Kremļa teroristu naids pret Ragausi un Bordānu !

Latvija šodien čekistu un komunistu darbības rezultātā praktiski ir nonākusi savas eksistences visbīstamākajā punktā. Apzināti netika celti / radīti alternatīvie enerģijas avoti. Kamēr mūsu kaimiņi būvēja vēja ģeneratoru parkus un šķidrinātās gāzes termināļus, Latvijā tika veikta graujoša propaganda pret šiem OBJEKTIEM !

Ir jāsaprot, ka viens vēja ģenerators gadā var ieekonomēt vairākas simts tonnas Krievijas naftas ! Tas, protams, nav izdevīgi Putina slepkavnieciskajam režīmam.  Neienāks naudas viņa kasē un tas jau būs šķērslis pasaules terorisma izplatībai, ko veic putinsms.

Bordāns ar klaida latvieti Ragausi vēlējās šo Krievijas agresīvo biznesu pārtraukt, kas dara Latviju atkarīgu no Krievijas…un atceramies, kādi tik naida epiteti tika veltīti pret JKP un personīgi Bordānu ! Un pats ļaunākais bija tas, ka šajā pret- latviskajā AKCIJĀ tika ievilkts zvērinātais advokāts Pāvels Rebenoks. Kad viņš saprata, ka praktiski ir iesaistīts Latvijas valsts apvērsumā, viņš no turpmākās sadarbības atsacījās, kā rezultātā tika noslepkavots, jo pārāk daudz zināja par šo projektu.

Latvijas VDD muldēšana par kaut kādām saistībām ar narkotikām vai netradicionālo orientāciju, ir uzmanības novēršana no GALVENĀS problēmas. Es par to, kas sagaida Rebenoku, rakstīju viņa kolēģim un tūlīt pēc tam tas arī notika. Šeit jūs variet lasīt un skatīties, kurš bija viņa slepkavības koordinators:   https://tautastribunals.eu/?p=57740  Šajā slepkavībā ir iesaistīti Rihards Bunka & Aivars Borovkovs, protams, ar N. Mežvieta ziņu.

Lūk, Latvijas bendes-slepkavību realizētāji:

JKP un J. Bordāns ir vienīgie, kuri vēlas attīstīt Latviju un tāpēc jau arī mēs redzam drausmīgo “sabiedrības” un preses izdevumu naidu pret viņu, jo, praktiski, visa Latvijas prese kalpo Kremlim(“Ciānas Gudriniekiem”) ! Bet tie, kuri nekalpo, ir spiesti klusēt, lai nebūtu jāseko mana advokāta Pāvela Rebenokā liktenim. Šodienas Latvijas Drošības iestādes, prezidents un Ministru prezidents(Levits-Kariņš, abi patoloģiski zagļi un meļi, kas ir sātanisma vistiešākā pazīme), ir TROJAS ZIRGI ne tikai Latvijas, bet visas civilizētās pasaules miesā !

Slava Ukrainai !

Dievs, sargi Latviju !

Ukrainas Uzvara visu sakārtos pa vēsturiskajiem plauktiņiem, arī Latvijas bendes būs Ukrainas kara seku upuri !

Kalvītis ticies ar Gazprom prezidentu :: Dienas Bizness
Deģenerāti !

Iz arhīva: Darba vizītes laikā Maskavā Ministru prezidents Aigars Kalvītis ar savu konsultantu Juri Savicki tikās ar koncerna Gazprom prezidentu Alekseju Milleru, Db.lv informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta konsultante Jana Vektere.

09.05.22

You may also like...

12 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nuja! Ģenētika? Braukaleju ar velo i visādi vien sev stāstu, ka tais Soviet laikos viens ātrums i minies. Te vienkars veluks ar Japānu par slēdžiem, bet viņiem tādi jau eksistē gadu desmitiem. Skolas laikā 80 tajos aizbrauca uz Somiju teicamnieki ar skolotājiem izrādīt sevi, kā priekszimigus sociālisma ļaudis. Atbraucot no Somijas jādzird no skolotājiem, ka skolēni atbraucot uz skolu ar velo tos ne saslēdz, jo viņi vienkārši ne zogot! Kad Sovietiem atvērās iespēja doties uz Vāciju, tad vien bij jādzird par vāciešiem, ka viņi ir nožēlojami lohi, jo veikalos nozagt Adidas kedas Sovietam tīrais nieks. Tā no tālienes skatoties iet pa ielu divas beibes šodien i abas sporta treninterpos, bet vienai īpaši izceļas viņas kriminālā gaita, ka nu nevar neredzēt tēvs atsities viņas treniņtērpā. Aiziedama garām uz muguras rakstīts SSSR! Tā nu var stāstīt pasaulei par saviem labajiem tēviem, bet tie bērni un mazmazbērni netiek vaļā no tās kriminālās ģenētikas. Tad nu tiem pamulkajiem letiniem, kas iedomājas veidot ar krievu beibem labvēlīgu dzīvošanu visu biežāk sanāks ne ribo i ne mjaso. Vajag tomēr apsvērt vai ir vērts staigāt ar beibem kurām treniņu tērps ar Soviet imperijas simboliku.

  2. Manda saka:

    …Skaidrs, ka Rebenoku nogalināja kremlini! Daudzi vīri no Latvenergo arī mira neskaidros apstākļos! Ko var gribēt no valsts, kuras prezidenti lobē VDK aģentūru?….Tā cīņa par iespēju veidot šeit gāzes terminālus, nu jau ir kļuvusi vienkārši smieklīga! Cionisti sarīkojuši īstāko enerģētisko karu! Amerikānis karins lobē savus amerikas žīdus. Par Ragausi, ir maz kas zināms, saprotams kāpēc! Viņa paša dzīvības sargāšanas dēļ!

  3. Skolnieciņš LV saka:

    Latvijā ir jāievieš mācības tikai un vienīgi valsts valodā. Tad ar laiku dažas problēmas pazudīs pašas no sevis.
    https://tapportals.mk.gov.lv/public_participations/7c57954d-ad8f-48a2-a9c8-fe9da1b089c8 Sabiedrības līdzdalība (mk.gov.lv)
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība mūžam dzīva.
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸

  4. Pārmaiņas saka:

    Kamēr igauņi vismaz kaut kādas kustības izdara, Latvijas rādio ziņas sāk lasīt krievene. Tādu nekaunību pat okupācijas gados neatļāvās.
    https://youtu.be/e3en04zlTNc

  5. Skolnieciņš saka:

    Nacisms un komunisms ir divas totalitāras ideoloģijas. Abas šīs ideoloģijas ir pelnījušas publisku nosodījumu un aizmirstību. Nacisma un komunisma vieta ir vēstures mēslainē. Nacisms kā totalitāra un postu nesoša ideoloģija visā pasaulē ir aizliegts kopš 1945. gada 8. maija. Savukārt, komunisms kā totalitāra un postu nesoša ideoloģija vel nav pilnībā aizliegts. Ir laiks tiesāt komunismu. Ir laiks atcerēties šīs ideoloģijas noziegumus pret cilvēci un pasauli.
    Un komunistiskās partijas regālijām (kompartijas varas simboliem) nav vietas Latvijā. Komunistiskās partijas regālijas ir pelnījušas kritiku, nosodījumu un aizmirstību. Pobedas kults ir destruktīvs Latvijas sabiedrībai un pasaulei kopumā. Ir laiks graut Pobedas kulta radītos mītus. Asiņainais 2022. gada 24. februāra rīts ir atvēris pasaulei acis uz Pobedas kulta patieso būtību. 2022. gada 24. februāra rītā Pobedas kults nometa savu miermīlīguma masku un parādīja savu plēsonīgo seju visai plašajai pasaulei. Pobedas kulta patiesā seja ir briesmīga, pretīga un atbaidoša. Maska ir kritusi. Pobedas kults ir atmaskojis pats sevi.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība mūžam dzīva.

  6. 85 saka:

    Ņem atpakaļ savu alko noindēšanas kampaņas propagandu, tā ir tavējā, protams vari noindēties pats, noindēt savus bērnus un mazbērnus, neapzinātiem cilvēkiem ar to nav saistības. Vēl vari arī izņemt visus vizuālos vai rakstītos alkohola un kofeīna (“pozitīvās zombēšanas”) indes ļaunpiedāvāšanas materiālus no vietnes.

  7. ... saka:

    Kalvitis ! Vairas ,,slavenais un Tautaa miileetais un cienitais valdibas augstakais ierednis,,. Ta sauktais CUKUGIMIS.
    Latvieshi , so KAITIGO IDIOTU nav aizmirsushi. Ja, protams ,godmanns ar kalviti un tad vel tada godmanncukmatiite
    erti artodas Latvijas Gazes valdee un arii CITAAS VALDEES,kas parstaav krievijas izzagto kapitalu vai resursu.
    Ja,KARMA NAK !

  8. Ruslans Straķis saka:

    Kad lasiet “pie varas pēdējos 20 gadus atradās Vienotība”, lasiet “pie varas pēdējos 20 gadus atradās Krievijas FDD”. Gobzemam tomēr vajadzētu saukt lietas īstajos vārdos, tomēr ilgus gadus darbojās birojā ar Krievijas FDD aģentiem un virzīja Krievijas tanku rūpnieku intereses Latvijā, atradās juristu mafijas midzenī, kura pazudināja latviešus, lauza to likteņus. Tas attiecas arī uz Gobzema sponsoru čekistu Šleseru, ka nav tāda “Kariņa – Levita režīma”, bet ir “Krievijas FDD režīms” kopš 1940.gada. Šleseru vervēja Guntis Indriksons, tāda informācija ir pieejama vairākos avotos, bet Jānis Bordāns ir strādājis Indriksona komandā un joprojām strādā Krievijas FDD komandā, tāpēc JKP Linkaitis atdevis 500 miljonus Jura Savicka, Andra Šķēles, Aināra Šlesera un Brandava kompānijām.

    Šie augstāk minētie morālie nabagi un kro**ļi ir gatavi darīt visu dēļ naudas. Bet patiesībā apakšā nav tikai nauda, tas ir kurss, kura mērķis ir izveidot no skaistas latviešu zemes šrotu Eiropas nomalē. Ģeopolitisks mērķis, kuru tie krop*i paveica diezgan veiksmīgi! Gobzemam labāk paslēpties pie sava drauga Ivara Sudmaļa nevis turpināt melot latviešiem. Pastāsti par Krievijas tanku rūpnieku interešu virzīšanu Latvijā un pēc tam par to, kā Tavi kolēģi saņēma no SAB pielaidi valsts noslēpumam kļūdams par valdības ministru! Laikā, kad virzīja UralVagonZavod projektu!! SAB piešķir pielaidi šiem cilvēkiem! SAB ir Krievijas FDD filiāle!!

    Bildē blakus Putinam stāv Mihails Kovaļčuks, brālis “Putina makam” Jurijam Kovaļčukam, kurš Latvijā vēlējies realizēt šašķidrinātās gāzes termināla projektu, kuru virza Krievijas FDD izveidotā JKP. Domājiet tas viss ir tālu un nereāli? Kā tik ne tā. Latvijas valdība desmitiem gadu glabāja Latvijas stratēģiskās degvielas rezerves Jurija Kovaļčuka un Putina līdzgaitnieka Genādija Timčenko kompānijā Gunvor. Uzskata, ka tieši Putins ir Gunvor patiesais labuma guvējs. Tālāk. Mihaila (bildē) dēls Kirils kopā ar Ivaru Rudzīti ir cieši biznesa partneri Latvijā un Ivaram Rudzītim bija kopīgs uzņēmums ar Alekseju Rosļikovu. Ivars Rudzītis ir Šlesera partneris, izveidoja kopīgu biedrību “Jūrmalas dzintars” ar VDK Jūliju Krūmiņu, kurš Jūrmalas mēram dzīvokli piespēlēja. Jūrmalas kasi pārvalda VDK komanda, lasi Krievijas FDD. Tā visa ir viena liela komanda ar strikti hierarhiju! Tukuma kase un Jūrmalas kase ir apvienota. Es taču zinu ar kādiem Krievijas FDD cilvēkiem tiekās Tukuma domes vadība! Viņi kontrolē arī Kuldīgu un citus novadus. Gobzemam bail nosaukt uzvārdus, kurš pumpēja naftu tur, jo tur augšā atradīsies viņa saimnieku uzvārdi. Bet reitingu vajag, paši kuratori pasniedza viņam informāciju, atļāva paspīdēt saulītē. Vienvārdsakot krop*i viņi visi ir. Atvainojos par manu latviešu valodu! Viņus nedrīkst žēlot, jo viņi nežēlo mūs!

    Vladimirs Putins > Jurijs Kovaļčuks (maks) > brālis Mihails Kovaļčuks > dēls Kirils Kovaļčuks (kopā ar Putina slepeno sievu Kabajevu pārvalda Krievijas mediju holdingu) > biznesa partneris Ivars Rudzītis (Šlesera partneris arī) > biznesa partneris Aleksejs Rosļikovs.

  9. neapreibušais saka:

    “Dārgās nākotnes paaudzes! Lūdzu, pieņemiet mūsu atvainošanos. Mēs bijām galīgi apreibuši no naftas.“ – reiz teicis Kurts Vonnegūts. Vai tā jelkad teiks kāds no galīgi apreibušajiem?

  10. Pārmaiņas saka:

    Visu tautību krievene, jeb orku mātīte parastā.
    https://youtu.be/kXCIsUiCHf4

  11. 85 saka:

    P.S.
    Vari arī to manu komentāru neuztvert kā savu bērnu vai mazbērnu noindēšanas “atļauju”.
    Nav mana daļa, bet gadījumā, ja indē tos, viņiem arī pieder rīcība tevi kā nolādēt, tā fiziski iznīcināt.

  12. Юрий saka:

    Бойцы с ЛНР уже целостными отрядами отказываюся проливать свою кровь в незаслуженной войне противу Украины. Все они указывают, что не стремятся направляться на убой. Российские солдаты, те которые жаждят сохранить себе лично жизнь, равным образом руководствуются их всех примеру.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *