Pārmaiņas. Krievu iedzimtais gļēvums

LRTT ievads “Pārmaiņas” sacītajam

Tieši tā, krievi ir pasaules gļēvākā tauta ! To esmu pārliecinājies uz savas “ādas”. Viņi ir spējīgi uzbrukt kādam tikai tad, ja jūt savu pārākumu un 100%tīgu uzvaru. Tā ir sadistu tauta. Kad krievs ir viens, viņš ir “klusāks par ūdeni un zemāks par zāli !” Viņš nekad savu “taisnību” necentīsies pierādīt spēcīgākam… . Viņš sitīs tikai fiziski švakākam, kas arī ir gļēvuļa un sadista pazīme !

Pārmaiņas

Krievi, dēļ savas lielības un skaļās bravūras, bet iedzimtā bailīguma dēļ, nekad nav okupējuši valstis, kur viņiem nav atbalstītāju iedzīvotāju vidū. Latvijas valdības pienākums ir par 99% novērst Krievijas hibrīdkara ietekmi un uzbrukuma riskus, veicot padomju kolonistu un okupantu repatriāciju, Ženēvas Konvencijas ietvaros.

https://youtu.be/VCRKqKhZWMQ

Helsinku komisijas rezolūcija un pārmaiņas* ASV Kongresa nostādnēs. Plāns līdz 2025. gadam.

Un vēl kāds žurnālists, kura teiktajam varu praktiski vienmēr piekrist.

Ja krievu okupantu aizstāvjus nepārliecina LRTT, tad lai ieklausās krievā, kurš pēc dalības divos karos (Čečenijas un Gruzijas) un patstāvīgas izglītošanās ir atnākusi saprašana, kas patiesībā ir Ruskij Mir.

* pretstatā mums pierastajai kārtībai, ASV pārmaiņas sākas jau nākošajā dienā pēc lēmuma pieņemšanas.

08.10.21

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Latvieši jau nu ir tā varenā tauta, kas drosmīgi iet vakcinēties un pasargās sevi no Russkij mir. Visa tā Russkij mir būtība ir tā pati jūdu sūdu smirdoņa, kā nacionālā latvietība vai ukraiņu patriotisms. Kas jūs paši būtu, ja tie jūdi nebūtu ieguldījuši jūsos savas finanses? Īpaši jau drošsirdīgi ir Latvijas republikas policaji, kad tie likuma vārdā var apzagt un sist vienkāršo mietpilsoni. Murgo un murgo vien par krieviem kuru nemaz tai Latvijā nav tik daudz. Lielākā daļa asins brāļi tavam mīļajam Bordanam un nistajam Raivim Dzintaram.

  2. tam okupantu padauzai Anoniimajam saka:

    cik tu lopin vari vemt te savus idiotismus,ej utainais iedzer indi-tev buus miers un mums te arii

  3. ``latvei - jā..`` saka:

    Skatieties. Un protiet kaunu. Bez izsaukuma zīmēm. Nav pavēle, bet ieteikums. Protiet kaunu – spriest par kādu tautu savas aprobežotības līmenī: pēc deguna līkuma vai taisnuma, acu krāsas, asins sastāva, ar ko redzēts kopā, vakcinēts vai nevakcinēts u.tml.tāli valdis.
    Nu protiet kaunu!

    https://www.youtube.com/watch?v=_-avvRXn2O0
    .
    .
    .
    Admins
    Komentāra teksts neatbilst nedz pamatrakstam, nedz paša norādītajam video, bet var saprast, ka ļoti gribas aizstāvēt tos, kuri nākuši lai nokautu… .

  4. No Maarupes saka:

    Shim kom.piekriitam pilniibaa

    tam okupantu padauzai Anoniimajam
    2021. gada 9. oktobris 1.08

    cik tu lopin vari vemt te savus idiotismus,ej utainais iedzer indi-tev buus miers un mums te arii

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *