Runā internets: cilvēks444

Koalīcija vienojas par kopīgu atbalstu Levitam Valsts prezidenta amatā





Šo manu komentāru Delfi izdzēsa !

Lūk, kā Delfi ievēro Satversmes 100.pantu, lūk, kā dzēšot komentārus tiek apkalpots Levits un viņa svīta.

 Atkārtoju komentāru:

Dažs pēc autoritārisma noilgojies pamuļķis paģērē, ka Levitam ir makten daudz visādu titulu, ka šis ir gluži vai supermens, visu varošs un visu zinošs.

Viņi kopē no Vikipēdijas Levita titulu sarakstu un no laimes čurā biksēs, ka ir tāds Levits. Ziniet gribas tādiem jautāt – ko jūs, pieglaimīgie kājslauķi, kopējiet to brežņevisko “ordeņu” sarakstu, ko Levits sev karina visapkārt ?

Titulus sakarināt daudzi māk, viens otram tos piešķir un sit uz pleca, redz, kas par lielu vīru. Bet darbu jau nav, nav darbu tautas labā, nav.

Levita Latvijas varas kliķes kora apdziedātā grāmata, esot salipināta kopā no vairām publikācijām, tur nav nekā jauna, vien vecas drazas, kuras nu pasniedz Levits kā kaut kādu lielu sasniegumu. Un galma dāmas šim plaudē ko jaudā, sauc par nācijas tēvu, par nošļukušo knābju cēlāju.

Oi, kur tas lišķīgi skan, oi, kur tas pazemojoši skan priekš Latvijas tautas.

Nav noslēpums – jo lielāks nelietis, jo sīkāks cilvēciņš, jo vairāk mīl gozēties ar visādiem tituliem. Levits ir viens no tiem. Ļoti iedomīgs un uzpūtīgs tips. Jā, nav pilnīgs muļķis, bet tas nozīmē, ka tagad Latvijas tautu gudri izjās.

Vai no tā Latvijas tautai labāk paliks, ja to mānīs pārgudru terminu pavadībā ?

Nez vai.

Turklāt Levits varbūt ir gatavs kaut ko juridiski noformulēt, nezinu, jo neesmu jurists, bet normālā valodā, kas būtu saprotama cilvēkiem, tautai viņš neko nav spējīgs pateikt. Viņa retorika ir pilna svešvārdu, turklāt teikumu uzbūve ir neloģiska, viņa sacītais ir kā kokteilis, kurā sajaukti garšīgi produkti ar pilnīgi nebaudāmu barību, bet šis to pārlej ar demagoģijas mērcīti un cenšas iebarot vientiešiem, kas no laimes kūst, ka ir tāds Levits.

Atkārtoju: Galma dāmas, kas ģībst no Levita – par nācijas tēvu šo pat dēvē, par nošļukušo knābju cēlāju.

Slavas odas tiek dziedātās bez mitas, un atkal nāk prātā kāds autoritārs vadonis, kuru slavina bez jebkādas aiztures un reāla skatījuma uz notiekošo.

Lēti tas viss ir, pliekani un nožēlojami.

Labi, lai tas pūpēdis, ar sūnu uz paura, sevi iedomājas par pasaules nabu, bet kāda velna pēc citiem vajag zemoties viņa priekšā ?

Kāpēc jāslavina tips, kurš LC laikā, būdams tieslietu ministrs, sadarīja tik daudz nelietību ?

05.05.19




L. Grantiņa piebilde:

Domāju, ka šeit AUTORITĀRIMA pieminēšana nebūtu vēlama. Ja to tā saka, tad nāk prātā mūsu:

Brīvvalsts radītājs K. Ulmanis,

Baltkrievijas prezidents A. Lukašenko,

Lībijas prezidents M. Kadafi u.c.

Tie ir Cilvēki, kuri rakstāmi ar Lielo burtu !

Bet šis te, nekas vairāk kā sīks, jau izskatā pretīgs, cionistu noziedznieks- ķirmis, kurš visiem spēkiem cenšas iznīcināt latviešu tautu ! Pats par sevi viņš nekas nav un neko panākt nevar, viņu pat neviens nesadzirdētu… , bet aiz viņa stāv SĀTANISMS !

Visi tie, kuri viņu virza, savu eksistenci beigs aiz restēm vai karātavās… !





Krieviski saprotošam ieteicams noskatīties šo VIDEO. Ļoti labi viss pasacīts:

You may also like...

4 komentāru

  1. šitais saka:

    Vai tad šitais nav pirmais rindā ,kā saka kabalists M.Lantmanis……

  2. ko gribat saka:

    ne Saeimas izstrādājumam, ne “gaišajai
    valdībai” tādiem sīkumiem nav laika –
    jāstumj gaļdegunis par valsts simbolu:

    https://www.la.lv/devinus-gadus-aizmirsts-slimnica-jura-stasts

    ………………………..

    Tautisks(bet no sirds) komentārs pie šā:

    Baiba Lapsa- Frīdemane
    7:01, 6. maijs 2019
    Atbildēt
    Nav man pie kājas -bērnam būtu labāk bijis pie mātes vismaz citi nebūtu jājuši dirsā.Bezatbildība visos līmeņos -tagad pareizi un vajadzētu darīt – tie kas jebkādā veidā veicināja šā bērna sačakarēto dzīvi maksāt mūža alimentus un to uzturēt ,kā arī veikt visus pasākumus ,lai atgrieztu pie cilvēka normālas dzīves. Kāda vella pēc mēs uzturam šādus valstiskus darboņus ,kad sāks atbildēt par savu darbu,te bērnam visa dzīve sadirsta ,tad soc darbiniece mēnesi saņem atalgojumu par mironi-fantastika cik tālu viss ir novests .Visi tik funktierē kā ieraut kādu eur,pa vieglo,bet kad spēlējās ar citu dzīvēm pie kājas .Novēlu no visas sirds tiem kropļiem kas tā rīkojās ,lai jūsu bērnus un bērnu bērnus drāž dirsā citi ,lai pazemo un kropļo ,lai neviens neliekas ne zinis un tas būs godīgs sods par jūsu darbiem.Ja nevari savu darbu pildīt ar pilnu atbildības sajūtu ,tad nedari to ,pasīvi sedošajiem nav vietas soc,sfērā.

    ……………………………

    Tiešām: – Kāda vella pēc mēs uzturam šādus valstiskus darboņus… ?

    Kāda vella pēc ?!!!

  3. Janis saka:

    Uzturam tāpēc-ka Latvija ir Totalitārā Valsts ar Krieviju okupēta kopš1940/44 gada. Okupācijas režīmu nodrošina pār Lv Krievijas KGB=FSB ar vietējo izpildvaras filiāli SAB un VDD izskata struktūrām Valsts drošības iestāžu. Un 1 500 ooo okupantu Krievijas, pret 1 000 000 latviešu.

  4. to Baibai saka:

    tiem “… tiem kropļiem kas tā rīkojās, bērnu drāžšana d
    ir ierasta ikdienišķa “fizioloģisko prasību apmierināšana”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *