
    Kad uzstājās V, LC vai kādi citi kangari, kur tad palikuši tie patriotiskie zvanītāji ? Laikam jau patīk ? Vai Rasnača atbildes kādam bija šokejošas, es kaut ko tādu nevarēju izlobīt.
    Paldies godātam autoram un būsim vienoti un neatbalstīsim nodevējus un viņu kampaņu par latviešu valodu un pie reizes ari iepriecināsim ari AG, jo latviešiem latviešu valoda nav vajadzīga. Jo viņam Daugavpilī būs pretīgi ,ja okupanti būs spiesti runāt latviešu valodā. Protams tas jau viņam atņems darbu, bet jajautā vai kolonisti Daugavpilī tagad ēd koku lapas un nestrādā uzspļaujot valsts valodai.
    Zāģēsim visi kopā ar autoru zaru uz kura paši šēžam. Sākumā to darījām ar VL un tagad ar TB. Kas ir palicis . Vel vienīgi Visvaldis Lācis un tad mūsu mīļās partijas mūs vedīs uz gaišo tāli, kur komunisti nespēja

  25. acīmredzamais saka:

    Zīmīgi, ka pēdējā laikā ārzemes Latvijai norāda uz nepilnībām gandrīz vai visās sfērās, kur iesaistīta mafija.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/vacijas-vestnieks-pauz-bazas-par-lu-studiju-programmu.d?id=38724789

    Vācijas vēstnieks pauž bažas par LU studiju programmu

    Vācijas vēstnieks Rīgā Klauss Burkharts nosūtījis izglītības un zinātnes ministram Rolandam Brokam vēstuli, kurā pauž sašutumu par Latvijas Universitātes (LU) realizēto maģistrantūras programmas Starptautiskais bizness kvalitāti, kura pirms diviem gadiem neesot bijusi akreditēta, piektdien raksta Neatkarīgā Rīta avīze (NRA).

    LU vadība noliedz, ka programma nebūtu akreditēta, taču izglītības ministrs sola atkārtoti veikt pārbaudi.

    No 2007. gada rudens līdz 2009. gada vasarai LU Ekonomikas un vadības fakultātē par Vācijas akadēmiskās apmaiņas dienesta (DAAD) līdzekļiem studēja Matiass Hobeins. Viņš bija viens no 18, kuri pauda neapmierinātību ar LU studiju programmu angļu valodā.

    Pārbaudē Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) konstatējis 26 pārkāpumus, arī faktu, ka LU nav informējusi Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Augstākās izglītības programmu Licencēšanas komisiju par izmaiņām studiju programmas īstenošanā.

    Vācijas vēstnieks ministram rakstījis, ka tolaik programma neatbildusi Latvijas likumdošanai. «Tas rada problēmas ne tikai Hobeina kungam, bet arī DAAD un Vācijas Latvijas sadarbībai izglītībā. Ja Latvijas IZM neatzīst M. Hobeina iegūto akadēmisko grādu, tad Hobeina kungu skartu būtiski negatīvi aspekti. Tas būtu neiepriecinoši arī DAAD,» rakstījis K. Burkharts.

    Vēstnieks norādījis, ka DAAD ik gadu piešķir stipendijas tikai un vienīgi kvalitatīvi augstvērtīgām studiju programmām labās augstākās izglītības iestādēs. Kā raksta NRA, DAAD uzzināja, ka 2009. gadā no Latvijas uz Vāciju devās 178 ar augstskolām saistītas personas – studenti, lektori, savukārt no Vācijas uz Latviju atbrauca 76. Tikai 2009. gadā vien no vairākām Vācijas ministrijām abu valstu augstākās izglītības sadarbībā ieguldīts vairāk nekā miljons eiro. «Diemžēl LU ieviestā studiju programma ar nereģistrētu akreditācijas numuru izraisa nožēlu un nav laba reklāma minētajai izglītības iestādei,» satraukumu pauž Vācijas vēstnieks.

    To, ka šāda situācija nav normāla, uzskata arī izglītības ministrs. «Tas ir ļoti nopietns signāls, ko esam saņēmuši no Vācijas vēstniecības. Tas var apdraudēt augstākās izglītības internacionalizāciju un eksportspēju. IZM aicinās IKVD veikt atkārtotu pārbaudi LU, vai konstatētie pārkāpumi attiecībā uz studiju programmas Starptautiskais bizness realizāciju ir novērsti,» komentē izglītības ministrs R. Broks.

    Savukārt LU mācību prorektors Juris Krūmiņš norādījis, ka programma ir akreditēta un, ja NRA publicēšot nepamatotu informāciju, viņš patur tiesības vērsties tiesā. To, ka programma patiešām bija akreditēta pirms M. Hobeina studiju uzsākšanas apstiprinājis nodibinājuma Augstākās izglītības kvalitātes novērtēšanas centrs informācija. Pirmā akreditācija notikusi 2004. gada maijā, un pērn tai veica nākamo akreditāciju, kuras termiņš noteikts 2016. gada beigas. Taču pērn IKVD pārbaudes aktā konstatējošajā daļā ir teikts, ka ārvalstu studējošajiem netiek nodrošināta obligāta latviešu valodas apguve, kā to paredz Augstskolu likums.

    Interesants ir fakts, ka M. Hobeina personas lietā ir atrodams līgums ar pielikumu par studijām LU, kuru LU vārdā parakstījis Ekonomikas un vadības fakultātes dekāns Māris Purgailis, bet M. Hobeins to nav parakstījis. Uzmanību piesaista arī tas, ka Starptautiskā biznesa lekciju sarakstos angļu valodas grupai norādīts, ka Dirks Linovskis ir profesors, taču pārbaudes laikā nav iegūti dokumenti, kas apliecinātu viņa ievēlēšanu par profesoru. Tāpat konstatēti arī citi pārkāpumi, piemēram, atšķirīgi sadarbības partneru nosaukumi.

    «Augstskolai, tādai, kas pretendē uz starptautiski atpazīstamas zinātnes universitātes statusu, ir jābūt spējīgai nodrošināt kvalitatīvas studijas un nepieļaut pārkāpumus,» pārliecināts izglītības ministrs.

    http://bizness.delfi.lv/budzets_un_nodokli/godmanis-ek-apturejusi-kohezijas-fonda-lidzeklu-izmaksas-latvijai.d?id=38725869

    Godmanis: EK apturējusi Kohēzijas fonda līdzekļu izmaksas Latvijai

    Jau kopš pagājušā gada 1.novembra Latvijai apturētas Eiropas Kohēzijas fonda līdzekļu izmaksas, piektdien LNT raidījumā “900 sekundes” paziņoja Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis (LPP/LC).

    Eiropas Kohēzijas fonda apstiprināto projektu īstenošana gan neesot apstājusies un valdība savus uzdevumus turpina pildīt, tomēr tas notiek uz budžeta deficīta rēķina, un Latvija vairs nesaņem fonda līdzfinansējumu, paziņoja Godmanis.

    Kopējais nesaņemto līdzekļu apjoms ir 120 miljoni latu, kas izraisījis valsts budžeta deficīta palielinājumu līdz 278 miljoniem latu šī gada pirmajos četros mēnešos.

    Izmaksu apturēšanas iemesls ir neapmierinošā izlietoto līdzekļu audita kvalitāte un audita struktūra. Godmanis uzsvēra nepieciešamību steidzami uzlabot ES fondu auditu kvalitāti Latvijā, tādēļ nepieciešamas steidzamas izmaiņas likumdošanā.

  26. asirietis saka:

    Abus šos referendumus rīko bijušie studiju laika biedri un savstarpēji paziņas Dzintars un Lindermans.

  27. J.O. saka:

    TB jau sen vairs neatbilst savam nosaukumam, ko, kā saprotu, viņi ir izvirzijuši par savu vadmotīvu. Kaut kā vārdi ar darbiem neiet kopā.

  28. Pilsonis LV saka:

    Par tikai dižo vārdu “”Tēvzemei un Brīvībai”” nosaukuma un būtības devalvēšanu un izkropļošanu vien vajadzētu katorgā uz mūžu notiesāt TB vadības kropļus, par visu citu nodevīgo pat nerunājot!

  29. Miervaldis saka:

    šo kangaru izperēto tarakānu tēviņu sagaida viņa sods, un viņš netiks žēlots, un viņs izjutīs visas sāpes, ko viņš ir pelnijis!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *