Mafija un tās pazīmes

Šeit jau nebūs runa tikai par Liepāju un “visLatvijas” mafijas locekli Uldi Sesku, bet par visu Latviju. Nav jau pilnīgi nekāds noslēpums, ka nozīmīgās naudīgās vietās tiek ielikti uzticami radījumi, kuru grūti piedēvēt cilvēku rasei.

Pirmā pazīme, ka valstī valda mafija ir: ja varnesis sev apkārt iekārto savējos.

Bijušie čekisti- šodien ietekmīgi miljonāri, sev apkārt savākuši savus bērnus, radus un savus bijušos darba biedrus. Svešais šajā lokā netiek ielaists. Kas attiecas uz Liepāju un U. Sesiku, kurš jau mūžību Liepājā atrodas pie teikšanas, kaut arī viņš tieši vairs nav pilsētas Galva. Visi viņam apkārt esošie ir viņa radīti. Ja kāds svešais vēlēšanās tēmē kļūt par deputātu, tad tiek darīts viss, lai to likumīgi dabūtu “pie malas”.

Reiz kādās vēlēšanās, kad jaunais censonis Arturs Butāns no NA sāka apdraudēt Liepājas mafijas klanu, tā nekavējoties tika ieslēgts “trauksmes zvans”. Steigā, ar dižā Liepājas patriota Kesenfelda palīdzību, tika izveidota jauna partija ar pilnīgi līdzīgu programmu un pat tika atrasts vēl kāds Butāns, tā teikt, prāta jaukšanai.

Visā šajā jezgā tika iesaistīt super “nacionālists” Viktors Birze(Viktors Birze ir VDK radīts nacionālists un viņa īstais uzvārds nebūt nav Birze, tāpat kā diž-disidentam Astram). Pēc būtības šī jaunā partija vēl nedrīkstēja piedalīties vēlēšanās, bet kas uz to vērsīs uzmanību, ja apdraudēts ir pats mafijas fīrers U. Sesks, kurš atbild par kontrabandas tranzītu caur Liepājas ostu.

Kādreiz šo bandītu atšifrēja kāds(Matīs) Liepājas žurnālists un, kur viņš ir šodien, nevienam nav jāskaidro. Nav jau nekāda atšķirība starp Sesku un Lembergu, kurš uz labākiem medību laukiem jau aizraidījis 14 lieciniekus. Arī citu Latvijas pilsētu mēri ir no tās pašas komunistu- čekistu varzas. Kāds labāks, kāds sliktāks, bet visi zagļi un laupītāji- pa lielākai daļai komunisti. Kāds sakārto savu pilsētu, bet kāds visu sazagto aiztransportē uz Monako un pilsēta izskatās kā pēc kara- noplukusi un nekopta ! Šeit sacīto vārdu patiesumu apstiprina tas, ka pie mūsu kaimiņiem igauņiem un lietuviešiem jūs neatradīsiet nevienu tik noplukušu pilsētu kā Latvijā, kaut gan starta kapitāls pēc PSRS sabrukuma Latvijai bija daudz varenāks !

Seskam apkārt esošie to redz bet neiebilst, tas nozīmē, ka viņi arī ir saistīti ar mafiju vai iebaidīti.

16.02.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Sūdi mums ir ar visu Latviju. Tā tur toreiz iznāca t.s.atmodā,kad jaunā saimnieka burkā uzradās divas sarkano zirnēkļu nometnes,kuras nemaz pa īstam viena otru negribēja notiesāt. Ēda letiņus.

    Vēl tuvāk patiesībai būsim,kad redzēsim ar ko beigsies,nu jau var teikt,pasaules un Ukrainas valdības izraisītais karš pret ukraiņu tautu.
    Patiesība-mums lemtais liktenis,kas tāpt jau ir skaidrs.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ko tas Grantins izceļ leišus, kā ipasakus par Latvijas krievzidiem? Savā nekaunība lietuvieši pārspēj krievylenus un Anglijā saskarē ar tiem ne viens vien latvietis vai krievs ar viņiem ir smagi piedirsies. 90tajos, kad vēl Latvijā tomēr bij mazās kafejnīcas un zemnieku produkcija lietuvieši ar saviem veikaliem ienākot sāka tirgot galīgās samazgas elegantos iepakojumos. Uztaisīja lielu piķi un par veidojas par Maximu. Laikam Maximas jumts uz gāzts tika uz galvām pircējiem? Zemgalieši un Zemai tieši! Visi vien zhidu jaukteni i tai Kurzemes – Zemgales hercogiste tie ieplūda tieši no leišu malas. Vien krievzidu Lietuvā ir mazāk, jo tiem bail leišu mafijas, kas arī ir īpaši nežēlīga. Killerus dažādiem pasūtījumiem kriminal pasaulē arī pasūta bieži vien no leišiem. Klaipēda!? Vēsturiski nekad nav bijuse leišu pilsēta un pie jūras krasts ir manas tautas zemes, ko sauc par Kurzemi, kas saplūst ar Prussiem. Tad nu lietuvieši Klaipēdu okupēja, kad Vācijai bij sarežģīti laiki un maukas lietuvieši izmanto vājuma brīdi tāpat, kā poļi kasijas uz Daugavpili un Liepāju. Lielveikalos ieved to pašu poļu produkciju, kas ir daudz izdevīgāka un bieži vien arī labāka par Latvijā ražoto. Pārpērk Latvijas uzņēmumus, lai tos aizklapēt. Pa kaklu tiem leišiem vajag dot! Lai lietuviešiem mūžu mūžos Klaipeda ir nolādēta! Prostitūtas nožēlojamas ir leiši.

  3. Vai draņķi sevi izgaismos! saka:

    No “LV. LA”
    Igaunija no valsts izraida nepilsoni, kurš gadiem ilgi izplatīja Kremļa propagandu 11

    333 17:33, 16. februāris 2023
    Nu ko vatņikdauņi,redz,kas notiek ar rkemļa ancistiskā režīma pakalpiņiem-krievi krievus uzmet un nodot.XAXAXA.Tāds ir stukaču un nacistu līdzskrējēju liktenis,kad saimnieki uz jusms nospļaujas un pasaka,ka jūs,kā izlietots atejpods vairs neesat nevienam vajadzīgi.

    jaa 333 0:48, 17. februāris 2023
    un labi ka taadu piem, dod kaimini un braali igauni un ka taadi ir shie muuzsenie muusu valsts, un tautas naidnieki! Sveshie, kas joprojaam te neluugti parazitee un nekauniigi lien amatos ar ekscekistu – nodeveeju paliidziibu tikushi prettiesiskaajaa muusu pilsoniibaa

    ? 19:04, 16. februāris 2023
    Tiešā Panorāmu izmeta ?
    labi 19:21, 16. februāris 2023
    Tādus jāizslauka ārā ar slotu.
    Vatniks 21:50, 16. februāris 2023
    Jā vatņikiem nav viegli šajos laikos gribās runāt un nevar.

    bet vatniks 0:57, 17. februāris 2023
    padomā labi, vai psrsņikiem nav viegli, jeb mūsu ļaudīm? Svešie ar kangaru palīdzību formējas pilsoņos un jau sēž Rīgas Domē , Saeimā un visās pilsētās un valdēs un birojos??! Un mēs to pieļaujam un neprotestējam, neprasām likumīgo deokupāciju, dekolonizāciju, kas ir visā pasaulē saprotama un TIESISKA prasība, bet mēs jau to truli un stulbi neprasām un vēl dumi brīnāmies, kā tie okupanti visur šiverē mūsu zemē ??!

    deutinizācija 23:01, 16. februāris 2023
    Utainos vatņikus,kuriem ir izdevies iekļūt civilizētajās pasaulē,ir jānogādā atpakaļ uz viņu “vēsturisko roģinu”-Utinistānu !

    Latviets 0:32, 17. februāris 2023
    Jā latviešiem nav viegli šajos laikos gribās runāt un nevar. Jākravā kofers un jāmūk uz UK. Pēc aizmukušo īpatsvaru, kas tiecas uz 90% 20g perspektīvā ,nākas secināt, ka režīms neatpaliek no Ziemeļkorejas.

    Aber Latviet 1:06, 17. februāris 2023
    – kāpēc lai mums ietu viegli, ja NEKO paši savas valsts labā nedarām, bet gļēvi mūkam un tu arī uz to aicini īsto pilsoņu masu protestu un beidzot demokrātiskas, bet īstas cīņas vietā?!!!
    Kas, kurš tad, ja ne mēs paši par savu zemi, savu valsti un savu bērnu rītdienu rīkosimies ???
    ————————————————
    Interesanti, cik no šiem kom. būs vēl rit mūsu “demokratiskajā”presē lasāmi?!

  4. prof.Tokanava Tojama saka:

    Atcerēsimies 90.gadus Latvijā… Operā apkalpojošā personāla pulkā bija jauni izskatīgi puiši, līdz VVF apturēja šo potenciālo pedeļu izstādi. Pakārts pie krusta Aglonā (lūdza patvērumu, prāvests nelaida iekšā) – gribēja atmaskot tieši tos… Izsalkuši bērni no ielas ieskrēja kafejnīcās un grāba no šķīvjiem pārpalikumus līdz aizveda. Staigājoši bērni: 14 kg 11-12 gadu vecumā pa siltumtrasi. Biedrība “Logos” ar bērnu pedofilijas tīklu. 12 gadus veca meitene, kura pa dienu tirgoja ziedus un naktīs rakņājās pa mikroautobusiem. Vakarā prostitūtu un prostitūtu pulcēšanās pa stūriem. Žēl bija to jauno veselo cilvēku, kuriem bija tikai viens ceļš – uz izvirtību… Kuru vectēvi bija vienkārši godīgi zemnieki, pat ja viņi bija nabagi un nemācēja lasīt un rakstīt. Viņu senči bija pieklājīgāki cilvēki nekā mūsdienu pilsētas sapuvums – tikai Suchi Vyselki, 101 km. Vai jūs domājat, ka dzeguze-Dzimtene tos iemeta svešā ligzdā – nē, paskatieties dziļāk, tie ir nožogojuma upuri, nožogot bija ne tikai Anglijā !!! PSRS tā ir piespiedu kolektivizācija, ASV un citās rietumvalstīs tā ir kredītu izsniegšana zemniekiem, kam seko zemes arests no bankas puses un līzings. Tagad ciematā var iztikt ar 1% cilvēku no iepriekšējā skaita – bet kā ar pārējiem? Tieši tā.
    Un jo lielāka riebība notiek pēc komunistu valdīšanas, jo vairāk oligarhi un viņu rokaspuiši runā par padomju iekārtas noziegumiem. Jā, šie noziegumi bija – bet pirmā pazīme tā saucamajai mafijai pie varas ir tad, kad viņi no svešiem noziegumiem taisa aizslietni, lai savējos neredzētu. Piemēram, viņi taisa putnubiedēkli no Ivana Briesmīgā, kurš izpildīja nāvessodu ne vairāk kā 5000 cilvēku, lai Anglijas kroņa noziegumi nebūtu tik redzami (tikai 72 000 nevainīgu cilvēku tika pakārti klaiņošanas dēļ pēc nožogojuma). Kā ar badu Īrijā un Indijā? Īstie Holodomori! Ja nebūtu komunistu, pat Fantomas vai citplanētieši būtu izmantoti. PSRS jau 30 gadus ir kā beigts lauva, kuru var nospert jebkurš ēzelis. Un visi tikai komunisti ir vainīgi, ka tiek pieņemti dibile lēmumi. Un kāpēc komunisti neliedza Igaunijā un Lietuvā celt augstāku dzīves līmeni? Varbūt beigt būt par ēzeļiem un sākt saukt lietas īstajos vārdos, nevis izdomāt “krievu pasaules” un “Ekstrasensu kauju” pārsūtīšanas patērētāju cienīgas eklektiskas muļķības?

  5. 85 saka:

    Reklamē kaitniekuzņēmējdarbību (smēķēšanas industriju) un noziedzību kā interesantu un pieņemamu normu sociumā?
    Labi ja Liepājā netiek celti bērnudārzi (virspretlikumīgas bērnu debilizēšanas nometnes) un netiek asfaltēta zeme (virspretlikumīga cilvēces un kopdzīvbūtes civilizēšana, vides infrastruktūras veidošana un attīstīšana – dabas kaitniecība). Problēmas, prasošas drīzu risinājumu kā tiesiskumu – tā tad organizētā parazītmehānisma fizisku (parazītiem kā tukšcilvēkiem garīgu struktūru nav) likvidēšanu, pasaulē ir pavisam citas – virspretlikumīga masu hipnoze (vizuāla programmēšana pret dieva celsmaugsmes dzīvotāju (cilvēku) vēli uz to veselīgām un laimīgām dzīvildzēm, piemēram, flīžu dizains un hipnozes elementi Liepājas autoostā, u.c. “pilsētā” (parazītmehānismam zūdot nebūtībā nejēdziens “pils_sēta” zaudē nozīmi un jēgu), koku kropļošanas genocīds (“rožu” laukums, O.Kalpaka ceļš karostā, 1905. gada ceļš, “Lāčplēša” laukums, sv. Nikolaja organizētās reliģijas celtne u.c.). Lai arī gaiss palīdz attīrīt labvēlīgu dieva celsmaugsmes virzmes turpinātību no organizētā parazītmehānisma.
    Nāvi parazītiem.

  6. no Paardaugavas saka:

    Viss bija kaut cik sakariigi, liidz shai vietao, kad tekstelii “maskas” nokrita un izliida kroplaa kremlinu kaajele!

    Un visi tikai komunisti ir vainīgi, ka tiek pieņemti dibile lēmumi. Un kāpēc komunisti neliedza Igaunijā un Lietuvā celt augstāku dzīves līmeni? Varbūt beigt būt par ēzeļiem un sākt saukt lietas īstajos vārdos, nevis izdomāt “krievu pasaules” un “Ekstrasensu kauju” pārsūtīšanas patērētāju cienīgas eklektiskas muļķības?

    Nu, tad pasaki “To v jame , to v kanale”, kaapeec tad ir Lietuvaa citaadi bez juusu preteklu masas un Igaunijaa, kur tikai Narvas apgabalaa veel juusu untermenshi meegina rusnazi stlaa smirdeet. bet somu draugi un radi totaali paliidz tos klusinaat un izvaakt beigu beigaas no igaunu zemes! Tikai mees Latvijaa vieni pashi kulamies ar milziigo okupantu cupu, kuru kangaru nelieshi baaz visos amatu caurumos, no kurienes izspeidushi letinus plashajaa pasaulee, kas arii ir nepiedodams okupantu un nolaadeeto koaborantu noziegums pret Latvijas pamattautu! Gan tu komumjaku dranki, gan 85 utt. ir pretekli. kas ir izcili riebiigi augoni uz tik daudz cietushaas Latvijas zemes un smirdees, bojaas dziivi un gaisu lidz juus likvidees, jo pashi juus nebeigsiet pretlatviski smirdeet!

  7. AG saka:

    Kurš tevi labāk apmierina – Bordāns vai Butāns? :)))

  8. kļuda saka:

    Anonīms 17.febr. 0.20 nav anonīms 0.37. Prom no negoda!

  9. tiem Anoniimiem saka:

    kļuda 2023. gada 17. februāris 23.30
    Anonīms 17.febr. 0.20 nav anonīms 0.37. Prom no negoda!

    -nu,tad beidzot apzimeejiet sevi kaut ar cipariem Anoniims 1 vai 2 utt. citaadi vienaa maisaa baazami iznaak!

  10. prof.Tokanava Tojama saka:

    Pastāstiet “no Paardaugavas”, kāpēc Latvijā ir vairāk “židokomunistu” nekā Igaunijā un Lietuvā? Īpaši ņemot vērā to, ka pēc Hitlera karaspēka atkāpšanās holokaustā izdzīvoja tikai no 300 līdz 1000 Latvijas ebreju. Kā latvieši to pieļāva?
    Kāpēc lietuviešu īpatsvars Lietuvā tikai pieauga padomju laikā, neskatoties uz migrantu pieplūdumu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *