Lasītājs. Nākošais sūds(prezidents) var izrādīties daudz ļaunāks par “nācijas tēvu” !

LRTT: Cionisti strādā vaiga sviedros !

Bija jau aizdomas, ka Pīlēns ir viens no viņiem, sarkanās bandas slēptajiem darboņiem. Ar šo interviju viņš pilnībā sevi atmaskoja. Iespējams, ka viss šis ir SPĒLĒTS TEĀTRIS, lai tiktu pārvēlēts E. Levits. Minēšu piemēru par iepriekšējām vēlēšanām Vācija. Merkelei vairs nebija tik pat kā nekādu iespēju tikt pārvēlētai. Lai panāktu viņas uzvaru, cionisti Vācijas Sociālistu(SPD) priekšgalā ielika Šulcu , kurš bija EP prezidents. Šulcs bijā īsts, ar garīgām novirzēm apveltīts, idiots. Nu, un kas atlika vēlētājiem ? Nu nevēlēs taču par galīgu idiotu ! Rezultātā tika atkārtoti ievēlēta jau visiem apriebusies Merkele. Domāju, ka šis ir tieši tas pats cionistu triks, lai saglabātu Levitu LR prezidenta amatā !

Lasītājs: Par vēl vienu nodevēju: 12:48, 23. aprīlis 2023 No LA.LV publicētā

Valsts prezidenta amata kandidāta Ulda Pīlēna sniegtā intervija medijam krievu valodā izraisijusi milzīgu, pamatoti negatīvu šūmēšanos vietnē “Twitter”. Ko intervijā sacīja U. Pīlēns ? Piemēram (citēts): Pēdējā laikā politikā ir vērojama parādība, kad vairākas partijas regulāri tiek atstātas aiz tā dēvētajām sarkanajām līnijām, un opozīcijas priekšlikumi tiek apzināti noraidīti. Latvijas valstī ziņu dienesti, radio, televīzija krievu valodā ir ļoti laba lieta, ir jāņem vērā, ka neesam monoetniska valsts. Jāņem vērā tas, ka ir jānodrošina komunikācija tā, lai visi mūsu iedzīvotāji pēc iespējas labāk saprastu, kas notiek valstī. Krievu kultūra viņam ir ļoti mīļa, un mākslinieki viņam nekļūst mazāk mīļi tikai tāpēc, ka Putins izvērsa karu Ukrainā. Viņaprāt, mēģināt pazemot krievu kultūru ir nepareizi.

Tautas vērtējums komentāros šai, būtībā kolaboranta intervijai: “Ja līdz šim uz Pīlēnu skatījos neitrāli, tad šī rus.tvnet intervija ir vienkārši katastrofa. “Nejaukt krievu kultūru ar krievu politiku”, valstij jākomunicē krieviski, un prokrievisko kremļa opozīciju vajag iesaistīt Saeimas darbā.Tādam nav jābūt Latvijas prezidentam!” “Viņam vajag šlesera un vasjuk…nu kā to glorijveidīgo baru tur sauca…balsis. Tapēc arī tā melš. Bet pat ja viņš tā nedomā, tik un tā ir lupata, ja nespēj pateikt to, ko domā. Lupata nav vajadzīgs prezidenta krēslā.” “Ufff- vienīgajam pieteiktajam kandidātam kremļa ragi un nagi šķiļas ar joni” “Pīlēns cenšas sēdēt uz diviem krēsliem. Dabūt krievu un kreiso liberāļu balsis. Pašam viņam nav “nekādu” interešu, kā vienīgi nopirkt savu vārdu LV vēsturē!” “Loti merkantīla persona, kas izdevīguma dēļ gatava uz jebkuru kompromisu un latviešu tauta, tās pašcieņa, latviskums un nācijas uzplaukums un atīstība šim karjeristam ir dziļi vienaldzīga!”

Komentāri asi, daudzi mirklī dzēsti, bet kopumā redzams pamatoti negatīvs skats uz U.Pīlēna interviju, kas redzams to neinteresē, jo vēlēšanās paļaujas uz naudas ietekmi !

23.04.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Ierindas Pilsonis saka:

    Iedomaajieties, kaads gariigs mesls un padibene ir sis u.pileens, ja pat shodienas kremla okupantu drausmigie noziegumi Ukrainaa shim nelietim netraucee pieliist prettiesiski Latvijaa joprojaam esosajiem okupantiem! Un nemaz nerunaajot par pashu tautas, radu, draugu Latvijaa piedziivoto no krievu necilveekiem – militaarajiem un civilajiem kremla okupantiem??! Peec shiis intervijas tikai galiigi debili un tikai kangari ar cionistu padauzaam var balsot par sho 1000% meeslu!

  2. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=_OcphcZJ6Q4

    Atmaskojosh video par zelenska tipa darboņu mafiju Ukrainaa, gluzhi kaa par muusu LV 4.maija bandas riiciibu

  3. Novērotājs saka:

    Izvēle starp pieneņpūku un pīles sūdu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *