Pārmaiņas. Anonīmajam komentāristam- naida sējējam

Anonīmais “komentārists” ir nožēlojams hazār- žīdelis, kurš ģenētiski nevar paciest ne tikai visu latvisko, bet Patiesību kā tādu. Tāds pat nav jāvervē, viņš visu izdarīs vēl stulbāk par apmācītu provokatoru. Viņa nelatviskais izteiksmes veids jau pats par sevi norāda, ka nav latvietis, nemaz jau nerunājot par latgalieti. Bet iespējams, ka ir algots TROLLIS.

Zinu no drošiem “avotiem“, ka tādiem maksā no 200 pat līdz 500 Eiro. Ne jau bez iemesla pēdējos gados VDD budžets pieaudzis pat vairākas reizes. Un, esiet ievērojuši, ka dižais PATIESĪBAS korifejs Lato Lapsa arī K. Ulmani neieredz “līdz pat kaulu smadzenēm” ! Kāpēc, tāpēc, ka ir krievžīds. Ne tikai ģenētisks, bet arī ideoloģisks jau trešajā paaudzē. Arturs Priedītis taču aprakstīja, kas bija viņa tēvs un vectēvs- zvērināti komunisti, tātad, cionisti.

Cionistu galvenais uzdevums ir noniecināt latviešu etnosu, mūsu varoņus, jo mūsu priekšā viņi ir tikai un vienīgi melni nodevības un iznīcības prusaki. Atceramies ko šie izdzimumi izdarīja ar Herbertu Cukuru ? Cukurs bija nevis “žīdu šāvējs“, bet gan glābējs un tas viņam netika no sātanistu puses piedots.

Šeit der piemērot senseno sakāmvārdu: “Nevelc suni no bedres ārā, ja tas tajā iekritis, pateicība var būt pārkosta rīkle !”

Kā jau LRTT tiek sacīts: mums nav darīšanas ar semītiskajiem ebrejiem, bet ar hazāržīdu asinssuņiem, kuri ir visnāvīgākie antisemīti ! To pierāda viņu zvērības pret palestīniešiem- ebrejiem, kuri pārgājuši musulmaņu ticībā. Šie izdzimumi ir simtiem reižu par savām zvērībām nosodīti ANO, bet nekas nemainās, jo viņi kā puves gļotas ir salīduši visas pasaules redzamākajās organizācijās !

Vai redzat, kas par burtu ir uz šī izdzimuma purna ? Tas foto ir jau turpat vai desmit gadus vecs ! Un, kāda zīme ir uz šodienas krievžīdu okupantu transportiem ? Tagad tu, latviet, saprati, ka Putins ir tikai nožēlojama marionete cionistu rokās ! Visu vada un nosaka cionistu sātaniskie izdzimumi !!! Tāpēc jau arī pret L. Gantiņu atkal un atkal tiek atjaunota apsūdzība, jo šī i- vietne šiem slepkavām neļauj naktīs aizmigt !

Visi Latvijas valdošie ir Sinagogas patstāvīgie iemītnieki pie bandīta Suhareno !

Šeit variet daudz vairāk lasīt par šiem zvērlopiem:

Nāvi cionistu hidrai, komunistu un nacistu CILTSMĀTEI !!!

Pārmaiņas: Anonīmajam naida sējējam par dr.K.Ulmani, ko nenoliedz pat šo laiku vara.

06.09.2002., Nr. 127

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta “Latvijas Vēstnesis” drukas versijā.

Kārlis Ulmanis un neatkarīgās Latvijas izveidošana.

Referāts LZA, LU Latvijas vēstures institūta un Rīgas Latviešu biedrības zinātniskajā konferencē “Latvijas valsts tapšana (1918–1920) un Ministru prezidents Kārlis Ulmanis”, Rīgā 2002. gada 5. septembrī

Latvijas neatkarības pasludināšana un valsts izveide cieši savijusies ar latviešu izcilākā valstsvīra Kārļa Ulmaņa vārdu. To visnotaļ apstiprina laikposms no 1918. gada 17. novembra līdz 1921. gada 18. jūnijam, kura laikā Ulmanis vadīja četras pirmās Latvijas valdības.

Drīz pēc bermontiešu padzīšanas no Rīgas un Latvijas, 1919. gada 5. decembrī, Tautas padome Ulmanim jau trešo reizi uzticēja jaunas valdības sastādīšanu. Valdības deklarācijā kā tās svarīgākos uzdevumus viņš minēja Latgales atbrīvošanu, kā arī Satversmes sapulces vēlēšanas.

Latgales atbrīvošanu Latvijas armija veica kopā ar sabiedrotās Polijas karaspēku. Trīs dienas pēc Latvijas un Padomju Krievijas pamiera stāšanās spēkā, tātad 1920. gada 4. februārī, Ministru prezidents Ulmanis kopā ar Latgales lietu departamenta vadītāju Franci Trasunu, iekšlietu, zemkopības, kā arī apgādības ministru u.c. pavadoņiem apmeklēja Daugavpili, pēc tam apmeklēja Rēzekni, Ludzu, Viļānus, Preiļus, Kārsavu, Viļaku u.c. vietas. Viņš pauda gatavību sniegt Latgales iedzīvotajiem nepieciešamo palīdzību, kas arī tika darīts. To gribu īpaši uzsvērt sakarā ar daža laba žurnālista arī pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas izplatītājiem meliem par to, it kā Ulmanim Latgale bijusi vienaldzīga, it kā viņš tai nav pievērsis nekādu uzmanību.

Sākās gatavošanās Satversmes sapulces vēlēšanām. Ulmanis devās izbraukumos uz dažādām Latvijas vietām. Vajadzēja rēķināties ar neparedzētiem starpgadījumiem. Tāds notika 1920. gada 16. aprīlī netālu no Lubānas, kur no Padomju Krievijas iesūtīta diversantu grupa mēģināja Latvijas Ministru prezidentu nogalināt. Tas noziedzniekiem neizdevās. Atentāta dēļ Ulmanis nepārtrauca paredzēto dienas kārtību un vēl todien uzstājās Tautas sapulcē. Līdzīgs atentāts pret Ulmani notika pēc gada Bauskas apriņķī, dodoties uz izziņotu sapulci Mežotnes pagastā. Abos gadījumos premjers palika neskarts.

09.04.23

Šis te izkārnījums taču arī vēlējās K. Ulmaņa portretu izmest no Rīgas PILS:

You may also like...

7 komentāru

  1. Manda saka:

    Mani vecvecāki vienmēr, stāstot par Ulmaņlaikiem, tos sauca par Zelta laikiem. Tāda palīdzība Latvijas lauku sētam un zemniekiem, nekad iepriekš netika piedzīvota. Arī Brīvības cīņu dalībniekiem tika piešķirta zemīte, un atbalsts, vienkāršiem latvju cilvēkiem…..Ulmaņlaikā Latvija sasniedza nepieredzētu uzplaukumu….Gods un cieņa Kārlim Ulmanim. Lai mūžīgs miers viņa dvēselei…..Nāvi okupantiem!

  2. Priecīgas Lieldienas! Lai pavasara un rītausmas Dieviete Ostara svētī visus Latvijas patriotus!
    https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dievietes_Ostaras_godin%C4%81%C5%A1ana_Lieldienu_r%C4%ABt%C4%81.jpg [Dievietes Ostaras godināšana Lieldienu rītā.jpg]
    Anotācija: Lieldienas ir pavasara un rītausmas Dievietes Ostaras svētki. Lieldienu angliskais nosaukums «Easter» un vāciskais nosaukums «Ostern» ir cēlies no Dievietes Ostaras vārda. Šie pavasara svētki ir dažus tūkstošus gadus seni. Sākotnēji tos svinēja ķelti un ģermāņi, bet vēlāk arī citas tautas.
    Es saprotu, ka Dieviete Ostara nav Baltu Dieviete un nav nekādīgi saistīta ar mūsu sentēvu paražām un ticību, tomēr sakarā ar katoļu Lieldienām viņa ļoti labi iederas mūsdienu Latvijas kultūrvidē. Manuprāt, labāk nekā katoļu baznīcas svētie. Divas dienas gadā var arī Dievieti Ostaru pagodāt. Protams, dievturībā viņu iekļaut nevajadzētu. Tomēr Dievietes Ostaras kults labi iekļaujas Lieldienu svinēšanā. Un Latvijai no tā skādes nav.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  3. Skolotājs saka:

    Skolniecin. Lieldienas sen jau kā pagājušas. Bija tak 21 martā. Šodien svin žīdu gojas un apmaitie.
    Arī Pērkons nav dievs un nekad nav bijis. Tā ir dabas parādība,kad izlādējas pozitīvi un negatīvi lādiņi. Baltu cilmes latviešu cilvēkiem visos laikos bijis ir viens un tikai viens dievs. Un par Jāni to sauc. Ja gribi vari uzskatīt viņu arī par dieva dēlu. Bet ne jau Jahves. Tam ir Joske dēlos jau. Prieks latviešu kolaborantiem,žīdi šo latviskoja par Jēzu Kristu.
    Skarbi…gojiem atkal….

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Kā ta nu savādāk var būt Grantin? Protams ģermāņu izdzimteņi dzīvo vēl šodien tai pašā Zemgalē un īpaši viņi ir paši istakie latvieši, ja arī ar sakni lat vietis tiem nav nekā kopīga. Mani senči ir daudz senāki un varenaki par visiem taviem žīdiem, vāciešiem, hazariem un vēl visādiem tautu atkritumiem no kuriem arī jūs esat izveidoti mākslīgā veidojumā. Neīsts nespēj ilglaicīgi turēties kopā! Tāds vārds pasaulei ir zināms, kā Jer u Salem, tad nu tev un līdzīgiem būtu jāpaskatās tai valodā, ko tu runā. Neesmu bijis un nebūšu nekāds latviets i mūžu mūžos pienākas Kurshiem saukt sevi par Kursi nevis izveidotu kaut kādu nesaprotamu mistrojumu, ko sauc par latviešiem. Chukcha zhids Bordans ir īstais latgaliets i pēc mātes, i pēc tēva līnijas, kā to norādīji tu. Ak tu mīļo dievini! Tad nu nēģeri arī šajos laikos izlīdusi no mauku pizdam sauc sevi par afro latviešiem. Ināra Mūrniece tev derētu par mīļāko. Jūdasa tavs Ulmanis un visa viņa svala tādi pat! Tas ir jūsu sūds un smird tas līdz šodienai ļoti nelabi, kā ta neiestāsies tu par savu smirdoņu?

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Herberts Cukurs jau nu arī savu lidojumu veica par godu zhidu kantoriem, kas no cukura tirdzniecības guva lielāko peļņu un bij tiem ziduleniem savas konditorejas. Vārds jau nu tam Herbertam ir tipisks zhidu reklāmas triks! Veiksmīgs mārketinga triks un novākt jau arī viņu novāca pēc zhidu tradīcijām, ka paši izcēla viņu saulītē un tāpēc arī bij tāds zhidu glābējs. Ģenerālis Balodis arī pisas ar zhideni un Ulmaņa fotogrāfs arī bij zhids. Benjamiņa bij zhidene un Ulmanim pat pipeles stoks bij sacēlies uz Benjamiņu! Ak tu zefirin maigais Grantin, kāda nevainība ir latvietība? Tomēr Riga6skaistu6meitenu ir daudzi i kapec6japisas ar zhidenem, ja viņas ir nepievilcigas?

  6. Par ļauno mēslu "Anonīms" saka:

    Anonīms 2023. gada 10. aprīļa 16.45
    Nūja! Kā ta nu savādāk var būt Grantin? Protams ģermāņu izdzimteņi dzīvo vēl šodien tai pašā…

    Ko tu draņķi lien te smirdēt sava aklā naidā pret visu, kas ir labāki, gudrāki un dzīvāks par tevi? Jo tu ņerga sen esi jau beigts, sen sapuvis, tikai pats esi sava ļaunuma ārprātā tik stulbs, ka to nemani!
    Tik traka bezspēka pretlatviskos ļaunuma izvirdumus no šī dzīvā miroņa L. Grantinam tomēr nevajadzētu apstiprināt, jo tik trula bezjēgas smirdoņa pieķēza šo cīņas avotu patriotiem un cīnītajiem!

  7. Pārmaiņas saka:

    Atjēgties, kam patiesībā kalpo tādi cukerbergsi, labāk vēlāk, nekā nekad.
    https://youtu.be/qIj3DqQ0Rvc

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *