“Pārmaiņām būt”: Cionisma pamati ir haosa radīšana !

 

Komentārs kā atbilde SOS

Liela pateicība, šiem pieredzējušajiem meža speciālistiem par izsmeļošo situācijas analīzi un informāciju ar faktu salīdzinājumiem.
Tāda pieredzējušu profesionāļu analīze būtu nepieciešama katrā nozarē un jo īpaši izglītībā, jo tā ir mūsu nākotne un tā jābalsta uz godprātīgu profesionāļu zināšanām, nevis uz alkatīgu grupējumu un nodevīgu politiķu savtīgām iegribām. Galarezultātā jaunatni izaudzinot ar greizu dzīves uztveri, kura neatbilst saprātīgas un ilgtspējīgas sabiedrības interesēm.

Kā zināms, cionisma pamatā ir haosa radīšana, pretnostatīšana, sanaidošana un viltus vērtību ievazāšana, ko arī redzam, visās tautsaimniecības nozarēs, izglītībā, medicīnā, attieksmē pret pensionāriem, jauniešiem, bezdarbu utt.

Tas nozīmē, ka uz valsti vara vairs neskatās kā uz vienotu veselumu, bet kā uz izjauktu pulksteni, kur katra amatpersona cenšas uzpulēt savu zobratu, bet neviens nav atbildīgs, lai pulkstenis sāktu strādāt.

Nekas nebeigsies ar to vien, ja panāksim tiesiskuma atjaunošanu un dekolonizāciju.

Vajadzīgs godprātīgu cilvēku kopums, kuri ir profesionāļi savās nozarēs un spējīgi izveidot maksimāli saprātīgu un godīgu politiku, kas vērsta uz labklājību sabiedrības vairākumam, bet tajā pat laikā neaizmirstot, ka mazākums arī vēlas cilvēkcienīgu dzīvi.

Pievienoju video, kur redzams kā Krievijā arī nav nekādas opozīcijas, bet visas partijas ir vienota, cionistiem kalpojoša un cionistu vadīta banda, kas pašu sistēmu mainīt netaisās. Katrai partijai iedalīta sava loma, lai no malas izskatītos pēc demokrātijas, bet ik pa laikam izkliegtie saukļi ir tikai maldināšana un iebiedēšana.





LRTT piebilde:

„Nekas nebeigsies ar to vien, ja panāksim tiesiskuma atjaunošanu un dekolonizāciju.“

Nedomāju gan, ka tāds secinājums būtu sevišķi precīzs.

Jo neatbilst pašai DOMAI par Tiesiskumu.

Pēc tiesiskuma atjaunošanas visa politiskā sistēma sāks “riopot” pretējā virzienā.

Katram būs jāatbild LIKUMA noteiktajā kārtībā.

Cilvēka “godaprāts” nespēlēs lielu lomu, bet gan Krimināllikums.

Advokāti drīkstēs pārstāvēt attiecīgo “personu”, bet ne aizstāvēt !

Tā ir liela atšķirība,- ne advokātam samaksātā nauda, bet pastrādātais noziegums noteiks soda mēru !

Patreizējā žīdu koruptā sistēma tiesvedībā tiks izbeigta.

Tādam Levitam būs nekavējoties jāsniedz izsmeļoša atbilde: kur un cik likumīgi iegūti uz KONTA esošie miljoni ?

Un te tad arī viņā varenība izbeigsies…cietums un iespējams arī ASM par veiktajiem noziegumiem.

Nav šaubu, ka aiz viņa stāv neskaitāmu latviešu nāves. Par tādiem godmaņiem un borovkoviem…. vispār netiks pacelts Tiesiskuma jautājums- čekistiem un sadarboņiem tiks rīkotas īsās tiesās un nekavējoša soda izpilde.

Visi, kuri nevarēs pierādīt savu “miljonu” legālu iegūšanu, tiks tiesāti ar ASM un viņu radiniekiem līdz desmitajai pakāpei viss atsavināts.


PATIESĪBA un TIESISKUMS savā būtībā ir nežēlīgi.

Šos nežēlīguma augļus katrs noziedznieks pats ir sējis !

02.10.19

You may also like...

10 komentārs

  1. Levits saka:

    Latviešu tauta patiesībā masveidā mūk prom no neciešamiem dzīves apstākļiem Latvijā. Bet Levits braukā apkārt pa pasauli un izplata dezinformāciju, ka tauta masveidā atgriežas tieši Latvijā. Viss otrādi tieši uz 180 grādi3m

    ————–

    Levits pauda prieku, ka cilvēki atgriežas ne tikai Rīgā, bet arī reģionos, kā piemēram, Ipiķos, kurus vakar prezidents apmeklējis. (Foto: Sintija Zandersone/LETA)
    Levits brīdina, ka Latvija ir tuvu situācijai, kad aizbraucēju un remigrējušo cilvēku skaits būs līdzīgā pozīcijā 164
    POLITIKA Vakar 20:50
    Jauns.lv / LETA

    Latvija ir tuvu situācijai, kad aizbraucēju un remigrējušo cilvēku skaits būs līdzīgā pozīcijā, tiekoties ar Pasaules Brīvo Latviešu apvienību (PBLA) paudis Valsts prezidents Egils Levits.

    Prezidenta kancelejas pārstāvis Uģis Kozlovskis informēja, ka, tiekoties ar PBLA prezidents uzsvēra, ka darbaspēka trūkums Latvijā, pakāpenisks algu pieaugums, kā arī “Brexit” ir daži no svarīgākajiem faktoriem, kas veicina remigrāciju uz Latviju.

    Levits arī pauda prieku, ka cilvēki atgriežas ne tikai Rīgā, bet arī reģionos, kā piemēram, Ipiķos, kurus vakar prezidents apmeklējis.

    Pēc prezidenta sacītā, Diasporas likums ir bijis pagrieziena punkts diasporas organizāciju sadarbībā ar valsti, kā arī viņš atzinīgi novērtēja lielo darbu, ko šī likuma tapšanā un dialogā ar likumdevēju ir ieguldījusi PBLA un Eiropas Latviešu apvienība.

    Savukārt PBLA pārstāvji minēja, ka ir svarīgi, lai ar likuma būtību iepazīstas gan diasporas cilvēki, gan Latvijā dzīvojošie iedzīvotāji, kā arī lai darbs ar likumā ietvertajiem jautājumiem turpinātos.

    PBLA valdes priekšsēde Kristīne Saulīte norādījusi, ka PBLA vērtības un prioritātes nemainās un tagad tiek veicināta remigrācija caur PBLA un dalīborganizāciju programmām, no kurām redzamākās ir “Pavadi vasaru Latvijā” un “Sveika, Latvija!”

    Uz prezidenta jautājumu par to, kādu palīdzību PBLA sagaida no Latvijas, Saulīte norādījusi, ka nepieciešams mazināt birokrātisko slogu, kas izveidojies, tomēr PBLA pašiem nepieciešams būt atbildīgiem pret valsti un jāpalīdz tai attīstīties.

    Saulīte sarunā vērsusi uzmanību jaunajiem izaicinājumiem diasporas vidē, proti, ne tikai uz latviešu valodas un kultūras uzturēšanu, bet arī tādu cilvēku integrēšanu diasporas organizāciju pasākumos, kas vairs neprot latviešu valodu, bet vēlas iesaistīties darbībā.

    Tāpat tika pieminēta arī Cēsīs notikusī Pasaules latviešu kultūras konference, kurā daudz uzmanības tika veltīts kultūras un piederības jautājumiem.

    Tikšanās laikā tika pārrunāts arī gaidāmais Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forums (PLEIF), kas novembrī notiks Valmierā, un būs vērsts uz to, lai palīdzētu latviešu uzņēmējiem visā pasaulē vienam otru atbalstīt, kā arī veicināt Latvijas eksportu uz citām pasaules valstīm.

    Tāpat tika pārrunāts diasporas mediju atbalsta jautājums, uzsverot to nozīmi diasporas informēšanā. Amerikas Latviešu Apvienības (ALA) pārstāvji un valsts prezidents pārrunāja diasporas latviešu presi. Prezidents norādījis, ka tai būtu nepieciešams sniegt lielāku atbalstu jaunās mediju politikas ietvaros, jo tas ir svarīgs drošības jautājums Latvijas valsts apdraudējuma gadījumā, informē PBLA izpilddirektors Raitis Eglītis.

    Amerikas Latviešu Apvienības (ALA) priekšsēdētājs Pēteris Blumbergs norādījis, ka svarīgi ir tas, lai valsts dotu mērķtiecīgu atbalstu, piemēram, latviešu skolās ar skolotājiem no Latvijas. Tāpat būtu nepieciešams atbalsts ekonomiskiem pasākumiem, piemēram, Pasaules latviešu inovāciju forumiem, kas palīdzētu Latvijas ekonomikai ar potenciālajiem ieguldījumiem, norādījis Blumbergs.

    ALAs pārstāve Tatjana Žagara-Vītiņa aģentūrai LETA stāstīja, ka tikšanās laiks ar prezidentu bijis īss, tāpēc nav bijusi iespēja izrunāt visus jautājumus, kā arī nav izdevies nonākt pie kādas problēmas risinājuma. Tāpat Žagara-Vītiņa norādīja, ka tikšanās bijusi vērtīga, jo izdevies prezidentu informēt vismaz par daļu no problēmām, ko būtu nepieciešams risināt.

    Kā ziņots, no 2.oktobra līdz 4.oktobrim Rīgā notiek gadskārtējā PBLA valdes sēde.

    Uz PBLA gadskārtējo valdes sēdi sabrauc latviešu centrālo organizāciju vadītāji un valdes locekļi no ASV, Kanādas, Austrālijas, Dienvidamerikas, Eiropas un Krievijas.

  2. grantiņ , saka:

    vai tiešām nemani , ka augstākminētais saitu virsrakstu pārpublicētājs ir
    žīds-sabotieris ?!!!!

  3. Sabotieris saka:

    Un tādā situācijā ir visās biznesa jomās. Tikai zagļi, laupītāji, parazīti dzīvo labi.

    LETA)
    “Bandītisms, mūžīga cīņa, rekets un melu pasaule” – arī pavārs Zirdziņš izkliedz savu sāpi, cik grūti eksistēt restorānu biznesā Latvijā 85
    ZIŅAS 2018. gada 19. jūnijā 23:49
    Jauns.lv

    Pēdējos pāris gados tieši ēdināšanas joma saņēmusi visvairāk “sitienu” no valsts iestādēm, vienlaikus tā arī ir sfēra, kura Latvijā plaši pārstāv pelēko ekonomiku. Vispirms bija skandāls ar “Gan Bei”, tad ar “Tokyo City”, tagad ar “Vairāk saules”. Latvijā augstu vērtētais pavārs Valters Zirdziņš otrdienas vakarā sociālajā tīklā publiskoja savas domas par to, cik grūti ir ēdināšanas biznesā darboties, ja vēlies piedāvāt klientam labu ēdienu.
    283

    33

    Publicējam Zirdziņa pārdomas pilnā apjomā un nerediģētā formā:

    “Reti rakstu. Par šādām lietām vispār nekad nevēlos runāt. Šis pat nav viedoklis, šī ir vienkarši patiesība. Neskatoties pat uz pēdējiem notikumiem saistība ar Latvijas restorāniem un kriminālpoliciju. Manuprāt visiem ir skaidrs ka mūsu valstī kautkas nav kārtībā. Pat ne kartībā. Tas ir bandītisms, mūžīga cīņa, reketierisms, reiderisms un melu pasaule. Un pats galvenais, manuprāt, ir aizliegums šinī valstī no sirds darīt prieku citiem, mīlet ar to ko mēs nodarbojamies, darīt labāko ko esam mācijušies, būt godprātīgiem un darīt lietas pec labākās sirdsapziņas. Šeit tas vienkarši ir aizliegts. Runājot par restorāniem, kafejnīcām un pavāra profesiju. Uz jautājumu vai kādam ieteiktu šeit atvērt savu restorānu un censties gatavot godīgu, īstu, labāko ēdienu ko esam mācijušies saredzēt un just? Atbilde noteikti būtu-nekad nedariet to! Jūs noteikti bankrotēsiet, ieliks cietumā, atnāks puiši no offisa un atņems varbut jūsu dzimtas mājas. Kļūsiet par zagli, ieslīgsiet parādos, arī paliksiet parādā par to ka strādāsiet 30 dienas mēnesī, gatavosiet savu pastu ar rokām, arī par to ka maizi micijāt paši. Tieši par to jums tā neveiksies un saņemsiet sodu. Nedariet tā!

    Labs ēdiens un godīga pieeja šeit nevienam nav vajadzīga. Šeit jūsu vienīgā iespēja ir vai nu zagt vai kļūt par bezpersonisku mega biznesmeni, kurš gatavs pildīt mūžam nesamirkstošu industriālu groziņu, cept saldētu industriālu maizi un no plastikāta paciņas izvilkt industriāli audzētu vistas fileju. Vēl labāk un gudrāk būtu vienam pavāram sasniegt ļoti pieklājīgu restorāna dienas apgrozijumu. Vienam! Tas pat varētu nebūt pavārs. Cilvēku, kurš cep no lieliem iepakojumiem frī kartupeļus. Dienā izcepot ap 100 kilogramu. Ar kečupu un veikala majonēzi no 10 litrīgiem spaiņiem. Šis šobrīd noteikti ir mūsu Valstī kulinārais veiksmes stāsts.

    Ja jūs izdomāsiet vai sapņosiet par savu kafejnīcu kurā cepsiet paši smalkmaizītes, cepsiet savu maizi, no īstām lauku olām gatavosiet saldējumu, pastas mīklu arī saviem 40 viesiem gatavosiet paši, no laukiem vestu vistu dalīsiet, iepirksiet brīvu vistu olas(ko reti kurš sapratīs vai nesapratīs, ka jūs to nedarat). Vēl izdomāsiet, ka jums vajaga šādas tādas pērles salasīt pašiem vai audzēt un nesaņemot pareizus pavaddokumentus( citā veidā regulāri labas kvalitātes produktus bieži ir neiespejami dabūt), jūs dabūsiet IEKŠĀ. Jums noņems visu. Aizliegs un sodīs par šiem cēlajiem mērķiem. Jo jums būs vajadzīgi vismaz 4 labi pavāri, bet šo te patieso jūs nevaresiet un negribēsiet pārdot par 20 eiro porciju. To arī neviens nepirks. Un visas šīs labas jūsu domas nogremdēs. Atnāks cilvēki no kabinetiem pelēkos uzvalkos un atņems visu ko jūs esat nopelnijuši. Paliek tikai šī komerciāli gatavo groziņu nākotne un pēc iespejas vairāk.

    Bet vai tas ir tas, kadēļ jūs mācijāties, sapņojāt par pavarmākslu un pratāt atšķirt īstu ēdienu ? Darīt cilvekiem prieku.”

    SAISTĪTĀS ZIŅAS

  4. Tagad saka:

    Tagad tik nav vairs, kas aizstāvētu latviešu tautas cilvēku, no krievu policijas bruņotām ordām

    DZINTRA REGINA JANSONE. VIENAS DZĪVES IR PAR MAZ… DOKUMENTĀLS ROMĀNS.

    Dzīve sagādāja kārtējos pārbaudījumus.
    Dzīve? Cilvēki? Vai tas viss kopā? Plus mana naivā uzticēšanās?
    Nevienam nebija viegli. Bezgala daudz šajos, pēc revolūcijas, gados bija cietušo, apkrāpto, pazemoto.
    Šodien mēs zinām/uzzinām daudz slepus glabāto noslēpumu par augsto valdības/valdošo šķiru pārbagāto dzīves veidu un privilēģijām. Tad mēs to nezinājām un dzīvojām tā, kā mūs, joprojām, mācīja – visi esam vienlīdzīgi. Kaut gad – nojautām gan, ka aizvien vēl tā nav. Tautai tika mācīts par to, kādas ir patiesās vērtības. Par to, ka galvenais ir morāle. Galvenais – garīgās vērtības.
    Patiesība izrādījās pavisam cita. Izrādījās, ka tautas morālei nebija vērtības vispār. Valdīja tikai – pliks izdzīvošanas instinkts. Visās sfērās, visās jomās, visos sabiedrības slāņos. Kā nu kurš mācēja vai – kas nu kuram bija pieejams.

    1991 – 1992 drūmie krīzes gadi. Valstī bezdarbs. Pat tiem, kam ir šie „koka rublīši” bija, par tiem neko nevarēja nopirkt. Veikali tukši. Ja kas arī parādījās plauktos, tad rindas bija garu garās.

    Plauka, jau 80-tajos gados, pirmo kooperatīvu laikā, uzziedējušais reketierisms. Bandītisms Latvijā. Caur traģisko situāciju tautā, ar spēku un ieročiem – daļa cilvēku guva labumu sev. Parādījās pirmie nogalinātie uzņēmēji, pirmie nošautie bandīti. Viens no tiem, Dzintars B., tas cilvēks, kurš bija pārdevis man sasistu mašīnu par jauna auto cenu ( kopā ar kompanjonu Māri Ludviku, tagadējo Kanādas latviešu mācītāju).

    Nekad mūžā nevarēju iedomāties, ka tas skars arī mani. Pamatā – mana lētticība. Mūžīgā ticība cilvēkam un viņa godaprātam. Esmu krāpta, tikusi smagi piesmieta mana uzticēšanās, bet – aizvēru kārtējo lappusi, atvēru jaunu un – sākās viss no gala. Cilvēks manā uztverē – tīrs, balts, kārtīgs, godīgs tik ilgi, kamēr netiku tā, vai citādi aplaupīta vai apkrāpta.

    Tiem, kuri bija pie varas (visi bijušie komunisti, jo citādi domājošiem vara tika liegta), bija radušies apstākļi, kad caur tautas traģisko situāciju, sev labumu gūt. Kāda vairs tur tauta! Visās jomās tika laupīts un grābts/sagrābts pilnīgi viss bez atlikuma. Sarkanie baroni kļuva par zaļajiem baroniem lauksaimniecībā, citi par mūsdienu miljonāriem citās jomās.

    Kamēr naivie bāleliņi, tādi kā es un tamlīdzīgie – vīzēs un emocijās tērptie, ticīgi cerēja – nu tik sāksim jaunu dzīvi. Tikai tā jau bija sākusies. Bez mums. Citi jau pilnā mērā to dzīvoja. Tika piesavinātas zemes, rūpnīcas, iekārtas, bet jūs – jūs dancojiet, brālīši un māsiņas, dancojiet….

    Mākslu nevienam nevajadzēja. Tā varēja pagaidīt, kamēr vēderi būs pilni. Vēderi bija nepiepildāmi. Pasūtījumu nav, tātad – nav darba, nav iztikas līdzekļu, nav par ko samaksāt komunālos pakalpojumus.

    Dzīve iet savu gaitu. Sāk pienākt pirmie, neapmaksātie / neapmaksājamie rēķini par dzīvokli. Tūkstošiem rubļu un vēl….un vēl….
    Mans skaistais divstāvu sapņu dzīvoklis vairs nemaz neliekas tik skaists.
    Ko darīt. Ko darīt!?
    Izmisums.
    Meita jau astoņpadsmit gados bija izskrējusi pie vīra un gaidīja mazuli. Tātad, izeja varēja būt tikai viena– samainīt lielo dzīvokli pret diviem mazākiem. Praktiski, visās sfērās vēl aizvien valdīja padomju likumi un tas, ka man bija dzīvoklis ar darbnīcu, bija vēl joprojām tajā laikā, nevis ļoti labi, bet gan skaitījās kā apgrūtinājums dzīvokļu maiņā.

    Un tā tas viss sakās. Tas bija, patiesi, ārprāts, ko tālāk aprakstīšu soli pa solim.
    Vajadzēja veikt dzīvokļa maiņu. Baidījos to pazaudēt, jo par krāpniecību rakstīja ik laikrakstā.
    PIRMĀ reizē, gadījās firma, kura bankrotēja. Labi. Nebiju paspējusi pat iesniegt dokumentus.
    OTRĀ REIZE – gadījums jau bija sarežģītāks. Pēc sludinājuma avīzē, atsaucās kāds Valdis Bogdānovs, celtnieks, kurš piedāvāja savu palīdzību dzīvokļa maiņā. Pēc pārrunām, uz kurām viņš bija ieradies ar sievu un mazo meitiņu, acīm redzot, lai būtu ticamāk, es piekritu – uz maiņas laiku, viņus ielaist dzīvot savas darbnīcas otrajā stāvā.
    Tā gāja dienas, nedēļas un es sapratu, ka viņš pat nedomā neko darīt.
    Beidzot, uz manu lūgumu – atbrīvot darbnīcu, Bogdanovs atbildēja, ka viņam prātā nenāk to darīt, ka drīzāk mums būs jāizvācas laukā, jo viņam ir savējie 6. Brigādē ( bruņota kaujas brigāde). Savus draudus viņš arī izpildīja! Manā mājā kādu dienu iebruka bruņoti vīri ar automātiem, tērpti melnā formā, melnām beretēm, runāja tikai krievu valodā.

    Tie bija pretī stāvēšanas laiki, kad bruņotajām beretēm pretī stāvēja Zemessargi. Tā kā Bogdanovs bija draudējis jau iepriekš, tad biju tam sagatavojusies.
    Mūsu mājā dzīvoja zemessargi, kurus, katram gadījumam, biju brīdinājusi. Ieradās arī viņi. Divas bruņotas komandas manā dzīvoklī! Tā, lūk! Trakāk, kā seriālā!
    Komandu vadītāji savā starpā sāka sarunas, tad melno berešu vadonis ieaicināja mani manā virtuvē uz pārrunām!!!
    Mani, pilntiesīgu saimnieci, manā dzīvoklī – uz pārrunām! Biju nikna, bet sapratu, ka vajadzēja valdīties un domāt, ko runāt. Pirmkārt jau, nu nenocietos un pasacīju, kā tad tā – jūs, taču, atrodaties manā mājā un rīkojaties kā saimnieki… nezinu gan, kas varēja atgadīties, ja man nebūtu zemessargu aizmugures…. Dažos vārdos pierādīju Bogdanova nekaunību un to, ka viņš, nevis es, bija lauzis norunu.
    Visu izdevās nokārtot miera ceļā un izlikt nekaunīgo krāpnieku laukā.

    To redzēja arī mani bērni.
    Kā mēs jutāmies!?
    Kam ticēt? Kam uzticēties?
    Ko darīt tālāk?
    Jautājumi, jautājumi, jautājumi….un – nevienas atbildes.
    Vairāk par visu baidījos pazaudēt dzīvokli.
    Lai tas nenotiktu, nolēmu griezties pie valstiskām organizācijām,pārliecībā, ka netikšu piekrāpta.
    Šo dzīvokli, tomēr, zaudēju. Kā tas notika, par to rakstīšu turpmāk.
    Šoreiz tas notika, ar Rīgas Domes Ziemeļu rajona dzīvokļu pārvaldes priekšnieces Zaigas Dudes, viņas priekšnieku – tagad sodītās un meklēšanā izsludinātās Ārijas Stabiņas un Jāņa Karpoviča palīdzību ( krāpšanu).

    Labojumi būs…turpinājums sekos…

    Version: Mobile | Web
    Created with Weebly
    This site uses cookies to personalize your experience, analyze site usage, and offer tailored promotions. http://www.youronlinechoices.eu Remind me later I accept

  5. Anonīms saka:

    “… jūs dancojiet, brālīši un māsiņas, dancojiet…”

    Bet tie paši dancot aicinātāji arī joprojām aicina dancot,
    kā tikai ir notikusi kārtējā nelietība no “valsts” vai tiem
    pietuvināto puses !!!!

    Pietuvināti ir PRAKTISKI visi, kuriem ir biezs žūksnis
    kabatā…

    Godmanna(Bišera, Endziņa,…) “brīvā Latvija” ar žīdiem
    pie stūrēšanas…

  6. Eduads saka:

    А это не тот ли еврейчик Удальцов,папа которого будучи послом в 90х в Риге барыжил антиквариатом?

  7. Pārmaiņām būt saka:

    Atbilde LRTT piebildei.
    Teiktajam, “ka nekas nebeigsies” ir ielikta dziļāka jēga, tas ir mājiens, ka tauta pēc pārmaiņām (kuras ir neizbēgamas) nedrīkst krist eiforijā un ierauties katrs sevī kā tas bija 90tajos. Latviešien pēc iespējas vairāk ir jāpaliek politiski aktīviem un jākontrolē viss notiekošais, lai neviens ar miglainu pagātni vai sistēmai pietuvinātais vairs netiktu pielaists kādam amatam. Nedomāju, ka visi kas kalpojuši sistēmai ir neglābjami noziedznieki un pakarami, vienkārši jābūt liegumam tiem strādāt valsts iestādēs.
    Lai tad “izveicīgie un apsviedīgie” ar lunkanajām mēlēm, pierāda sevi privātajā sektorā, kur tiem nebūs vairs valsts noteikta monopolstāvokļa, nodokļu pārpumpēšanas iespēju un čomu kas glābj pēc likumu pārkāpšanas.
    Ja mēs paši nevaldīsim pār politiku, tad politika agri vai vēlu atkal valdīs pār mums.

  8. admin saka:

    Noklausījos video un tā arī netiku skaidrībā. Vai tikai visi kreisie, ar komunistiem priekšgalā, netaisās vest krievu tautu uz patiesības virsotnēm, uz kurām jau mūs reiz viņi veda ? Tikai tad, kad Krievijas federācija tiks sadalīta, mēs varam cerēt uz mieru no Austrumu puses. Mēs, ne priekš krieviem un arī ne priekš krievžīdiem, kuri šodien valda, neesam cilvēki. Abiem šiem veidojumiem(krieviem un krievžīdiem) ir viens ģenētiskais kods- hazāru gēns, kas pilnībā, ar Levitu priekšgalā, ir triumfējis Latvijā !
    Mums var palīdzēt tikai un vienīgi šī pati, cionistu sapūdētā ES, kad mēs viņu atbrīvosim no žīdsātanistiem. Tikai ES mums var atmaksāt atpakaļ nozagto, kā to paredzēja E. Finks. Pierādījums tam ir: EK atzina, ka Latvijā tiek veikts noziegums, ka nekas netiek darīts tautas, bet tikai bagātnieku labā. Šo noziegumu, apmuļķojot un noslēpjot no EK, veikuši tieši tie, kuri atrodas šodienas Latvijas valdošajā spicē- briselieši: Kariņš, Levits un Pabriks.

  9. Policija... saka:

    Krievu apdzīvotajās/apsēstajās pilsētās. Naivi karināt Latvijas karogu. Pamēģini Daugavpilī ko tādu izdarīt. Invalīdu ratiņos turpmāko dzīvi braukātu Porziņģis. Pēc tam protams, kad izlaistu viņu pēc cietumsoda izciešanas no cietuma. Par uzbrukumu Fedam.

    Поиск на BB.LV
    МЕНЮМеню
    Подписка 2020
    Latviski
    Политика
    Наша Латвия
    В мире
    Наш город
    Lifenews
    Экономика
    Техно
    Спорт
    Кино
    Гороскоп
    Погода
    Люблю! Люблю!
    Reklama.lv Reklama.lv
    Видео Видео
    telegraf.bb.lv Telegraf
    Программа Программа
    Facebook Facebook
    Instagram Instagram
    

    Krievu banda! Раскрыты имена тех, кто поколотил Порзиньгиса
    Наша Латвия / происшествия
    TV3 13:40, 16 мая, 2019 43
    Член Национального объединения Артурс Бутанс, раскрыл личности тех, кто напал в лиепайском баре на латвийскую звезду НБА Кристапа Порзиньгиса.

    

    Источник: LETA
    В интервью TV3 политик рассказал, что баскетболист подрался с лиепайчанами, бандой с Каросты, которую составляют хулиганы русской национальности.

    Лидером банды является некий мужчина по имени Феликс, который в прошлом году в одном из кафе Лиепаи ударил ножом человека. Он также участвовал в конфликте с Порзиньгисом. Впрочем, друг с другом они не знакомы, заключает Бутанс.

    По его сведениям, баскетболист подошел к Феликсу и двумя его товарищами, чтобы разобраться. Причиной стало то, что какое-то время назад они сломали на его машине антенну, к которой был прикреплен латвийский флаг. После двух месяцев расследования дело было закрыто.

    Как писал bb.lv, на появившемся ранее видео очевидца было слышно, как Порзиньгис пригрозил своим противникам, что пошлет их обратно в Россию.

    Ни баскетболист, ни банда с Каросты в полицию не обращались.

    Читать все комментарии (43)

  10. pārmaiņām būt... ??? saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=4RvMZp7t56g

    Kā var būt pārmaiņas? Rietumas aktivitātes tad vajag šeit rādīt un tulkot. Citādi taču mūsu tautieši nemaz nezina, cik svarīgu darbu viņa dara globālu ļaundarību atmaskošanā, izdzīta no Latvijas. Cilvēki dzīvo kā mucā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *