Vai domājat, ka Latvijā šie mēsli mazāk smird ?

Jūs nevarat pat iedomāties, cik slimnieku ar nemirstamām vainām ir miruši tikai tāpēc vien, ka trūkst medicīniskās palīdzības ! Un tas ir tikai tāpēc, ka šie nolādētie krievžidu- cionistu ideoloģijas īstenotāji- čekisti un komunisti, izlaupījuši Latviju. Un, šie kropļi, ar dažnedažāda kalibra ekspertu palīdzību, vēlas tiesāt un noslepkavot L. Grantiņu tikai par to, ka viņš vēlas, lai tiktu ievērota Satversme un Starptautiskie LIKUMI !

Negribu šeit gari runāt par to, ko mēs visi zinām, tāpēc tikai atgādināšu ! Atgādināšu to, kuri pie visa šodienas ārprāta ir vainīgi. Pārpublicēju šeit Guntas Ancānes sacīto no Pietiek.com. Nevienā masu mēdijā netiek nosaukti īstie vainīgie(izņemot LRTT), bet runāts tikai par kaut kādām “problēmām”. Problēmas jau pašas neuzpeld, tas radījuši attiecīgi personĀŽI ! Šajā gadījumā runa ir par onkoloģijas katastrofālo stāvokli Latvijā.

Protams, tie, kuri šo stāvokli radījuši, to uz savas ādas neizjūt, jo viņiem un viņu tuviniekiem garantēta ārstēšanās ārzemēs par latviešu tautai nozagto naudu. Kāpēc tādas problēmas nepastāv mūsu kaimiņiem- igauņiem un lietuviešiem ? Tāpēc, ka tur šie pretīgie čekas izdzimumi netika pielaisti pie varas un tāpēc izzagts tika daudz mazākos apmēros ! Vai kāds no čekistiem, kurš kļuvis par miljonāru no “tautas sviedriem”, ir ziedojis kaut Eiro medicīnai ? Nav, pilnīgi neviens neko nav ziedojis ! Es esmu to darījis, bet viņi nē ! Visi šie čekas mēsli, tāpat kā šeit ievietotajā video, savus tuviniekus un KONTUS tur ārpus Latvijas. Viņi visi fiziski, kā šīs pašas vēža šūnas, ir jāiznīcina ! Ļaunums nebeigsies, kamēr šie ģenētiskie civilizācijas atkritumi ar savu klātbūtni piesmirdina pasauli !

Pārdomas par Onkoloģijas centra situāciju medicīniskās ētikas aspektā

Dr.med. Gunta Ancāne*
04.01.2023.
Komentāri (45)

Iesaki rakstu:

Viens no kursiem, kuru lasu ārstiem rezidentiem, ir medicīnas ētika, tādējādi man ir radušās dažas pārdomas par Latvijas Onkoloģijas centra situāciju medicīniskās ētikas aspektā.

Vakardienas intervijā televīzijas žurnālistes Anetes Bērtules raidījumā centra valdes ilggadējs priekšsēdētājs Paeglīša kungs kritizēja ārstu viedokli, “ka, ja šis ultimāts netiks izpildīts, no tā cietīs pacienti”.

Ārsti reti izsaka ultimātus, parasti tikai krīzes gadījumos. No medicīnas ētikas viedokļa ārsti šai gadījumā rīkojas ētiski, pat pēc vairākiem Pasaules Ārstu asociācijas Ētikas kodeksa punktiem, un Paeglīša kungs ļoti kļūdās, acīmredzot zināšanu trūkuma dēļ par ārsta darba sarežģīto, komplicēto būtību, augsto stresa līmeni darbā.

Medicīnas kodekss šajā sakarā uzsver vairākas lietas:

1) protams, to, ka katra ārsta pirmais uzdevums ir veicināt katra individuāla pacienta veselību, sniedzot ne tikai kompetentu un līdzjūtīgu, bet arī laicīgu (angļu valodā – timely) aprūpi. Tas Latvijā nenotiek. Veselības aprūpes sistēma nav tā sakārtota, lai nodrošinātu savlaicīgu, neielaistas slimības stadijā esoša pacienta piekļuvi ārstam. Pret to cita starpā arī ārsti onkologi protestē.

2) Lai pacienta aprūpe atbilstu augstākajiem standartiem, ārstam ir pienākums rūpēties par savu labsajūtu un darba spējām. Citiem vārdiem – ja ārsts ir pārguris, izdedzis, viņš nespēj strādāt pēc augstākajiem standartiem un tādējādi apdraud pacienta veselību. Viens no galvenajiem medicīnas ētikas likumiem noli nocere! – nekaitēt pacientam! – tādējādi ir pārkāpts.

Onkocentra ārsti grib strādāt atbilstoši medicīnas ētikas augstākajiem standartiem un par to viņiem pienākas gods. Uzbrauciens ar “ultimātu” ir nevietā, jo atpūta prasa atbilstošu naudu (koncerti, ceļojumu, grāmatas, labas pusdienas kopā ar ģimeni, u.tml.). Tas ir jautājums par algas lielumu.

3) Ētikas kodeksā ir minēti arī ārsta pienākumi pret sabiedrību – piemēram, ārsts atbalsta godīgu un līdzvērtīgu veselības aprūpes līdzekļu sadalījumu. Tas ir arī jautājums, vai administrācijas algas nepārsniedz pašu darba veicēju algas. Slimnīcā un jebkurā ārstniecības iestādē galvenie darba darītāji un bieži administrācijas kļūdu labotāji ir ārsti un viss ārstniecības personu kopums – medicīnas māsas, fizioterapeiti, u.c.,

4) Ārstiem ir nepieciešams atbalstīt vienam otru šo Ētikas prasību izpildē, un jāpalīdz novērst nacionālā un internacionālā līmenī tās juridiskās, ētiskās, administratīvās u.c. prasības, kuras grauj Ētikas kodeksā minētās prasības.

5) Ir jāpārskata jautājums par ārstu toleranci pret vardarbību no pacientu, piederīgo, administrācijas u.c. pusēm.

Lai mums, kolēģi, visiem ir spēks un veiksme, lieliski darot savu darbu, un lai beidzot sākas veselības sistēmas kārtošanas darbi arī Latvijā. Paldies Onkoloģijas centra kolēģiem, kuri šo problēmu aktualizēja. Un paldies arī jaunajai veselības ministrei Līgai Meņģelsonei, kura, jau pirmajās darba dienās kļūstot par krīzes menedžeri, nekavējoties un ar pilnu nopietnību sāk risināt gadu desmitiem ieilgušu problēmu. Izturības un veiksmes vēlējumi ministrei!

* RSU Psihosomatikas un psihoterapijas katedras vadītāja

Lūk, tika daži no šīs sātanistu varzas:

19.01.23

You may also like...

12 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu redz tās lietas Ukrainā, bet vai Latvijā vēl Soviet laikos nedarbojas īpaši restorāni un pirtis, kur arī tika atlasīti vajadzīgie kandidāti? Pienākas dzirdēt no ļaudīm vēl šodien, kad strādā kolektīvos, kur ir Vecrīgā atradusies pediniem mīļotās pirtis. Nu tās pašas ukrainu meitenes Soviet laikos piepildīja Jūrmalu un apkalpoja puiku 21 pirkstu, kā blakus bonusu pie alus kausa un otrās porcijas. Oficiāli protams par tādām lietām nerunāja, bet arī Soviet laikos alkohola tockas menti apkaroja tāpat, kā mācību. Tomēr vēl joprojām darbojas nakts veikals pie mentu akadēmijas, kas ir izaudzis pateicoties tieši mentu darbībai. Laima arī raud, ka Soviet laikos saņēma 17 rubļus, kad uz viņas tēlu taisīja lielu piķi ziduleni. Tikai par ārpus reglamenta darbību neiederas spriedelēt sabiedrībā! Ja Kaspars Dimiters šodienā vaimanu dziesmas visur vaino Ameriku, ka pie sabiedrības debilisma vainīgi visur ir yenki, tad tādiem ir ja iesprauž sejā viņu pašu mātes portrets, ko jis visādi stuke sabiedrībai vēl šodiena. 90 tajos jis arī raudāja, ka sabiedrība ir vienaldzīga pret Padomju skatuves mākslinieci! Tikai ir tā realitāte, ka līdz 90 tajiem visi kloķi pārvaldes bij krievzidu rokas un zaga to, ko paši uzraudzija. Latviešiem ir liela garīgā bēda, ko par viņiem saka arī citas tautas, kad latvieti sit, tad otrs latviets stāv un skatās, kā viņu sit! Tā bija ar Albertu Kaulu un arī citiem mazāk zināmiem uzņēmējiem, kas 90 tajos tika iedzīti bedrēs. Onkologija!? Modernās vēža problēmas tautā nākas nevis no naudas trūkuma, bet no modernās pārtikas, ko 90 tajos vilka iekšā caur Poliju tie paši Pārdaugavas bratani. Tad vēl bij lauku piens pieejams, bet tautai visādi patika vazāties uz jaun izveidotajiem lielveikaliem. Paši jūs smērē uz maizes visādus sūdus un zemē sejat GMO. Kad radinieces frajeram norādīju, ka par tādu cūku audzēšanu, ko jis audzē ir jāšauj nost, tad sāka sprēgāt līdzīgi Grantinam par Aspazijas konfekti. Medicīnas darbinieki paši izraksta tonam bez vajadzīgu zāļu sievietēm no kurām mainās hormonālās darbības funkcijas. Labāk dzeriet šņabi un uzkozat labu speki nekā rijat tās mediķu parakstītas dropes. Kad tautai pašai ir jāseko līdzi tam, ko tā liek uz galda, tad vienmēr tai ir dumas valodas. Ārsti nepalīdzēs! Vēl jau ir tā garīgā bēda aiz kā sākas visādas problēmas, kad tais pašos rados ēd viens otra nost aiz vēlmes iegūt senču mantojumu sev. Tā ir kuršu rados, kad augsti iz dienējis Sovietu ments par savu kalpošanu dzīves norieta saņem no valsts nozelojumus grašus iedzen bedrē bralenus pie likdams serkoku pie senču mantojuma. 90 tajos izkārtoja viltīgi to sev, bet viņa dēlam savdabīgi ir piemeties vēzis! Tā nu ar pašiem jāpadomā par to, ko jūs bieži spriedelejat par citiem ļaudīm. Netīras valodas kulstisana arī atsaucas uz smadzeņu darbību!

  2. :))) tam Anonīmajam saka:

    Man vairākus gadus atpakaļ darbā ,pie stūres , sākās baigās sāpes krūtīs . Nu neko ,izkrāvos Vecumniekos ,un braucu mājup. Pa ceļam nopirku labu brendiju . Mājās sāka uz nakti vēl trakāk sāpēt , bet es tik ierāvu brendiju un līdz rītam izvilku .Vēlāk pie ārsta izrādījas , ka biju ”nosvinējis” infarktu . Bet stentu man ielika ,kad pienāca rinda ,pēc diviem mēnešiem.
    Ja nebūtu brendija un griba un Visaugstais ,tad būtu jau kukaiņciemā mētelis. :)))

  3. Laiks atcerei un darbam. saka:

    Barikāžu laiks.?
    Mūsu bērnišķīgā naivuma laiks.
    Nozagto sapņu laiks.
    Grieztu vēnu laiks,un lēna asins teka. Mūsu atbruņošanas laiks.

    Laiks,kad pieņēmām izaicinājumu pret Sarkan-brūno Bruņinieku, un klusi,kas pieteicās kā glābējs, ieslīdēja Bruņnieks Melnais.
    Mūsu bērnišķīgais laiks.Tas mūsu,svēts.Tas mēs ar norēķina listi rokā.

  4. fuiziņas saka:

    Solījumi,solījumi,solījumi! Ukraiņu karavīriem solīto tanku vietā piga.
    DP. zina smalki par katru rakstītāju /tautastribunals.eu/ vietnē,un regulāri par viņiem atskaitās brīvmūrnieku ložās.

  5. fuiziņām saka:

    Varbūt globālistiem nav pa prātam ukrainas nacionālā gara uzvara pār Krieviju ,tāpēc iesaistīsies NATO …. un pasaules pārdale turpināsies.

  6. Odze. saka:

    fuizinaam-

    Jaaaaa. Zilais Shveices globalistu forums tiek izsmiets un karikeets visados variantos.Kas kam atskaitaas,tas sen vairs nav svarigi.
    Vari ar savu kailu sezamvietu baidit ezus un purva raganas… Uzurpatori leenaa garaa savac pasi savus tiklus,kraamus,bailes,feikaas zinas,
    izdomaato vesturi, viltotaas ipashumtiesibas, savas asinainaas moku zaales pagrabos, jo
    VISS PAR VINIEM, KATRU ATSEVISKI, IR IZPETITS UN NEKAS VAIRS NAV NOSLEPJAMS.

  7. Anonīms saka:

    Jā Odz’! Jā fuiziņ’! Ka nu visād nosaukum,tas fakts. Tak to lielo teāter spēlē katrs pa savam. Šķiļ tā,ka naud lec uz visām pusēm. Tad rauj pa daļam,kam tād lielāk čup tiks. Tad atkal norunā jaun teāter,ko kurš spēlēs un tā tas bez sāv gal turpinās. Cit’s novāc,lai netraucē.

  8. Pārmaiņas saka:

    Laba intervija.
    https://youtu.be/y4nknTVFFvo
    .
    .
    .
    Admins
    Cilvēks droši vien labu domā, bet runā mazliet neadekvāti. Pirmkārt: Cionistu ietekme vēl ir milzīga, viņi cenšas palīdzību Ukrainai bloķēt, bet neskatoties uz visu to, notiek brīnums. Tik īsā laikā pārveidot Ukrainas armiju ! Ir noticis neiespējamais ! Nepilna gada laikā izveidota jauna armija un arī JAUNA valsts ! Tanki nav tas svarīgākais, bet tieši visi šie “bredliji”, kuri skaitās tanku slepkavas, pašlaik ir tas svarīgākais un tie tiek piegādāti jau masveidā. Viss notiekās milzu soļiem, cionisti zaudē visās frontēs, lai arī trampisti kā to censtos novērst ! Tādas intervijas kā šī, ir ļoti destruktīvas. Tās iedzen cilvēkus depresijā un galvenais, viņas ir melīgas ! Ukraiņu varonība un ārzemju pabalsts ir grandiozi ! Viss notiekās ! Slava Ukrainai ! Nāvi krievžīdu cionistiem- orkām !

  9. Maija saka:

    Mani šokē Anonīma trulie komentāri. It kā cilvēkam, tiktu dota iespēja izvēlēties nesaslimt ar vēzi…..Vēzis nemēdz šķirot cilvēkus, līdzīgi leikēmijai. Bet visā pasaulē, to veiksmīgi ārsti spēj izārstēt. Latvijā, tas tiek diagnosticēts, lielākoties, novēloti. Vainīga ir veselības aprūpes sistēma, kas nav taisīta uz Cilvēku…..Es pat ieteiktu Anonīmam salabt ar saviem radiniekiem, un atgriezties dzimtajā Čangalienē. Iespējams tur, Viņu gaidīs labāka dzīve….

  10. AG saka:

    Kur Grantiņam ir vēzis – pakaļā? :)) Vai varbūt tomēr smadzenēs? :))

  11. robotveidiigajam treknim a,g. saka:

    AG 2023. gada 22. janvāris 0.58
    Kur Grantiņam ir vēzis – pakaļā? :)) Vai varbūt tomēr smadzenēs? :))

    – un kad tu pakalhniek savas taukos grimushaas smadzeniites izaarsteesi un konveijersmirdonu te beigsi??

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *