Pārmaiņas. Tautām tā būtu lielākā laime, nekad vairs nesatikties ar nolādētajiem krieviem.

Tautām tā būtu lielākā laime, nekad vairs nesatikties ar nolādētajiem krieviem.

LRTT

Jā, visām pasaules tautām tā būtu lielākā laime, ja tāda krievija ar visiem šiem izdzimumiem tiktu no zemes virsas noslaucīta. Visa šī hazāru vēstures viltošana līdz šai dienai ir teicami darbojusies. Toreiz, kā rakstīts vēstures grāmatās, Moskovija esot sakāvusi Hazāriju, ir pilnīgs absurds. Tieši otrādi, jūdaiskā Hazārija pārņēma visu tā laika Krievijas impēriju, runājot primitīvā vēstures skaidrojumā.

Šodienas krievi ir tie paši hazāri- krievžīdi. Tie ir asinskāri vampīri, kuriem ar cilvēci nav nekas kopīgs. Viņi ir nekas vairāk kā ĢENĒTISKI CILVĒCES ATKRITUMI. Uzbrukums Ukrainai visai pasaulei atvēra acis. Caur šodienas ukraiņu tautas ciešanām MUMS ir dota iespēja fiziski atbrīvoties no šīs vampīriskās- sātaniskās varzas.

Arī Latvijai pilnībā jāatbrīvojas no šīs MINORITĀTES. Uz viņiem nevar sacīt, ka ir NOLĀDĒTI, viņi vienkārši nav CILVĒKI !

Precīzs krievu GARĪGAIS portrets !

05.03.23

LRTT arhīvs

Lūk ko A. Solžiņicins saka par krieviem:”Barā krievi kļūst par nevaldāmiem asinskāriem zvēriem, kuriem nekas nav svēts”. Kāds cits citāts: “Starp pamuļķiem, piemēram, gandrīz nemaz neatradīsi baltiešus, lai cik viņu būtu nometnēs (bet viņu bija daudz). Krievi, protams, starp pamuļķiem bija vienmēr… .Toties starp pamuļķiem ievērojams pārsvars bija ebreju…” .

“[Русские] – не народ, а скотина, хам, дикая орда, душегубов и злодеев.(krievi nav tauta, bet lopi, rupekļi, savvaļas orda, slepkavas un ļaundari)” (Mihails Bulgakovs)

“Наиважнейшею приметою удачи русского народа есть его садистская жестокость”(galvenā krievu pazīme ir- sadistiska nežēlība)(Maksims Gorkijs)

Paklausīsimies, ko saka kāds krievu rakstnieks V. Istarkovs par žīdiem: “Raugoties no āriešu (kurus ebreji sauc par gojiem) viedokļa, ebreji nav tāda tauta kā visas citas. Āriešus izbrīna vairākas ebreju specifiskās īpatnības. Ebrejiem nav sirdsapziņas (tādi vārdi, kā „sirdsapziņas pārmetumi”, ebrejam liekas vienkārši bezjēdzīgi). Ebrejiem nav kauna, taisnīguma, cilvēcības, labestības un līdzcietības izjūtu. Viņiem ir nepārvarama tieksme melot, nedabiska alkatība un liekulība, izteikta tieksme uz blēdīšanos, noziegumiem un parazītisku dzīves veidu. Viņiem ir iedzimta asinskāre un varaskāre. Āriešus pārsteidz ebreju maniakālā, nepiesātināmā mantas un naudas kāre tādos apjomos, kādus viņi vispār nav spējīgi reāli izmantot. Vispār zināms ir ebreju nicinājums un naids pret citām tautām un nevēlēšanas atgriezties savā Dzimtenē, lai arī kurā pasaules valstī viņi nedzīvotu. Nepatiku izraisa arī ebreju tieksme pēc pretdabiska seksa un perversiem mākslas veidiem.”

You may also like...

4 komentāru

  1. Odze. saka:

    Visi datumi jau garam. Bet Babilonija – ka nenak, taa nenaak…

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Tikai vēsturiski tā zhidiska Maskavija ir Londonas tirdzniecības uzņēmums.Tie Prūsijas zemes iekarotāji bij īpaši labāki par Maskaviešiem? Izkapdams Blackburnas stacijā sveicina karalienes Viktorijas akmenī cirstais tēls, kad bij tai Anglijā, tad domāju, kur es tādas acis esmu redzējis, kā tai Viktorijai? Skolas laikā klases biedreni Edītei bij tādas un viņas brālim. Abi latvieši! Tādu īpatņu ir arī jūsu pašu vidē un viņi ir jau nu gan vēl gkumaki par tiem, kas atklāti izpaužas naidā pret visu, kas nav pakļauts krievu pasaulei. Atbrīvoties gribās no urlam, bet vēl ir arī anflosaxsu pidarastizacijas ideoloģija, kas arī nav nekāda mīļā gadniece par jūsu dzīves labvēlību.

  3. Dievs saka:

    Cilvēkveidīgais no krievijas nav cilvēks

  4. Par 4.maija mas-mēdiju salašņām un kangariem! saka:

    Šodien “Brīvajā Mikrofonā” (kas arī ir kārtējā 4.maija eksčekistu-ēksbandītu varas parodija par “brīvu tautas izteikšanos”. jo 15.dozētajās minūtēs, kuru laikā radio diktori-kliķes vergi paši muldas, zogot laiku, tad vēl zvana kliķes atlasītie provokatori un arī atlasītie stulbeņi, bet šodien “brīvības”imitācijai ļāva piezvanīt hameleonam gedroicam, uzreiz pretī laižot baru viņa tekstu apgāzējus). Un šodien bija programmā slavas dziesmas cionistu pasaulē ieviestajam 8.martam, kas viennozīmīgi Latvijai saistās ar okupantu uzspiestajiem masveida pretīgās pļēgurošanas svētkiem. Bet radio diktorei mārai, kā jau noviržu mākto feministu piekritējai (sen masu mēdījos ir tikai lgbt slimie vai tiem iztapoņas, nav veselu un normālu, kas neatbalstītu zilirozā kroplo pederastiju un šo salašņu pašslavas postulātus) izdevās “aizmirst”. ka latviešu tautai, īpaši vecākajai paaudzei okupantu 8.marts bija un palicis svešo varmāku uzspiesta cūcība. Cūcība, kas nav MŪSU TAUTAI BEIGUSIES, jo PRETĪGIE 8.marta SVINĒTĀJI ir ne tikai tepat, bet tiek varas kliķes un ar koalīcijas partiju zemisku atbalstu idiotiski nodevīgi naturalizēti pilsonībā!!! Un masveidīgi jau ieņem stratēģiski svarīgus amatus mūsu senču no tiem atkarotajā Tēvzemē! Un it visur esošās okupantu masas pretīgās rupjību un prastuma izpausmju dēļ viņu uzspiestais 8.marts tikai pašiem pretīgajiem okupantiem, to bezprincipu jaukteņiem  un nodevējiem ar sīko pretekļu lgbt bandu un tiem algotajiem iztapoņām  var likties svinami svētki mūsu, no svešajiem joprojām neatbrīvotajā valstī!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *