Pārmaiņas & Lasītājs. NA uzspļava Tiesiskumam- noraidīja starptautiski LIKUMĪGO deokupāciju !

Pārmaiņas: Nebeidz pārsteigt, cik šaurs redzesloks un zems zināšanu līmenis ir tā saucamajiem krieviem, kas faktiski jau robežojas ar tumsonību. Tam visam vēl klāt melošana un pārliecība par krievijas diženumu. Klajas pretrunas vienam teikumam ar nākamo teikumu, tiem neko nenozīmē, ja tas vērsts uz paša nevainības nodrošināšanu vai krievijas zvērību attaisnošanu.

Bet vairāk par šo, satrauc, ka Latvijas Saeimā sāk ienākt deputāti, tādi paši tumsoņi, kas nav dzirdējuši par interfronti, nezina patiesību par Pilsoņu Kongresu un Pilsoņu komitejām, pat par Atmodu ir vāji informēti un Helsinki-86 tiem svešs. Toties ambīcijas, ohohooo !!!!

Lasītājs: Maz tomēr skaidra, konkrēta inform. par krievu gara kroplību Ukrainā. tik vien, kā par šo. paseno viņu noziegumu sēriju, kas tika izdarīta 2022. gada Martā. Apsūdzībā figurē Krievijas armijas karavīri no 15. atsevišķās motorizēto strēlnieku brigādes. Okupantu karavīri tiek apsūdzēti arī četru slepkavību izdarīšanā Brovari rajonā. Kā ziņo Ukrainas likumsargi, Maskavas neveiksmīgā mēģinājuma ieņemt Kijevu Krievijas karaspēks ienāca Brovari. Šajā laikā krievu bandīti – karavīri laupījuši un izmantoja seksuālu vardarbību kā apzinātu taktiku, lai terorizētu iedzīvotājus. “Viņi iepriekš atlasīja sievietes, saskaņoja savas darbības un lomas,” sacīja prokurori, kuru tiesas prāva 2022. dokumenti ir balstīti uz liecinieku un cietušo intervijām.

Ukrainas prokuratūra atklāj, ka lielākā daļa zvērību pastrādātas 13.martā, kad karavīri “alkohola reibumā ielauzās kādas mājas pagalmā, kurā dzīvoja jauna ģimene”.
Tēvu sita ar metāla podu, pēc tam lika nostāties uz ceļiem, bet sievu izvaroja. Viens no karavīriem pirms izvarošanas četrus gadus vecajai meitenei teica, ka gatavojas “padarīt viņu par sievieti”, teikts dokumentos. Ģimenei uzbrukumā izdevās izdzīvot. Prokurori atklājuši, ka viņi izmeklē arī citus noziegumus šajā reģionā, tostarp slepkavības tajā pašā laika posmā. Aizdomās par uzbrukumu Brovari tiek turēti kopumā seši krievu uzbrucēji. Kā informē prokuratūra, uzbrukumu meitenei un viņas vecākiem veikuši divi 32 un 28 gadus veci snaiperi. Pēc iespējamā uzbrukuma minētai ģimenei divi karavīri ielauzās kaimiņu mājā, kur piekāva gados vecu pāri un izvaroja 41 gadu vecu grūtnieci un 17 gadus vecu meiteni, pavēstīja prokuratūra.

Citā vietā, kur dzīvoja vairākas ģimenes, karavīri 15 gadus vecu meiteni un viņas māti izvaroja virtuvē. Visi cietušie ir dzīvi un saņem psiholoģisko un medicīnisko aprūpi, informēja prokuratūrā. Notiek pirmstiesas izmeklēšana par augsta ranga amatpersonu iespējamo lomu uzbrukumos Brovari.

Kas attiecas uz diviem izvarotājiem snaiperiem, prokurori norāda, ka vecākais uzbrucējiem jau ir miris, bet jaunākais, vārdā Jevgeņijs Černokņižnijs, atgriezies Krievijā.

Nedomājiet, ka Latvijā šie barbaru atkritumi būtu labāki, bet gan briesmīgāki, ja tiem rastos tāda situācija. par kuru sapno liels skaits šo 4.maija kangaru bandas saglabāto okupantu pūļi mūsu zemē !

LRTT; Tieši šeit abu lasītāju pieminētos izdzimumus, NA/VL! cenšas integrēt latviešos !

Šo divu lasītāju vēstījums ir labs ievads tam, ko gribēju vēl papildināt rakstam: “Vai patiešām kaka Dombrava ir fašistēns” ?

Viņi, šis visīstākais izkārnījumu bars, kuri dēvējas par NA, cenšas sevi parādīt par super patriotiem- latviešu tautas aizstāvjiem, praktiski ir visnodevīgākā latviešu tautas atkritumu daļa. Un savādāk jau arī nemaz nevar būt, jo pilnīgi visi ir ģenētiski vai ideoloģiski saistīti ar ar krievžīdismu- hazārismu. Un, kāds tiem ir GĒNS un IDEOLOĢIJA, mēs visi šodien redzam Ukrainā. Viņi pat nav pielīdzināmi zvēriem un noziedzniekiem, viņi ir kaut kādas kreatūras, kuras zemes valodā nav raksturojamas. Šos zvērus, kā mēs redzam, tad tieši NA ar savu “uzturēšanās atļauju programmu”, ir neskaitāmos tūkstošos iepludinājusi Latvijā. Tas viss ir ticis darīts apzinīgi, lai glābtu un piesegtu savus noziegumus. Lai tauta “uzvārītos” redzot šos okupantu pūļus. Un, šeit tad mēs nonākam pie vislielākā nozieguma, ko NA ir veikusi kopā ar čekistisko- komunistisko Tautas frontes daļu. Proti:

Netika īstenota obligātā pēcokupacijas procedūra– NORAIDĪTA 1949. GADA ŽENĒVAS KONVECIJA, kas paredz TIESISKU okupācijas varas izbeigšanu !

Šodien, šie mēsli, ar tādu Dombravu priekšgalā, cenšas radīt “it kā tiesiskus likumus”, kas ir absurdu absurds, jo ir nograuti visi LIKUMĪBAS PAMATI, pie kuriem varētu piestiprināt šos murgus.

Ja šodien visās varas struktūrās pie varas ir okupanti, kolaboracionisti, tad šie LIKUMI 100% tiks iedarbināti pret pamattautu- laviešiem. Un, tikai neiedomāsimies, ka “mūsu” L. Lapsa cīnās pret “fašistiem” ! Ja viņš to darītu, tad būtu argumentējis šo situāciju tieši tā, ka es to šeit izdarīju. Latviet, viņi visi ir ZIRNEKĻI NO VIENAS BURKAS un cīnās par HIERARHIJU šajā burkā un tas arī ir viss ! Šī sistēma neparedz ne mazāko novirzi no cionistu programmas.

Slava Ukrainai, nāvi krievu izdzimteniskajiem okupantiem !

Dievs, svēti Latviju !

16.04.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Skumji, ka tas arvien aktuālāk šodien! saka:

    Katrs patiess LRTT vārds par notiekošo Ukrainā un Latvijā ir “zārku nagla” lēni pūstošajā 4. maija okupantu-kolaborantu režīma celtnē! Visa šodienas valsts vara LV sastāv no dažādas formācijas nodevējiem, pretiesiski naturalizētiem okupantiem, zagļiem un parverso izdzimteņu atkritumiem! Kamēr plaši tautas slāņi to neapjēgs un nesāks masveidīgi reaģēt un pieprasīt reālas pārmaiņas, tikmēr zagļu, neliešu un kangaru banda ar tādiem pašiem mantiniekiem turpinās melot, krāpt, apspiest retos protestētājus un ar augošu vērienu izzagt Latvijas vērtības un izsaimniekot finanses!E.P.

  2. Viens likums visiem saka:

    Kā jau ziņots, Rojā reģistrētais uzņēmums “Zītari LZ” pērn decembrī ieguvis 220 miljonus eiro vērtu līgumu par pārtikas piegādi NBS vajadzībām turpmākos piecus gadus.

    Viens no no “Zītari LZ” īpašniekiem ir zvērinātais advokāts Modris Supe.

    Skandalozā armijas pārtikas iepirkuma komisijas vadītājs bija pašreizējās aizsardzības ministres Ināras Mūrnieces pārstāvētās Nacionālās apvienības (NA) biedrs Ēriks Ezeriņš.

    Neoficiāli zināms, ka lietā iesaistīts ne vien bijušā aizsardzības ministra Arta Pabrika juridiskais padomnieks Valdis Verners, bet arī padomnieks nodrošinājumu reformas jautājumos Aivars Tiesnesis.

    NBS līgums un iepirkums ir nodarījis milzīgu kaitējumu bruņotajiem spēkiem.

  3. AG saka:

    Toties Bordāns%Co gan grib padzīt no Latvijas okupantus, vai ne? :)))

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Nu redz ka pats kārtējo reizi apliecini Nacionālisma īsto seju, ka tā seja patiesība ir cionas dirsa un no latviskās gara būtības nav pie varas pilnīgi nekā. Tauta nekā nespēj pieprasīt, kā vien muldēt par netaisnibam pie virtuves galda dzerot šņabi. Tās tieksmes uz perversijam krievos6izpaua visur un pie kļūstot pie iespējas dabūt ieročus šaus letiniem mugurā. Vini kļūst pieklājīgāki tikai tad, kad cilvēki viņiem ir bail, kad zūd klāt esamībā cilvēki kuri viņiem sit pretī, tad tiem īpašība likties virsū pašam vajakam. Vai vecs vīrs, vai veca sieva un bērniem uz likties tevaini arī nejūt nekādus sirdsapziņas pārmetumus. Nida vini latviešus un nīst! Tikai no ārienes var palīdzēt latviešiem citas tautas, kā un kāda veidā?

  5. par robotisko pajoli saka:

    AG 2023. gada 16. aprīļa 18.46
    Toties Bordāns%Co gan grib padzīt no Latvijas okupantus, vai ne? :)))
    ——————————-
    – tu resni esi stulbs papagailis, ar savu konveijera pļekstoņu idiota lomā sevi nolicis…un nekad, ne vārda par tēmu…

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Te nu tai video piemērs tam, kas ir vācieši! Rh – hr – hrenovo zhivjotsa v Rhussije a Uhkrainu nado sposatj ot NATO.

  7. No LA.LV saka:

    https://www.la.lv/kas-nosaka-cenu/komentari
    Bet to noklusē
     13:16, 18. aprīlis 2023
    A. Balts 12:40, 18. aprīlis 2023 viks 7:10, 18. aprīlis 2023 Cik procentu krievu tautas ir Latvijā, cik Lietuvā un cik Igaunijā. Cik gadus Latvijas galvaspilsētas mērs nāca no partijas Saskaņa, kam bija oficiāls līgums ar Putina partiju. Cik prokrievisku partiju ir patreizējā Saeimā. Un kas bija galvenais, no vai visu Saeimā pārstāvēto partiju, valstsvīru un plašsaziņas līdzekļu mērķis, saliedētība, lai atbrīvotāji baudītu Latvijā iekarotās tiesības. Un Anda Līce nevar saprast, kas te vēl aizvien dzied un līksmojās. ============================= Kāpēc nemini galveno iemeslu-okupantu milzu varzas prettiesisko atstāšanu uz Latvijas pamattautas “kakla” un naturalizēšanu, neprasot tam nepieciešamo- pilsoņu referenduma “atļauju”? — 99999999999999999 —- un gļēvi noklusē ne tikai nodevēji varā un VISU partiju vadība, bet arī pati tauta glupi klusē

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Ieslēdzot telefonu parādās ziņa po russki ka Latvija gotova deportirovatj nasilstveno svoih zhe russko jazicnih. Uh!? Šie ipatnejie raksti, ka Latvija dzīvojošie krievu valodigie ļaudis ir SAVEJIE? Kas ir SAVS? Nu i angliski vārds SAVE – glabāt, ka nu sargā to avi, kas ir sava Avis, ja esi iesējis Ava semeni, tad i rūpējies par to, bet vai Latvijā ir vajadzīgi krievu valodigie ar savām semenem? Tā nu vien cenšas pasniegt sevi par Nelaimisiem tie russko jazicniki, bet latvieši ir vienmēr netaisnīgi pret tiem iz rīkojusies nedodot tiem pilnvērtīgas saimnieka tiesības! Kad tas notiksies? Man jau ir nogurums no visām viņu garīgajām netīrībam!

  9. bez tiesas un izmeklesanas saka:

    Anonīms 2023. gada 19. aprīļa 18.48
    Nūja! Ieslēdzot telefonu parādās ziņa po russki ka Latvija gotova deportirovatj nasilstveno svoih zhe russko jazicnih. Uh!? Šie ipatnejie raksti, ka Latvija dzīvojošie krievu valodigie ļaudis ir SAVEJIE? Kas ir SAVS? Nu i angliski vārds SAVE – glabāt, ka nu sargā to avi, kas ir sava Avis, ja esi iesējis Ava semeni, tad i rūpējies par to, bet vai Latvijā ir vajadzīgi krievu valodigie ar savām semenem? Tā nu vien cenšas pasniegt sevi par Nelaimisiem tie russko jazicniki, bet latvieši ir vienmēr netaisnīgi pret tiem iz rīkojusies nedodot tiem pilnvērtīgas saimnieka tiesības! Kad tas notiksies? Man jau ir nogurums no visām viņu garīgajām netīrībam!

    viss pareizi,ko raksti, bet izeja varb. ir BEIDZOT no sho meeslu fsb piemera riiciiba-arii jaasak izniicinaat visus pretlatviskos kremlinus,kur vien tie atrodami un bez sarunas, visaadi roslikovi, gilmani un protams elksninshi, zaringi utt. mesli

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *