Sātanisti nerod mieru

Tribuāls 2Sekojot līdzi visām Laika zīmēm un Praviešu pareģojumiem, redzam un jūtam, ka drīz kaut kam ir jāmainās.

Jāmainās tāpēc, ka nav jau vairāk ko zagt.

Viss ir izzagts un izlaupīts !

Latvija ir palikusi tukša no latviešiem. Visu šo nelietību ir veikuši latviešu izcelsmes komunisti. Protams, ka ne pilnīgas latviešu izcelsmes, bet gan žīdu, poļu un krievu jaukteņi. Latvieši Atmodas laikā tika noslepkavoti, nomelnoti un padzīti.

Noslepkavoti:Podnieks, Gailītis, Duka, Kramiņš, Līgotnis, Lāma un neskaitāmi citi.

elijas_nams_IMG_3580Un, kāds brīnums, neviens slepkava nav noķerts!

FOTO: Čekas viepļinoziedznieki pret cilvēci.

Jā, arī katolis Z. Stankēvičs sevi pirms dažām dienām parādīja kā sātanistu, ar savu vēlmi apvienot 16. martu ar 9. maiju. Tas ir tas pats, kas Rubeņa sātaniskais MANIFESTS. “Vienot” slepkavu ar upuri, var tikai Sātans un viņa kalpi. Pie Dieva katram jāsaņem to(un viņš arī saņems), ko viņš pelnījis !

Ko ir pelnījuši okupanti un kolaboracionisti, kurus jūs šeit redziet, paskaidrojumus neprasa.

Un arī nenoķers, kamēr šī noziedzīgā kliķe būs pie teikšanas. Šos latviešu patriotus noslepkavoja Reinika kantoris ar Borovkovu un Godmani priekšgalā. Šo noslepkavoto latviešu vietas ieņēma jaukteņi- poļitruku izpriecas augļi !

Par kādu latvietību var runāt Gorbunovs, Godmanis, VVF, Borovkovs, Kļockins, Kots, Dombrovskis, Kozlovskis, Rubenis, Kalniete…., un citi ?

Ne par kādu latvietību šeit nevar būt ne runas, bet viņi bravūrīgi lieto šo vārdu- LATVIETIS. Jā, jūs nepārklausījāties, arī Kalniete nav latviete. Viņas krieviskais plēsoņas gēns lien ārā pa visām šķirbām. Šī nešķistā komuniste, Atmodas laikā, maucībā ar Godmani nodeva visu, kas vien bija nododams. Mēs visi atceramies, kā pārsvieda kažoku uz otru pusi Gorbunovs !

samierinasanas - KopieUn atkal šie nolādētie mēsli sāk pielāgoties JAUNAJAM LAIKMETAM, kurš tuvojas ar milža soļiem.

FOTO: Dvēseli paralizējošais LOZUNGS. Dievišķais DVĒSELES ELEMENTS nekad nesamierināsies ar netaisnību, jo viņš atrodas mūžīgā trauksmē. Tikai Sātans un viņa kalpi vēlas, lai mēs ar visu samierinātos.

Šis uzraksts ir piemērots Elles vārtiem, bet ne Dieva Pasaulei.

Runa, kārtējo reizi būs, par čekas neaizvietojamo darbinieku, mācītāju, Juri Rubeni.

Atmodas laikā, ar šī nelieša palīdzību, komunisti palika pie varas.

Juri Rubeni reiz tiesās kā masu slepkavu, jo viņa paglābtie veica šīs šeit pieminētās patriotu slepkavības. Juris Rubenis pēc izcelsmes ir krievs, no mātes puses, tāpēc jau arī pie viņa izpaužas šis nodevības gēns. Ar savu LABAS GRIBAS MANIFESTU viņš sevi atklāja daudziem, kuri viņam vēl ticēja.

Tas bija mazs ieskats “Jurī Rubenī” tiem, kuri par viņu vēl neko nezināja.

Bet tagad sekos galvenā tēma, kuras dēļ ir tapis šis raksts.

elijas_nams - KopieJuris Rubenis pompozi paziņo, ka viņš pēc 22 gadu ilgas kalpošanas pāriet no kalpa “kārtas”, kunga “kārtā”. Kā viņš pats saka, tad esot aizņēmies naudu un uzslējis kaut ko jaunu, kas mācītājiem ir diezgan svešs, un proti, MEDITĀCIJAS NAMU.

FOTO: ELLES vārti, laipni lūgti… .

Nosaucis to neviena cita, kā pravieša ELIJAS vārdā.

Ne ko teikt, gandrīz vai zosāda uzmetas.

ELIJAS NAMS !!!

Būtu vēl saprotams, ja tas tiktu nosaukts PATANDŽALĪ vārdā, bet nē !!! E-L-I-J-A-S vārdā. Varbūt, ka tas ir domāts žīdu svētceļniekiem, kuri nu jau vairāk kā divus gadu tūkstošus gaida uz šī pravieša atnākšanu ? Viss var būt, jo Jūrmalu žīdi jau ir pilnībā okupējuši, ar 4. maija kliķes svētību !

Nu, protams, nu, protams, atmetīsim šo sarkasmu un paskatīsimies uz šo lietu pēc būtības.

Juris Rubenis un viņa čekas draugi, sākot no Borovkova un beidzot ar Endziņu, nav pieskaitāmi pie muļķiem, bet gan pie slīpētiem nezvēriem daļēji cilvēka izskatā. Daļēji tāpēc, ka ar īstas meditācijas palīdzību var ieraudzīt viņu patieso ESĪBU, un neatgādina cilvēku !

To var raksturot kā ĀRPRĀTU.

Kas tad tiks darīts šajā iestādē, kura nodēvēta ELIJAS vārdā ? Jūs domājat, ka tur tiks pasniegti meditācijas “kursi” ? Ja tā domājat, tad maldāties par visiem 360mit. Tā būs visīstākā zombēšanas MĀJA, kur JŪS tiksiet pārvērsts par iztapīgu lopu, kuram pilnīgi tiks atņemts viņa īstais ES.

Juris Rubenis cītīgi seko krieviskās novirzes cionistu- masonu  bandas programmai, kuras mērķis ir pakļaut visu cilvēci.

Es aizsteigšos mazliet priekšā šī raksta noslēgumam un pateikšu, ka viss šis, kam kalpo Rubenis, ir tas SĀTANS, kuru DIEVS sagūstīs un iemetīs Elles zaņķī uz tūkstoš gadiem.

Turpinu, es nebūtu rakstījis par šo sātanistu templi, ja internetā apskatot to, nebūtu dabūjis kā ar “cirvi pa pieri” ieraugot kādu sātanisku uzrakstu: “Pēdēja kauja ir samierināšanās ar visu, kas ir”. Tas ir Sātana teksts, kurš ar neiedomājamu spēku ietriecas cilvēka zemapziņā un paralizē to uz visiem laikiem. It sevišķi bīstams šis teksts ir cilvēkiem, kuriem smadzenes ir brīvas. Ar to domāju: jauniesācējus MEDITĀCIJAS jomā.

EPILOGS: Ej, latvieti, pie šiem čekas izdzimteņiem, lai viņi tevi samierina ar to, ka tu no viņiem esi apzagts, izvarots un padzīts no savas Tēvijas.

Ej, latvieti, un samierinies ar to, ka godmaņi, borovkovi, gorbunovi, g., ulmaņi un daudzi citi ir aplaupījuši tavu valsti un kļuvuši par miljonāriem, bet tev nav par ko zāles nopirkt !

Ej, latvieti, un ziedo šiem Elles izdzimteņiem savu pēdējo grasi, ar kuru viņi tevi aizvilks sev līdzi uz ELLI !!!

Un, latvieti, neaizmirsti šim zvēram starpbrīdī pajautāt, par kādiem līdzekļiem VIŅŠ(Rubenis) ir sev un savam dēlam uzslējis pa NAMAM ?

Un, latvieti, neaizmirsti pajautāt Rubenim vai ir pieklājīgi piesavināties citu cilvēku Gara darbus ?

14.04.12. L. Grantiņš

You may also like...

19 komentārs

  1. Latvietis saka:

    SĀTANAM MELSVĀRCA POLTRAKOS VAJAGA PIEMĒROT AUGSTĀKO SODA MĒRU VAI SĒDINĀT UZ MIETA, LAI IZJŪT ELLES MOCĪBAS.

  2. Kādam prātniekam pirms apmēram 2000 gadiem pieder teiciens-“neviens godīgs cilvēks pēkšņi bagāts nekļūst”.Vai pie mums mazajā Latvijā pēkšņie miljonāri ir godīgi? Lai kļūtu bagāti, tie aplaupīja Latviju kā valsti, gan visus tos, kas šodien dzīvo nabadzība.Šie ekonomiskie noziegumi ir jāuzskata par genocīdu pret pašu tautu, noilgums šiem noziegumiem nav piemērojams.

  3. Mežstūrniece saka:

    Es domāju,ka ticība Dievam, kalpot Dievam,ievērojot tikai tos pašus desmit baušļus ir tas ceļš, kas ved pie paradīzes zemes virsū.Bet 10 baušļi ir jāievēro ikvienam, nevis dažiem no mums.Acīmredzot, mūsu baznīcas tēvi to nav sapratuši…

  4. Taisnīgums prasa saka:

    Melnsvarči ir lielākie no liekuļiem un šobrīd ar savu klusēšanu un ne mazako neprotestēšanu nodod savu tautu!

  5. annamarija saka:

    “Pēdējā kauja ir samierināšanās ar visu, kas ir”?! Tieši tāpat kā: “Nacionālisms ir neliešu pēdējais patvērums?” Kā “atļauts viss, kas nav aizliegts”?
    Godīgs mēdz būt tikai muļķis? Un melns ir balts!
    Nenobriedušiem prātiem ir smagi šolaiku realitātē, kad ciniski tiek nojauktas robežas starp labo un ļauno. Var apmaldīties… Jau pirms gadiem pieciem jaunieši stāstīja, ka tēvs un māte nav viņu ģimene, viņu ģimene būs tad, kad tiks atrasts “partneris”. Kas gan cits tas ir, ja ne centieni iedzīt ķīli starp paaudzēm? Un tad jaunie, nenobrieduši prāti nonāk tādā “meditācijas” namā…
    Skaidrāk vairs rubenis nevarēja pateikt, kam viņš kalpo… Un var viņš ģērbties visdārgākajos uzvalkos, sātanisko būtību jau nevar apslēpt. Tāpat kā, nosaucot kalpošanu Elles spēkiem par meditāciju, būtība nemainās.
    Dievs, sargi mūs no vilkiem avju drānās!

  6. annamarija saka:

    Piebilde. Jaunieši stāstīja, ka tiekot lasītas īpašas lekcijas, kur viņiem skaidrojot, ka tēvs un māte nav viņu ģimene. Atvainojos lasītājiem par “pušieri”! :)

  7. tava ēna saka:

    plānprātiņš Grantings sāk skaidrot Teoloģijas smalkumus, sajaucot vienā mikslī – evanģēliju, čekistus, savu slimību un visus pārējos…
    Smieklīgi, lai gan par slimajiem jau nedrīkst smieties.
    Granting, vai nejūti, ka sen jau esi vēstures mēslainē aizslaucīts netīrums, kurš nav nevienam interesants?
    Ko esi dzīvē labu izdarījis? Ko atstāsi aiz sevis?
    Provokatorus, kuriem palīdzēja aizlaisties no Dzimtenes, nicina pat tie, kuri viņiem maksā Jūdasa grašus.
    Vienīgais attaisnojums maziglītotajam šoferim – ir gara slimība.

  8. Senais stāsts. saka:

    Visu nost visus pakārt, nošaut.
    Totāla un pilnīga anarhija.
    Ar latvju prostitūciju priekšgalā.
    Patiesi , nav vairs ko teikt, pilnīgs debīlisms.

  9. skorceni saka:

    par rubeniti un citiem ipashuma un naudas lidzekju ieraavejiem no sveeto puses ir jau zinaams,bet tiesa paar vinjiem naaks.lieciet nu mieru Grantinjam…..,kas taisniba nepatik,shakaalji!

  10. Tava ēna! Kas uz otru tā saka, tas pats tāds ir…

  11. Garāmgājejs saka:

    Pie šī bara var droši pievienot arī pareizticīgo pedofilu, Metropolītu Aleksandru.Visi taču no viena kantora.

  12. no tautas saka:

    viss ir pareizi rakstīts,bet ,tava ēna. ir čekists vai kremlists

  13. Senais stāsts. saka:

    http://www.youtube.com/watch?v=NDy08p_t9kM&feature=player_embedded#!
    Par brīvību ir jācīnas ,
    Ko velti kaut kādus murgus sludināt, un tribunālēt.

  14. Eduards Lunis saka:

    Senais stāsts,,mēģina iebaidēt TRIBUNĀLU UN TĀ ATBALSTĪTĀJUS ar kara skatiem!Mums TE NEKAS TAMLLĪDZIĢS NEVAR NOTIKT JAU TĀ IEMESLA DĒĻ,KA PIE VARAS ESOŠIE NOZIEDZNIEKI IR TĀ AIZRĀVUŠIES SAVĀ VISATĻAUTĪBĀ TIK TĀLU,KA NOSLĪKS PAŠI SAVOS SU..S!
    4. MAIJĀ-LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE! RĪGĀ,PRETĪ OKUPĀCIJAS MUZEJAM ,PL.12-OS!
    SAPULCES MĒRĶIS-NEVARDARBĪGA LATVIJAS VARAS MAIŅA!
    Latvijas Glābšanas Komisija

  15. Taisnīgums prasa saka:

    Ko tad tādu tizlu filmu ar vēl tizlāku melu saturu te iebāzis esi, vai nezini pidriķi, ka tadus mēslus tikai Ru portālos jūsu zombiji skatās, nevis normāli ļaudis?

  16. Senais stāsts saka:

    Eduards Lunis
    Tas protams ir jūtams ,kas ko skatās un kādos tik vārdos neapsaukā viens otru.
    Neviens neko nevienam neliek skatīties.
    Ej uz laukumu un tur brēc kamēr apnīk.
    Atbalstītāji , nu un kas no tā ,ka Tu atbalsti un te velti klimperē.
    Kas no tā mainās?
    Tev tika parādīts ,kā arī Latvju zēni cīnijās.
    Bet visa āita demogoģija ir izsmiekls un neredzu nekādu tam jēgu.
    Lai veicas.

  17. Garāmgājējs saka:

    Tā vien liekas,ka SENAIS STĀSTS ir tas pats kādreizējais KRONIS, jo pilnība atbilsts alkoholiķa murmulēšanai.Varbūt vajadzētu šos murmulējumus dzēst, jo tas bojā TT seju.

  18. Senais stāsts saka:

    Bojāt var visu,tā vien šķiet, ka esat drošibas dienesta aģenti, ka visus gribat zināt pēc vardiem un nikiem.
    Un kāds te sakars ar alkoholu???
    Tipiska letiņu muldēšana.
    Ja kāds ko iebilst, tad tam meklē no pakaļas, vai tas ir Kronis, jeb Pupurs,
    Tak ejat ieskrieties memļaki.

  19. divaini saka:

    šis nu gan ir dīvainākais saits.. Visu cieņu Rubenim, un labi, ja katrs latvietis būtu tik drosmīgs, krietns un inteliģents. Šis saits un raksts manuprāt tapis no melnajiem un ragainajiem
    .
    .
    Admins
    Un kā tad paliek ar patiesību ?
    Rubenim, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks izpildīts ASM.
    Noziegumiem pret tautu(genocīdam) noilguma nav !
    Par tavu intelektu, dīvaini, var spriest pēc tevis ierakstītās e-pasta adreses:”kakas@inbox.lv”
    No Dvēseles nāk ārā tas, kas tajā iekšā… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *