Pārmaiņas. Latviešu valodā ir apzīmējums krievžīds

Sajauktie jēdzieni un maldinoša vārdu nozīme, kopējā katlā ar baznīcu un okupācijas laiku melīgajām dogmām, mums neļauj identificēt un fokusēties uz ienaidniekiem, kuri slēpjas zem svešiem karogiem un citu tautu identitātes.
Atšķirībā no okupantu valodas, latviešu valodā ir apzīmējums krievžīds, kas nenozīmē tautību, bet gan drīzāk nodarbošanos, kura visbiežāk ir krimināla, no godīgu cilvēku izpratnes, bet ne vienmēr no likuma burta un pastāvošās tiesu varas nostādnēm.

Te būs Aleksandra Kiršteina viedoklis, par dažādajiem žīdu grupējumiem Latvijas brīvvalstī. Nevaru vienīgi piekrist viedoklim, ka atjaunotajā Latvijā ir pirmo reizi pārkāpta Satversme. Manuprāt tā ir pārkāpta jau neskaitāmas reizes, bet tas lai paliek uz Aleksandra K. sirdsapziņas.

“semīti” nozīmē: Senas tautas Āzijas dienvidrietumu daļā, Āfrikas ziemeļaustrumu daļā (piemēram, asīrieši, feniķieši, arābi, sīrieši, ebreji).
Avots: Tēzaurs

Tātad viss, kas saistīts ar žīdiem, nav tik viennozīmīgi, kā to vienmēr atgādina mūsu ienaidnieki, krievu impēristi.
Pārmaiņu skatījumā pareizu taktiku ir izvēlējies Aiders Muždabājevs, vienīgais trūkums, bet varbūt par laimi, ka krievu valodā nav apzīmējums krievžīdi, bet tā vietā viņš izmanto – “kremļa liberālais slānis, kas sevi pieskaita ēbrejiem”.

Var patikt vai nepatikt Aidera simpātijas, bet tajā pat laikā, viņš var atļauties nežēlīgi kritizēt krievžīdus – solovjovu, kedmi un virkni citus, un atklāti paust neuzticību populārajam gordonam.
No 47:50 – 49:10

Tā sakot, bez formalitātēm un pierādījumiem vēl eksistē čujs, poņa un ņuhs, lai varētu identificēt ienaidniekus. Pēc būtības Latvijas ienaidnieki un Latvijas nodevēji/izzadzēji ir zināmi visiem, bet atduramies pret deformēto tiesu sistēmu un pērkamajiem, bet tajā pat laikā, fiziski neaizsargātajiem juristiem un tiesnešiem. Tie kuri tiešām vēlētos uzņemties veikt šo “atutošanas” misiju no sarkanajiem parazītiem, attur drošības garantiju trūkums. Līdzšinējie mēģinājumi sakustināt to midzeni, vienmēr ir beigušies kapos, tātad pirmkārt ir nepieciešama militāra aizsardzība un vienlaikus ienaidnieku atbruņošana.
Pēc tādas “atutošanas” Saeimas zāle vien paliktu pustukša, tāpat kā 1934.gadā, kad K.Ulmanim nācās pārņemt varu Latvijā.

Pārmaiņu pārdomas attiecībā uz Izraēlu, kura aizsargā savus pilsoņus tā kā neviena cita valsts un kur nacionālās intereses ir nostādītas augstāk kā jebkurā citā valstī, kas itkā nebūtu nekas nosodāms, bet kam Latvija ir pilnīgs pretstats.
Tik pārspīlētām Izraēlas rūpēm par saviem pilsoņiem ir arī savi mīnusi, ko veikli izmantoja KGB un krievžīdi, lai nepelnīti piesavinātos sev cietušo statusu un noziedzīgi paceltu sevi pāri citām tautām, citās zemēs. Latvijā to zemāko kastu pārstāvjus pazīstam kā rašisti aktīvie (gopņiki) un krievu impēristi vienkāršie (šarikovu lauciņš).

LRTT

Kad mēs runājam par Izraēlu, ir vienmēr jāliek iekavās norāde, ka tā nav LIKUMĪGA VALSTS, tāpat kā abstraktā KRIEVIJAS FEDERĀCIJA. Viena bez otras tās nemaz nav apzīmējamas- piemināmas. Abas sastāv no anti- semītiskajiem KRIEVŽĪDIEM, neskaitot Krievijas tā sauktās NACIONĀLĀS NOMALES. Aiders, tāpat kā Švecs, ir LABI ZĒNI, bet tikai līdz tai vietai, kad iet runa par Izraēlu. Nevar būt OBJEKTĪVI un TIESISKI politologi/ blogeri, ja tiek stāstīts par Izraēlas “LIKUMĪGO CĪŅU” pret ienaidniekiem.

Priecājoties un teicot atzinīgus vārdus par Izraēlu un tās “cīņu”, mēs tajā pašā brīdi atbalstām genocīdu pret semītiskajiem ebrejiem un palestīniešiem !!!

Izraēla un Krievija ir neLIKUMĪGI valstiskuma veidojumi, kuri neatbilst STARPTAUTISKIEM DEFINĒJUMIEM par VALSTI politisku vienību. Šie divi nelikumīgie un anti-humānie veidojumi ir visvairāk nosodītie ANO: par CILVĒKTIESĪBU PĀRKĀPUMIEM !

Vai krievžīds ir tautība ? Viņi gan sev ir piesavinājušies semītisko ebreju “nosaukumu”, lai panāktu savus noziedzīgos mērķus… . Tieši šie kedminiskie- solovjeviskie jebreji ir semītisko jūdu slepkavas- visnežēlīgākie antisemīti– slavu, somugru un hazaru jaukteņi. Kādas vēl liecības ir vajadzīgas, ja mēs zinām kā tiek slepkavoti semītiskie palestīnieši savā Tēvzemē un tā pārvērsta par Izraēlu !

Ja Tu, “Parmaiņas”, gribi būt patiess savas Sirdsapziņas un Dieva priekšā, tad nedrīksti ignorēt šeit sacīto, jo savādāk tikai tāds viltus “pravietis” vien esi… .

Šie ir pirmie Izraēlas MOSSAD adepti Latvijā pēc neatkarības atgūšanas. Šadu izdziumu nav Latvijā vairāk par 2- 3%, bet viņi visi ir sabāzti valsts varas struktūrās. 100% viņi ir ES Latvijas pārstāvniecībā, sākot no Ījaba un beidzot ar Ždanoku un Zīli.

30.12.22

You may also like...

16 komentārs

  1. :))) saka:

    nu , re … drīz Pārmaiņas arī būs hazāržīds un maskēts mossadists! :)

  2. Pie valodas stūrīša saka:

    :¿ Ar bišķ’ smaidiņu par “paradoksālām” nesakritībām latviešu un krievu valodā:
    bumba(spēļu)-mjač
    bumba(sprāgstošā)-bomba
    bomba(dzērāju)-bumba(nav latviešu valodā seguma)
    Sakot “bumba”,krieviem var neiztulkot skaidri bez papildus ziņām,kura no bumbām tiks likta lietā.

  3. folklora to laiku > 16.45 saka:

    Mūsu ,mehanizatoru, vidē , bomba saucas par bomberu jeb žodzeni (no žogu krāsas ,dēļ satura):D Vislabākā žodzene bija “Baltais stiprais”. Jā … ,tie bija trakie piedzīvojumu gadi , sanāktu super komēdija! :)))

  4. Lai skan latviešu valoda! saka:

    ZILAIS LAKATIŅŠ – Lai skan! Lai dziedam kopā – Zilais lakatiņš – muzicē un dzied pats Eduards Rozenštrauhs kopā ar aktieri Edgaru Liepiņu un komponistu Mārtiņu Braunu (videoieraksts no kādas uzstāšanās reizes Rietumvācijā, tālajā 1988. gadā). Šis ieraksts nekad iepriekš nav publicēts!

    Bij vasara toreiz tik zaiga un
    Ziedēja pļavas un sils.
    Tu pretī man nāci tik maiga,
    Tev galvā bij’ lakatiņš zils.

    Atmiņā lakatiņš zilais,
    Mati kā saulstaru riets,
    Biji man viena, nakts tu vai diena,
    Mīlas viskrāšņākais zieds.

    Tos vārdus, ko sniedzi man ķīlai,
    Tos sirdī es ieslēdzu sev,
    Jo toreiz es ticēju mīlai,
    Un ticēju laimei un tev.

    Atmiņā lakatiņš zilais,
    Mati kā saulstaru riets,
    Biji man viena, nakts tu vai diena,
    Mīlas viskrāšņākais zieds.

    Tā pagāja vasara zaigā,
    Un novīta pļavas un sils.
    Vairs nenāca meitene maigā,
    Kam galvā bij lakatiņš zils.

    Atmiņā lakatiņš zilais,
    Mati kā saulstaru riets,
    Biji man viena, nakts tu vai diena,
    Mīlas viskrāšņākais zieds.

    Vārdi: Valda Moora
    Mūzika: Eduards Rozenštrauhs

    https://youtu.be/cLR1U7dB_mE

  5. Valodas stūrītis saka:

    “Naše delo pravoe,mi pobediļi” – “Mūsu lieta tiesīga,mēs uzvarējām” Krievu lielības uzsvērums. Lõzungs pēc 2.Pasaules kara. Latvieša sapratnei tāds domu gājiens vien ir svešāds! Krievu izpratnē viņiem taisnība un tiesības ir tāpēc,ka viņiem bijis pārspēks. Tāda gluži ir cietumos esošo noziedzīgās pasaules zemcilvēku domāšana!

  6. Maija saka:

    Ļoti izsmeļoša un patiesa runa, no Kiršteina mutes. Ja to visu zinot, šie Saeimas mutanti varēja vēl balsot par 40 miljonu izmaksām krievžīdiem, tad lai viņi ir nolādēti! Visām viņu viltībām, būs nopietnas sekas!…Lai Kiršteinam spēks un veselība, jo viņam tas noderēs! Lai Dievs viņu sargā!

  7. Džokers saka:

    Tāda ir pie varas esošo domāšana.

  8. Skolnieciņš saka:

    Sovoka laikā (padomju okupācijas laikā) dievturība bija aizliegta ar Krimināllikumu. Dievturība nevarēja tolaik pastāvēt un attīstīties. Pret dievturību karoja ne vien ateisti komunistu veidolā, bet arī kristīgās sektas lielākoties pareizticīgo baznīcas veidolā. Diemžēl dievturība ir pieražota ar kristīgajiem sārņiem. Dieviņš (Jahve/Jehova deminutīvā), Velns (pats Jahve/Jehova un/vai viņa dēls), Vells (vārda Velns sinonīms), Velna māte, Vella māte, lietuvēns (nekristīta bērna gars), krustabas -tas viss ir kristīgie sārņi, kas zaimo sentēvu pagānisko ticību un Sentēvu Dievus – Latvju Dievus.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    P.S. Kristieši dzer Jēzus asinis. Un ēd Jēzus miesu. Un kristieši ar sava kagora (tāds vīns) un savu maizīšu rituālo apēšanu lepojas. Bet viduslaikos viduslaiku kristieši veica reālas cilvēkupurēšanas. Inkvizīcija un krusta kari ir legalizēta cilvēkupurēšana kristiešu Dievam. Inkvizīcija Eiropā aktīvi darbojās pat vel 14. gadsimtā. Tamdēļ nav jābrīnās, kamdēļ musulmaņi ir mežonīgi teroristi. Savulaik viduslaiku kristieši bija tādi. Islāms ir kristietības plaģiāts un kristietības un jūdaisma atvasinājums, kas radās vien 600 gadus pēc kristietības. Var teikt, ka musulmaņi rituālā veidā ne tikai kauj aunus, bet arī spridzina cilvēkus.
    Ar saticību, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  9. Pārmaiņas saka:

    Valstu drošību apdraud visi ruzko mirci, neatkarīgi no ierašanās iemesla svešajā mītnes zemē.
    https://youtu.be/oRevKHvKqbE

  10. Cīņubiedri saka:

    Veiksmi un panākumus LRTT, veselību un izturību L.Grantiņam un protams visai latviešu tautai Tēvzemē, arī visā pasaulē esošajiem tautiešiem jaunajā 2023.gadā!

  11. :))) saka:

    L. Grantiņ , lai Tev Mierpilns šis vecgada vakars un Pārdomām bagāts Jaunais gads! (pareizie secinājumi , nevis refleksi)Savādāk velti būsi ezoteriku grauzis! ;)
    https://youtu.be/HgDfY-eDZOc
    https://youtu.be/eGqJQSCJ5mA

  12. avotiņš saka:

    Vēlējums jaunajā gadā…Atbrīvoties no krieviskuma ,un neaplipināties ar toksisko rietumu globālismu .

  13. :) saka:

    На Великом Пути не бывает ворот;
    Тысячи дорог ведут к нему.
    Если ты хотя бы раз вошёл в эти врата,
    Ты один шагаешь по всей вселенной.
    Мумонкан

  14. No war in Ukraine! Stop Putin! failiem.lv/f/7qh6xqbxw Ar cieņu, Skolnieciņš

  15. Пизда Нестроевая saka:

    Интересно, с точки зрения редакции сайта А. Кирштейнс кто – русский, латыш или еврей?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *