Komunistisko izdzimteņu izskaidrošanās

H-86-3

Latvieši, atveriet taču reiz acis !

Neļauj, latvieti, šiem izdzimteņiem par sevi ņirgāties !!! Viņi ir mūsu DZIMTENES bendes un pelnījuši nāves sodu. Tas arī tiks izpildīts, par to lai viņi nešaubās. Šajā rakstā noziedzniece Kalniete abstraktā veidā arī pasaka, ko viņa ir pelnījusi, proti, ko Rubiks ar viņu būtu izdarījis: http://www.diena.lv/latvija/viedokli/kalniete-veids-kada-rubiks-sagroza-latvijas-vesturi-ir-perverss-13981764

Kalniete, Godmanis, Vaidere un pārejie no viņu “šaikas” ir ATMODAS bendes.

=============================================

Vieni šakāļi esot šakāliskāki nekā otri.

Kalniete-Godmanis-Vaidere

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Šī nolādētā TRIJOTNE, stājoties komunistiskajā partijā, zvērēja turpināt BOĻŠEVIKU aizsāktos darbus- slepkavot latviešu tautu. To arī viņi dara, jo tāda ir SĀTANISTU būtība.

Šīs trīs izdzimteniskās kreatūras TF paspārnē Atmodas laikā bija ierīkojušas īstu mauk-māju, kur tika dzerts(plītēts) un maukots uz nebēdu. Tika nodzerts un nomaukots latviešu tautas Liktenis. Sandra Kalniete un Elita Veidemane bija šī nolādētā borģeļa, kura vārds ir TF, galveno komunistisko izdzimteņu Godmaņa, Birkava, Jurkāna, Īvāna un vesela lēruma citu cilvēkveidīgo izkārnījumu seksuālās matraces.

To mums šodien grib pierādīt ES paspārnē sēdošie sarkanie noziedznieki. Kaut kāda interesanta „demokrātijas sakritība“ vai tomēr likumsakarība, ka Latviju ES pārstāv zvērināti komunisti, kuriem pēc visiem starptautiskajiem Likumiem bija jābūt pakārtiem, jo viņi veikuši ārprāta genocīdu pret latviešu tautu, kuru turpina vēl šodien ar lielāku sparu nekā padomju laikos.

Bet “uztaisīsim” mazu atkāpi, pirms turpinām runāt par šiem gara kropļiem.

Šajā i-vietnē jau ir ticis rakstīts, ka ļaunajiem ir arī kāda laba īpašība, jo pie pirmās izdevības viņi cenšas viens otram pārkost rīkli.

Reiz kādā telefona sarunā jautāju Andrejam Kavacim: “Kad var atkal ko interesantu sagaidīt no tevis ?”  Kavača kungs atbildēja: “Par VIŅIEM viss ir pasacīts. Tagad tikai jāgaida, kad viņi savā starpā sāks villoties.”

Viedi vārdi, nav ko piebilst. Pamazām jau tas sāk notikt. Kalniete ar Godmani ES kantorī sacēluši traci par Alfrēda Rubika grāmatu. Īstenībā Rubika grāmata ir tikai aizsegs, lai pierādītu ES parlamentāriešiem savu “demokrātisko godīgumu”. ES parlamentārieši ir saņēmuši LRTT “sūtījumu” ar visiem foto, kur skaidri pateikts, kas par noziedznieku ir Godmanis ar savām Atmodas laika draudzenēm: Kalnieti un Vaideri. ES parlamentārieši un Eiropas drošības iestādes zina, ka Latviju pārstāv noziedznieku banda, kura ar viltus mahinācijām tika Latvijā “ievēlēta”.

Kāda “demokrātiska” sakritība, ka latviešu tautu Eiropā pārstāv Tautas Frontes noziedzīgais kodols: Godmanis, Kalniete un Vaidere. Godmanis, šis slepkava, KGBists un komunists, pat “pacenties” kļūt par vienu no Latvijas desmit miljardieriem. Arī Kalnietes un Vaideres konti rakstās ar sešām nullēm, kamēr Latvijā tauta mirst badā.

Ja tu, LATVIETI, pēc visa tā esi spējīgs šiem sātaniskajiem komunistu izdzimteņiem piedot roku un runāt ar viņiem, tad tā roka ir jānocērt un mēle jāizrauj !

Viņi maucībā un zādzībā ir iznīcinājuši mūsu Latviju !!!

Šiem gara kropļiem pienākas tikai viens- KARĀTAVAS. Tāpēc arī viņi, kā apsviluši, cenšas pierādīt savu demokrātismu caur cita sarkanā izdzimteņa Alfreda Rubika darbībām.

Viens arī ir pilnīgi skaidrs, Rubiks nebūtu atļāvis iznīcināt Latvijas rūpniecību un lauksaimniecību, bet tas nenozīmē, ka viņš nav pelnījis karātavas. Kuriozs ir arī tas, ka šie sarkanie slepkavas- miljonāri, pieprasa pusmiljonu TF 25 gadadienas svinībām ! Un pieprasa no kā ???, no nabaga nodokļu maksātāja, no kuru “sviedriem” šie izdzimteņi ir “apmiljonojušies”.

==========================================

P.S.

Šeit izvilkums no Kalnietes grāmatas:

Godmanis 1

FOTO: Šis deģenerāts-komunists ir Kalnietes EIFORIJAS “ģenerators”- nolādēts latviešu tautas bende.

Sandra nekad nav atklāti pateikusi, kas bija viņas mīlas objekts, bet visi, kas tolaik strādāja ar viņu kopā, to zināja. Un, Kalnietes grāmatā “Es lauzu, tu lauzi, mēs lauzām, viņi lūza” uzšķirot 113. lappusi, var skaidri saprast, kurš bija šis cilvēks. Tajā rakstīts, ka 1989. gada sākumā pēc atgriešanās no Kanādas pirmajā Tautas frontes sēdē Sandra pirmo reizi ievērojusi Ivaru Godmani: “Zāles dziļumā piecēlās noplukuša izskata bārdains vīrs un sāka argumentēti pierādīt, cik rupja politiska kļūda ir pieļauta, sakaitinot krievu strādniekus.

sandra kalnieteViņa pārliecinošā, skaldošā runas maniere piesaistīja manu uzmanību. Painteresējos, kas ir runātājs. Tā uzzināju, ka tas ir frontes lektoru grupas lektors un politiskās komitejas loceklis Ivars Godmanis.” Pēc laika šis bārdainais vīrs kļuva par Kalnietes galvu reibinošo dzīves lielāko mīlestību.

FOTO: Mauka- komuniste, kura izvirtību jauc ar mīlestību. Tādi gara kropļi- mēsli pārstāv Latviju starptautiskajā arēnā ! Kādu Svētību šie amorālie radījumi var nest mūsu tautai ? Nekādu ! Tikai un vienīgi apsmieklu un apkaunojumu !

Grāmatas 171. lappusē Sandra raksta: “Man bija trīsdesmit septiņi gadi, un manā dzīvē negribēta bija ienākusi liela mīlestība — nepārvarama un uzvaroša. Tā reibināja un uz īsu laiku lika aizmirst realitāti. Tā man piešķīra pārdabisku enerģiju un visu ap mani pārvērta brīnumā. Visas pārējās jūtas atvirzījās otrajā plānā, un pāri visam valdīja divas galējības — revolūcija un mīlestība…

Mīlestība ?

Tā bija visīstākā maucība !

Ne tikai šī viena ar savām seksa orģijām bija “degpunktā”, bet bija vēl kāda Elita Veidemane. Viss notika uz velna paraušanu, tieši tā, kā Dainis Īvāns kādā apskaidrības brīdī rakstīja.

LATVIJA viņiem bija tai vietā, kur kājas saiet kopā !!!

Šodien šie nolādētie MAUKAS pārstāv Latviju ES !

Par kādu TĪRĪBU???, par kādu MORĀLI var būt runa ?

LRTT. 08.12.12.

Vilnis Bušmanis, cilvēks, kurš noticēja ASV demokrātijai:
http://www.youtube.com/watch?v=9UwavBlITzs&feature=g-crec

Teksts, kurš tika nosūtīts Latvijas deputātiem ES:

Tā saucamiem ES deputātiem !
http://tautastribunals.eu/?p=11750
http://www.draugiem.lv/user/3510576/gallery/?pid=288625719
Es esmu Dieva priekšā ZVĒRĒJIS, ka “aizvilkšu” jūs, nolādētos komunistiskos noziedzniekus, kuri ir noveduši Latviju uz iznīcības sliekšņa, uz karātavām.
Tā būs latviešu tautas gaviļu diena !
Visa pasaule skatīsies, kā jūs tiksiet sodīti.
Un neceriet uz sorosiem un putiniem, viņi paši tiks no tautas saplosīti.
Tas notiks pēc visiem starptautiskajiem LIKUMIEM.
Šis tiesas process sauksies NIRNBERGA-2


Helsinki-86 dibinātājs/LRTT priekšsēdētājs L. Grantiņš

You may also like...

17 komentārs

  1. Skorceni saka:

    Es viņiem ir aizsegs, jo Latvijā beigās viņus var sākt ņemt pie rīkles.
    Pretīgi ir dzirdēt, ka šie nelieši pārstāv mūsu valsti tai vietā, lai karātos nokaltuša koka zarā, jo karātavas pat negribas celt.
    Pārāk liels gods viņiem tad dots būtu.

  2. Skorceni saka:

    Jā !
    Tie nodevīgie žurkas, kas salīduši ES un LV parlamentā drīz viens par otru izstāstīs briesmu lietas.
    Tā parasti notiek ar neliešiem, kas ir pretīgi valsts un tautas slepkavas.

  3. Eduards Lunis saka:

    JĀ, LINARD, JĀ !
    AR NETĪRĀM GALVĀM UN ROKĀM TĪRI, LABI DARBI NEDARĀS !
    TĀPĒC JAU IR TĀDS DRAUSMĪGS LATVIJAI REZULTĀTS !

  4. andris saka:

    Ko brīnīties?
    Visā pasaulē visur salikti savējie.
    Latvija nav izņēmums.
    Uz vecās pasaules viss saistīts.
    KĀ TO VAR NESAPRAST ?
    Skatieties uz pasauli no augšas, it kā ārpus tās.
    No tās vietas cilveki dalās-vieni redz apaļu lodi,
    citi redz visus notikumus un saistības.

  5. Garāmgājējs saka:

    “Zāles dziļumā piecēlās noplukuša izskata bārdains vīrs”. Iznāk, ka Kalniete ir kāda bomzene, ja jau šo noplukušo bomzi iemīlēja līdz ārprāta robežai. Bet varbū bija pavisam citi mīlestības iemesli. Katrā gadījumā tādas kalnietes ir sastopamas ik uz soļa Latvijā. Nodevība un banditisms ir Latvijas ikdiena. Bezgalīgi tas turpināties nevar, jānotiek kraham un tas būs kaut kas briesmīgs.

  6. Eduards Lunis saka:

    Garāmgājējam-VAI TAD JUMS NAV REDZAMS LATVIJAS KRAHS!? UN NOPLUKUŠIE ŽĪDI UN KOMUNISTI-IR AUTORI TAM!
    UN VAI TAD JUMS NAV REDZAMA ARĪ BRIESMĪGĀ CILVĒKU BĒGŠANA PROM NO MĀJĀM. NABADZĪBA,BEZTIESĪBA…

  7. Skorceni saka:

    Te ar runāšanu ir par maz, bez barikādēm te neiztikt, jo armija un policija ir domāta tautas apspiešanai.
    Pret valsti un tautu ir veikts konkrēts genocīds.
    Cionistu un viņu roklaižu labi padarīts darbiņš:(((

  8. Sonna saka:

    Grantiņ, nu, nevari tu Dieva priekšā neko zvērēt – tik vājprātīga, akla naida pārņemts var būt tikai vai nu absolūti garīgi slims cilvēks (ļoti ticama versija) vai paša nelabā uzticams kalps. Draugs, tu tak pats kādreiz ar nomirsi – kā tad atbildēsi Dieva priekšā par tām negantībām, ko siekalas šķiezdams esi izplatījis visu savu nožēlojamo (diemžēl…) mūžiņu.,?

    Admins
    Kāpēc tev, Sonna, nerakstīt komentārus savā vārdā ?
    Kāpēc slēpties zem sveša vārda ?
    Neticu, ka godmaņi un pārējie “maņi” ir tavi draugi.
    Tu šajā komentārā esi izteicis naidu pats uz sevi, jo esi viens no tiem, kurš salūza čekas kabinetā.
    Tu arī zini, ka Latvijas izzadzēji ir vairāk “garīgi slimi”, kā es.
    Par miršanu un atskaiti, kāda man būs jādod Dieva priekšā, tev vismazāk vajadzētu uztraukties.
    Gan jau kaut kā tikšu galā, bet kā būs ar tevi ?
    Kas attiecas uz negantību un siekalu šķiešanu, to laikam tu spogulī redzi… .

  9. Eduards Lunis saka:

    —sonnam-ir Kriminālkodeksā tāds pants-liekas 17. , kurš paredz katra ,likumību ievērojoša ,cilvēka pienākumu ziņot par jebkādu noziedzīgu nodarījumu. un ja tu draudziņ nezini,vai arī tev nav par ko te uztraukties-tad esi pats no Latvijas izzadzējiem…
    –tiešām-apskaties spogulī!

  10. Os saka:

    Ta ir,ka Pasaule faktiski visas Valdibas sez lidzigas,bet ir atskiriba milziga,starp slavu židiem,kur vienmer bus nabadziba,ar totalu idiotismu,savukart Rietumos tomer dzive Cilvekam,ka ari visiem parejiem,ir labaka. Un diemžel uz doto bridi nav variantu,ir jaturas pie ES un japienem Latvijai lemums,par iestasanos Eiro zona,tas ir ieviesot Eiro,tas radis parmainas,bet ne momentalas,bus pat vel drumaks bridis,jo preteja gadijuma nekas seit nemainisies vel loti ilgi. Patiesam..ES parnems Latvijas ekonomiku(tautsaimniecibu),bet nav vairs satraukumam pamata ,jo nav vairs Latvijai savas ekonomikas(tautsaimniecibas),ekonomiska skatijuma imports sen jau ir iznicinajis Latvijas tautsaimniecibu,kam pamata ir bijis un ir aplami likumi(nodokli) un sis noziedzigas darbibas izdarija LOCEKLIS-žids pasaules godmans ar lidzigiem banditiem,ari bandas LOCEKLU apmierinataja palaistuve kalniete. Nav variantu,savukart ieviesot Latvija Eiro,tudal tuvakajos gados ES parnems Latvijas Budžetu un bus sakums milzigam parmainam,tas ir apcietinot par banditizmu un laupisanu grupa sos LOCEKĻUS ar BIEDRENEM,NELAUS VINIEM VAIRS SAIMNIEKOT.

  11. Raitis saka:

    Pareizi sacits.

  12. Os saka:

    Savukart psihiatrija ar psihologiju ir atzits,ka nav pilnigi vesela vai vienada mera,pec ka merit,jebkura nobide no kolektivas domas-ir neadekvatiba, tatad,ir secinajums,ka uz 1986.gadu Linards neapšaubami prieks jums kolhozniekiem judam un citiem mesliem bija psihs,bet vienlaicigi pec 10.gadiem,par to pasu laiku,atzits par tautas varoni un tad kadas vel var but objektivas saubas,ka atkal Linards ir psihs,jo redz Locekļiem ar Biedrenem vins nepatik,ir riebigs ļaundaris,jo publiska informacijas telpa nepiesedz slepjot Locekļu ar Palaistuvju noziedzigas darbibas un neslavina tos,jā,riebīgais!

  13. Os saka:

    Savukart alfreds rubiks nebutu viss saglabajis Latvijas tautsaimniecibu,tas,ka vinam neizdevas salaupit tautas ipasumu un klut ari par vel vienu sarkano miljonaru,ir tikai tas,ka uz prihvatizacijas bridi vins atradas cietuma un atbrivojas jau tad,kad parejie vina komunistu bandas locekli ar biedrenem visu bija jau izlaupijusi izputinot. Lidz vina iesedinasanai a.rubiks paspeja tik mazdruscin aplaupit,tas ir,pilsetai piederoso kuģi “Latvija” pardeva privatkomersantam un par so darijumu sanemjot “kukuli”. Tas ir iemesls,kapec vins ir salidzinosi tirs un ari nabadzinš. Savukart vina deli,bija un ir vienkarsi dumji viepļi,pasi par sevi neko neizsakosi.

  14. Spartaks saka:

    Piekrītu, varu var sagraut tikai vēl lielāka vara. Dievs dod mums spēku un gudrību.

  15. skorceni saka:

    par to rubiku gan ir labi teikts……

  16. andris saka:

    cietuma prieksnieks ar saviem vietniekiem,lai labak kontroletu cietumu
    izdoma-ANO(ieslodzito statistika),NATO(ieslodzito kontrole),ES(kontrole
    ar naudu),UNESO,INTERPOLS,TV,PRESSE,RADIO,AVIZES u.t.t.lidz katra
    ieslodzita totalai kontrolei.
    KADA IESTASANAS,KUR ?
    PASAULE KA cIETUMS.
    NU KO ,KA JUMS TAS PATIK?

  17. Joel saka:

    Sandra ir mauka

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *