Korupcija. Ciānas banda Ukrainā

Nav taču nekāds noslēpums, ka Ukraina ir DUĀLA VALSTS. Visa Ukrainas POLITISKĀ NOMENKLATŪRA sastāv no “Ciānas gudriniekiem”, bet militārā, no ukraiņu patriotiem ! Tās ir vienkārši šausmas, ko šajā traģiskajā brīdī veic šie Ukrainas levitisti ! Ārprāta ASV palīdzības izlaupīšana ! Vēl traģiskākais tas, ka Aizsardzības ministrs, jebrejs Rezņiks, savus noziegumus vēlas slēpt paziņojot, ka žurnālists, kurš atklāja ārprāta korupciju(KLAUSIETIES UN NEBEIDZIET BRĪNĪTIES), ir jāapsūdz par: VALSTS NOSLĒPUMA IZPAUŠANU !!!

Ārprāta ASV palīdzības izlaupīšana un izlaupītāji ir CIĀNAS GUDRINIEKI

Nav jau nekāds noslēpums, ka cilvēka dvēsele atspoguļojas viņa sejā(rezņika gadījumā-purnā). Kas es viņu pirmo reizi redzēju, man radās ļoti nepatīkams iespaids, it ka redzētu kādu kodi. Pie sevis nodomāju: nu nav taču labi tā par cilvēku domāt… , bet izrādījās, ka mana iekšēja būtība momentā saprata, kas ir šis REZŅIKS. Līdzīga sajūta bija, kad redzēju Aristoviču, kā viņš sniedzot interviju dzīvnieciski aplaizās. Līdzīgas nojautas bija arī, kad redzēju Bogdānovu, Jermaku un nemaz jau nerunājot par pašu Zeļenski. Pretīgi glums tips. Vienīgi Daņilovs neradīja nepatiku. Laikam jau māk labi maskēt savas emocijas un kustības.

Vēlāk izrādījās, ka visas nepatīkamās priekšnojautas par šiem “kungiem” īstenojās. To apliecina arī Švecs savos video.

Mēs redzam, kā visi šie Ciānas susāri pieliek milzu pūles, lai apsūdzētu Švecu nodevībā- sadarbībā ar KF. Protams, ka pats Švecs arī nav pilnīgi atklāts, bet tas ir arī saprotams. Viņš nekad tieši nepasaka acīm redzamo, ka īstais “kara saimnieks” ir jebreju cionisms, proti, Izraēla. Ja viņš to pasacīs, tad jau nākošajā dienā būs aizraidīts uz “labākiem medību laukiem”, jo ASV cionistiem vēl ir pietiekoši liela teikšana.

Krievijā, Ukrainā un Latvijā, visa POLITISKĀ elite sastāv no judaisma ideoloģijs pārstāvjiem- komunistiem, čekistiem, viņu ielikteņiem un pēcnācējiem ! Tiek zagts uz nebēdu, kaut tauta grimst milzu nabadzībā. Lūk, primitīvs un lietas būtību aptverošs piemērs: Latvija, kura pēc PSRS sabrukuma bija vislabākajā starta pozīcijā salīdzinājumā ar Igauniju un Lietuvu, pāris gadu desmitu laikā atpaliek no kaimiņiem pa veselu paaudzi ! Kāpēc ? Tāpēc, ka pie varas palika cionistiskās Krievijas idioloģijas pārstāvji- virtējie komunisti(jebreji un vietējie kolaboracionisti).

Kāmēr nebūs fiziski likvidēts cionisms- hazāržīdu antisemītiskais nacisms, nekas uz pasaules nemainīsies. Izraēla bez Krievijas nepastāvēs pat vienu dienu. Tāpēc ir svarīgi ne tikai izdzīt krievus no Ukrainas, bet ar tankiem jau iebraukt Maskavā un pilnībā likvidēt Krievijas varas eliti, kura ir daudz asiņaināka par vācu nacistiem.

Lai Latvija varētu attīstīties, jātiesā visa 4. maija kliķe un jāpadzen no Latvijas pilnīgi visi krievi ! Tad beidzot arī Edgars Liepiņš varētu zārkā nodzīt savu bārdu !

Slava Ukrainai !

Skolotājs Levits ar savu labāko skolnieku, kā viņš reiz presei paziņoja

Tā arī viss apklusa, nekādas atskaites par četriem miljardiem neviens nav redzējis ! Ja daudz interesēsies par šo naudu, tad rītu vari arī nesagaidīt !

02.02.23

You may also like...

13 komentārs

  1. politika saka:

    Pirms kādiem 20-25 gadiem Izraēla no Amerikas saņēma dotācijās 6 moljardi dolāru gadā.Cik pašlaik,nezinu.Cik no Krievijas?

  2. Apskatnieks saka:

    Bez fotogrāfijā redzamiem politiskās bandas locekļliem,vēl varētu pieplusēt tādu Šmigaļu,Podoļaku uc. arahamijas.
    Protams,tur ir tūkstošiem līdzīgu neredzamās frontes iekšējo ienaidnieku,pārsvarā zagļu, ar kādiem ukraiņu tautai ir jācīnās. Arestovičs ir īpaši rafinēts un negodīgs kā cilvēks,dēl centiena nopulgot ģen.Krivonosu,Džuliani lidostas,un iespējams Kijevas, glābēju.
    Ārējā fronte-tā ir Krievija un Lielais Buhaltērs,ts.palīdzības sniedzējs.Nevar noliegt,ka dēļ viņa nesavtīgās palīdzības tūkstošiem ukraiņu maksā ar savām dzīvībām.Žēli,tāda tā grāmatvedība!
    Ceru,ka pēc kara visi ,kas bija atbildīgi par Ukrainas drošību tiks aplaimoti ar siltu sagaidīšanu ellē.
    Ps. Grāmatvedis nav no muļķu mājas-tādas divas tautas dabūt izslepkavošanā! To vajag prast.Bez Maltas Ordeņa kavaliera,Voloģjas,tas neietu cauri.Arī kažegiedovičš netika apdalīts.
    Drebulis,cik skaistā pasaulē mums iznācis dzīvot.

  3. ,zināšanu pamats saka:

    Tas par Kartāgu….

    Latvijā nav ne labo,ne slikto krievu,viņu vienkārši ir par daudz,kas nav labi.Tas ir slikti,tik slikti,ka tas ir drauds nosmakt krievu pasaulē.

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Mātei īsā laikā kļuva stresainibas dēļ sirmaki mati, ka istabā, kur dzīvo saimniece krievuska grib to pārdot un lasities prom uz Russiju. Viena bēda, ka velkot to līniju, kā būtu, ja Latvijā nebūtu Sovietu ir vien jamal caur sirdi nemitīgi tās lietas, ko ir pienācies dzirdēt iz vecākās paaudzes. Mātei bail, ka var izlikt viņu vecumdienas uz ielas! Mja? Tāda mūslaiku problēma, ka dzīvojot pašiem savā zemē ir vien japarvacas arvien uz mazākām platībām, kur arī apkārtējā sabiedrība ir tāda, ka gribētos ielaist tanī granātu. Sēd pie kompja un skatās kādā bildē, kur izlikts Ukrainu tautas varonis, kas pametis labu dzīvi Kanādā un devies karot uz Ukrainu. Mātei jautājums, ka nevarēja palikt dzīvot Kanādā ar visām savām bagātībām? Tad nu viņai stāstu nezin jau kuro reizi par boksu, ko nozīmē, kad lej virsū samazgas chempim? Boksu māte protams saprast arī nevar, bet norādu, kad tāds chulja mēsls līdzīgi Gedroicam par latgaliešu valodu man sak, ka jis ir manu māti dirsa pisis, tad viņš aizkar ar savu netīro valodu, kā godu? Ienāk pa vecāka sieviete ciemos pie mātes uz svaigu ceptu kuku un turpinām par ukrainu puiku, kam bij tikai 28 gadi. Tad nu tai sievietei stāstu stāstu par saviem apkārtnes latviešiem, kādi sranije patrioti tie ir un savu firmas torti, ko visādi cilājot turpu šurpu izdomāju nosaukt – Rigonda. Tad sieviete norāda, ka Rigondas salas saimnieks bij viņas onkulis, bet es tā nezināju tad, kad tā torte radās. Radās tā tieši tad, kad parādījās kgbesniks ar savu stāstu un mēs kopīgi ēdam tortes no pa gatavotiem āboliem un pati labākā priekš tās tortes ir – Supolins. Jaunā paaudze nihuja nekā no tā nesaprot un dirsh virsu6visam tam, ko senči Soviet laikus bij izveidojuši par labu esam. Ukrainis pēc savas ārienes baltās rases skaistulis un mātei tieši tas arī sāp, ka jauni pyikas aiziet kapos un viņas māsas divus dēlus sačakarēja Soviet armija, ka visu dzīvi pa psihenem. Radiem īpaši viņi nav vajadzīgi! Kad pyikas atgriežas no kara6sakroploti, tad arī mīļajam sievām vairs viņi īpaši neinteresē. Emocionāli ukraini jebkurā gadījumā ir daudz tuvāk tai sirds vibracijai, ko sauc vārda – Guarde. Skatot uz tām krievu armijnieku rozam vien jāpārliecinās par to, ko stāstījis ir kgbeshniks par Soviet armijniecibu.

  5. Mazliet kļūdies saka:

    ,zināšanu pamats 2023. gada 2. februāris 23.23
    Tas par Kartāgu….

    Latvijā nav ne labo,ne slikto krievu,viņu vienkārši ir par daudz,kas nav labi.Tas ir slikti,tik slikti,ka tas ir drauds nosmakt krievu pasaulē.

    Ne tik Latvijā, bet 100% jebkurā valstī svešie tādā vairumā būtu par sliktu pamattautai, bet mums valdošie nodevēji atstāja svešos – slepkavas, bandītus, zagļus un okupantus vienā personā un tik milzīgā skaitā, ka jebkura mazāk izturīga tauta pa šiem 30. lienošās okupācijas gadiem būtu piebeigta un asimilēta!
    Un…par labiem, sliktiem krieviem varētu runāt tikai tad, kad LV būtu labie krievi pacēluši publiski savas balsis par viņu tautas turpinošos noziegumu – okupācijas turpinājumu, tikai citā, maskētā formā pret LV pamattautu. Bet nē, tādu “labo” krievu nav, it visur redzami tikai tie paši noziedzinieki – okupanti, kas tikpat masveidīgi un tikpat nekaunīgi lienot pilsonība un grābjot amatus viņu tautiešu nozieguma sekas izmantojot un nekad, neko neprasot pamattautai – Latvijas īstajiem un likumīgajiem pilsoņiem, kuri un to pēcnācēji bija līdz 1940.g. 17.jūnijam!E.P.
    .
    .
    .
    Admins
    Nav labie un nav sliktie krievi- ir krievi, tāpat kā nav labie vilki vai sliktie- ir tikai un vienīgi vilki.
    Krievs, tas ir ģenētisks atbirums un nekas vairāk. Viņi ir fiziski jāiznīcina, ja cilvēce grib dzīvot mierā un saticībā: https://www.youtube.com/watch?v=M93c_Gg36EE

  6. Pārmaiņas saka:

    Снаружи блеск, внутри подлец.
    Pasaule turpina attīrīties no neliešiem.
    https://youtu.be/OSkfkg-npCI

  7. 85 saka:

    Cilvēce dzīvo mierā, reālmīlestībā (nevis “saticībā” – manipulatīvs, tātad viltvārds), tas ir normāli dieva celsmaugsmes sociumā – veselā, bezparazitārā sociālismā un komunismā.
    Ja parazitārie iedīgļi aptrakuši (at)tīstībā un virspretlikumīgi vilto labklājīgu dieva celsmaugsmes būtību, (īs)te/nību, viltojot bērnu, neapzinātu, un vēl procesā dzīvotāju vēli ar parazītmehānisma (iz)vēlēm, turpina cilvēces savstarpējās naidošanas noziegumus, ta(ga)d dzīvotāji nosoda velna bērnu “izdzimteņu” organizāciju prom no pasaules, arī reāli (iespējams ar krievu pasaules palīdzību) fiziski likvidējot parazītmehānismā saistīto salašņu kopumu (organizētā “valdību” parazitārā “politika”, psiholoģija, medicīna, izglītība, debīlais “nacionālisms”, nacisms, na(r)cisms, fašisms, rasisma naida pret krieviem kurināšana, masu mēdiji).
    Nāvi parazītiem.
    Parazītmehānisms zūd nebūtībā.
    P.S.
    Nav mana darīšana, bet ja tavu tēvu sodīja ar 10 gadiem katorgā (vai kā tmldz., apmēram, domāju ka nejaucu – rakstīji te lrtt), tad kā pēc?

  8. 85 saka:

    Mazliet kļūdies interesanti sarakstījis manipulatīvus viltvārdus – tauta, pamattauta, izturīga tauta, pilsonība, īstie un likumīgie pilsoņi, okupācija, okupācijas turpinājums.

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Labie un sliktie? Kas pēc sejas ir Svecs? Ja nerunātu pa russki, tad varētu pateikt, ka pēc ārienes jis velk uz manu tēvu sejas īpatnībām. Nevzorovs pēc ģīmja vispār būtu ieliekams, kā prūšu ģenētiskais tips, bet problēma ir pasaulē, ka tai baltās rases ģenētika visādi lien tādi izdzimteņi, kā Gedroics. Krievu pasaulē to ir vienkārši daudz vairāk, jo īstos krievus ir cauri gadu simteņiem dzinuši karos tos slepkavojit un taisot eksperimentus. Anglosaxsu pasaulītē Gedras arī ir ļoti daudz, tad nu runājot ar citu tautu dēliem arī viņi izsaka par Angliju domu, ka būtu bijis labi, ja Hitlers to būtu nobombardejis. Kāpēc runājot par vāciešiem bieži vien arī krievi izsaka labakas domas par vācieti nekā par krieviem? Nu vien kaimiņienes Bogdanovas stāstos par savu tēvu un latviešiem Krievijā bij jādzird, ka Latishi vsegda zhilji krasivo! U nih cveti vokrug doma roslji. Kas krieviem vienkārši kultūrā nepastāvēja un ziedu audzēšana priekš viņiem ir nožēlojama pedirastija. Tomēr pašiem piemīt īpatnības nicināt sievieti, kas viņiem dzemdē dēlu. Runa jau nav vien par ziediem, bet par to gara kultūru, ko liek iekšā tevi delos. Māja!? Tad nu zhidus i necieš par to, ka viņiem gribās dzīvot pašiem balto cilvēku sabiedrībā un būt par dieviem nonicinot pašus mājas saimniekus. Kā? Ienesot sabiedrības visu zemisko un skolas sistēma arī veido debilus jauniešus. Alkohols un narkotikas, maucibas un zādzības ir Krievija un krievu sabiedrība daudz lielākā mēros nekā tas ir apkārtējās tautās. Tad nu arī viņos var stuket visādas samazgas.

  10. failiem.lv/f/5dhy8tm64 Latvju Dievu pielūgšana.
    https://failiem.lv/f/5dhy8tm64
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    P.S. Kristietības egregors ir ciešanu egregors. Kristietības egregora centrā ir senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms, proti, ebreju cilts Dievs Jahve jeb Dievs Jehova. Šī destruktīvā egregora darbības rezultātā goji (neebreji) cieš, bet ebreji bauda dzīvi. Kā vājināt kristietības egregoru? 1) Neticēt senebreju mitoloģijai un ebreju monoteismam. 2) Godāt senos Dievus un senās Dievietes.

  11. tam Anonims 22.57 saka:

    Par pārējo tekstu nav kom. , bet ka tas divdabis, tas divsejainais Januss – izdzimtenis gedroic ir īsts preteklis, tizli jēlais divkosis, tas nu gan ir pilnīgi precīzi trāpīts!

    Bet L.Grantiņa raksts kā vienmēr precīzs un trāpīgs par nodevējiem un bandītiem varas spicē.

  12. Anonīms saka:

    Nūja! Berkuts runā to,kā arī zhidi izturas pret visām tautām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *