Šolc,-nacistiskās Krievijas fans !

Vai Krimas tatāru runas vīram nav taisnība ?

Kāda vainas izjūta var būt pret Krieviju, ja tikai pāris procentu Krievijas teritoriju okupēja hitlerieši, bet Ukraina visa tika okupēta ! Visvairāk zvērības nacisti veica tieši 100% okupētajā Ukrainas teritorijā ! Vai Šolc un Merkele to nezina ? Zin un kā vēl zin ! Tātad ir kaut kāds cits iemesls, kāpēc Šolc ar baudu noskatās kā tiek veikts genocīds pret ukraiņiem ! Ja Šolc būtu parasts ierindas vācietis, tad varētu sacīt, ka: cilvēks ar prātu apdalīts, bet viņš ir Vācijas valsts GALVA ! Tādu stulbumā apvainot nu nekādi nav iespējams, tāds ir “ievietojams” noziedznieku kategorijā ! Pēc būtības, lai izpirktu savus pagātnes grēkus pret ukraiņiem, Šolcam vajadzētu ne tikai tankus sūtīt uz Ukrainu, bet arī savu regulāro armiju ! Šeit es runāju tikai par Šolcu, nevis visu vācu tautu un valdību. Valdībā ir arī tādi, kuri būtu ar mieru darīt to, ko es šeit pieminēju.

Kā jau video sacīts, ka šis tips ne tikai pats bremzē palīdzību, bet spiež to darīt arī citiem, neļaujot piegādāt smago kaujas tehniku ukraiņiem.

Mēs zinām, kas bija Merkele !

Merkeles valdībā viņš bija viens no ietekmīgākajiem finanšu darboņiem, kuram, kā runā interneta plašumos, ir ko slēpt no sabiedrības ! Visi parazīti, kuriem netīra sirdsapziņa, baidās no ukraiņu uzvaras, jo viņu uzvara noraus sprandu cionistu hidrai, kura ir nekas cits kā SĀTANISMS ! Mēs redzam, ka visa šodienas Ukrainas POLITISKĀ ELITE(zeļenskis, jermaks,budanovs…) sastāv no “levitiem”, kuri bija sagatavojuši augsni, lai putinisti uzvarētu ! Slava Ukrainai !

Kā redzam, tad Šolc ir cienīgs pēctecis šiem noziedzniekiem !

23.01.23

You may also like...

28 komentāru

  1. Šeikojošs Mastodonts :D saka:

    Grantiņ , Tavs Stulbums ir tāda paša mēroga . Tu joprojām neredzi cēloņus . Tavi mīļie globālisti vienkārši spēlē šahu ,bet preži un citi, ir tikai figūriņas ,kuras bīda.
    .
    .
    .
    Admins
    Tev gandrīz taisnība, tikai mazliet kļūdies, jo melna vienā redzi baltu- globālistu adresi esi sajaucis.
    Nomaini Vašingtonu pret Telavivu(Maskavu- cionistu darba instrumentu) un viss nostāsies savās vietās !
    Īstie “globālisti” ir tie, kuri vakar slaktēja latviešus, bet šodien ukraiņus.
    Tu, esi nekas vairāk kā nožēlojams viņu izvadorgānu “sanitārs”.

  2. :))) saka:

    Kad beidzas spēle , tad karaļi un bandinieki tiek samesti vienā un tajā pašā kastē. ;)))
    Jā , un sekojot Grantiņa izteikumiem ,kurus viņš adresē oponentiem un tiem ,kuri domā citādi , ir tēma par izvadorgāniem un to funkcionalitāti Grantiņa izpratnē un pieredzē RCC.
    .
    .
    .
    Admins
    Ņemu piemēru no Tevis: “Grantiņ , Tavs Stulbums ir tāda paša mēroga .” Cik korekts Tu esi savos izteikumos pret citādi domājošiem ? Kāpēc nepaskaidro, kuri ir tie GLOBĀLISTI un, kas ir rašisti, kuri it kā aizstāvot Krieviju iebrūk Ukrainā un slepkavo ? Un, kā ir ar tavu “tautību”- vai likumīgi atrodies Latvijā ?

  3. Cik tālu aizbraukuši" saka:

    Krievijā vairāku marku automašīnas pārstājušas darboties,jo ražotājfirmas atslēgušas Interneta @ pielikumu.

  4. grantiņ saka:

    Pēdējās šaubas par tevi izgaisa.
    https://www.youtube.com/shorts/5KRE-POE_Eo
    .
    .
    .
    Admins
    Te tad arī redzama tava atbilde par tautību. Un, kam interesē tavas hazāriskās šaubas, ja nu vienīgi, tad pašam.

  5. Nekur nevilks , tepat .... saka:

    Jebkurā sistēmā viss krējums tiek tiem, kuri diktē noteikumus vairākumam.
    Vai arī tiem, kuri pārzin reālos sistēmas noteikumus.

  6. Hildastante saka:

    Sātana Antikrista vara nemīl neko,kam nav globālās izsekojamības funkcijas.

  7. Pārmaiņas saka:

    Kuģa augšējais klājs vēl dzīro …..
    https://youtu.be/1sWzpH0jCb4

  8. AG saka:

    Par ko vēlēšanās balso Plāngrantiņš?

  9. depo saka:

    Adminis demonstrē savas spējas antropoloģijā.Ļoti asa uztvere un kā pa miglu hazāri krustojas ar visiem viņam.Pats laikam āriskas izcelsmes jenots?
    https://youtu.be/g6CP7sxD1LM?list=LL

  10. :))) saka:

    Ir divi veidi kā var iekarot valstis: pirmais – ar zobenu,otrais – ar parādiem …
    Klopāliscs! :)))

  11. Stiprināsim Latvijas enerģētiku kopā! Neļausim Kangariem, sumpurņiem un visādiem jodiem te valdīt!
    Atcerēsimies savu izcelmi, atcerēsimies savu sentēvu pagānisko ticību. Godāsim Sentēvu Dievus! Godāsim Latvju Dievus!
    Dabas Māti ir viegli godāt. Lūk, dažas bildes: failiem.lv/u/5aj7ymzav [Dabas Mātes godināšana.]
    Vajag vien Dieva vai Dievietes atveidojumu un kādu sveci. Dabas Mātei zaļu. Dievam Pērkonam tumši zilu (var būt jebkāds zilās krāsas tonis). Dievietei Laimai tumši dzeltenu (vaska krāsas). Dievietei Mārai baltu vai melnu, drīkst arī pelēku. Godāt Sentēvu Dievus ir viegli!
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība vienmēr dzīva.
    https://failiem.lv/u/5aj7ymzav

  12. Mēs arī tā domājam! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=95Ln7FE-9HQ

    Ļoti labas A.Lugaska intervijas ar krievu idiotiem – zombijiem un primātiem!

  13. Par dumu uzjautriņātāju+rupju klaunu saka:

    robotveidiigajam treknim a,g. 2023. gada 22. janvāris 4.44
    AG 2023. gada 22. janvāris 0.58
    Kur Grantiņam ir vēzis – pakaļā? :)) Vai varbūt tomēr smadzenēs? :))

    – un kad tu pakalhniek savas taukos grimushaas smadzeniites izaarsteesi un konveijersmirdonu te beigsi??

    AG 2023. gada 22. janvāris 18.26
    Par ko vēlēšanās balso Plāngrantiņš?

    Labs piemērs deformētām, ieklemmētām smadzeņītēm, bet raksturīgi latentiem homoseksuālistiem.

  14. Cīņubiedri saka:

    nnhttps://jauns.lv/raksts/zinas/540855-imantu-ziedoni-apvaino-naida-runa-cik-drosi-ir-feisbuka-kritizet-krieviju

    Dzejolis ir Loti labs un tai šķietami tālajā 1987. gadā ļoti aktuāls un lai to popularizētu, izplatijām ar varai tīkamā im. ziedoņa vāžrdu, bet īsto autoru nezinām.

  15. Skolnieciņš saka:

    Dievturu līderi un Latvju Dievu priesteri Ernestu Brastiņu divu nedēļu laikā pēc Latvijas okupācijas arestēja rīkļu rāvēji no NKVD (čekas) un izsūtīja uz nāves nometni – GULAGU – Krievijas nekurienē. Tā Padomju Krievija izrīkojās ar Latvijas dievturiem 20. gadsimtā.
    Bet Augstākie Spēki – Dievi un Dievietes – visu redz un zina. Un Krievijai krievu iedzimtais totalitārisms ir atspēlējies ar ļaunu joku, proti, ar negatīvu selekciju un sliktu, slimīgu epiģenētiku. To var uzskatīt par dzimtas lāstu krievu tautai dēļ senču grēkiem. Rīkļu rāvēji no NKVD sistemātiski iznīcināja pašus labākos sabiedrības indivīdus (cilvēku populācijas labāko daļu), palika vien ļauni, gļēvi, skaudīgi, zaglīgi, vienaldzīgi un jebkuram ļaunumam iztapīgi cilvēciņi. Rezultātā šie cilvēki ar savu sakāpināto ego, pašlepnumu, uzpūtību, lielummāniju, pārākuma sajūtu un velmi pēc kara tagad iznīcina Krievijas valstiskumu uz visiem laikiem. No vienas puses man ir žēl Ukrainas iedzīvotājus un Ukrainas valsti, jo tas, ko šie cilvēki tagad piedzīvo, ir briesmīgi. Bet no otras puses, pēc šī kara, kurā Ukraina uzvarēs, Eiropā nekur vairs publiski neskanēs krievu valoda. Russifikācija izzudīs pati no sevis. Austrumeiropā vairs nebūs divvalodības. Un Latvija būs latviska.
    Ar cieņu pret Tēvzemi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  16. Pie valodas stūrīša saka:

    Cīņa pret valodas piemēslošanu: Kad jums saka anglicismu,iebilstiet!: “Es nezinu,ko tāds svešvārds varētu latviešu valodā nozīmēt.”
    RUNĀSIM LATVISKI!

  17. Fēlikss saka:

    “Bet sliktākais ienaidnieks, ko vari sastapt, vienmēr būsi tu pats; tu guli, gaidot sevi alās un mežos. Vientuļais, tu ej ceļu pie sevis! Un tavs ceļš iet garām tev pašam un garām taviem septiņiem velniem! Tu būsi ķecerīgs pret sevi, raganu un mierinātāju, muļķi, šaubīgo un nešķīsto un ļaundari. Tev jābūt gatavam degt pašam savā liesmā; kā gan tu varētu piecelties no jauna, ja neesi pirmais kļuvis par pelniem? “Savienība”
    — Frīdrihs Nīče

  18. failiem.lv/u/bez4drej5 [Dabas Mātes godināšana dievturu tradīcijās.]
    Dievturi kopš senatnes godina Sentēvu Dievus – Latvju Dievus. Dabas Māte ir dabas Dieviete, kura ir vistuvāk cilvēkiem. Lūgsim Dabas Māti un tapsim svētīti!
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība vienmēr dzīva.
    https://failiem.lv/u/bez4drej5

  19. Skolnieciņš saka:

    Situācija ar krieviem ir baisa. Kara noziedznieku Vladimiru Putinu atbalsta vairāk nekā 80% visas krievu tautas, kura Krievijā vien ir savairojusies līdz 140 miljoniem, un ārpus Krievijas dzīvojošo krievu migrantu, piemēram Latvijā, Igaunijā un Vācijā, krieviem patīk Putins. Tad visas vainas novelšana tikai uz Putinu un viņa propogandistiem, ir melīga un realitātei neatbilstoša.Putins iemieso krievu tautas vairākuma vērtību sistēmu, mentalitāti un sapņus, tāpēc var droši apgalvot, ka Putins ir absolūts krievu tautas simbols.Un tad, kad Putina vairs nebūs, krievu tautas vairākums izvēlēsies jaunu putinveidīgu asiņainu vadoni.Ivans Bargais,Ļeņins,Staļins un Putins ir tikai daži krievu vadoņu piemēri, kuri ir iemiesojuši krievu tautas vēlmes un sapņus.Un krievu propogandisti visos laikos ir teikuši tikai to, ko asinskārā krievu tauta ir vēlējusies dzirdēt.
    Tādi ir krievi.
    Bez cieņas, Skolnieciņš

  20. Anonīms saka:

    Nūja! Kas tur jauns? Vai ta vēsturiski nav saprotams, ka Vācija bez Krievijas nebūtu nekas un Krievija vēsturiski ir ģermāņu veidojums. Nu anglosaxsu tirdzniecības uzņēmums, kas iesūc sevi visu tautu atkritumus. Kas ir vēsturiski Prussia in Kurlandia? Tramplīna lēciens Krievijas virzienā! Soviet imperija un Russijas imperija bij krievu vai tomēr zhidu veidojums, kas Russijas impērija pārvaldīja visas tirdzniecības lietas par labu tiem pašiem vāciešiem. Soviet industrija bez vāciešiem arī nebūtu iespējama! Ko vien vārds Ford nozīmē Soviet impērijas rūpniecība? Vien jau tā komunisma hujna vēsturiski ir nākusi no vāciešiem un Marks varēja izplesties ar savām rynam Anglijā, kad anglim to norādu sēdēdams pie tortes Rigonda, tad nav iebildumu, jo vēsturiski ta tās sociālisma samazgas ir veidojušās rietumu rūpniecības pilsētās, kur arī cilvēki dzīvoja un dzīvo šodien zem uzraudzības Gheto sistēmā. Anglija jau nu visa ir elektronisks Gheto, ka izdirsties krūmus sarežģīti atrast un Latvijā arī šos garīgos sūdus uzspiež. Tomēr vācieši man riebj, kad dzirdu viņus runājam, tad šermuļi pa kauliem skrien. Vēl aizvakar pamodos no sapņa, kur biju atkal nonācis 2 pasaules kara laikā un friči staigāja nakts laikā tvetstidami letinus, lai tos uz karu sūtītu, bet es ar kaut kādu grupu lasijamies uz mežiem. Veiksmīgi aizlasijamies! Tanī karā viņi bij jebkurā gadījumā Labākie karavīri un arī paši krievi to ļoti labi zina, ja vācietis nebūtu uz licies Soviet army pirmais, tad pašiem krieviem tā bilde būtu daudz sarežģītāka. Letiniem vēl gadu simteņiem pienāksies audzināt savos bērnos pateicību vācu karavīriem, lai arī tie riebtos vēsturiski, bet citas variācijas nebij un sabiedrotie parādījās, kā visu lielākie mēsli. Krievi ta jūsmo par vācu tehnoloģijām!

  21. SunHuiVCai .... grantin saka:

    “Iņ un jaņ elementi nāk pa pāriem — piemēram, mēness un saule, tumšs un spožs, auksts un karsts, pasīvs un aktīvs, un tā tālāk —, taču ņemiet vērā, ka iņ un jaņ nav statiski vai savstarpēji izslēdzoši termini. Kamēr pasaule sastāv no daudziem dažādiem, dažreiz pretējiem, spēkiem, šie var līdzāspastāvēt un pat papildināt viens otru. Dažreiz dabā pretēji spēki pat paļaujas viens uz otru, lai pastāvētu. Iņ-jaņ daba slēpjas abu komponentu apmaiņā un savstarpējā spēlē. Dienas un nakts maiņa ir tikai tāds piemērs: nevar būt ēna bez gaismas.
    Svarīgs ir iņ un jaņ līdzsvars. Ja iņ ir spēcīgāks, jaņ būs vājāks un otrādi. Iņ un jaņ var apmainīties ar zināmiem nosacījumiem, lai tie parasti nebūtu iņ un jaņ vieni. Citiem vārdiem sakot, iņ elementi var saturēt noteiktas jaņ daļas, un jaņ var būt dažas iņ sastāvdaļas. Šis iņ un jaņ līdzsvars tiek uztverts, ka pastāv it visā. “Savienība”

  22. Slampes meitenes saka:

    Lai nu ko tie ļauži runā . Bet ja mums aizvienam būtu tas ārlietu ministrs Jurkšāns , tad mums būtu gan jānokaunējas no igauņiem un leišiem.

  23. S. saka:

    Ja izraida vēstniekus , tad ,manuprāt , tas nozīmē ,ka kauliņi ir mesti …

  24. Smalkais Klusumss saka:

    “Alķīmiķis apzinās, ka viņš pats ir Filozofu akmens un ka šis akmens ir padarīts līdzīgs dimantam, kad sāls un sērs jeb gars un ķermenis ir apvienoti caur dzīvsudrabu, prāta saikni. Cilvēks ir iemiesots prāta princips, jo dzīvnieks ir emocijas. Viņš stāv ar vienu kāju uz debesīm un otru uz zemes. Viņa augstākā būtne tiek pacelta debesu sfērās, bet zemākais cilvēks viņu saista ar matēriju. Tagad filozofs, būvējot savu svēto akmeni, to dara, harmonizējot savu garu un savu ķermeni. Rezultāts ir Filozofu akmens. Dzīves smagie klauvējieni to aizčipo un fasē, līdz tas atstaro gaismas no miljons dažādiem rakursiem. “Savienība”

  25. Klusais Debilikis. saka:

    Nu jau palikushi tikai vieni alkimikji ,dimanti un filozofu akmenji…

  26. Bezgalības Elpa ... saka:

    “Bezgalīgajā, hologrāfiskajā, fraktālajā visumā katrs punkts ir centrs. Tu esi sava visuma centrs un katrs no mums ir sava visuma centrs.
    Bet mēs neesam izolēti viens no otra. Visi mūsu visumi ir savstarpēji saistīti, saistīti, savstarpēji saistīti, savstarpēji atkarīgi, saistīti ar kosmosa struktūru.
    Mēs esam vienlaikus Viens un vairāki, jo katrs mūsu Visums dzīvo citā telpisko koordinātu sistēmā un reģistrē atšķirīgu informāciju kosmosa struktūrā.
    Viss, ko tu dari, katras vietējās pārmaiņas Visumā izraisa pārmaiņas pārējā visumā. Katra darbība izraisa reakciju visur Visumā. Visums ir savstarpēji saistīts tīkls visos līmeņos, visos svaros no mazākajiem līdz lielākajiem. ”
    – Nasims Harams

  27. Anonīms saka:

    Nevis Jin un Jan, bet ir tāds vārds Jānis, ko muļķiem nesaprast, lai arī norāda virzienu, kur tas kalns atrodas, bet atrast nespēj.

  28. Пизда Нестроевая saka:

    Мой любимый анекдот оказался пророческим

    СТРАШНЫЙ СОН

    Однажды утром Штирлиц зашёл к Мюллеру. Настроение у Мюллера было мрачное.
    — Господин группенфюрер, что случилось? Русские уже в пригородах Берлин
    — Штирлиц, бросьте ваши дурацкие шутки! Мне приснился страшный сон! Мне приснилась Германия 2016 года.
    — И что же, там всё так плохо?
    — Не то слово, Штирлиц! Представляете, у нас в Германии канцлером баба, министр иностранных дел — педераст, на заводах Даймлер-Бенц работают турки, Германия оплачивает долги греков и испанцев. Вместо факельных шествий — гей-парады, мы платим деньги евреям и выполняем команды негра из Америки! Фашисты в Киеве, а не в Рейхстаге, Украина собирается развязать войну с Россией, а Германия, представьте, Штирлиц — ГЕРМАНИЯ — уговаривает их не воевать!!!
    «Действительно, х@рня какая-то…» — подумал Штирлиц…

    Пост не отмечен как понравившийся
    © 2023 «Прямой эфир». Сайт создан на Wix.com

    Ищите нас здесь

    Сделайте пожертвование, чтобы поддержать наш блог и помочь всем быть в курсе событий
    .
    .
    .
    Admins
    Tur jau tā lieta, Ŗihard, ka tu dzīvo tādu idiotismu varā. Tu esi nekas vairāk, kā nožēlojams orku susārs, kurš par vienu debilu anekdoti spējīgs būt laimīgs…, bet hazāri jau nekad nav ar prātu draudzējušies.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *