LRTT. Kas atkal notiek ar Ģedertu Melngaili ?

Zaļš.Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-KopieVēl par Ģedertu Melngaili

Ģ.Melngailis.L.Grantiņš,LRTTKāpēc pēkšņi šī “problēma” uzradās šodien ?

Kāpēc visus šos garos pēcAtmodas gadus Ģedertam tika paturēta komunistu uzliktā diagnoze- šizofrēnija ?

http://www.delfi.lv/news/national/politics/pec-29-gadiem-padomju-disidentam-melngailim-atcel-cekas-noteikto-diagnozi.d?id=46747443

“Latvijā vēl ir ap 50 cilvēkiem, kam politisku iemeslu dēļ padomju laikos noteikta garīga rakstura diagnoze. Atšķirībā no Lietuvas un Igaunijas, kas politiski uzliktās diagnozes saviem bijušajiem disidentiem noņēma jau pirmajos neatkarības atjaunošanas gados, Latvija par saviem disidentiem bija piemirsusi, skaidro raidījums.”

Latvija par saviem disidentiem bija piemirsusi ?

Nekādā gadījumā !

Lūk, šī noziedznieku banda http://tautastribunals.eu/?p=33495 , kura pilnā sastāvā no KGB pārtapa par DP, kļuva par latviešu tautas likteņa noteicēju. Muļķīgi būtu pat pieņemt, ka šie plēsoņas būtu automātiski pārtapuši par veģetāriešiem. Šis H- 86 ziņojums tiks nolasīts starptautiskā tiesā, kad tiks izskatīti cionistu- komunistu noziegumi- genocīds pret latviešu tautu.

Latvijas čekistu banda Ģ. Melngaili nebija piemirsusi. Šie nelieši visus šos garos gadus vēl turpināja un turpina veikt noziegumus pret latviešu tautu. Pie Latvijas čekistiem pieskaitāmi ne tikai tādi gorbunovi, indriksoni, johansoni, godmaņi, borovkovi un citi no šī slāņa, bet arī tik pat kā visi “kultūras” darbinieki ar peteru, zālīti, ziedoni, paulu, kalniņu un skulmi priekšgalā !

Un arī tas vēl nav viss !!!

Pie čekistu smirdošākās daļas pieskaitāmi lielākā daļa “disidenti”, kuri pēc VDK komandas tika “izraidīti” un pēc šīs pašas komandas atsaukti atpakaļ: brāļi Pāvils un Olafs Brūveri, Jānis Rožkalns, Valdis Turīns, Konstantīns Pupurs un Māris Ludviks. To nepārprotami pasacīja latviešu tautas slepkava, bijušais LPSR VDK šefs Johansons “Melu laboratorijā” !

Un tā, kāpēc pēkšņi, pēc ceturtdaļgadsimta atcerējās Ģedertu Melngaili ?

http://tvplay.skaties.lv/parraides/neka-personiga/766804?autostart=true

2. Pāvils Brūvris, Grantiņš. LRTTSkat, cik uzbāzīgi tiek rādīts Pāvils Brūveris, kā Ģederta Melngaiļa aizstāvis !

Kur viņš bija visu šo ceturtdaļgadsimtu ?

Kāpēc klusēja un necēla šo netaisnību gaismā jau pirms 25. gadiem ? Pats dzīvoja kā “niere pa taukiem”, kamēr Ģ. Melngailis dzīvoja pilnīgā nabadzībā un aukstumā. Viņš, kā izrādās, pat savu pieticīgi smieklīgo pensiju nebija tiesīgs saņemt. Tas tika uzticēts čekas pārstāvim Arvīdam Ulmem !!!

“Melngailim aizskarošākais likās fakts, ka viņš pats nav tiesīgs saņemt savu pensiju. To viņa vietā saņēma aizgādņi – pirmajos gados Konstantīns Aispurs, no 2003.gada Ilmārs Ančāns, bet vēl līdz šim gadam Arvīds Ulme, kurš, kā atgādina “Nekā personīga”, ir viens nedaudzajiem prokuratūras pierādītajiem čekas aģentiem.”

-Tāpēc melnsvārcis Pāvils Brūveris klusēja, ka pats ir no čekas noziedznieku šlakas, tāpat kā dižais “disidents” Janka Rožkalns, kuram birojs piešķirts Okupācijas muzejā.

Levits, Mūrniece, Grantiņš,LRTT-Kāpēc par to visu klusē “mūsu dižais” jurists ES Egils Levits ar savu ciltsmāsu Ināru Mūrnieci ?

-Tāpēc klusē, ka viņš ir viens no galvenajiem cionistu koordinatoriem ES- Latvijas kā valsts demontēšanā ! Visa ārprāta iznīcība Latvijā ir viņa koordinēta- viņa roku darbs.

Jau rakstīju, ka vecie polit- ieslodzītie, kuri bija sevi “par vainīgiem atzinuši un padarīto nožēlojuši”- Gunārs Astra, Gunārs Freimanis un Juris Ziemelis, tūlīt pēc atbrīvošanas tika noslepkavoti. Tas tika darīts viena iemesla dēļ, ka viņi nekontrolējamā latviešu tautas brīvības atgūšanas eiforijas rezultātā, var pārdomāt un pasūtīt savus “saimniekus” pie velna.

Arī garīgi nesalaužamo helsinkieti Heini Lāmu noslepkavoja vienkārša iemesla dēļ, jo viņš ietekmēja jauno paaudzi. Un tas nebija vēlams, jaunatne bija jāaudzina pēc cionistu- komunistu izstrādātas programmas, proti, par savas tautas nodevējiem !!!

H. Lāma bija arī nevēlams liecinieks viltus disidentiem. Heinis Lāma man (L.Grantiņam) pārstāstīja prātam neticamas lietas, kuras bija teicis J. Rožkalns par mani. Piemēram, H. Lama man pateica, lūk, ko: “Rožkalns man sacīja, ka Gunārs Astra esot miris tāpēc, ka tu viņu esot nolādējis !”, “Tu esot dibinājis H- 86 grupu, lai piespiestu čeku ar tevi uzņemt kontaktus !”

Heinis Lāma nemeloja, to es varu galvot. Pēdējo reizi Heinis Lāma esot redzēts iekāpjam kāda transporta līdzeklī. Pie svešiem viņš nekāpa. Tātad, viņu noslepkavoja savējie !

Neviens, pilnīgi neviens no Atmodas laiku latviešu tautas aizstāvjiem nav miris dabīgā nāvē, sākot no Gunāra Freimaņa, Eduarda Berklava un beidzot ar Andreju Kavaci !

Visi pēcAtmodas Iekšlietu ministri un DP priekšnieki ir masu slepkavas !!!

Viņu rokas ir līdz padusēm ar latviešu tautas asinīm. Tas pats jāsaka par SAB priekšniekiem Laini Kamaldiņu, Jāni Kažociņu un Jāni Maizīti.  Abu šo valdības struktūru augstākie “ierēdņi” ir cionistu- komunistu iebīdītas kreatūras. Par cilvēkiem viņi nav dēvējami.

Par Kažociņu http://tautastribunals.eu/?p=12712 un Maizīti http://tautastribunals.eu/?p=20701 nepārprotami skaidri ir izsacījies profesors- vēsturnieks Indulis Ronis.

Tā, lūk, latviet, slepkavas visapkārt un tev blakus !

Pirms nedēļas, kad Feisbukā izlasīju, ka Ģedertam Melngailim var ziedot, pazvanīju norādītajai kontaktpersonai. Vārdu nenosaukšu, tas lasāms internetā un arī neko sliktu negribu par šo personu sacīt, jo viņa ir “tikai kontaktpersona”. Ar to arī ir jāsaprot, kas aiz visa tā stāv. Gribu pasacīt tikai to, kas man likās jocīgi, bet arī sapratu, ka mana uzstājība neko nemainīs. Saruna noteikti tika noklausīta un līdz ar to tā nebija īsta ne pēc būtības un arī ne pēc satura. Bet, lai secinātu, ka ar Ģedertu notiek nelabas lietas, pilnīgi pietika. Kad jautāju pēc Ģederta telefona numura, kontaktpersona lika saprast, ka man tas nav vēlams un, ka Ģederts Melngailis pašlaik atrodoties atpūtā, kaut kādā sanatorijā.

Tātad, viss tiek darīts, lai viņu izolētu no sabiedrības un nedod dies, ka viņa sacītais tiktu publicēts  LRTT i- vietnē.

Tas pretīgākais, ka visā šajā Ģederta “izolācijā” piedalās dižie “disidenti”.

Šī “problēma” ar Ģedertu Melngaili uzpeldēja nejauši, kaut kāda prokurora Sanda Zveinieka idiotisma rezultātā. Tas bija/ir cionistu- komunistu manevrēts triks, lai parādītu mūsu “varonīgo” disidentu cīņu ar netaisnību.

========================================================================

Jautājums 4. maija kliķes valdības deģenerātiem un johansona “disidentiem”: Vai disidents Ģederts Melngailis nav nopelnījis pensiju divu Egila Levita algu apmērā, labiekārtotu dzīvokli un sociālo apkopi ?

Jūs taču, šakāļi, rijat viņa sviedrus un asinis !

========================================================================

Sajūta tāda, ka viņi gatavojas lielām pārmaiņām un atkal grib salikt savējos pareizajās vietās, kuri nekad neprasīs atjaunot Tiesiskumu, atvērt “čekas maisus” un īstenot 1949. gada Ženēvas Konvenciju. Tautai taču jāzina, kuri ir pareizie disidenti , jo savādāk “neaptēstā tauta” var iedomāties, ka Grantiņš un Co ir tie pareizie !

Prokurors Sandis Zvejnieks, kurš sacīja, ka Ģederts ievietos psihiatrijas stacionārā pamatoti, obligāti un tiesiski, pēkšņi saslimis ! Vai šī noziedzīgā “slēdziena” paziņojums neliecina par to, ka tā rakstītājs sirgst ar slimību, kura definējama kā: “jēli tekoša paranoja”(kgb pielietotais apzīmējums disidentiem, protams, krieviski) ?

Katrs idiots uzdos jautājumu: ja jau  Ģederts Melngailis bija garīgi slims, tad, kāpēc viņš netika ārstēts Rīgā, bet bija jānogādā Tālajos Austrumos, pie Ķīnas robežas ?

========================================================================

Noskatoties raksta sākumā norādīto video, jebkurš spriedīs: Annija Mazapša vienīgā, kura no šajā video redzamajiem būtu jāpasargā no „ķieģeļa pa purnu“, bet pārējiem tas jāpiemēro pilnā apmērā.

Pāvils Brūveris, Sandris Zveijnieks, Ilze Jaunalksne ir šīs varas balsti- visīstākie noziedznieki.

Psihiatri Taube, Zubačs, Šeinbergs(atzīst,ka Melngailis nosūtīts ārstēt pamatoti !), psihiatre Sočņeva pēc čekista apakšpulkveža Rēvalda, pulkveža Ņevicka un paša bosa- ģenerālmajora Pugo pieprasījuma veic noziegumu pret cilvēci !

Virsprokurore Sandra Daugaviete, pēc atrunāšanās redzams, ka ir visīstākā gnīda- 4. maija kliķes iztapoņa. Tāda samazga pildīs visu, „pagrūdīs jebkuru zem riteņiem !“ Viņai, lūk, pieredze esot niecīga…. ! Vai kaut ko vairs zemiskāku ir iespējams pasacīt ? Sarkanā Čepāne visus šos garos pēcAtmodas gadus ir bijusi “pie teikšanas”, tāpat kā Gaidis Bērziņš un tagad arī Ināra Mūrniece, bet nekas nav mainījies.

Visi ir Ļeņiniskās skolas skolnieki !

Paši šie sātanisti peldas latviešu tautai nozagtajos līdzekļos, bet tie, kuri cīnījās par Tiesiskumu un tautu, tiek slepkavoti un pazemoti.

Bet, gan jau gan !

06.11.16     LRTT

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅACik gan zemu var krist cilvēkcieņas būtība, ja iet klausīties to, kurš iznīcina Latviju.

Levits ir visu laiku bijis klāt, kad notikuši noziegumi pret latviešu tautu un mūsu valsti. Viņa latviešu valodas izteiksmes veids ir primitīvs un tiek pielietotas šabloniskas frāzes, kas norāda uz intelekta deficītu.

Bitenieks, E.Levitts.R.Dzintars.LRTT.GrantiņšE.Levits, L. Grantiņš. LRTT, Godmanis,Bitenieks

You may also like...

8 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Jau rakstīju, ka vecie polit- ieslodzītie, kuri bija sevi “par vainīgiem atzinuši un padarīto nožēlojuši”- Gunārs Astra, Gunārs Freimanis un Juris Ziemelis,
    TU, STULBENI, NEJAUC ASTRU AR SEVI GADĪJUMĀ ???
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc neuztraucies par Ziemeli un Freimani, bet tikai par Astru ?
    Mans dokuments, ka “sevi par vainīgu neatzīstu un padarīto nenožēloju” man ir uz rokas, bet Gunāra Astras dokumentus Zālītis atteica Vidiņam parādīt, aizbildinoties, ka vēl esot par agru to darīt ! Bet tu, biedr Gedroic, pats pasacīji pietiek.com, ka ziņo DP !!! Un DP ir tas pats KGB, ja ne vēl ļaunāks.

  2. Ernests saka:

    Kad jautāju pēc Ģederta telefona numura, kontaktpersona lika saprast, ka man tas nav vēlams un, ka Ģederts Melngailis pašlaik atrodoties atpūtā, kaut kādā sanatorijā.

    Kas tie par aizbildņiem, kas nevar pateikt numuru? Kā viņi to paskaidroja?

  3. paaugstināta trauksme saka:

    Līdz 300 000 NATO karavīru izsludināta paaugstināta trauksme, ņemot vērā augošo spriedzi starp Krieviju un Baltijas valstīm, informēja NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs.

    Stoltenbergs intervijā «The Times» atklāja, ka alianse cer uzlabot tūkstošiem karavīru reakcijas laiku, lai ļautu tiem labāk un efektīvāk reaģēt uz potenciālām kaujas situācijām.

    «Mēs esam redzējuši, ka Krievija ir daudz aktīvāka daudzos virzienos. Mēs redzam, ka Krievija uzstājīgi daudzu gadu garumā īsteno būtisku militāro attīstību – kopš 2000. gada ir trīskāršoti aizsardzības izdevumi, tiek izstrādātas jaunas militārās iespējas, notiek armijas mācības un pret kaimiņiem tiek izmantots militārs spēks. Mēs arī esam redzējuši, kā Krievija Eiropā starp NATO dalībvalstīm izmanto propagandu, un tieši tas ir iemesls, kāpēc NATO atbild. Mēs atbildam ar lielāko mūsu kolektīvās aizsardzības pastiprinājumu kopš Aukstā kara,» viņš teica.

    Stoltenbergs intervijā atteicās nosaukt konkrētu skaitu karavīru, kuriem izsludināta paaugstināta trauksme, taču Lielbritānijas vēstnieks NATO sers Adams Tomsons atklāja, ka šis skaitlis ir ap 300 000.

    Tomsons arī skaidroja, ka NATO mērķis ir atrast veidu, kā karavīrus mobilizēt divu mēnešu laikā, lai gan parasti šis process ilgst apmēram sešus mēnešus.

    Lielbritānijas vēstnieks NATO pievienojās viedoklim, ka alianse ar savām darbībām atbild spiegošanai, hibrīdkaram un kiberuzbrukumiem no Krievijas un citām valstīm, kas nav NATO dalībvalstis.

    NATO militārās aktivitātes saistītas ar Krievijas īstenoto Krimas aneksiju 2014. gadā, kā arī mērķi dot papildu garantijas un drošības sajūtu ekspadomju valstīm, to vidū arī Lietuvai, Latvijai un Igaunijai.

    Publicēts: http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/633471-krievijas_draudu_del_300_000_nato_karaviru_izsludinata_paaugstinata_trauksme

  4. A.Gedroics saka:

    G.Freimanis tiešām nodeva savu vārda brāli Astru, viņš pats to vēlāk nožēloja un kaunējās…par Ziemeli man info trūkst. DP es nevis slepeni ziņoju, bet oficiāli vēršos, ja redzu tam pamatu…
    .
    .
    .
    Admins
    “DP es nevis slepeni ziņoju, bet oficiāli vēršos, ja redzu tam pamatu…”(kaut kā neminos, ka mēs būtu lasījuši kādu tavu “oficiālu vēršanos”.
    Tā sacīt, labāk jau vairs pateikt nevar !! NKVD formulējums ! Cik gan nožēlojams tu, Gedroic, esi savā niecībā.
    Ne jau tev es vēlos atbildēt, bet šī problēma, kuru tu “pacēli”, ir daudzus interesējoša un tāpēc arī atbildu.
    Gunārs Freimanis nevienu nav nodevis, jo izņemot viņu pašu, nebija, ko nodot. Viņš vienkārši lietas būtību traktēja no sava viedokļa, kas nesakrita ar to viedokli, pie kura pieturējās Ziemelis un Astra. Freimanis bija atklāts un godīgs, toties Ziemelis un Astra bija brutāli čekas pavēļu pildītāji. Es ar riebumu atceros Astras izgliegtos melus pret mani. Lai Dievs dod mieru Freimaņa Dvēselei, bet Astra un Ziemelis, lai paši tiek galā… .
    Gan jau arhīvi visu noliks savās vietās… .

  5. A.Gedroics saka:

    Nodevējs jau nodevēju saprot un aizstāv! Pastāsti, gnīda, kā tu piekriti kļūt par čekas aģentu apmaiņai pret izkļūšanu no PSRS. Tu pats to stāstīji gan Rožkalnam, gan Pupuram, gan Hiršonam un daudziem citiem.Tāpēc jau tu negribi LR pilsonību atjaunot!
    .
    .
    .
    Admins
    Tu, Gedroic, esi Latgales krievžīds un tāpēc arī stingi ievēro “Ciānas Gudro” rakstīto: “Apmelo TAISNO, lai viņš taisnojas, jo taisnošanās jau ir daļējass vainas atzīšana”.
    Kur loģika ? Kāpēc man būtu bijis jāstāsta trim čekas uzražotiem “disidentiem”, ka esmu kļuvis par čekas aģentu ?
    Neviens vēl pēckara periodā nav divas reizes atsacījies čekistu priekšlikumam atstāt Latviju. Tikai trešo reizi, cietumā apsists un knapi dzīvs, tam peikritu.
    Vai tev pat mats, ar nolādētības zīmi apzīmogotais stukač, ir ticis no čekistiem izplēsts ?
    Nav neviens, jo esi viņu sadarbonis- provokators. Tieši tāds pats, kā tevis šeit pieminētie izdzimumi… .
    Tādi kā tu, ir nolādēti no to ieņemšanas brīža !
    Nekur jūs samazgas neizspruksiet, saņemsiet pēc nopelniem.. .

  6. Aelita saka:

    Ko jūs tik daudz plēšaties par vecām lietām… Komunistu un veco čekistu drīz vairs nebūs. Toties ir jauni iznireļi, kam pie kājas ir Satversme, tas, ka vara it kā pieder tautai. Kad reiz beigs pazemot un piesmiet vienkāršos latviešu cilvēkus? To dara no visām pusēm – gan no austrumiem, gan rietumiem, gan pašu varasvīri no augšas.
    Jaunie arī gudrīši – tik daudzi mācās par juristiem, bet nesaprot būtisko – ka tautas vara, kas noteikta Satversmē, galīgi nesaskan ar kapitālisma plēsonīgo dabu, ar ļimonieru interesēm.
    Tie ir vislielākie meli. Tad lai pārgroza Satversmi un izņem vārdus par demokrātiju laukā un beidz reiz melot.
    Kāds teica, lai iet uz citiem portāliem izteikties. Nevar zināt, kādu kapitālistu (rietumu vai austrumu) intereses tur bīda, kas viņu troļļus apmaksā.

  7. ugunskrustietis saka:

    Grantiņa kungs ir sapratis, ka NA ir tādi paši zagļi kā visi pie varas esošie.

  8. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Bet Saeimā ir viena partija ar savām frakcijām!

    Tāpat kā PSRS laikā bija PSKP un bija LKP. IKP. UKP. BKP…. un tā tālā.
    Kāda bija starpība starp Latvijas KP un Lietuvas KP??

    Tāda pat, kā starp NA un Saskaņu!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *