J. Bordāna kungs, S. Briķe un V. Eihmanis piedāvā palīdzību Tiesiskuma atjaunošanai !

God. ministr, Jāni Bordān, Jums tiek piedāvāta kvalitatīva palīdzība !





FOTO: Bordāna kungs, neaizmirsti uz ko Tava kreisā roka atrodas !!! ???





God. J. Bordāna kungs, vai bailes no sātanisma rituālu rīkotājiem R. Bunkas, A. Borovkova un viņu “piesedzēja” E. Levita, Jums liedz veikt Tiesiskuma atjaunošanu cionistu(čekistu-komunistu) pārvaldītajā Latvijā ? Jūsu komandas atbildes S. Briķei un V. Eihmanim ir cilvēka necienīgas, tās atgādina komunistiskās partijas “rokrakstu”– tukšu atrunāšanos !!!(atbildes raksta noslēgumā)





No LRTT pasta

Labdien !

Esmu par cīņu ar tiesiskiem līdzekļiem.

Ja Tieslietu ministrs J.Bordāns ir atbildīgs par saviem vārdiem, gan par neatkarīga audita veikšanu tiesu sistēmā, gan par amatpersonu nomaiņu, kuri ir izdarījuši gan noziedzīgu bezdarbību, gan ļaunprātīgi izmantojuši amatu, viņš reaģēs uz to, ko es saku un uzaicinās mani uz šo neatkarīgo komisiju, jo es vēsturiski varu pierādīt ar piemēriem, kas noticis tiesu sistēmā un, kādēļ tā ir nonākusi līdz ”tiesiskuma piesmiešanai”,- sakot  paša J. Bordāna vārdiem.

Ja J. Bordāns mani noignorēs, tad sabiedrībai un cilvēkiem tiks pierādīts, ka viņš ir populistisks melis un tas viss ir teātris.

Ja Tieslietu ministrs iet ar tik skaļiem un nopietniem saukļiem, raksta uz citu valstu vēstniecībām par tiesiskuma  piesmiešanu Latvijā attiecībā par vienu Jurašu, bet tiesiski piesmieti jau ir arī tūkstošiem citu cilvēku visdažādākos veidos un ar visdažādākām un smalki rafinētām metodēm, manipulējot ar likumu un slēpjot savus ”netīros” darbus zem likuma vārda svara, bet patiesībā visur ir melu meli un krāpšanas dažādās formās, t.sk. ar tiesu spriedumiem, ko vienkāršam Latvijas iedzīvotājam grūti aptvert un pierādīt.

Noskatījos dokumentālo filmu par lustrāciju un varu droši teikt, ka tās pašas psiholoģiskās teroristiskās metodes pielieto līdz šodienai, un nav brīva valsts, – diemžēl, tā ir tikai uz ”papīra” !!! Tiesu vara ir uztaisīta kā ”privātā bodīte” kur, piemēram Liepājas tiesas priekšsēdētājs I. Jaunģelže (tagad Kurzemes rajona tiesas priekšsēdētājs un priekšsēdētājs jau vairāk kā 20 gadus – sākumā Liepājas rajona tiesas, tad Liepājas tiesas, tad Kurzemes rajona tiesas un tā visu mūžu bez progresīvām izmaiņām utt.) un citi augstākstāvošie nav par brīvu  tiesisku attīstību, bet par savējo iebīdīšanu, noturēšanu, tādēļ arī notiek vispārēja tiesiskuma degradācija.

Ir jābūt būtiskām u radikālām reformām, ja gribam būt demokrātiska valsts, kas noteikts Latvijas Satversmē !!!

Ar cieņu, Sandra Briķe






Šeit mēs varam iepazīties ar Vilora Eihmaņa POZICIJU Tiesiskuma jautājumā, kas, protams, izraisa ārprāta naidu pret viņu no valsts izlaupītāju puses:

Vilors Eihmanis Administrators · 26. oktobris plkst. 23:22

Katrā ziņā liels solis pretī tiesiskākai valstij jau būtu, ja tiesu izpildītāji un maksātnespējas administratori, kuri faktiski veic tādu tehniski mehānisku juridisku darbu, būtu valsts algotas amatpersonas, nevis šeptmaņi, kuri gozējas miljonāru sarakstos.

Tarakāna- pistkomunista Linarda Muciņa uztraukums

Bordāna kungs, Tiesiskums uzvarēs arī bez Jums, bet no Jums ir atkarīgs mūsu tautas upuru skaits un arī Jūsu liktenis: Vai iesēdīsieties Tautas Godakrēslā vai elektrikaja krēslā(vidusceļa nebūs) !

Latviešu tautas aktīvajam Atmodas aizsācējam Jūs necieņā iespļāvāt sejā, dodot priekšroku noziedzniekiem: Strīķei, Jurašam un Beitnerei !

Vai darīsiet to pašu ar Sandru Briķi un Viloru Eihmani ?

https://nra.lv/politika/240274-aloizs-vaznis-strike-un-jurass-nav-laizami-pie-varas.htm?fbclid=IwAR0ObhLP9xAlKgjIS6lRq_JnIEOUTfoerybcZJR82suS9n0o6mpBngkUV3Y

27.03.19

You may also like...

17 komentārs

  1. Kārlis saka:

    Kas imitēs pulksteņa svārstu,ja tiesas reformu laikā Muciņš dabūs sirdstrieku?

  2. AGedroics saka:

    Nevajag Bordānam šos divus šiziķus un trešo – Minsteres gaili – arī nevajag! :)
    .
    .
    .
    Admins
    Nu redzi, Gedroic, un tu saki ka neesi žīds. Tavs viedoklis sakrīt ar LV krievžīdiskās DP viedokli ! Un tieši tādi paši ir arī tavi nac-patrijoti ar Gardu un Inkinu priekšgalā !!! Tāpēc jau tev ir atļauts šeit izrādīties. Žīds nav gudrs, bet melīgs nelietis !

  3. AGedroics saka:

    Labi vēl, ka Bordāns nav aziāts, bet īsts ārietis! :))

  4. ? saka:

    Admin,vietnei esot 10 lasītāji un 5 rakstītāji! Nezinu,ko atbildēt. Kādi skaitļi varētu būt īstenībā?
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc tad tik briemīgi lauž šo vietni un grib piespiest Vāciju slēgt to ?

  5. atgādinājums saka:

    Sorry !
    Par cerību uz “labāku kungu”, dermokrātijas
    apstākļos, neperspektīvumu un neproduktīvumu
    esmu ne reizi izteicies !

  6. admin saka:

    Sakarā ar atrašanos ārpus interneta uztveres zonas, nākošie komentāri tiks apstiprināti piekdien pēcpusdienā !

  7. >>>2019. gada 28. März um 0.53 Uhr saka:

    ko tad tu, smerdeli, tā uztraucies par ne tavu saitu ???

    KGB uzdevumā mēģini nolikt opozīcijas paudējus ???

    Lasi varturu kabatas saitus un tusnī no prieka, cik viss
    ir lieliski !

    Kamēr tevi nevelk pie lielā zvana par antilatvisku
    darbību …

  8. ž nekaunīgi izlaupa Latviju saka:

    https://www.delfi.lv/bizness/bankas_un_finanses/banku-uzraugi-un-nepardzivotas-krizes.d?id=49827213&com=1
    ………………………………………………..

    komentārs:
    10.03.2018 10:17:01

    ” Sakarā ar Latvijas Bankas krīzi.

    Artūrs Malta, Latvijas Lauksaimniecības Kameras (LLK) priekšsēdētājs, Bankas Baltija kreditors.

    Latvijas tauta!
    Latvijas Bankas, kas dibināta Latvijas neatkarīgas valsts dibināšanā un pastāvēja līdz 1940.gada 17.jūnijam, tās darbība nav atjaunota! Sākoties atmodai 1987.gadā, Latvijā viens no lozungiem bija: NEBŪS LATVIJAS LAUKU- NEBŪS LATVIJAS! LLK atjaunoja tās vecbiedri 1994.gada 3.jūnijā. Bija cerība, ka tiks atdotas zaudētās īpašuma tiesības zemnieku saimniecību īpašniekiem vai to mantiniekiem. Pirms kara LLK lauksaimniecību virzīja uz kopdarbību, kas iekļāva pagastu Krājaizdevu sabiedrību kopdarbību kooperatīvā kredīta piešķiršnā. Uz Krājaizdevu sabiedības Centrālās savienības bāzes, 1937.gadā tika izveidota Vispārejā Lauksaimniecības Banka. (VLB).
    Lai realizētu savas ieceres LLK izveidoja Kooperatīvo Krājaizdevu sabiedrību „KRĀJKASE” un reģistrēja 26.10.2012 ar reģistrācijas Nr.: 41203045610. Viss tika darīts, lai uzsāktu darbību, bet LB vadība nedeva iespēju „KRĀJKASI”, pieslēgt kredīt iestāžu sistēmai SAMS. Saeima, atbilstoši Likumam par Latvijas Banku un 43. pantu nav veikusi nevienu reviziju, tas noveda pie autonomās un neatkarīgās iestādes patvaļas, kas neļāva „KRĀJKASE” uzsākt darbību atbilstoši likumam. Neveicot darbību, FKTK komisija anulēja licenzi un mēs nevaram izmantot Junkera plāna piešķirtos līdzekļus lauku ģimeņu uzņēmumiem. Realizēt savus projektus mēs nevaram, jo finansējumu caur Latvijas bankām nevaram saņemt. Finansējums ražotnes būvēm neatbilst Latvijas banku kredītpolitikai. Tāpēc ES finansējumu, kas nepieciešams mazā un vidējā biznesa projektiiem, nevaram izmantot. Daudzus lauksaimniekus iepriecināja ziņa, ka 2014.gads Eiropā ir pasludināts par lauku ģimenes uzņēmēju gadu un šī pasākuma atbalstam ir piešķirta nauda, tā saucamā „Junkera plāns” ietvaros. Plāna mērķis ir dot impulsu buksēt sākušai Eiropas ekonomikai, atbalstīt vidējo un mazo biznesu. Junkera plāns jau darbojas. Arī Latvijai ir iespējas izmantot 4,4 miljardus EUR. Šādu iespēju nedrīkst palaist garām. Latvijā ir mazais un vidējais bizness kam investīcijas nepieciešamas, taču nauda paliek nezin kur un nezin kam. Šos jautājumus risina trīs ministriju izveidotā finanšu institūcija „Altum”. Tā ir organizācija, par kuru nevar pat īsti saprast, ar ko tā īsti nodarbojas. Laika gaitā ar valdības atbalstu uzņēmējiem ir nodarbojušās dažādas instritūcijas- vienas ir likvidētas, citas nākušas vietā. Ir nemitīgi mainījusies šo institūciju vadība un pakļautība ministrijām. Valsts institūciju atbaidošo mazspēju un skumjo situāciju raksturo virkne pēdējā laika raksti avīzēs un portālos. Žurnālisti un eksperti vērš uzmanību uz to, ka Eiropas Savienības fondu apguvei ir nožēlojami tempi, Ž.K.Junkera plāna līdzekļi nav pieejami zemniekiem. Daudzi lauksaimnieki meklēt darbu ārzemēs, jo te valda totāls bezdarbs,
    bet piešķirto ES finansējumu valdība ieskaita valsts ieņēmumos.
    Katra lauku sēta ir pamats pagastam! Mums jākopj savu senču mantojums , balstoties uz saimniecisko pieredzi , kas veidojās lauku sētās jau tālā senatnē.
    Šodien, mēs esam liecinieki visgrandiozākai blēžu bandai pasaules vēsturē, kas mūsu tautu ir ierāvusi postā.
    Esam nonākuši laikmetā, kad apkaro kramplaužus un kabatzagļus, bet lielie blēži vai nu paši sēž likumdevējos, vai arī diktē tiem savu gribu. Prihvatizācijas ceļā radītie lielsaimnieki, ar valdības saziņu izveido dažādas asociācijas, caur kurām visa palīdzības nauda tiek novirzīta viņiem pašiem, vai tuviem cilvēkiem. Latvijas Lauksaimniecības Kameras kopdarbības iespējas ES ietvaros. Latvijā līdz 1940. 17.jūnijam sekmīgi darbojās LLK biedrības un kopdarbības uzņēmumi, tādi kā piena pārstrādes koppienotavas, spirta kopdedzinātavas, mašīnu koplietošanas stacijas, patērētāju biedrības, krājaizdevu sabiedrības un Vispārējā Lauksaimniecības banka, Savstarpējo Apdrošināšanas sabiedrību u.t.t. Tās darbojās uz likumu pamata, bet tagad neko nevar atjaunot. L R Satversmes otro pantu: „ Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai” Gribu atgādināt, ka vienaldzība un ignorance ir mūsu vislielākās briesmas. Tikai ražošanas attīstība, kas balstīta uz mūsu pieredzi var glābt Latviju un veicināt sadarbību ES ietvaros, jo kopdarbība, savstarpējā palīdzība un seno tradīciju ievērošana, kas sniedza vispārēju labumu Latvijas valsts neatkarības laikā, var sniegt labumu arī tagad. Mēs esam liecinieki tam, ar ko nodarbojas Latvijas Bankas vadība! Naudu izveda vagoniem, izlaupīja Banku Baltija, izkala vienu miljonu 100 latu monētas no Latvijas valsts laikā sarūpētā zelta. Zelta monētas svars 16,2 grami, tika norakstītas sakarā ar eiro ieviešanu. Pašreizējā situācija ap LB Prezidentu Ilmāru Rimšavicu apliecina LB kaitniecisko darbību pret Latvijas valsti. Tagad veidoja vēl viens precedents, kā ar Aivaru Lembergu . Tiesāsies gadiem, jo iepriekšējās Saeimas izdarīja grozījumus likumā „Par Latvijas Banku” tā, ka Ilmāru Rimševicu nevar atlaist no darba jā viņš to nevēlas. Ko darīsim??? Atjaunosim Latvijas Valsti ar tās kārtību un Latvijas Banku, kas darbojās līdz 1940.gada 17.jūnijam. Atbilde Eināram Repšem un Ilmāram Rimšēvicam. Jautājumi Saeimas deputātiem! LU Profesors Andris Sproģis bieži mēdza teikt, jā mantelim aizpogā nepareizi pirmo pogu, tad pārejās visas ir nepareizi! Lai sakārtotu ir divas izvēles: pirmā – pārpogāt! Otra pāršūt pogas! Saeima šos 27 gadus pāršuj pogas! Mēģināsim no sākuma: 1. Kāpēc neatjaunoja Latvijas Bankas statūtus? Salīdziniet bijušos un esošos statūtus 2. Kas izvirzīja fiskālu fiziķi par finansistu, tas ir par Latvijas Bankas prezidentu? 3. Kāpēc naudu izveda vagoniem? 4. kāpēc ieviesa Repšes rubļus? 5. Kāpēc un kas novērtēja Latvijā esošos materiālus un īpašumus par 314 miljoniem eiro? 6. Kāpēc Latvijas banka aizdevumus komercbankām deva ar 140% gadā? 7. Kāpēc Bankai Baltija 23. maijā noņēma licenci? 8. Latvijas Banka un Finanšu ministrija 1995.gada 25. maijā Repšē ar Sāmīti pārņēma Banku Baltija ar visiem Aktīviem un Pasīviem! Kur pazuda Bankas Baltija īpašumi? 9. Kāpēc neizmaksāja kreditoriem, bet samaksāja Stokholmas tiesas izdevumus? 10. Kāpēc neapstrīdēja Stokholmas tiesas lēmumu un samaksāja tiesas 74 miljonus? 11. Kāpēc Latvijas Banka traucēja Latvijas Lauksaimniecības Kameras kooperatīvai sabiedrībai “KRĀJKASE” uzsākt darbību, nepieslēdzot SAMS sistēmai un neatverot kontu Latvijas Bankā.? 12. Kas atļāva Latvijas bankai iztērēt Latvijas Valsts zelta rezerves, lai izkaltu vienu miljonu 100 latu zelta monētas, kuras norakstīja, sakarā ar eiro ieviešanu? Atgādinu, ka zelta vērtība vienas monētas izgatavošanai ir ap 1000 – 1200 eiro vērtībā!!! Ieteikumi: Saeimai, pamatojoties uz Likuma 43. Pantu, par Latvijas Banku, nekavējoties veikt inventarizāciju Latvijas Bankā un Saeimai ir jāatjauno Likums un Statūti par Latvijas banku, kas bija spēkā līdz 1940.gada 17. jūnijam! “

  9. Antiņš saka:

    Kas kuram raksta (ar dubļiem svaidās)? Nesaprotu. Vai,tad nekā sakarīga vairs nav,ko komentēt?!

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Ari es, pirmo reizi pēc Rīgas Latviešu Biedrības BRUTĀLAS iznīcināšanas 1993. gada 18. februāra naktī, ceru uz Latvijas tieslietu ministra mērķtiecīgu darbību TIESISKUMA atjaunošanā Latvijā.

    Visā pasaulē notiek pārmaiņas un Latvijā tās ir nepieciešamas ĻOTI!

    Demogrāfs Ilmārs Mežs prognozē latviešu tautas iznīcību, ja netiks veiktas korekcijas valsts politikā.

    Mēs, Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupa, kategoriski pieprasam komunistu un čekistu noziegumu izmeklēšanu un vainīgo personu saukšanu pie atbildības.

    Un tas ir tieslietu ministrijas pats pirmais uzdevums 2019. gadā!

    Vilora Eihmaņa un Sandras Briķes labā griba un augstā kompetence ļoti noderēs!

    Veiksmīgu sadarbību tieslietu ministrijai ar tautu!

    Latvijā nedrīkst turpināties pretlatviska genocīda politika pret latviešiem!

    Visi, kuri apkaroja manu Demografisko un Kultūras Programmu “Namejs” ir tiesājami.

  11. + saka:

    Adresēju Bordānam kā tieslietu ministram iesniegumu, cerot, ka viņš pildīs uz bildē redzamās bībeles doto solījumu. Saņēmis atbildi un izlasot, ka to parakstījusi Medina, kura līdz šim daudzus cilvēkus piesmējusi, sapratu, ka Bordāns varēja atjaunot tiesiskumu, bet to neizdarīja. Tātad visi viņa solījumu izrādījušies meli. Žēl ir piemānītie cilvēki, kas ticēja Bordānam.

  12. >>>>2019. gada 28. März um 9.50 Uhr saka:

    gan jau tie 4,4 miljardi klusām aizies uz Žīdiju tāpat kā turp
    aizgājuši pārējie miljardi kopš “atmodas” !

  13. kāda tur atmoda ! saka:

    “atmodās” ta alkatīgie boļševiklaupītāji…
    Līdz tam datumam vienkārši nevarēja izvērsties…
    Viens boļševiks otru uzmanīja lai nenokampj
    vairāk nekā otrs. :))

    Tagad, sametušies uz vienu roku, pašpasludinājās
    par “valsti” :)

  14. liekulība un parazītisms saka:

    Bordāns kā bija, tā palicis par tautpartijieti !
    Pat nedomāja pirkstiņu pakustināt lai ko mainītu :((

  15. to Antiņš saka:

    Savu pūķinu komentē !
    Kamēr viņš vēl nav no tevis atbrīvojies ! :)))

  16. >>>2019. gada 28. März um 23.21 Uhr saka:

    jā, par kājstarpēm, piemēram…
    Tev mīļo tematu ??

  17. IncParaac saka:

    Exprezidents Zatlers – “Uz līnijas” – TV stāsta par slotu, kas slaucīs 30 gadu gružus 3. jūl.2021.—-
    Imants Paradnieks Slota=2. gružiem. 1.= likvidēt tos, kuri rada “gružus”. LU prorektore Aina B linkena – nu kapā. Rektors Indriķis Muižnieks vada LU. Abi=čekisti iz “maisa”. NATO dalībvalsts augstskolu – 2021. gadā rīpelē Putins ar pavēlēm. Abi diversanti norauj kvorumu Visvalža Lšča vēstures zinātņu doktora disertācijas brīdī pēc doktorantūras pabeigšanas ar izcilību. Jo; Pūtins teica pasaulei “V.Lācis – bivšii eSeSovec perepisivaet istoriju voini – a sam – ņe istorik.” NATO ir, bet Univesitāte danco “Jaunulīša” bailēs?! Berlīnes maratonu Visvalis Lācis noskrie gan, bet Doktor istoričeskih nauk? “Figu vam! Beigtā ēzela ausis.”
    Normāla-Latvijas pārvaldība?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *