“Pāmaiņām būt”: Vēlos izprast R. Bruneru

Lasot Rida Brunera vēstījumu jauniešiem, rodas sajūta, ka līdzīgu uzsaukumu varētu būt lasījuši čekas izredzētie studenti 70-80 tajos gados. Kuri vēlāk tad 30-40 gadu veci (jauni) sagrāba varu Latvijā 91.gadā, JO BIJA JAU LAIKUS TAM SAGATAVOJUŠIES.
Piedošanu par aizdomām atkal, bet vēlos Rid Bruner izprast, kāds būs to jauniešu sastāvs, kam veltīts uzsaukums ? Teorētiski puse, varbūt pat vairāk, varētu būt okupantu un kolonistu pēcnācēji, kuriem pēc savu senču okupantu tradīcijām tās armijas lietas ir tuvas. Nedomāju, ka tā ir tikai mana pārliecība, ka okupanti, kolonisti un viņu pēcnācēji nav tiesīgi pat atrasties šeit, kur nu vēl dienēt armijā un nākotnē diktēt savu kārtību mums. Vai nepietiek ar to starptautisko tiesību normu pārkāpšanu pagātnē, kad mūs piespieda dienēt okupantu armijā PSRS, lai gan šie laikam skaitās brīvprātīgie algotņi.
Nemainīgi palieku pie viedokļa, ka varai Latvijā jānonāk pieredzējušu un godīgu Latvijas pilsoņu rokās, caur juridisku uzvaru starptautiskā tiesā (kur tāda notiks mēs nezinām). Un ar starptautisko spēku struktūru atbalstu, Latvijas teritorija tiek attīrīta no noziedznieku bandām un Latvijai nepiederošām personām. Cita ceļa es vienkārši nesaskatu, ja vien mērķis nav cionistiem par prieku, šeit uzrīkot slaktiņu, kur pārspēks bruņojumā un arī organizētībā noteikti nav latviešu tautas pusē.
Nākotnē sabiedrības resursu sadale un tiesību izstrādāšanas institūcijām ir jāatrodas tādu cilvēku pārziņā, kuri nav sasmērējušies ne pēdējā laika posmā, ne arī krievu okupācijas gados.
Kandidāta turīgums, veiksme biznesā un izglītības uzsvēršana, visdrīzāk rada bažas nevis ticību cilvēka godīgumam, jo labi zinām kādā perversā iekārtā esam dzīvojuši šos gadus.
Ar jaunatni protams jāstrādā un jādod tiem iespēja pierādīt sevi, bet jāsaprot, ko ar mūsu jaunatni caur mākslīgi izšķirtām (ekonomiskajā genocīdā) ģimenēm ir izdarījusi līdzšinēja varas un svešas ideoloģijas mašinērija. Manā uztverē tas pielīdzināms intelektuālai katastrofai, kur skolās melns tiek uzdots par baltu, vēsture kā arī tagadne sagrozīta līdz nepazīšanai, bet pāri visam, jaunieša apziņa top piesārņota ar pilnīgi bezjēdzīgām un pat kaitīgām zināšanām. Kā es mēdzu teikt, māca to, kas ir n-tajā pakāpē aiz komata, bet neiemāca elementāras lietas, kuras stāv rakstītas pirms komata. Kā zināms, vispusīgi gudri un zinoši cilvēki ir lielākie ienaidnieki esošajai sistēmai un globālajam cionismam, tādēļ ar noderīgo muļķu un mantrausīgu vasaļu palīdzību tika degradēts pilnīgi viss, visās sfērās bez izņēmuma. Un neliegsimies, mēs katrs esam bijuši piemānīti vai apmuļķoti no sistēmas apmācīto neliešu puses, kam pieredze tautu paverdzināšanā ir gadsimtiem sena. Tāpēc nelolosim cerības uz vienkāršu atbrīvošanos no neliešu un viltus praviešu uzliktajiem valgiem.

Turpinājumā piemērs kā cilvēki Krievijā rok patiesību, kur genocīds pret slāviem ir bijis ievērojami ilgāku laika periodu. Slāvu tauta daudzu paaudžu garumā ir vesta degradācijā, līdz tie padarīti par tumsoņiem, kurus viegli uzrīdīt kaimiņu tautām. Un mēs latvieši, šo okupācijas periodā atvestā kontingenta īpatnības esam izbaudījuši līdz ārprāta riebumam.
Par Baltijas valstu okupācijas viltībām 40.gadā, runā arī Krievijā.

No 2:00 – 3:20 / 16:00 – 18:00

Latvieša gods un pienākums ir būt savas senču zemes pilsonim, nevis par katru cenu kļūt par pilsoni svešās zemēs. Kas ir neārstējama vēlme jebkuram okupantam un pasaules klaidoņparazītam. Tiklīdz tāds ieradies svešā zemē – nekavējas pieprasīt pilsonību, lai sasniedzot kritisko masu ar sev līdzīgiem, sāktu diktēt savus noteikumus. Tad tēvišķi pamācīt dzīvot pēc sev vien piemītošām poņaķijām, kuru mērķis ir viens, davai, dalīsim to, kas tagad pieder MUMS.

Cik no šo rindu lasītājiem ir spējīgi parādīt savu senču darba augļus ? Piemēram: šo dārzu veidoja mans tēvs, bet tās divas ēkas ir vectēva celtas un tā tur ezera krastā ar liepu aleju ir vecvectēva būvēta … utt. Domāju tādu latviešu ir ļoti ļoti maz.
Vienīgais kas mums latviešiem esot točno, pēc varas ielikteņu poņāķijām, tas esot milzīgs parāds žīdiem un vēl milzīgāks valsts ārējais parāds, kurš izveidojies lai uzturētu „poņaķiju“ atbalstītājus (sak par visu jāmaksā, pat par sevis paša apzagšanu).

http://www.economist.com/content/global_debt_clock
Šis te pulkstenis ieņirdz par ikvienu pasaules iedzīvotāju arī par vēl nedzimušiem, jo nolobētie likumi un pilnīgi aplamā nodokļu sistēma, vairo to krāpnieku bagātības, kuri uzstājīgi spiež aizņemties ārprāta summas valstīm un iedzen tās neatdodamos parādos.
Tā pati par sevi ir augstākā mērā neloģiska un nedabiska situācija. Tikpat neloģiska un nedabiska kā vācietei ar žīdu var piedzimt latvietis, vai arī okupētājvalsts Krievijas uzspiesta ļaužu masa, kas labākajā gadījumā aizbildinās ar noilgumu, masveidā kļūst par Latvijas valsts pilsoņiem.
Neloģiskiem un pretdabiskiem notikumiem nevar būt loģiska un dabīgi gaiša nākotne, jo tās pamatos jau iebūvēta tumsa, viltus, varaskāre un mantrausība.

10.07.19

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —VIENREIZĒJI PATIESI UN ATBILSTOŠI UN VISIEM 1000 PROCENTIM!
    —–bET KĀ ĀTRĀK NOVĒRST VISAS ŠĪS NOZIEDZĪBAS UN SAUKT PIE ATBILDĪBAS!?

  2. Māris M. saka:

    Ja zinām, ka Latvijas armijā ir 40% okupantu, tad, protams, rodas ne viens vien jautājums. Tie 40% tur nav nejauši un ir apmācīti kā X stundā neitralizēt latviešus jeb vismaz traucēt un kaitēt. Ukrainas piemērs runā pats par sevi. Nekas nav jāzīlē, kas notiks kādas ārkārtējas situācijas gadījumā.
    Visu nosaka kritiskā masa. Armijā bez okupantiem un saujiņas patriotu masveidā saplūduši arī visādi gadījuma cilvēki – afēristi no policijas, alkoholiķi un citas padibenes, kam nav nekādas pretenzijas pret “krievu tautības cilvēkiem”, kā viņi paši saka, un bijušajiem poļitrukiem armijā.

  3. Eduards Lunis saka:

    —Vai tad VIŅI ,, NESAPROT!?
    -IR IZDARĪTS PRĀTAM NEAPTVERAMS MOZIEGUMS- IZZAGTA,SAGRAUTA TRIJU KARU POSTA, ,IEDZĪTA PARĀDOS, VALSTS, KURA VĒL 30 GADUS ATPAKAĻ BIJA AR RŪPNĪCĀM, AR CILVĒKIEM, BEZ PARĀDIEM-AR VISU, LAI VARĒTU PLAUKT UN ATTYĪSTĪTIES!?
    –PAR NOTIKUŠAJIEM NOZIEGUMIEM FRE3IBERGA IR TIKAI VICINĀJUSI DAMOKLA ZOBENU LEVITS SOLA IZMĒST ISTABU, BARIKĀŽU LAIKĀ AKURĀTERS AICINĀJA DIEVU PALĪDZĒT, BET GAISŖEĢIS FINKS,KURA PAREĢOJUMS IR PIEPILDĪJIES, BET TRŪKST TIKAI PĒDĒJĀ-ŽĪDI UN KOMUNISTI BŪS SPIESTI ATDOT NOLAUPĪTO UN BĒGT PROM…!”?
    VAI GAIDIŠIM!? VAI ARI’PAŠI SEV PALĪDZĒSIM!?

  4. Jautājumu rodas daudz, tāpēc arī šie raksti un diskusijas. Ja armijā ir neuzticami cilvēki, tos pabīda malā vai izmet ārā vispār. Kad tas paveikts, var sākt pozitīvas darbības. Šis ir turpinājums manai prezidenta programmai. LRTT lasītāji būs ievērojuši, kā tieši esmu plānojis pasākumus veikt. Tie, kuri nav ievērojuši, var izlasīt šeit https://tautastribunals.eu/?p=50828 .

    Raksts ir domāts “jauniešiem, kuri gatavojas dienestam bruņotajos spēkos”. Tas nozīmē, ka rakstītais ir vairāk ar perspektīvu nākotnē. Proti, ka Latvijā atradīsies godīgi, labi motivēti jaunieši. Ja viņi dosies armijā ar šādu motivāciju, tad nākotnē varam sagaidīt uzlabojumus armijā. Protams, gan pašiem jauniešiem, gan armijas vadībai, gan “politiķiem” būtu process jāveicina, vai vismaz netraucēt.

    Komentāros izskan ļoti labas domas. Biju plānojis veltīt turpmākos rakstus, lai aprakstītu pamatīgāk, bet komentētāji daudz ko pasaka priekšā. Atbildēšu tiem visiem (Tūkstošgadīgais krauklis, Ariadne ..). Bet pagaidām tikai mana pateicība par jūsu labajām domām, jo man ir jāstrādā arī maizes darbs, un celtniecības sezona patlaban ir pilnā sparā.

  5. ha, ha, ha ! saka:

    “perspektīvā nākotnē” Latvija sastāvēs no “modernajiem”
    “dažādu tautību latviešiem”, kuriem nacionālā apziņa būs
    izskalota laukā !

    Globālisms dara savu – parunājiet ar vidusskolu audzēkņiem – nekādu “aizspriedumu” pret velkomismu, pederastismu, citiem
    nedabīgiem “-ismiem” un vājprātīgām teorijām…

    Kurš viņiem māca/mācīs to labo motivāciju, godīgumu ?
    Žīdu sastādītās tendenciozās mācību programmas ?
    Sistēma ir ieviesta tāda, ka, kamēr tu neesi burts burtā
    “atbildējis” kā rakstīts “programmā”, uz priekšu netiec !
    Sākot no bērnudārza, beidzot ar augstskolu…
    12+ (17+) gados var iezombēt ne tikai mankurtismu !

    Laiks nedarbojas Latvijas ilgspējības labā !

    Latvijas iedzīvotājus nospiedošā vairākumā sastāda
    latv(ij)ieši – pēc dažām aplēsēm – līdz 90 procentiem.
    Atlikušie 10 procenti ir tikai nožēlojamas latviskuma
    atliekas…

    Interesanti, kāpēc tie nelatvieši-“pamācītāji” ar to
    nenodarbojas savās dzimtenēs, bet apsēduši Latviju ?

    Te kāds globalizēšanas poligons ?

  6. atbilde vienkārša - saka:

    “… Interesanti, kāpēc tie nelatvieši-„pamācītāji“ ar to
    nenodarbojas savās dzimtenēs, bet apsēduši Latviju ?…”

    Tāpēc, ka “savas dzimtenes” viņus slēptāk vai atklātāk ir
    atsūtījušas komandējumā dažādi kaitēt Latvijai !

  7. Tūkstošgadīgais krauklis saka:

    Labs ievadraksts! Visi mēs zinām,kas noticis,un,kas būtu jādara. Tautai,kā tādai; kā indoeiropiešu tautu saimes kokam,ir apcirsti visi zaļoksnējie zari.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *