Un, ko saka piektajā minūtē runas vīrs(rīt atkal tiesās L. Grantiņu) ?

Rīgas pilsētas tiesa <rigas.vidzeme@tiesas.lv>Sie

Tiesas pavēste Nr. 04743358
Krimināllieta Nr. 11840002212 (K77-1070-22/1)

Linard (Linards) Grantins ( Grantiņš)
l.grantins@hotmail.de
2022. gada 12. decembrī

Latvijas Republikas Rīgas pilsētas tiesa aicina Jūs ierasties 2023. gada 30. janvārī plkst. 10:00 uz slēgtu tiesas sēdi Abrenes ielā 8, Rīgā, LV-1050 (tiesas zāle Nr. 40V) kā apsūdzēto.

Tiesa iztiesās krimināllietu Nr. 11840002212 pēc KL 78.p.2.d., KL 81.p.

Lūdzu paziņojiet tiesai par pavēstes saņemšanu!

Labdien !

Nosūtu ārsta zīmi, kaut gan es skaitos vēl līdz maijam 100% invalīds. Ir nesaprotama TIESAS nekaunīgā uzvedība. Kas attiecas uz VIDEO TIESU, tad es būtu ar mieru tādā piedalīties, ja: tajā piedalītos Latvijas TV, apsūdzību cēlēji- slepkavas(par šiem izdzimteņiem runā A. Babāne savās liecībās H 86 grupai) Rihards Bunka un Aivars Borovkovs kā arī citi manis pieprasītie liecinieki, jo zvērības pret mani un manu tautu veikuši ļoti daudzi ! Tiesai jābūt atklātai, visas latviešu tautas priekšā ! Vislabāk tiesu būtu organizēt Strasburgā vai Den Hāgā. Ja tas netiek darīts, tad turpmāk pacentieties(domāts uz tiesu) mani vairs netraucēt. Tiesnesei Molņikai ir jāsaprot, ka viņa veic noziegumu- sadarbojas ar Latvijas valsts ienaidniekiem, bijušajiem čekistiem. Agrāk vai vēlāk, bet par to būs ne tikai jāatbild LIKUMA priekšā, bet arī “jāsēž”. Neuztveriet manis sacīto kā privātpersona, bet kā šodienas nelikumīgās varas pārstāve(neklanieties nolādēta kropļa- slepkavas Bunkas priekšā).

Veiksmi !

Tie paši izdzimumi, kuri pieminēti video, taču arī Latvijā visu organizē ! Kas tad ir šie godmaņi, bunkas, borovkovi, leviti, suharenki ? Kas ir tie, kuri mūs šodien pārstāv Eiropas Savienībā ? Visi kā viens tie, kuri kalpo “Ciānai”– vārda vistiešākajā nozīme, sātanismam. Latvijā visu pēcAtmodas periodu pie teikšanas ir tieši tie paši, kuri veic civilizācijas vandālismu Krievijā.

Kā teica Riharda Bunkas bandas noslepkavotā ex prokurore Biruta Loze: “Var runāt un pierādīt ko gribi, vienalga nekas nemainās.” Savukārt kā sacīja ex Arlietu ministrs G. Andrejevs: “Nepaklausīgos likvidē dienas laikā !” Apsūdzību pret L. Grantiņu ierosināja un uztur tieši R. Bunka un A. Borovkovs ! Abi jebreji, kuri arī šodien vēl kalpo bijušajiem čekistiem- komunistiem. Abi ekspertīzes(eksperti) veicēji- Ēriks Treļs un Ilona Kronberga. Abi no noziedznieka R. Bunkas komandas ! Un atkal, abi nelatvieši- daļēji latvieši.

Jāsaka video runas vīra vārdiem: Nu nepaspēsiet jūs X stundā aizlaisties uz savu “darba devēju” zemi. Un, diez vai jūs tur kāds arī uzņemtu, ja tāda izdevība būtu. Jūdasi un izlietoti tualetes papīri ir necienīti pat viņu kungiem. Uz Krieviju mukt būs vēl bīstamāk, jo tur tā stunda, kad putiniskos izdzimumus “laulās ar laternām”, nav vairs aiz kalniem. Runa jau nav tikai par šeit pieminētajiem, bet par visu 4. maija noziedzīgo kliķi– visiem prezidentiem, premjeriem, deputātiem un represīvo struktūru “fīreriem” ! Neviens no viņiem nekad nav aizstāvējis L. Grantiņu !

Vēl jo vairāk- viss Atmodas avangards ir ticis represēts un visi miruši neiedomājamā nabadzībā, kamēr šie KROPĻI- CILVĒCES ĢENĒTISKIE ATKRITUMI, ir dzīrojuši uz nebēdu un kļuvuši pasakaini bagāti !

Gara kropļi- ģenētiskie cilvēces atkritumi

Viņu vieta ir karātavās un viņi to labi saptot, tāpēc viņi ir centušies likvidēt visus lieciniekus, kuri varētu liecināt par viņu nodevību. Viņi, šie deģenerāti, ar īvaniem priekšgalā, ir centušies piesavināt visus Atmodas laurus !

Šeit vairāk par mongoloīdiskās izcelsmes “latviešu tautības” experti Kronbergu un viņas sātaniskajiem murgiem:

Šeit redzamie ir vistiešākie noziegumu veicēji ne tikai pret L. Grantiņu, bet visu latviešu tautu un cilvēci.

29.01.23

You may also like...

17 komentārs

  1. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=R0aGmxK3LK8

    Veel labs piemeers krievu zombiju masas trulumam un launumam

  2. Manda saka:

    Kamēr, Latvijā pie varas būs komunistu-čekistu Valdība, Grantiņa kungam, nav ko cerēt uz taisnīgu tiesu un iespēju, atgriezties Tēvzemē. Maz ticams, ka pat labs advokāts, varētu ko palīdzēt. Kurš gan labprātīgi meklētu cietumu, savu nāvi?

  3. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=mrBkpGnU5sU

    Veel viens loti labs krievnazi stulbenu piemeers

  4. Pārmaiņas saka:

    zeļenskis ir lūdzis neuzlikt sankcijas abramovičam (putina naudas makam).
    https://youtu.be/N6g3mPG40q8

  5. AG saka:

    Skatos uz Bordānu – nu ne mazākās mongoloīdās rases pazīmju šim, atšķirībā no Kronbergas! :)))

  6. Loooooti retaa krievu protestdziesma! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=8Q_YfcpgdGU

    Слепаков – НЕТ ВОБЛЕ

  7. Līdums saka:

    Tagad latvieši no visurienes pulcējas Telegram kanālā GAISMAS PILS. Varbūt ir vērts tur paskatīt un pielikt viedokli!

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Tātad Grantina izsūtīšanas gala mērķis no Soviet impērijas bij Israela? Ka tik tu neesi vecīt Mosad aģents piesedzies ar latviešu nacionālisma segu?

  9. Margrieta saka:

    Uzrakstī gan,kā viņi tevi šodien tiesā! Lai var tauta spriest par situāciju.

  10. Par cionista vai to verga smaciņu! saka:

    Anonīms 2023. gada 30. janvāris 3.58
    Nūja! Tātad Grantina izsūtīšanas gala mērķis no Soviet impērijas bij Israela? Ka tik tu neesi vecīt Mosad aģents piesedzies ar latviešu nacionālisma segu?

    Hi, hi, kā tev kliķes primāt ar veselību, ko tik žīdiski dumu skribelējot??!

  11. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=7VNCy01WJK8

    Slepkavnieciskie raškas sumpurņi sāk riet uz savu galveno sumpurni – šī brīža lūzeri!

  12. Anonīms saka:

    Nūja! Nu redz, ka tiem Nacionāliem īpatņiem ar uztveri ir sarežģīti un paskat tai kartina, kur bij izsūtīšanas gala mērķis Grantinam. Tā nacionālā aprobežotība ir jūsu pašu zidiska gēna īpatnība, ko saka tā Tanja Karacuba? Kas bij dzirdams 86 gadā, kad satikās Soviet un Amerikas politiķi par 21.gadsimtu? Sievietes valdis par vīriešiem, dzeltenā rase valdis par pasauli, Anglija nosliks zem ūdens par saviem grēkiem. Cik nozīmīgs ir bijis vēsturē Grantins? Neko īpašu viņš un tā Helsinku grupa nav panākuši, ka tauta dzīvoja miglā tā dzīvo. Neredzēt sadzīviski, ka visādi tiek nicinats vīrietis šodiena? Grantins uzsprāga par Aspazijas dzeju, bet kuram normālam puikam ir vajadzīga meiča, kas lasa Aspazijas dzeju un bļaustās par sieviešu tiesībām? Kādas ziņas maļ un maļ? Padomajies, ka izlikta bij vasarā ziņa krimināla – Vīrs izvarojis savu sievu? Tad nu arī šī problēma tiek kylstita, ka vīram nav nekādas teikšanas, bet ligzdas grib būt par putniem. Kāda bij jūsu nostāja atieciba pret Mairi Briedi, kad viņš ne nostājas neviena no karojosam pusēm? Pareizi, ka Nodevējs un savādāk ta būt nevar, ja negrib pieņemt jūsu smirdīgo nacionālismu. Krieviem visur apkārt ir yenku dirsa līdēji, bet ieraudzīt savā vēsturē, ka paši ir tiem yenkiem lidusi dirsa visu vairāk par visiem negrib. Tā arī jūs bieži vien izliekat savas gara glupības i neredz paši, ko esat izlikuši. Gedroics ir rupeklis un nožēlojami tups, bet tomēr atieciba par Bordanu jis Grantinam norāda pareizi. Tas pats ir par jūsu Kārli Ulmani, ko jūs visādi gribat uz mālēt par sveto tautai kurai jis pats nav bijis piederigs. Jūs arī bļauj slavas Ukrainai, bet nesaprast to, ka notiek tie paši procesi, kas jau ir vēsture bijusi? Kaimiņš slakte kaimiņu nožēlojamas nabadzības dēļ, bet sievietes maukojas krustu šķērsu ar visādiem deģenerātiem. Tā problēma ir ne tikai Krievijā, bet visā izbijusa Soviet telpa, kad atveras rietumi, tad pirmais, ko tie ieraudzīja ir austrumu Eiropas meitenes. Jaunieši visādi tika nonicinati vien nododot tiem pat elementāro darbu ikdienas vajadzībām, ko vajag nopelnīt. Tad tādi urā patrioti dirsa un dirs virsū tiem, kas negrib liepinat to jūsu triperaino nacionālo bantiti un iet šaut krievus tikai tāpēc, ka viņi ir krievi. Grantins mēra citiem tiesu, bet jāsaprot, ka ar to Mēru, ko mēri Grantins viņam atmeris atpakaļ. Tā nu arī tverstis jūs karinam un jūsu meitas pisis nožēlojamie kamēr jūs karosiet. Domājiet tai revolūcija bij savādāk? Kāpēc tais latviešos ir liels daudzums karpaino, kā Liepnieks?

  13. Pārmaiņas saka:

    Krievu orki pamet Lietuvu un apgalvo, ka viņu mentalitāte ar lietuviešiem un eiropiešiem vispār, esot ļoti LĪDZĪGA !!!??? (šis kremļa žurnaļugu ievietotais video neatspoguļosies jūdtūbes skatījumu vēsturē)
    https://youtu.be/nwPWx8DYTPA

  14. Par 4.maija "demokraatisko" presi! saka:

    Foto: Kā gurmāni lustējās ‘Ziemas garšu svinēšanā’ Siguldā

    Pagājušajā nedēļas nogalē, 28. janvārī, jau piekto reizi gardēži pulcējās Siguldā, lai nobaudītu dažnedažādus ēdienus festivālā “Ziemas garšu svinēšana”. Gurmānus visas dienas garumā priecēja ne vien šefpavāri un restorānu “street food” piedāvājums, bet arī muzi…
    Ja šogad neaizbrauci, vari kost vien pirkstos, jo atmosfēra lieliska un ēdiens patiesi gards. Kā gurmāni lustējās – skati galerijā zemāk!
    —————————
    Izlasot šo tekstu. parādījās pievienots šis viens komentārs, ko iekopējām, jo vēlējāmies to papildināt, bet… Delfu “brīvie un demokrātiskie masu mēdiju” cenzori .šo “ļooooti rupjo un vardarbigi šausmīgo” tekstu pēc mirkļa izdzēsa:

    “dbbt71koj2eu6x
    30.01.2023 23:1
    Ketija Nuķe-Osīte redzams ir no kremlinu Saskaņas, citādi neuzbāztu latviskā vārda gardēži vietā barbaru kirilicas ievazāto. mums svešo gurmanu!”

  15. Manda saka:

    Kā pagāja tiesa? Lūdzu uzrakstiet saviem lasītājiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Nedēļas nogalé !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *