Runā Izraēlā pabijušais lasītājs

Laiks ir ne tikai lineārs, laiks ir arī ciklisks un viļņveidīgs – dialektika.

To zināja Platons („Valsts“) aprakstot sabiedrības organizēšanās (valstisku veidojumu) formas – kā no vienas formas attīstās nākošā.

Piemēram: kā un kāpēc oligarhijā attīstās t.s. demokrātija un kas notiek pēc tam – utt. Laika gaitā formas cikliski nomainās. Pārejas posmos ienāk arvien jauni organizēšanās elementi – paplašinās to dalībnieku loks, kam noteiktas tiesības, ne tikai pienākumi.

Patiesā vara parasti tik un tā paliek nelielas sabiedrības grupas rokās.

Samērā jauns elements ir nacionāla valsts – to sāka veidot samērā nesen – pirms apm. 100+ gadiem. Mērķu sasniegšanai parasti izmanto sabiedrības neapmierinātos, kurus paši varneši tādus padara. Nozīmīgs princips: s k a l d i un v a l d i. Tautas savstarpēji tiek sanaidotas gan pēc ādas krāsas, gan izcelsmes, gan pēc atšķirībām, gan pēc līdzības. Komentāros šeit tas apstiprinās.

Varneši ar cilvēkiem manipulē arī fiziskā līmenī – alkohols, narkotikas saindēta pārtika utml. plus organizēta nabadzība, bezcerība vai bezjēdzīga bagātība, visatļautība – nerēķināšanās ar apkārtējiem, līdzcilvēku izmantošana – rezultātā cieš visi, kas to nesaprot.

Reliģijas ir viltus izeja, jo patiesībā ievelk vēl dziļākās problēmās. Reliģijas arī kalpo varnešiem. Interesanti ir arī tas, ka varneši savā starpā arī sacenšas. Tie ir patiesie savstarpējo karu iemesli. Cilvēki iet bojā, bet tie tur skaita savus ieguvumus vai zaudējumus. p.s. Ebreji – 12 (13) ciltis (tautas) (…) pamatā arī ir tikai sazombēti upuri (bezjūtīgi bioroboti) – viņiem sava loma “pasaules teātrī“.

Ceru, kāds to izlasīs, sapratīs atradīs Sevi un Mēs uzvarēsim, jo Gaisma jau Aust.

P.S.

Es „iebāzu degunu talmudā“ un gandrīz mēnesi dzīvojos pa Izraēlu. Mani nepameta sajūta, ka tur ir viltojumi un meli. Vienkāršie ebreji likās kā sazombēti fanātiķi līdzīgi, kā savulaik padomijā, bet ar citu ideoloģiju. Varbūt tas tāpēc, ka astotajā dienā apgraizītam zīdainim tiek šokētas smadzenes un iespējams, ka tāpēc var atslēgties svarīga smadzeņu daļa. Piemēram: spoži darbojas aprēķins, bet pilnīgi nedarbojas empātija, līdzjūtība, normāli pašsaglabāšanās instinkti utml. Tas atgādina biorobotus, kurus ar noteiktas ideoloģijas palīdzību virza tur, kur levīti (priesteri) viņus virza.

05.09.19






Ir jau patīkami pafilozofēt par Laika abstrakto būtību un ieslīgt par VIŅU eiforiskā “snaudā”, bet tas reālo būtību nemaina.

VIŅŠ ir visur esošs, pat elpu ievilkt un acis pamirkšķināt bez VIŅA nav iespējams.

VIŅA “cikliskumu un viļņveidību” mēs savā īsajā dzīves laikā neesam spējīgi uztvert… .

VIŅŠ nevienam par savām “izdarībām” atļauju neprasa un “izredzētie” viņam neeksistē. Tā kā VIŅA filozofiskā traktēšana un VIŅŠ kā tāds, ir no mūsu apziņas jāizmet un jāskatās realitātei acīs. Un šī REALĪTĀTE ir drausmīga, kas nav savienojama ar Dievišķo EVOLŪCIJU.

Šajā sātaniskajā jezgā ar mūsu saprašanu/cīņu vien nepietiks, lai kas mainītos. Galvenais “karotājs” ar viņiem būs CĒLOŅU UN SEKU LIKUMS, jo uz zemes valdošos LIKUMUS viņi ir nopirkuši un tautu/tautas iebiedējuši.

No cionistiem(apgraizītajiem žīd-sātanistiem) nebūs izbēgt !

Pašlaik mūsu galvenais ierocis ir PATIESĪBA un TĀS paušana. Tieši tā kā  iepriekšējos komentārs saka RB, ideoloģiska cīņa. Tas ir ļoti iedarbīgs ierocis un tāpēc jau viņi visus Patiesos Cilvēkus apkauj !!!

Ir taču sacīts: “Kamēr nebūs nokauts vajadzīgais skaits TAISNO, nekas nemainīsies !”

Tiem, kuriem ir iespējas paust Patiesību, tas ir jādara !!!

Aizmukt uz drošu vietu, aizmirst tautu un strādāt tikai savam vēderam, ir nepiedodama nodevība, kura netiks piedota ne no cilvēkiem ne Dieva !

You may also like...

1 Response

  1. skaidrībai saka:

    Trīszvaigžņu ordeņu kavalieru nopelni:

    http://www.la.lv/naivie-latviesu-cilveki

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *