Turpinājums. Nr.10. upenieki,kuplie / rožkalni & co

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Turpināsim “diskusiju”, kas izraisījās, kad tika publiskota “dižpatriota” Jāņa Rožkalna vēstule, kurā viņš lūdza VDK izceļot no Latvijas, kaut gan adresēta tā bija starptautiskām organizācijām. Nekas nosodāms jau tas nebūtu, ja nebūtu tas sasodītais BET ! Tas sasodītais BET ir tas, ka pēc VDK atļaujas saņemšanas un ierašanās Vācijā, Janka ar cietumnieka krūzīti un numurotu  pufaiku sāka apbraukāt Rietumu valstis, raudināt vecas tantiņas, diedelēt naudu un stāstīt pasakas par izraidīšanu.

Šādas vēstules publiskošana, protams, ka Janku parāda pavisam citā gaismā. Un vēl tas sasodītais Johansons(kurš tikko nosprāga), pastāstīja nu galīgi nesmukas lietas, ka “izraidītie” praktiski ir čekas savervētie darboņi, kuri visi(Jānis Rožkalns, Valdis Turins, Māris Ludviks, Pāvils Brūveris, Ēriks Jēkabsons) pēc pavēles ir atgriezušies Latvijā, lai spēlētu kārtējo teātri… . Vai kāds ir dzirdējis, ka šie “cīnītāji” cīnītos par Tiesiskuma atjaunošanu, par čekas maisu atvēršanu ?

Vēlreiz jautāju: -Kāpēc jūs visi steidzāt aizstāvēt Rožkalnu ?

-Kāpēc jūs steidzāties aizstāvēt meli, parazītu un VDK sadarboni !!!

Tas viss, ko es šeit pasacīju ir pierādāms…., nu pierādāms kaut vai ar to, ka nav neviens dokuments ar viņa parakstu !

Kāda jums, kuri šeit aizstāvējāt šo parazītu un Dieva zaimotāju, ir morāle ? Aizstāvot nelieti, jūs aplejat ar samazgām tos, kuri cenšas ko darīt latviešu tautas labā. Ar tādiem izdzimumiem, kādi jūs esiet, nav iespējams runāt civilizētā valodā, jo tādu nepazīstat.

Jūs(visas šīs šābertes, dragūnas, veidemanes, ozoli, kažas… ) atskrējāt, piedirsāt LAIKU un TELPU-, proti, apdirsāt Patiesību, tātad, Dievu un pazudāt… . Pats Rožkalns jau nav vairāk tas svarīgākais, bet gan visa šī bezsmadzeņu- režīmam pakalpīga varza, kas metās aizstāvēt nelietību. Taisnīgi cilvēki vienmēr cenšas noskaidrot patiesību, pirms atver muti… .

Par tādiem viepļiem ir jāraksta un viņi jāizgaismo, jo viņi ir šīs noziedzīgās sistēmas ietekmes aģenti… .

Tieši tāpēc es tik neatlaidīgi par katru no viņiem rakstu. Visi šeit pieminētie reiz stāsies Tiesiskās Latvijas Drošības orgānu priekšā un tiks arī tiesāti.

Vai kāds no viņiem pēc šeit izlasītā ir mēģinājis noskaidrot patiesību un atvainoties par šeit sarunātām nelietībām ?

Nav !

Uz viņiem ir jāsaka: “Jūs esiet smirdoši cērmeņi latviešu tautas organismā, kuri drīz tiks “izspiesti” un iemesti Mūžības izkārnījumu bedrē.”

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAAndris Upenieks.Grantiņš,Mārtuža.LRTTAndris Upenieks Ar Jāni Rožkalnu ceļš saveda kopā pirms 10gadiem, kad biju vēl skolas diretors un piestrādāju žurnālistikā. Vienoja vērtību izpratne un pilsoniskums.

Goda vīrs.

Manuprāt, lai izteiktu nopietnas šaubas par cilvēku, ar pārliecību nepietiek, dažkārt arī argumenti nelīdz…

Varu teikt tikai to, ko zinu – goda vīrs.

Lūk, Upenieku un Rožkalnu esot vienojušas vērtību izpratnes un pilsoniskums ! Par kādām vērtībām tiek runāts, netiek pasacīts ? Un pie tam vēl pilsoniskums esot šos abus ļoti, ļoti vienojis !!! Kā šis pilsoniskums veica šo “vienošanu”, arī netiek pasacīts. Bet laikam jau tas galvenais, ko Upenieks gribēja pasacīt, ir tas, ka bijis skolas direktors ! Kādas skolas direktors, tas atkal paliek nepasacīts ? Upenieka teiktais tomēr nav tikai tušs muldējums. Ja viņu un Rožkalnu vieno “vērtības un pilsoniskums”, un Rožkalns tiek nosaukts par GODA VĪRU, tad nu mums ir jāsaprot, ka Andris Upenieks nav nekāds tur…, bet arī GODA VĪRS-Johansona “vīrs” !!!

Cilvēks, kurš darbu “nepazīst” un “disidents”, kurš nav parakstījis nevienu latviešu tautu aizstāvošu dokumentu, šim “direktoram” esot GODAVĪRS !!!

Ingus Kuplais.Mārtuža.Grantiņš.LRTT1-Ingus Kuplais Eva – tas tiešām ir izpētes vērts darbs? Tā vietā, lai radītu ko jaunu, lai strādātu uz nākotni saviem bērniem, mazbērniem par prieku un dzīvi, turpināsim rakties tais izskalotajos čekas maisos un sauksim aizrīdamies pie kāķa tos, kas sen jau sapuvuši, cerot, ka laimības zeme atdzims tad, kad visi ļaunie tiks atpazīti?

Eva, Tev nešķiet, ka šāda attieksme dzen latviešu kultūru postā?

2-Ingus Kuplais ES saprotu Vīzentāla centru – viņi no tā naudu iekasē… Bet, ko tas dos, ka latvietis sava kaimiņa vecvectēvu atmaskos?

3-Ingus Kuplais Bailēm nav acu, bailēm ir plati atvērta mute – jo senāki laioki, jo mazāk liecinieku. Jo mazāk liecinieku, jo vairāk var muldēt dajebko. Kā, piemēram, “pēdējais leģionārs”, kurš itkā bijis izmucis no zviedru lēģera pirms atdošanas krieviem…. Okupācijas Muzejam ilgi dziedāja, kamēr es, tīri domādams, interviju ar viņu uztaisīju. Meli uz meliem :) Mans tēvs ir viens no Lāčplēša ordeņa grāmatas autoriem, līdz ar to arī es neesmu ar zināšanām apdalīts – ne tikai literārā, bet arī pavisam vēsturiskā kontekstā

4-Ingus Kuplais Ko tas dos, Tev, Evucīti, kad taisnība ārā nāks? Vai ziedēs Tev ābelīte, vai tā rīta miglu skars? Atbildes nav…..

5-Ingus Kuplais Talants Tev ir nenoliedzams – uzjundīt vecas lietas, ko es cerēju jau aizmirsis – barikādes, Salu tilts, Bastejkalns….

Valdis Semjonovs Ingus Kuplais “Kur tu biji , kad uz Andri Slapiņu šāva”…Savāc savu nelietīgo mēli neģēli ! Vienmēr ejot garām vietai Bastejkalnā kur nošāva Andri un Gvido ,apstājos , atdodu godu. Slava Latviešu tautas varoņiem !!!

Un tu tikai skaties, kā kāds Kuplais Ingus spriež, nu taisni vai Romas pāvests- taisnīguma un Patiesības iemiesojums !

Viņš, lūk, zina, ka čekas maisi ir izskaloti un tos nu nekādi nedrīkst aiztikt !

Kāpēc Kuplajam tāds uztraukums par čekas maisiem ?

E. Mārtuža taču tos nekur nepieminēja, bet varbūt, ka suns tomēr zina ko rijis?

Viņš arī zina, ka jāstrādā mazbērniem par prieku ?

Bet kā viņš zina, ka Mārtužas mazbērniem neinteresēs čekas maisu saturs ?

Katram godīgam cilvēkam interesē savas tautas pagātne un, protams, arī nodevēji. Kāpēc tam, ko veikuši slepkavas jāpaliek apslēptam ? Kāpēc tik šausmīga vēlme sargāt noziedzniekus ?

Ja “maisu” saturs netiek atklāts, tad mani mazbērni var padomāt arī uz mani ! Es nevēlos, ka mans vārds tiktu turēts aizdomās un tāpēc čekas dokumenti ir jānodod atklātībā, jo to prasa Tiesiskums un katra cilvēka gods.

Tikai tie, kuri ir sasmērējušies- slepkavojuši un nodevuši, ir ieinteresēti šo dokumentu slēpšanā.

Kāpēc tik briesmīgi par to uztraucas Ingus Kuplais ? Tas nav bez iemesla !

Beigās biedrs nonāk pie tāda absurda, ka čekas maisu atvēršana dzenot postā latviešu kultūru !!!

Un tas interesantākais, ka šis biedrs paceļ šo tēmu pats no sevis. Man vēl nav izdevies ko idiotiskāku ne lasīt ne arī dzirdēt !!!

Un piemin vēl žīda Vīzentāla centru… .

Tiek pieminēts ne pa tēmu arī “pēdējais leģionārs”, ko viņš “tīri domādams” esot atmaskojis… .

Ceturtais komentārs pilnībā norāda uz vājprātu, bailēm, naidu un trulu bezspēcību- kas nav savienojams ar vārdu- cilvēks !

“……Tev Evucīt…”…, no kura laika Eva Mārtuža tev ir Evucītis ?

Visīstākais deģenerāts… !

Kāds Valdis Semjonovs šim nelietim pelnīti iespļāva viņa viepliskajā purnā.

Jebkurš godīgs cilvēks darīs to pašu, kad izlasīs Kuplā murgus… .

16.02.17        L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Neapskaužu šos zemiskos ļautiņus. Domāju, ka dzīvot bailēs no atmaskošanas (čekas maisu atvēršanas) nevarētu būt visai patīkami. Nervi čupā un bailes spraucās ārā no katra teikuma.

    Bet lielākajai daļai tā bija viņu pašu izvēle.

    Dari ko darīdams, apdomā galu.

    Dievs nav komunists, kurš sadomājis kļūt par kapitālistu (bet sanāk vien tas pats zaglīgais slepkava un nelietis komunists) – viņš algu samaksā godīgi pilnīgi visiem.

    Zinu par kādu stukaču, pie kura uz mājām ieradās viņa stučīšanas upuris – kāds vecāks vīrs, patriotisks skolotājs, kurš mēdza skolniekus vest uz pagasta ar mežu aizaugušajām, sabrukušajām viensētām, kuras pagastā ir ļoti daudz. Skolotājs, cik zinu, biedram pateica acīs visu, ko domā par viņu. Pēc skolotāja apmeklējuma viņš pakārās.

    Aiz katra no jums, stukači, stāv kāds, kam esat nodarījuši pāri, sabojājuši dzīves, salauzuši likteņus. Vai domājat, ka par to izspruksiet sveikā?

  2. auseklis saka:

    Psihologiem vai psohoterapeitiem ir tāds paņēmiens ar ko var līdzēt sasirgušajiem. Un proti, ir jātagriežas tai mirklī, kad notika aplamais pagrieziens un jāiziet tas ceļš pa jaunam tikai jau ar pareizu risinājumu. Tā notiek dziedināšana. Patīkami nav, bet rezultāti labi.
    Tā vajadzētu notikt arī valsts politikas mērogā. Atrašanās čekas maisos(un ne tikai) ir aplamais pagrieziens daudzu latviešu dzīvē. Bailes vairos tikai bailes. Sliktākais ir tas, ka viņi tiecas pēc varas, un kaut vai tikai tāpēc, maisi jāver vaļā un jo ātrāk jo labāk. Iebiedētie viegli manipulējami. Nekas nav nokavēts.

    P.S. Andris Upenieks bija Ķeipenes skolas direktors. Krievu laikā spēcīgi aizstāvēja komunistus, bet Latvijas laikā spēcīgs kristietis.
    .
    .
    .
    Admins
    Jauki, tad jau arī saprotama viņa iejaukšanās šajā diskusijā ! “Vecais krievu laika puika” dzīvo pēc “Maskavas laika !”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *