Bandīts un laupītājs N. Ušakovs ir ES un Latvānijas vampīriskais varoņtēls(hazārs Ušakovs)

https://jauns.lv/raksts/izklaide/538910-spriedze-eiroparlamenta-un-stress-tiesa-bet-nils-usakovs-klust-arvien-jaunaks-un-gludaks

“Ir cilvēki, kam piemīt tā sauktais jaunības gēns un kas, gluži kā vampīru sakosti [tas ir tāds joku teiciens – KJ], ar gadiem kļūst nevis vecāki, bet gan spītīgi nenoveco un šķietami pat sāk izskatīties jaunāki.”

Varētu jau palaist garām šo paziņojumu par N. Ušakova “spriedzi” Eiroparlamentā un dižo uzvaru Latvijas(putiniskās guberņas) tiesā par spiegošanu Krievijas labā, ja rakstā nebūtu šī komiskā frāze par kaut kādu tur “jaunības gēnu”(vai tas tikai nav tas pats gēns, kas atbild par daunismu) un vampīriem, ja vien tas “neatbalsotos” notikumos Krievijas karā ar Ukrainu un pašu Putinu.

Visai šai cionistu bandai, kuru sāk vajāt KAULAINĀ AR IZKAPTI, tiek noplēsts plīvurs, kas slēpj īsto cionisma seju- sātanismu. Pats Putins piedalās visādos šamanisma rituālos. Uz Ukrainu tiek sūtīti šamaņi, kuri pasargāšot krievžīdu okupantus-orkas no ukraiņiem. Krievu Pareizticīgie priesteri atklāti svēta okupantu karavīrus un pat ieročus- tankus, haubices…un kalašņikovus. Un, kā redzam, tad šī sērga ir pārcēlusies arī uz Latviju, jo kaut ko tādu lasot “dižajā presē” mati slejas stāvus. Tas nozīmē tikai vienu, ka par katru cenu ir “jāatmazgā” noziedznieka N. Ušakova pastrādātie grēki. To parāda arī citi fakti(Jūs tikai padomājiet !!!), ka Latvijas tiesa saka: aģenta apliecība pati par sevi nepierāda par sadarbību ar VDK ! Vai tad ar tādiem spriedumiem netiek noliegta REALITĀTE ? Vai tad mēs netiekam iedzīti kaut kāda veida viduslaiku tumsonībā, kad viss taustāmais tiek noliegts ?!

Pimenovs, kuram pieder šeit redzamā KARTE, tiesā, kā viņš pats izsacījās, aizstāvējis savu GODĪGO VĀRDU, neskatoties uz to, ka viņa šefs B. Karpičkovs apliecina, ka visi savervētie tiešām strādāja ! Tas tikai ir apliecinājums, ka šodienas Latviju un ES pārvalda hazāru mafija(krievžīdi) ! No sevis varu piebilst, ka N. Ušakovs tiks tiesāts kā masu slepkava un Putina- Izraēlas aģents un tiesneši, kuri viņu šodien attaisno, sēdēs viņam blakus.

Bija taču 100% pierādīts, ka tieši viņš- Ušakovs, organizēja uzbrukumu Jākobsonam, bet viss apklusa ! Vēl jo vairāk, šis orka, kuram nav nekāds sakars ar Latviju, tika “pārcelts” uz Briseli !

Vairāk par šiem mēsliem šeit: https://www-kompromat-lv.translate.goog/item.php?docid=readn&id=9126&_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=lv&_x_tr_hl=lv

15.01.23

4. maija bandas varoņtēli: šīs KARTES neko nenozīmējot, saka Latvānijas tiesas !

You may also like...

19 komentārs

  1. Antivakceris 1000000% saka:

    L.Grantiņ , tev pandēmija ir uz mūžu galviņā!

  2. Dabasdraugs saka:

    Mājas sabūvētas upju palienās:) Viss ir ļoti normāli. Dabasmāte rīkojas. Uz Daugavas nevajadzēja uzbūvēt nevienu hes.,nevienu aizsprostu!

  3. AG saka:

    Linardiņ, kur tava kartiņa pazudusi??? :)))

  4. Marta saka:

    Visi viņi ir Svešie, kuri apzīmogoti līdz nāvei, līdzvainīgi daudzu cilvēku nāvēs, lai kā censtos taisnoties un atmazgāties….. Bet atrodas Latvijā viņiem, atbalstītāji un vēlētāji. Un tu, cilvēks brīnies, kā šādus cilvēkus var attaisnot, un kā viņi, joprojām var ieņemt tik augstus amatus? Kāda vara to pieļauj? Bet latvieši tiek noslepkavoti un turpina pazust, bez vēsts. Kur Rīgā pazūd latviešu jaunieši?….Daugavā, bez pēdām…..Un ir tikai viena izeja, no šīs elles, kurā atrodas mūsu Latvija, mums atliek vien, nekad nepadoties, jo tad ir cerība, ka pats Dievs palīdzēs, atjaunot Latvijas Brīvvalsti.

  5. ai,ai,ai:( saka:

    Nu,jau no katra gludekļa māca,ka ar 2023.gadu cilvēkiem jāpārceļ savu dzīvi uz mākslīgo intelektu. Slavē “labumus”,kurus sniedz @ pasaule. Tikai nebrīdina,ka @ pasaule no tāda traucēkļa kā cilvēki varētu veiksmīgi atbrīvoties. Tāds nevainīgs “aborts”. Kam tas ir tik ļoti vajadzīgs???

  6. Kaimiņš no Daugavpils saka:

    Antivakceris 1000000% 2023. gada 15. janvāris 15.06
    L.Grantiņ, tev pandēmija ir uz mūžu galviņā!Linardiņ, kur tava kartiņa pazudusi?:))
    ——————
    Zini pedāli, daudz afektīvāk būtu, ja savu slimīgo skaudību pret Grantiņu izpaustu skribelējot kā jau bērnibā darīji – “Linardiņ, atdod manu lelli, vai tu esi muļķis, tu manā goda vietā esi apsēdies šūpolēs, kur man bija jabūt, pateikšu mammai, tad tu dabūsi”!

  7. Mēs arī tā domājam! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=8_-DsGbJUGA 
          Суть Империи! Обязательно к просмотру народам россии

  8. Antivakceris tam no Daugavpis saka:

    Tu veiksmīgi aprakstīji savu iekšpusi ,nu , kā spogulī būtu lūkojies.

  9. Ziedars saka:

    Masõni pulcējas Davasā. Cilvēcības maska tiek rūpīgi uzturēta!

  10. Labi draņķi sevi izgaismo! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=xHiJtzaXz84

    Preciizs krievsnazi noziegumu veerteejums un traapiigi raksturots “muģila”- sīkais idiots kremļa troņzālē!

  11. Mēs arī tā domājam! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=gU1_peC1xTI

    Labs piemērs par 100% krievžīdu varas deformētu vatņiku – trulu zombiju, kas pie tam gandrīz mūžu nodzīvojis Vācijā, bet palicis stulbs krievu zābaks! Bet arī blogerim pavīd muļķiba, sakot, ka asinskārie žīdu cionisti un tāpēc visi viņu cilmes atbalstītāji – ciltsbrāļi ir pilnīgi nevainīgi pie pasaules tautu naida pret tiem!

  12. Pārmaiņas saka:

    Šeit tipisks piemērs, kā jaunā paaudze un tādas dumjas meitenītes kā šī Ukrainas žurnāliste, darbojas valsts ienaidnieku interesēs.
    https://youtu.be/61oiZ6EYyt0

  13. Anonīms saka:

    Nūja! Kāds nožēlojams lietiņš ar lietuviešu piesitienu dzīvodams šķūnī pie mīnus 25 grādiem ieradās prasīt palīdzības tad, kad to vairs viņam nespēju sniegt. Kad piedāvāju palīdzības, tad ateicas un noveda sevi pats līdz čūlas stāvoklim! Vienīgais varēju jam piedāvāt izdarīt maznozīmīgu haltūru, ka vajag līdz Lietuvai aizvest mantu un saņemt par nelielu darbu atalgojumu.Braukdami pa ceļu atkal runas par žīdiem, leģionāriem, vāciešiem un komunisma hujnam. Tā vīram tēvs bij legionaros, bet veco tēvu vietējā ciema ziduleni nolika ciema laukumā visiem acu priekšā un nošāva. Viņa vectēvs bij nožēlojams burzujs! Ta nu ir iemanits, ka daudziem žīdiem acis ir ļoti sicinas un nēsā tie super biezas brilles. Katolticigais lietuviešu mistrojums sak, ka žīdiem pie dzimšanas neatveras acis, tad ziduleni veic satanistu kyltu ar bērna asinīm, ko nogalina ar nažu dūrieniem un tās bērnu asinis smērē ap acīm. Tās lietas klausoties šermuļi pa kauliem skrien, bet tomēr tie stāsti ir bijusi iz visām tautām, ka žīdi zogot bērnus, lai asinis tecinatu no viņiem. Labākās asinis protams ir gojiem. Nu vien asins donoru dienas vienmēr ir bijušas aizdomīgas i pirms kāda laika uzgāju netā filmu par Amerikā asins donoru stāstiem. Taisa no tām asinīm farma narko vielas. Kosmētika ir taču sen zināms, ka izmanto aborteto bērnu līķus.

  14. Anonīms saka:

    Ar masõnu lielu palīdzību ir radīta Sātana @ impērija. Sātana @ kontrõlē grib novest visus cilvēkus. Lai nolādēti tie bandīti Davosā!

  15. Neatpazinies saka:

    Sātana spēks ir viņa Antikristā – @ impērijā.

  16. Un savu pilseetu uzraksti pareizi saka:

    Antivakceris tam no Daugavpis 2023. gada 16. janvāris 17.31
    Tu veiksmīgi aprakstīji savu iekšpusi ,nu , kā spogulī būtu lūkojies.z

    – ko tu resni aaksties, tak uzreiz skaidrs, ka tikai jeeliibu maisters A.G. te sevi aizsaav

  17. Anonīms saka:

    4.maija režīma rozā varonizāde LV kanālos $

  18. Пизда Нестроевая. saka:

    Ушаков – вампир? Что вы там всей редакцией употребляете? Отсыпьте мне, я тоже хочу потешить свои митохондрии.
    А если серьёзно, про мускульный тип старения слышали?
    Жду очередной развесёлой сказочки для у. о. ребят из совхоза “Красные шпроты”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *