Vai šodien ir simtgade ?

Divpadsmittūkstošgade

2018. gada 14. November um 15.48 Uhr

Un ! Nav nekādas Latvijas simtgades !!!!!!!!!! Tie, kas tā svin ir vai nu ļaunprāši, vai vēstures nezinātāji. Mūsu latvju-Baltu vēsture mērāma vismaz ar 12000 gadu skalu. Latvijas simtgades svinētāji, vai negribēti, vai gribēti zaimo Latvijas pēdējo laiku vēsturi. Tā svinēdami viņi neatzīst padomju okupācijas esamību un to, ka Latvijas valstiskums bija likvidēts ! Neskaitāmo Latvijas iedzīvotāju nobendēšana Gulagā arī viņiem neko nenozīmē. Un tie svin, tur kaut kādu savu mistisko simtgadi par kuru runa pat nevarētu būt, ja zināšanas balsta uz patiesiem apstākļiem, kuriem cauri latvju tauta gājusi un valstiskuma pazīmēm kas ilga pavisam maz.





LRTT

Ir jāpiekrīt šī komentāra autoram, ka ar simtu Latvijai un latviešu tautai nav nekāda sakara.

Mēs varam atzīmēt 18. novembri kā Latvijas valstiskuma atjaunošanu, bet ne sacīt, ka Latvijai ir simtgade. Latvijas valstiskums tika iznīcināts, kad žīdsātaniskā PSRS mūs okupēja.

Šodien Latvija skaitās tikai DE JURE, bet ne DE FAKTO.

Pie varas ir tie paši, kuri mūs slepkavoja un izvaroja sākot no 1940. gada.

Komunisti- žīdsātanisti(jā, latviet, kā saka Istarkovs; viņiem ir iedzimta asinskāre un varas kāre) ir Brīvvalsts mantojumu pilnīgi izzaguši, patriotus noslepkavojuši un tautu izdzinuši svešumā !

DE FAKTO ir tāds, ka Latvija ir pārvērsta par Žīdostanu !

Atcerēsimies šodien 18. novembri un mūsu Brīvvalsts īsteno dibinātāju Kārli Ulmani, kuru krievžīdi 1941. gadā noslepkavoja tur pat pieMaskavā kopā ar latviešu ģenerāļiem, un aizdegsim par viņiem svecīti !

2018. 18. novembri mēs varam PIEMINĒT, bet ne svinēt !

Svinēšana vairāk izskatītos pēc DZĪRĒM MĒRA LAIKĀ !

-Lai nolādēti visi tie, kuri izzog Latviju un slepkavo latviešus !

-Nebaidies nolādēt sātanistus !

-Nolādēt ļauno ir garīga cīņa ar viņiem un viņi to saprot !





Šo izdzimteņu zvērības, kuru pēcteči un ideoloģiskie sekotāji valda šodienas Latvijā, nav prātam aptveramas un tādā sakarā ir vietā pieminēt arī  daži secinājumi par šiem cionistiskajiem žīdzvēriem:

Paklausīsimies, ko saka kāds krievu rakstnieks V. Istarkovs par žīdiem: “Raugoties no āriešu (kurus ebreji sauc par gojiem) viedokļa, ebreji nav tāda tauta kā visas citas. Āriešus izbrīna vairākas ebreju specifiskās īpatnības. Ebrejiem nav sirdsapziņas (tādi vārdi, kā „sirdsapziņas pārmetumi”, ebrejam liekas vienkārši bezjēdzīgi). Ebrejiem nav kauna, taisnīguma, cilvēcības, labestības un līdzcietības izjūtu. Viņiem ir nepārvarama tieksme melot, nedabiska alkatība un liekulība, izteikta tieksme uz blēdīšanos, noziegumiem un parazītisku dzīves veidu. Viņiem ir iedzimta asinskāre un varaskāre. Āriešus pārsteidz ebreju maniakālā, nepiesātināmā mantas un naudas kāre tādos apjomos, kādus viņi vispār nav spējīgi reāli izmantot. Vispār zināms ir ebreju nicinājums un naids pret citām tautām un nevēlēšanas atgriezties savā Dzimtenē, lai arī kurā pasaules valstī viņi nedzīvotu. Nepatiku izraisa arī ebreju tieksme pēc pretdabiska seksa un perversiem mākslas veidiem.”

Lūk ko A. Solžiņicins saka par krieviem:Barā krievi kļūst par nevaldāmiem asinskāriem zvēriem, kuriem nekas nav svēts”. Kāds cits citāts: “Starp pamuļķiem, piemēram, gandrīz nemaz neatradīsi baltiešus, lai cik viņu būtu nometnēs (bet viņu bija daudz). Krievi, protams, starp pamuļķiem bija vienmēr… .Toties starp pamuļķiem ievērojams pārsvars bija ebreju…” .

“[Русские] – не народ, а скотина, хам, дикая орда, душегубов и злодеев.(krievi nav tauta, bet lopi, rupekļi, savvaļas orda, slepkavas un ļaundari)” (Mihails Bulgakovs)

“Наиважнейшею приметою удачи русского народа есть его садистская жестокость”(galvenā krievu pazīme ir- sadistiska nežēlība)(Maksims Gorkijs)

Dievs, svēti Latviju un atbrīvo mūs no šiem sātaniskajiem Ciānas izdzimteņiem !

Latviet, mēs viņus iznīcināsim un visu nozagto atgūsim !

18.11.18           L. Grantiņš

You may also like...

42 komentāru

  1. Māris saka:

    Jā, Linard !
    Un aizvadīsim 18.novembra atceres dienu šajā gadā zem savas tautas karoga ar iedegtu svecīti. Bet visa tā pompozā jezga paliek to daļai,kuri nezina savu vietu, skrien pakaļ pūlim un diezin vai saprot, ko dara.

  2. ... saka:

    Tā, laikam, ir, ka būtu jāaizber Baltijas jūra, lai “labajiem cilvēkiem” nebūtu iekāriena mūs “atbrīvot”…
    Tiem nabadziņiem(“atbrīvotājiem”) galīgi nav laika kopt savas zemes – spēj tik visu mūžu rukāt pasaules “plutokrātijas” apkarošanā, kamlaik, pašiem, no bada, krīt bikses nost…
    Šarikovisms mentalitātē un kultūrā…
    Sacensība ar Āfrikas cilvēkēdāju režīmiem…

    (pārāk daudz daudzpunktu iznāk, vai nē ?)

  3. tas saka:

    Pretdabiskais sekss un perversie mākslas veidi, ik pa brīžam, kopš “atmodas”, uzzied lekniem ziediem.

    Aritmētika ir tāda prostitūta, kura gatava pakalpot jebkuram, [kurš tikai labi maksā].

    Kāpēc lai nevarētu sākt skaitīt no hronoloģijas vidus, ja tas ir izdevīgi ?!

  4. ...nepolitkorekti riebīgs jautājums saka:

    Vai balti “neatbrīvoja” līvu teritorijas savā laikā ?

  5. Aelita saka:

    Nepolitkorektajam. Kas to vairs atceras? :) Tikpat labi var teikt, ka ārzemju iekarotājiem nebija izdevīgi atzīt dažādus dialektus, tāpēc viņi veicināja vienotas latviešu valodas attīstību. Vismaz padomju laikā skolās bija jūtama nepatika pret dialektiem.

  6. Aelitai saka:

    “importa” labdariem mēles locījās perpendikulāri kā mūsējās

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Esam sasnieguši daudz!

    Vispirms rūdījumu un pieredzi!

    Pretspēks latviskumam ir milzīgs!

    Mums tagad ir viena valoda, vienas “Rētas”, un mūsu griba ir stipra!

    Latvieši ir aizdomīgi un nepavisam nav naivi!

    Pats mazākais no mums ir briljantam līdzīgs savā latviskumā!

    Mūsu kultūra deva cilvēcei to, ko neviena cita nācija nespēja: “Kolektīvās analītikas centrus” katrā apdzīvotā vietā! (Un tas jau bija ilgi pirms 1918. gada 18. novembra. Jelgavā 1866. gadā, Rīga 1868. gadā.)

    Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūti ir SVĒTUMS un garants latviskumam!

    No latviešu biedrībām Ļeņins noskatījās valsts modeli “padomju valsts”! Viņš bija satriekts no visaptverošās Rīgas Latviešu Biedrības stabilitates un organizētības! Būdams Rīgā, viņš iepazina fenomenālu pašorganizējošos latvisko sabiedrisko analītisko centru esamību! Proletariāta vadonis ātri saprata principu kā organizējama nesagraujama tautas “pašpārvalde”.

    Tā radās “PADOMES”!

    Tā radās sauklis – “Visu varu padomēm”! (Tikai tas tika realizēts Krievijā varmācīgi, slepkavojot bez žēlastības visus kas pretojās un iebilda. Visus, kuri gribēja diskutēt). Tā pilnībā izkropļojot Latviešu Biedrību būtību, toleranci un ignorējot Rīgas Latviešu Biedrības humānos statūtus.

    Tā latviešu kultūras sintezētā pieredze tika izkropļotā veidā pārnesta uz Krieviju.

    Rezultātā radās monstrs – ļaunuma impērija, totalitāra valsts ar demokrātijas masku!

    Pie varas tikušie BRUTĀLi dara visu, lai paliktu pie varas privilēģijām!

    Lūk, tas ir Latvijas simtgades lāsts un šodienas realitāte!

    * * *

    Rīgā Ļeņins ieradās 1900. gada 2. aprilī un apmetās Cēsu ielā 17. Tur viņš atstāja savas mantas, pie vecā revolucionāra Mihaila Siļvina, Viņš nenakšņoja šeit, bet tikās ar latviešu revolucionāriem Jāni Ozolu un Kārli Zuti otrā konspiratīvaja dzīvoklī Elizabetes ielā (tagadējā Berga bazara vietā) un apsprieda kā Krievijā caur Latviju nogadāt avīzi Iskra.

  8. Māris saka:

    Trāpīgi Linards norāda:”dzīres mēra laikā”. Visa 4.maija režīma darbība ir vienas vienīgas dzīres! Sistēmiski Latvija ir bandītu rokās!

  9. optimisms ir laba lieta līdz laikam saka:

    “… Esam sasnieguši daudz!
    Vispirms rūdījumu un pieredzi!… ”

    Vēl tikai mazu kripatiņu “rūdījuma un pieredzes”
    un … nebūs vairs to, kuriem tas “rūdījums un pieredze”
    vēl būs vajadzīgs…

  10. varu saderēt uz pudeli biezputras saka:

    ka šovakar būs pilni mēdekļi ar komentiem,
    cik visa amerjāža bija skaisti un patriotiski;

    Nabagiem datoru nav, tamdēļ pretēju
    viedokli varēs izteikt ne ātrāk, kā otrdien,
    kad būs vaļā bibliotēkas.

    Ja cenzori nedzēsīs vaiga sviedros…

  11. 4.maija režīma aplaupīt AIS saka:

    Vai nav paradokss, ka deviņdesmitajos gados gandrīz visiem pensionāriem bija iekrājumi, kurus glabāt tā laika bankās, kuras šo naudu vienkārši nozaga. Tagad, kaut gan daži valdošās elites pārstāvji apgalvo, ka cilvēki Latvijā dzīvo tik labi, kā jebkad agrāk, reti kam nav kaut kādu parādsaistību bankās. Arī privatizācijas sertifikāti bija tautas apzagšanas projekts. Es personīgi savus sertifikātus nebiju spiests pārdot par desmitkārtīgi mazāku cenu nekā to nominālvērtība, bet tas sanāca labprātīgi, jo vadījos no tā laika Latvijas biznesa avīzē Dienas bizness paustajiem “ekspertu” ieteikumiem, arī iegādājos Latvijas uzņēmumu akcijas (sekojot tā laika valsts prezidenta G.Ulmaņa publiski paustajam piemēram), bet nekādu peļņu nesagaidīju. Tad kāds “eksperts” paziņoja, ka sertifikātu “derīguma laiks” drīz beigsies un tāpēc vajag tos par tirgus cenu pārdot – rezultātā arī tā tirgus cena bija tāda – apmēram 5-10 reizes zemāka nekā sertifikātu nominālvērtība. Tagad gan izrādās, ka daudzi no tā laika “ekspertiem” personīgi kļuvuši par miljonāriem.

  12. Anonīms saka:

    Polītiskā elite un tās ielikteņi šodien svin pašizdomāto simtgadi. Pēc 18.novembra kādam derētu apkopot izdevumus no valsts līdzekļiem; cik simti tūkstoši €. būs vienkārši izkūpināti gaisā ar stipriem blīkšķiem,svinīgajās pieņemšanās un banketos ar klātiem galdiem,kur terīnēs gozēsies karaliski ikri,mirdzošās glāzēs vizēs konjaks un dārgākie produkti no prestižākajām elites rezervēm. Cik būs izmaksājuši svinīgie pasākumi visā valstī… . Šai lietai ir arī otrs gals: Ğimenes,kuru vienīgā nodarbošanās pašlaik ir izdomāt,kā nosegt arvien pieaugošos izdevumus. Kā iestāties darbā. Kā iepriecināt savus bērnus. Bērni skatoties valsts līmeņa greznības jūklī,nevar saprast,kā tas var būt,ka tētis un mamma saka,ka dzīvojam nabadzībā un nevar savilkt galus. Iedomātā Latvija un reālā Latvija,tur no apakšas skatoties ir kliedzoši,ļoti atšķirīgas lietas.

  13. gulmanis saka:

    būt par ekspertu arī ira bizness !

  14. NO NAKTS UZ RĪTU saka:

    Latviet!!! Palūko youtubē: Zem Mūsu Kājām (Rare version)

  15. ~~ saka:

    TV rāda ļaužu pilnas ielas un laukumus. Skan dziesmas, vairāk reižu “Dievs, svētī Latviju”. Vai svētīs? Ja ir kaut viens notiesāts par cīņu pret netaisnību… Ja pazudušais dēls atgriežas no maldu ceļiem, nožēlo to un…tiek notiesāts uz daudziem gadiem cietumā… Bet netaisnie var staigāt brīvi un laimīgi… Citās valstīs ļaužu pūļi aizstāvētu netaisni represētos.
    .
    .
    .
    Admins
    Šie ir žīdu svētki, bet latviešiem tikai atceres diena !!!

  16. Noraugos saka:

    Man šķiet viņi Nirnbergu-2 nesagaidīs, jo tiks nosisti kur pagadās.
    https://youtu.be/fD92cTo_gcU
    Daudz gan to pēc velna.

  17. līvi saka:

    LīVI ienāca pa Dzintara ceļu,vislabākā laupīšana ir kur to iegūst……

  18. MārisB saka:

    Vakar paliku mājās. Un labi vien bija. Vēl tikai piebildīšu, ka šis ir pirmais gads manā mūžā, kad karodziņu tā arī neuzliku (pirms tam nēsāju visu, ne tikai nedēļu). Ļoti daudzi neuzlika. Kādēļ? Domāju tauta visu saprot. Vakardienas salūtu varu raksturot tikai šādi: vakar bija simtgades salūts ar simtgades rekviēmu, pēc tam simtgades siļķu muca ar izmisušiem cilvēkiem, kuri baidījās tikt nobradāti, tad simtgades sastrēgums, simtgades sabiedriskais transports, simtgades vilcieni tiem, kuri dzīvo ārpus Rīgas. Vienīgie, kuriem varēja patikt bija izredzētie Rīgas pilī, kurus nekas no šī neskāra…

  19. Tā ir saka:

    Tās jau bija 4.maija režīma čekistsimtgades dzīres! Ne velti šoruden aprit arī simts gadi kopš čekas pilnīgas izveidošanas un aizsāktā sarkanā terora, tāpēc arī Latvijā dzīres tik treknas – pa 60 miljoniem! Un nelabums ir pamatīgs pēc redzētā TV – armijas parādi komandēja persona ar izteikti krievisku akcentu (diez vai kādā citā Eiropas valstī ko līdzīgu pieļautu), visur kadros ķēra tikai šīs valsts izzadzējus, pie vārda laida tikai režīma izredzētos – piemēram, Tēvu Žīdglābi, Kremļa lakstīgalu Renāru, Labvakar čekas aģentu, „Kluksti“ VVF, kura pielika kāju priekšā maisu atvēršanai jau pirms 10 gadiem, čekas „mācītāju“ Rubeni, Nacionālajā teātrī koncerta kulminācija – padlaiku Paula „Rapsodija“, un ar nolūku ļoti maz atsauces uz īsto Latvijas Brīvvalsts laiku. Radās sajūta, ka svinēta tiek nevis Latvijas Republikas proklamēšanas gadadiena, bet totalitārais režīms svinēja varas sagrābšanu un nodrošināto dzīvi uz pārējo rēķina.

  20. malacis, sēdies - pieci ! saka:

    “LīVI ienāca pa Dzintara ceļu”, no… Konstantinopoles(?) :))

  21. skats no malas saka:

    Nevar nepiekrist. Raksts vel ilgi nezaudes novitati!!! Jasaka rupji un nepieklajigi – kada dirsa ir Latvija un visi mulki uz to noskatas…sirds sap !

  22. Malacim saka:

    “Līvu” pirmdzimtene ir pie Oņegas ezera, tur, kur ir Krievijas pilsēta Petrozavodska. Tur viņus sauc “līvik”. Visticamāk, ka uz Baltiju viņus attransportēja vikingi, lai radītu atbalsta punktus saviem sirojumiem baltu zemēs.
    Latvijā viņi ir ienācēji no Sāmsalas. Par “līvu” klātbūtni Latvijā nav nekādu arheoloģisko liecību.Tomēr tas viņus netraucē uzdoties par “senu Latvijas pamattautu”.

  23. Līvu pirmdzimtene saka:

    tad jau, labāk, saki – Ķīna…
    :–)

  24. somugri saka:

    Somugri arī ienāca pa Dzintara ceļu,vispirsms dzīvoja Sāremu salā…….

  25. ...ak.sausmas! saka:

    Vai no INDIJAS atnakushi…. Apejot Kinai pa Obezd celju….
    Un nakot palikushsi blondi un baltu adu,kas saulee neiedeg.

  26. jā ! jā ! jā ! . saka:

    steberēja pa “Pleskavas ceļu” un murmulēja: – Agbār, allak ! – Un sāka dzīvot čumos…
    Man 13 Ivani ir tam liecinieki !

  27. loģiski - kur nav - tur ir ! saka:

    “Par „līvu“ klātbūtni Latvijā nav nekādu arheoloģisko liecību.”

    Toties par krakovas iciku klātbūtni “arheoloģisko liecību” ir, ka nevar soli paspert ! :)

  28. Anonīms saka:

    Līvi ir žīdiem radniecīga tauta. Kopā ar citādiem somugriem viņi migrēja no tagadējās Kazahstānas apvidus pēc pēdējā leduslaikmeta beigām (archeoloğiskais materiāls ir). Turpretīm Baltu sentautas šīs zemes apdzīvoja,jau ilgi pirms leduslaikmeta. …

  29. arheologam(Latvijas kapracim) . saka:

    .
    Toties par krakovas iciku klātbūtni „arheoloģisko liecību“ ir, ka nevar soli paspert ! :)
    .
    Ar atsaldētām smadzenēm, nelaimīgie.

  30. ha, ha, "arheolog" ! saka:

    Pateicamies, ka izstāstīji savu migrācijas ceļu !

    Ej pie veterināra smadzenes ārstēt:
    ja, tavuprāt, balti te dzīvoja pirms ledus laikmeta, tad
    ledus laikmetā, visi kā viens, izsala… :).
    Ko nu pateiksi, ickiņ ?

    Jūds visu laiku uzdodas par baltu !
    Ko tā kautrējies savas izcelsmes ???

  31. nesmejies saka:

    Nākot virsū ledus laikmetam, balti devās prom (tāpat, kā tagad). Iestājoties labākam laikam, nāca atpakaļ.

  32. Anonīms saka:

    Žīdu vairums Baltijā saradās krievu-franču kara laikā,tāpat ap to laiku te tika ieviesta masonība. Līdz tam laikam par pašu žīdu klātbūtni Baltijā nav liecības atrodamas.Pēc pēdējā lielā mēra palika tukši miesti. Kā uz burvju mājienu tur par īpašniekiem izrādījās saradušies žīdi. Ar to ir izskaidrojams milzīgais žīdu skaits,kam Latvijā nav nekādu vēsturisku sakņu. Minētais pierādāms ar neapšaubāmiem faktiem.

  33. atvainojos ! . saka:

    Par taviem “argumentiem” vajadzēja raudāt, bet, redzot, cik tie ir kuriozi, nenoturējos neapsmējies.
    Esmu vainīgs, kā armijā saka !

  34. to nesmejies saka:

    Nu, jā !
    Baltiem bijis tāds hobijs – maratonmigrācijas.

    N reizes no Āfrikas uz Ziemeļeiropu un no Ziemeļeiropas
    uz Āfriku :)

    Tie balti būs bijuši ar mazām galviņām, bet garām kājām?
    Jebšu, ģenētiski tūristi ?

  35. fakts "uz ģīmja" , saka:

    Ž ir baigi progresējuši.
    Ja agrāk aizņēma “tukšās” vietas, tad
    tagad iztukšo un aizņem vietas.

  36. Lūk,cik tālu jūs DP. menti esat smadzenēs izskaloti! saka:

    Var redzēt,ka jums pat mazākās nojausmas nav par tautu staigāšanu agrākajos gadsimtos,gadu tūkstošos. Būs veltīgi tādiem tukšpauriem mēğināt ko stāstīt. Jums taču “īstie”,skolotāji no Mossad! Baltu-Āru vēsture var tikt izsmieta (zināma tautība to jau cītīgi dara),taču ar tādu pasmiešanos nekas netiek mainīts pasaules vēstures gaitā. Somugru nācija pulcējas valsts līmeņa saietos. Tās tautas ir: japāņi,kazahi,līvi,somi,ungāri. Visai ievērojams atstatums šķir viņu apdzīvojamās zemes. Sākoties pēdējam leduslaikmetam Baltu-āri bija spiesti doties uz Dienvidiem. Indiešu viedie,joprojām glabā vēstures liecības rakstveidā. Indijai dārgā atmiņā ir “baltie dievi,kuri ieradās no Ziemeļiem”. “Baltajiem dieviem” bijušas tādas zinības un spējas,ka indieši tos padarīja par saviem valdniekiem un labprātīgi kalpoja viņu labajai valdīšanai,kamēr ilga leduslaikmets Eirōpā. Baltu kultūra ar indusu kultūru ir tik ļoti sajaukusies,ka šodien jau būs grūti pateikt,kas mums latvjiem ir mantojumā no Baltu pirmtautas,kas aizgūts no Indijas. Tas,ko žīdmērgļi mums borē,ir; ka mums nav dižas vēstures,ka latvieši ir kalpu tauta. PATIESĪBA IR GLUŽI PRETĒJA!

  37. par tautu staigāšanu saka:

    Mazproduktīvi ir uz katru suņa rējienu atbildēt pretī ar diviem :)
    Kurš vēlas, par šo tēmu var izlasīt wikipēdijā.

    Mērīties ar krāniņiem, kurš ir eiropejiskāks, ir nenopietni.

    Starp citu, „īstie skolotāji” mūsdienās nav etnogrāfisks, bet politisks fenomens, ar visām tam piemītošām īpašībām un īpatnībām.
    Zirgu apej gar priekšpusi, bulli gar aizmuguri !

  38. Kara šausmām vienmēr seko bads,slimības,žurkas un tārpi. Napoleona karaspēkam sekoja arī žīdi. saka:

    Mīli savu tautu!

  39. paldies dievam, saka:

    svētki ir laimīgi garām !
    Varēsim iepriekšējā stilā rullēt tālāk….

  40. ... saka:

    Gadu skaitītāji varēs mācīties aritmētiku !

  41. he, he ! saka:

    ari(k)mētiku !

    Kā Čapajevs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *