Ciānas sarkanie zirnekļi uzsāk cīņu burkā !

Māra Zālīte vēršas pie Lato Lapsas: “Man ir tiesības Jums to liegt!”

tautaruna.lv 10.februāris, 20:30

Latviešu dzejniece un dramaturģe Māra Zālīte savā “Facebook” kontā vēsta, ka nosūtījusi vēstuli žurnālistam Lato Lapsam, iebilstot pret viņas dzejoļa izmantošanu žurnālista topošajā grāmatā. “Tikko nosūtīju vēstuli Uz Pietiek co – Lato Lapsam personīgi. Lapsas kungs!

Jūs savā topošajā grāmatā, kā tas redzams pieteikumos un reklāmās, esat nodomājis ievietot manu dzejoli “Balāde par parādīto godu”. Nedariet to. Es kategoriski iebilstu pret dzejoļa izmantošanu Jūsu grāmatā “Viltvārdis”, kura rakstīta ar neslēptu mērķi nomelnot mūsu Latvijas Valsts prezidentu – Jūsu iedomu ienaidnieku.

Šis dzejolis publicēts žurnālā “Karogs” 1980. g. 7. numurā un bija vērsts pret īstu ienaidnieku – padomju okupāciju. Žurnāla numurs tika konfiscēts, izņemts no pārdošanas un bibliotēkām, un likvidēts. Tas notika tieši šī un vēl dažu dzejoļu dēļ. “Ir bezgodis ieradies mūsu godos…” – šīs dzejoļa pirmās rindas Jūs tagad ļaunprātīgi izmantojat ārpus laika un ideju konteksta pret brīvas Latvijas prezidentu. Tas ir absurdi. Man ir tiesības Jums to liegt, balstoties uz Autortiesību likuma 14. panta 1. daļas 6. punktu,” raksta dzejniece. Komentāros cilvēki pauž atbalstu Māras Zālītes paustajam.

Migla sarkanā- nolādētā !

Vai Zālīte ir: Latviešu dzejniece ?

Par šo “latviešu” dzejnieci LRTT ir pietiekoši daudz rakstījis. Nu nav šī “sarkanā jāņoga” nekāda latviešu dzejniece,- ne ideoloģiski ne arī etniski. Viņa latviešu tautu ir izmantojusi kā “slaucamu govi”. Māra Zālīte ir komuniste ! Tātad,- komunistiskās ideoloģijas 100%tīga atbalstītāja. Padomju laikā viņa dzīvoja kā NIERE TAUKOS, tā tas arī ir šodienas “brīvajā Latvijā”. Savu latvisko uzvārdu viņa ir guvusi no sava patēva, ciema stukača- zagļa un parazīta.

Komunists nekad nav bijis radītājs, tas ir destruktīvs, visā cilvēcīgā iznīcinātājs. Viņa ir vienkārša ērce uz latviešu tautas miesas. Izcelsme, no tēva puses- krieviska, tātad, KRIEVU PASAULES radība un tāpēc jau arī pieslējās komunistiem. Vīrs ir bijušai čekas kapteinis, kurš kļuvis par miljonāru aplaupot jau tā komunistu novārdzināto tautu. Viņai ar cilvēcisko- nemaz jau nerunājot par latvisko, morāli nav nekas kopīgs. Visīstākā plēsoņa !

Viss mūsu tautas traģiskajā vēsturē nav atkarīgs no indivīda un tāpēc apspēlēt to vēsturiski, nebūtu laba pazīme, bet šī KREATŪRA pati uz visu to uzprasās. Atcerēsimies tikai, ar kādām metodēm viņa prezidentos ievilka visīstāko noziedznieku- nelatvieti E. Levitu ! Kādas pretīgas slavas dziesmas, šim latviešu tautas slepkavas Jonasa Levita spermas produktam E. Levitam, tika veltītas !? Vienkārši, kad visu to atkārtoti lasi, tad pretīgi šermuļi skrien pa miesu.

Rodas jautājums- kā kaut ko tik pretīgu vispār ir iespējams vienam cilvēkam uzrakstīt. Šodien viņš kļuvis par klaunu- izsmieklu visas tautas acīs.

Bet, kas attiecas uz viņas dzejoli un tā aizliegumu L. Lapsam izmantot savā grāmatā: Ir pēdējais idiotisms aizliegt izmantot to, ko esi laidis klajā TAUTAS LIETOŠANĀ ! Par to ir saņemts honorārs un tas vairs tev nepieder. Lasītāji paši izlems: vai tas atbilst arī šodienas LAIKTELPAI ? Un, ir arī ļoti ielas šaubas, vai tas pilnībā ir Mārās Zālītes prāta darbs ? Tas kaut kā kontrastējas ar pārējiem viņas dzejoļiem… .

Ja mēs visus šos faktus saliekam pareizā kārtībā, tad nonākam pie secinājuma ko mums pati Zālīte pasaka priekša ! Aizstāvēt noziedznieku var tikai noziedznieks un Levits nepārprotami tāds ir ! Zaglis un laupītājs, kurš izmantojot savu stāvokli, ir kļuvis par miljonāru apzogot tautu, tieši tāpat kā Zālītes vīrs ! Tā ir viena vienīga sātaniska laupītāju banda.

Vai tā pati Zālīte ir kādreiz aizstāvējusi mūs, Latvijas Atmodas aizsācējus ? Nē, nekad, jo viņa, tāpat kā viņas vīrs, ir no sātanistu- komunistu cilts. Visi bijušie disidenti ir miruši nabadzībā, kamēr šie Ciānas izdzimumi, peldas tautai nozagtajos miljonos ! Šī sarkanā draza bija tā, kura kopā ar J. Peteru ieteica “mīkstināt” VALODAS LIKUMU ! Tāpēc mēs šodien esam tur, kur esam,- dziļā nabadzība, pat salīdzinājumā ar Igauniju un Lietuvu ! Tas viss pateicoties visiem šiem komunistu- cionistu samazgām !

Šeit par šiem izdzimumiem vairāk:

Šeit teicams komentārs no PIETIEK par šo sarkano padibeni:

Par komūnisti māru zālīti

12.02.2023. 18:29

Komūniste māra zālīte šo savu dzejoli savulaik, 1980. gadā, iecerējusi kā protestu pret padomju okupāciju?

Vai tomēr komūniste māra zālīte šo dzejoli sarakstījusi iztopot komūnistu režīmam, jo tieši tolaik, 1980. gadā, komūnisti ideoloģiski cīnījās pret tā saucamajiem “spekulantiem” un to “bezstrādes ienākumiem”…

Un kurš gan var apliecināt, ka žurnālu konfiscēja tieši dēļ šī komūnistes māras zālītes dzejoļa?

Ja komūniste māra zālīte tolaik būtu gribējusi vērsties pret padomju režīmu, tad būtu tapušas pavisam citas rindas, tādas, kā tiem dzejniekiem un rakstniekiem, kuri patiesi pret to vērsās!

Bet lai nu kā tur nebūtu ar šo dzejoli, komūniste māra zālīte parādījusi visu savu būtību slavinājumā “vadonim”. Kaut ko nožēlojamāku un turklāt bezgaumīgu normālam cilvēkam nebūtu iespējams sacerēt pat baisākajos drudža murgos.

Galu galā pietiek vienkārši paskatīties uz komūnisti māru zālīti. Lai nesaprastu, kas viņa par cilvēkveidīgo, jābūt aklam.

14.02.23

You may also like...

7 komentāru

  1. prof.Tokanava Tojama saka:

    “Bakalaura darbs „Josifa Staļina tēls latviešu dzejā (1945-1953)” ietver Josifa Staļina tēla analīzi astoņu gadu laika posmā, par pamatu ņemot Jāņa Sudrabkalna, Valda Luksa, Mirdzas Ķempes, Arvīda Griguļa, Andreja Baloža, Jūlija Vanaga, Jāņa Grota, Aleksandra Čaka, Cecīlijas Dineres un Friča Rokpeļņa, šajā laika posmā, izdotos dzejoļu krājumus. Darba mērķis bija parādīt Josifa Staļina tēlu, kādu to redzēja latviešu dzejnieki. Darbā apskatīta Josifa Staļina personīgā dzīve, kā arī politiskā darbība. Darbs sniedz ieskatu par to, kas ir sociālistiskais reālisms, vēsturiskais optimisms, parādīta J. Staļina mitoloģizēšana, sakralizācija, glorifikācija, atrastas līdzības ar Jauno Derību, J. Staļina tēla analīzē. Darba pielikumā uzskatāmībai pievienoti dzejoļi, kuri atklāj Josifa Staļina tēlu.”

  2. Dzejnieks Sheikspirds saka:

    Jāsaprot ,ka arī kanibāliem, viņu attīstības stadijā, barošanās īpatnības bija pašsaprotamas. :)))

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu redz Grantins šai būtne ne latviskumu, bet citus zidulenus dēļ skaistas muldēšanas ieceļ goda latviešos. Nu nav jau īpaši iespējas izcelt kādu krietnu letinu šajos laikos, kā vien ar zhidiskas sēklas piejaukumu. Zālei arī ir dažādas šķirnes un no nezālēm gatavo ārstniecības uzlejumus. Kam jums neņemt par piemēru audzināšana saviem bērniem, ko norāda Grantins par Zālītes izcelsmi? Nu dzerstaties un zālīti uzpipejat, tad aiziet vēl citi eksperimenti ar narkotikām smagākām un jāsāk zagt, lai dabūtu kārtējo dozu. Zogot aiziet līdz slepkavībām! Tā vien tādus ipatnus liek par ciema novērotājiem ne tikai komunisti, bet arī jūsu mīļie sabiedrotie sabiedrībā uztur dažāda līmeņa kroplus. Komunisms Grantin laikam ir viens no augstākajiem masonisma pakāpieniem? Tā studēšana laikam arī latvieši aizrāvās un jūsu mīļais Rainis tak arī ar tādiem salašņām pisas! Tas tik viens vēsturisks personāžs, bet vēl jau bij tais revolūcijas kustības laikos pilna Latvija ar visādām zhidu pizdu izlidenem. Kam jusu senčiem vajadzēja līst tais zhidu pizdas? Tautas valodā ir vārds Semenis, kas arī ir Emens – Imja – Name. Katram Semenim ir savas īpatnības, lai arī censtos piedēvēt sev citas tautas izcelsmi rakstot dokumentos – latviets, tad nu tais ārienes īpatnības nekādi nesanāk pierādīt. Raksti kaut uz pieres ghotiskiem burtiem, ka esi latviets, bet tomēr arī tas nepalīdz. Var arī vakcinēties ar latvietības kodu ielaižot vēnas hujnu un arī tā pumpa izredzetibas sitīs cauri.

  4. Maija saka:

    Soviet laikā, Latvijā, nekas ievērības cienīgs, vispār netika sarakstīts….Mani audzināja Ulmaņlaiku cilvēki. Mūsu ģimene, no latviešu rakstniekiem, lasīja Aspaziju, Raini, A. Belu, Z. Skujiņu, klausījās un skatījās E.Liepiņu, bet tādu M. žālīti, noteikti nē!…… Viņas loma Latvijas atmodas laikā, ir pārspīlēta….Kaut kā, pilnīgi vienalga, lai komunisteļi plēšas….Un daudz lielāks Kretīns par žālīti, man šķiet Ķuzulis…. Bet Dieviņš jau visu redz!

  5. berta saka:

    tiešam bet hazars Lapsa tagad ir labais?

  6. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=ieAzI-MaohI

    Beidzot sākas patiesības celšana gaismā, par kremļa un tā “labo moskaļu” asinsdarbiem, savai sadistiskās ekspansijas rezultātā sakamptajai teritorijai pievienojot “labprātīgi” ziemeļu tautas un to dzimtās zemes!

  7. domas saka:

    No lapsas sarūpētā ir jāsecina,ka viltvārdis nav visai tīrs. Šaubīga pagātne saistībā ar čeku,un tagadne saistībā ar okupantu klātbūtni. Varbūt,dubultaģents.

    Kāpēc izvēle krita uz Levitu,un tāda pati apgaismība nāca pār Zālīšmāru,4.maija kreatūru,čekista sievieti,pieņēmumā par aģentu ir pamatots arī par viņu.
    Kas par to liecina? Tas,ka viņiem abiem nav kauna,un slikto darbu kauss nav pat līdzsvarā ar labo.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *