Noziedzniece I. Mūrniece aicina veikt noziegumu !

Noziedzniece I. Mūrniece aicina veikt noziegumu, sadarboties ar sātanisko Netanjahu režīmu !

Pēdējie notikumi Latvijā, sakarā ar noziedznieka Levita “ievēlēšanu” par Latvijas prezidentu, parāda, ka pie varas grožiem ir 100% hazāru mafija- žīdsātanisti !

Izraēla ir nelikumīgs veidojums, kas ir izveidots ignorējot visus Starptautiskos LIKUMUS !

Saeimas priekšsēdētāja un vēstniece bija vienisprātis, ka Latviju un Izraēlu vieno draudzīgas divpusējās attiecības gan politikā, gan kultūrā, kas veidotas starp abu valstu iedzīvotājiem, uzņēmējiem un likumdevējiem. Tāpat abas valstis vieno cieņa pret savu vēsturisko atmiņu. Tikšanās laikā tika pārrunātas arī sadarbības iespējas kiberdrošības, vides aizsardzības, izglītības un kultūras jomā.”

Nedz kultūrā, nedz politikā mums latviešiem nav pilnīgi nekas kopīgs ar hazāržīdiem/ aškenāzi.

Latvija nav slepkavu valsts, kāda ir Izraēla !

Ja tu, Mūrniec, esi vienisprātis ar šo noziedznieku bandu, kura valda Izraēlā, tad tā ir tava, kā žīdenes, personīgā darīšana, bet nerunā latviešu tautas vardā !!!

Tu beigsi savu karjeru Hāgas tribunālā kopā ar savu “brāli“, Latvijas jauno dižPisāriņu Levitu:

Pisāriņš Vējonis prom, pisāriņš Levits klāt !





Noklusētās ziņas



19.09.19                  LRTT

You may also like...

8 komentāru

  1. Anonīms saka:

    bildē žīdiete labajā pusē ?

  2. atgādinājums saka:

    žīdu metodes “savas taisnības” panākšanā:

    “Ir pamatotas bažas, vai, izlemjot šo lietu, šis tiesas sastāvs neietekmēsies no Jelgavas iedzīvotāju interesēm, Jelgavas iedzīvotāju protestiem vai bailēm no Jelgavas iedzīvotāju un mediju, tai skaitā un it īpaši “Zemgales Ziņu”, kritikas,”

    http://www.zz.lv/vietejas-zinas/jelgava/sia-auras-centrs-uzskata-ka-depo-lieta-neder-jelgavas-tiesnesi-234908
    …………………………………………….

    Tāds pats “arguments” tiek laists darbā Ogres novadā hohoļu “investoru”
    “aizsardzībai” – vietējie iedzīvotāji var būt “interešu konfliktā” !

    Tātad, vietējiem iedzīvotājiem NEDRĪKST būt nekādas teikšanas par savu
    likteni ?!!!

    saki vēl ka ž nav pasaules ļaunums !

  3. + saka:

    Latvijā cilvēki smagi strādā un maksā nodokļus. Nauda valstī pietiek. Bet tā tiek izzagta un netaisnīgi sadalīta. Rezultātā melu tēva Egila Levita Irēna Kucina, imitējot strādqšanu, saņem 4000 euro mēnesī no nodokļu maksātāju naudas, bet medicīnas māsiņām pat strādājot vairākas slodzes un izdegot nesamaksā solīto. Pat Andrejs Klementjevs, kurš nav latviešu draugs un izmanto situāciju Saskaņas spodrināšanai, netieši pasaka par slēpto genocīdu pret latviešu tautu.

    Ja negarantēsim solīto algas pielikumu mediķiem, viņi sakrāmēs mantas un aizbrauks, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta panorāma” pauda Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas deputāts Andrejs Klementjevs (S).

    Pēc viņa paustā, šodien cilvēki tic, ka likums tiks izpildīts un tāpēc “nekrāmē koferus”. Viņš arī norādīja, ka Latvijas slimnīcās trūkstot ap 25% darbinieku.

    “Saskaņa” budžeta sarunās turpināšot uzturēt prasību par solīto mediķu algu pieaugumu 20% apmērā.

    Kā ziņots, valdība otrdien lēma veselības nozares prioritārajiem pasākumiem nākamā gada budžetā novirzīt papildu 50 miljonus eiro, nevis solītos 120 miljonus eiro. Kopā ministriju un neatkarīgo iestāžu prioritārajiem pasākumiem 2020.gada budžetā papildus pārdalīt 173,9 miljonus eiro.

    Tagad Finanšu ministrijai līdz šā gada 11.oktobrim ir jāiesniedz izskatīšanai Ministru kabinetā vispārējās valdības budžeta plāna projekts, kā arī likumprojekts par vidēja termiņa budžeta ietvaru 2020., 2021. un 2022.gadam un likumprojektu par valsts budžetu 2020.gadam.

    Galīgo lēmumu par nākamā gada valsts budžetu pieņems Saeima.

    Tikmēr Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) lēmusi, ka nevar atbalstīt budžetu, kurā nav ievērotas Veselības aprūpes finansēšanas likuma normas. LVSADA arodorganizācijām tuvākajā laikā jāizsaka viedokļi un priekšlikumi par iespējamām protesta akcijām. Nākamajā sēdē, kas notiks 15.oktobrī, arodbiedrība izskatīs šo jautājumu.

    Vienlaikus, ja par spīti arodbiedrības centieniem solītie 120 miljoni eiro netiks rasti, padome lēma lūgt noteikt, ka piešķirtais finansējums jāsadala atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un līdzšinējai praksei to grozīšanā, proti, konsultējoties ar sociālajiem partneriem.

  4. Anonīms saka:

    pārcilvēku radīšana:

    https://youtu.be/szOeCRHxShQ

  5. Pārmaiņām būt saka:

    Jakutijas šamanis arestēts ap 4 naktī pēc vietējā laika, pareizāk laikam būtu teikt, nolaupīts. Video sākumā redzams kā šamani ceļā uz Maskavu, kur tas dodas izdzīt sātanu, atbalsta specnaza veterāni.
    https://youtu.be/_WqOtG9i-kc
    Vai nav līdzīga situācija ar ASV, kad armijas veterāni izprot lietu būtību, bet jaunos iespējams izskolot pēc vajadzības un tie gatavi veikt jebkādu riebeklību. Tas pats notiek starp civīlajiem, kad tādi zaļoksnējie kļūst par deputātiem un nedod dievs vēl augstākā amatā.

  6. stāsts saka:

    LATVIJAS VEIKSMES STĀSTS!

    Nu ko,,ar mūsu valsti izskataas ir reāli beigas,,,,,Pēc 29 “neatkarības” gadiem:
    1)Latvija ir dziļā, neatmaksājamā parādu bedrē. Nav ne krizes, ne karš, bet Latvijas parāds strauji aug. Ja 1990.g. mēs nevienam neko nebijām parādā, tad tagad Latvijas ārējais parāds jau pārsniedz 11 miljardus!!! Jau šobrīd tikai par parāda procentiem vien maksājam ap 1 miljonu KATRU DIENU, pretim par to nesaņemot nekādas preces vai pakalpojumus. 1 miljons aiziet nekurienē KATRU DIENU!
    2) Latvijai ir dziļi negatīvs ārējas tirdzniecības saldo. 2017.g. tas bija mīnus 2,64 miljardi (!!!) eiro, bet 2018.g. jau 3.10 miljardi.
    3) Latvijā ir vislielākais ienākumu nevienlīdzības līmenis Eiropas savienībā. DžINI indekss 2017.g. pieauga līdz 35,6%! Te sabiedrības “krējums” iedzīvojas uz parasto ļaužu rēķina vairāk, nekā jebkur citur Eiropas savienībā.
    4) Latvijā ir visaugstākais darbaspēku nodokļu slogs Eiropas savienībā, darba algām 1000.-eur tas ir pat DIVAS REIZES AUGSTĀKS nekā tādās bagātās valstīs kā Lielbritānija, Luksemburga, Somija, Vācija.
    5) Latvijā ir visaugstākais PVN slogs pārtikas produktiem visā Eiropā!
    6) Latvijā ir visstraujākais nodokļu sloga pieaugums ES ap 9,5% katru gadu. Regulāri nodokļi tiek paaugstināti, ieviesti jauni nodokļi un paplašinatas nodokļu aplikšanas bāzes.
    7) Latvijā ir trešais visaugstākais valsts ierēdņu un kalpotāju skaits PASAULĒ. Ražojošajiem uznēmumiem ir jāpabaro TRĪS REIZES LIELĀKS valsts ierēdņu un kalpotāju skaits, nekā tādās bagātās valstīs kā Šveice, Itālija. ČETRAS REIZES VAIRĀK nekā Japānā, Koreja un Jaunzelandē!
    8) Latvijā ir visaugstākās enerģijas izmaksas procentos no apgrozījuma apstrādes rūpniecībā – ar milzu atrāvienu no sekojošām valstīm. Tās ir ČETRAS REIZES augstākas nekā tādās valstīs kā Francija, Vācija, Zviedrija. Vairāk nekā ASTOŅAS REIZES AUGSTĀKAS, nekā Īrijā, Itālijā, Dānijā! Nu kā lai Latvijas uzņēmumi ar šādām daudzkārtīgi augstākām izmaksām būtu konkurētspējīgi Eiropā un pasaulē?
    9) Latvijā par visai daudz lietām Latvijā samaksā krietni vairāk, nekā bagātās rietumvalstīs. Piemēram, būvniecības izmaksas mums vidēji maksā 326% apmērā, valsts parāda darījumi ap 200%, pašvaldību teritoriju un mājokļu apsaimniekošana 240%, izglītība ap 130% no ES bagātāko valstu līmeņa, kut gan darba algas ir ievērojami mazākas.
    10) Latvijā ir viens no viszemākajiem ienākumu līmeņiem Eiropas savienībā starp 28 valstīm. Tie ir tikai 29% no Eiropas VIDĒJĀ līmeņa!
    11) Latvijas iedzīvotājiem ir vismazākais mūža ilgums ES. Vīriešiem vidējais mūža ilgums ir tikai 69 gadi!
    12) Latvijā ir vislielākais pašnāvību skaits Eiropas savienībā. 2017.g. pašnavībās gāja bojā 382 cilvēki, 2018.g. vēl vairāk – 443 cilvēki! Salīdzinājumā ar satiksmes negadījumos bojā gājušo skaitu, tas ir trīs reizes lielāks, 2017.g ceļu satiksmes negadījumos bojā gāja 136 cilvēki. Kamēr valsts parvalde terē desmitiem miljonu radaru iepirkšanai, policijas uzturēšanai, tikmēr pilnīgi nekas netiek darīts, lai novērstu augsto pašnāvību skaitu!
    13) Nevar nepamanīt, ka ir spēki, kuri tīši vēlas latviešu un Latvijas valsts iznīcināšanu un izšķīdināšanu. Jo kā gan lai citādi izskaIdro, piemēram, to, ka ikmēneša pabalsts Latvijas bērnam 11,38 eur, bet svešzemju migrantam – laimes meklētājam 256.00 eur, migranta bērnam 60.00 eur?
    14) Kopš 1989.g. tautas skaitīšanas Latviju ir jau bijuši spiesti pamest vairāk nekā 800.000 cilvēku. Katru gadu pazaudējam tik daudz cilvēku, cik dzīvo tādā pilsētā kā Kuldīga. Cik Kuldīgas mums vēl ir atlikušas?
    15) Latvija ir viena no viskorumpētakam valstīm ES. Saskaņa ar Eiroparlamenta veiktu pētīumu, Latvija korupcijas dēļ pazaudē līdz pat 5,669 miljardi (!!!) KATRU GADU!.
    16) Visbeidzot un tas ir pats traģiskākais LATVIJA IR VISSTRAUJĀK DILSTOŠĀ (MIRSTOŠĀ) VALSTS PASAULĒ! Tas nav pārspīlejums, tie ir oficiālie ANO dati. Starp 233 pasaules valstīm Latvijā iedzīvotāju skaita rukums ir visstraujākais, kas ir īpaši straujš jauno cilvēku starpā. No 2001 līdz 2018.g. 17 “neatkarības” gados Latvijas skolēnu skaits ir palicis tikai 58%. Kuram ir ilūzija, ka Latvija spēs eksistēt vēl nākamos 17 gadus?
    *Norādes uz visu šeit pieminēto datu avotiem skatīt Facebook grupā “Neļausim iznīcināt Latviju”.
    Var apskatīt arī te: https://dra.lv/b164rj

  7. ? saka:

    Par kādu tieši funkciju pildīšanu papildus kompānijas nodrošināšanai publisku pasākumu apmeklējumā valsts prezidenta „vistuvākajai padomniecei” Irēnai Kucinai – oficiāli „padomniecei tiesiskuma un Eiropas Savienības tiesību politikas jautājumos, padomnieku biroja vadītājai” ir noteikta otra augstākā alga visā prezidenta kancelejā – 3968 eiro? mēnesī?

  8. ha ha ha ! saka:

    ” … Par kādu tieši funkciju pildīšanu … ”

    Kompensācija par nodilumu !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *