Lato Lapsa. Latvijai visas “neatkarības”ir tikušas uzdāvinātas !

Brīžiem liekas, ka nu beidzot L. Lapsa pamazām nācis pie prāta, bet tad pēkšņi atkal atkrīt atpakaļ “Kārļa Ulmaņa sindromā”. Kārlis esot visu nelaimju cēlonis mūsdienu Latvijā. Esot atdevis Latviju bez neviena asins piliena. Tā neesot drīkstējis notikt ! Kad otrs jefiņš Kivičs uzdod jautājumu: “Vai būtu labāk, ja 10 000 būtu nošauti ?” Tad L.L. atbild:” Tas jau ir cits jautājums ?!!!” Kāds tur cits jautājums vairs var būt ? Viņš nepiemin, ka neviena mazā valsts nepretojās iznīcības šakāļiem Staļinam un Hitleram, jo tā būtu tīra pašnāvība.

Viņam, lūk, arī vēja ģeneratoru parki esot lieki !

Vēl, ka Latvija iznīkšot- finansiāli bankrotēšot niecīgo iedzīvotāju skaita dēļ. Latvijas teritoriju nevarēšot apkopt- ceļu un citu infrastruktūru atjaunošanu un radīšanu ! Tai pašā laikā nepieminot, ka tādas infrastruktūras ir radījuši gan zviedri, gan somi, gan norvēģi, kuru iedzīvotāju daudzums uz kvadrātkilometru ir daudz mazāks kā Latvijā !

Visu to klausoties jānonāk pie viena secinājuma; ja ir tāds “prezidents” Lato Lapsa, tad ienaidnieks mums vairs nav vajadzīgs !

Ja es būtu šī diskusijas kluba dalībnieks, tad es šo “ekspertu” jau tur pat studijā būtu pataisījis par apsmieklu visu skatītāju priekšā un uz ielas izejot viņš būtu apmētāts akmeņiem. Te jau tad arī slēpjas šis cionistu triks, ka tiek novērsta oponēšanas iespēja ! Mēr šo pašu triku varām redzēt arī pie godmaņ- maukas ,žīdenes Elitas Veidemanes rakstiem, kur tiek liegti komentāri.

Bet, šodienas Latvijā viņam tas viss ir atļauts, jo ir šīs krievžīdiskās levitsistēmas neatņemama sastāvdaļa. Ja viņš runātu kā Grantiņš, tad jau sen būtu tārpu sagrauzts. Viņam ir visas privilēģijas šai sistēmā, kur var droši dēvēt par “žīdostānu” ! Ja būtu demokrātiska un latviska Latvija, tad neuzdrošinātos pat muti pavērt, ka tiktu jau apspļaudīts.

Protams, ka pieminot Levita noziegumus, viņš iegūst parastā patērētāja tautas daļā uzticību, ko izmanto, lai sētu naidu sabiedrībā, kura nesastāv tikai no primitīviem patērētājiem.

Pirmais jautājums, ko viņam reiz no hazāržīdiem atbrīvotajā Latvijā uzdos, būs: Kas bija tie, kuri jums, Lapsas kungs, pavēlēja nodēvēt I. Roni un L. Grantiņu par garā vājiem ? Noliegt jau tas nebūs iespējams, jo esi pateicis vienā no savām grāmatām ! Mūžīgs, Lato, jau nav nekas, par visu būs jāmaksā !

09.05.23

You may also like...

4 komentāru

  1. Arī no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=Jo74x13CWJU – Portnikova analīze par karu Ukrainā un variantiem

    https://www.youtube.com/watch?v=pdASK02ExM4  – manāmi jautra info par putina “parādi” 9.maijā

  2. Anonīms saka:

    Esiet uzmanīgi ar lapsu. Bīstams tips. Visticamāk , ka kaitīgāko komentētāju saraksti ir pie vietas.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Pats jau Grantins ir uzķēries uz tā zhidgaliesu nacionālā āķa, ka redz sīkumi izsaka daudz. Nu par zemgale @mail.ru, ka norādot pats uz tādu sīkumu esi uzķēries uz Nacionālās izkārtnes, ko uzkarnijusi ir zhidgaliesi. Tas pats Parādnieks, ko ne vienu vien reizi esi piesaucis arī sevi izceļ par Zemgalieti. Tad nu pats šeit norādi, ka tā vien šķiet, ka Lapsa nācis pie prāta! Kārlis Ulmanis visu izdarīja jau 34.gada un viss virziens uz Soviet imperiju tika gatavots no iekšienes pēc tās pašas Maskavas norādījumiem, kā arī visa nacionālā ilūzija 80 tajos jau bij gatavota priekšlaicīgi po zakazu Gos tele radio – Dolgaja hujna v djunah! Kaut arī paši ļoti labi zin, ka tā laika Latvijas republika bij ar žīdiem pilna un īpaši labvēlīga pret žīdiem, tad tik un tā viņi dirsis virsū. Tikai bēda ir tama, ka Grantins pats nezin kāpēc tos žīdus grib pataisīt par latviešiem! Papagailis iemācījies runāt latviešu vārdus nekādi nekļūst par latvieti. Tad nu pie sauksim R. Bangerski, kas īpaši netīka tajos laikos Nacionāliem īpatņiem un arī šajos laikos nacionālie latvieši īpaši izceļ viņu par nesaprastu. Nezinigie Latvijas politiķi militārās lietās bāza savu degunu Bangerska darbā un tomēr paši bez tāda vīra iztikt nevarēja, jo uz tiem laikiem latviešiem nebij neviena cita pieredzejusaka militarista. Nobažījušies par valsts godu tie uzdeva viņam jautājumus, cik ilgi Latvijas armija spētu noturēties pret Soviet armiju? Bangerskis norādīja, ka kopīgi ar Igauniju un Lietuvu labi, ja spētu 3 mēnešus. Tad nu vien atkal un atkal ir jāatzīmē tos karavīrus kuri aizgāja līdz tai jobanajai Stalingradai, ka tieši viņi izmainīja tai Soviet imperija vismaz uz kādu laiku labāku bildi. Runādams ar Kgbeshniku vien jis norādīja, ka pie šņabja glāzes sēdot ar krievu ģenerāļiem tie paši liecināja, ka viņus izglāba ziemas surums un vācietis sita to hujnju pa visām frontes līnijām, bet anglosaxi? Ak tu Dievs! Tie taču bij sabiedrotie Latvijas republikai, bet……..

  4. vēl par Ulmani saka:

    Lai arī Latvija 1940 gadā tik lielā mērā kā tagad nebija piestūķēta ar krievu aģentiem,aplikties ar tādiem vīriem kā Munters un Balodis nebija prāta darbs. Tas attālināti atgādina stāvokli ar pretīgi zaglīgo Ukrainas žīdeli Zeļenski un to varzu kura ap viņu,kuri cīnās pret ukraiņu tautu. Pie mums tas pats un patriotiskas runas.
    Par kādām dzīvībām gaužamies?Latvieši gāja bojā tad,un ne mazāk šos laikos ir aizgājuši zudībā uz visiem laikiem.
    Vectēvs stāstīja,ka Ulmanis ir bijis stiprā masonu ietekmē. Nezinu,cik tā ir taisnība,bet ir līdzība ar Ukrainu.Ukraiņi karo ,bet kara plānus regulē citi no ārpuses.
    PS.Vēl,4.maijā vectēvs skumji pasmaidīja-Brīvibu izcīna ar asinīm-,viņš teica.
    .
    .
    .
    Admins
    Tā ir tāda žīdiska muldēšana par Ulmani.
    Kāpēc, ja tas tā, tad vaino tikai Ulmani, ja neviena mazā Eiropas valsts nestājās pretī milzu agresoriem-Hitleram un Staļinam ?
    Tieši šie hazāržīdiskie- antisemītiskie nelieši cenšas nozākāt Ulmani !
    Ulmanis bija Goda Vīrs pasaules mērogā, bet tie, kuri viņu cenšas nomelnot, ir vienkārši civēces atkritumi- sūdi !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *