Sātanists “inaugurēsies” par Latvijas prezidentu !

Noklausies un sapratīsi, ka Krievijas vietā vari ielikt Latviju… .

J. Bojāra sacītais par Klubu 21: „Kluba mērķis, īsi sakot, ir varas jautājums. (..) Klubs ir koferis ar dubultdibeniem. Pirmais slānis ir relaksācijas forma – pasēdēt, iedzert šampanieti, patērzēt, bet klubam paliks arī otrais – slēgtais līmenis. Klubam ir lietas, viņi negrib, lai tas nāk ārpusē…”————– “Klubs 21 nefunkcionēja kā neformālais varas centrs, tas viennozīmīgi kalpoja par aizmetni un sava veida „fārmklubu” Latvijas 90. gadu absolūti ietekmīgākajai partijai – savienībai Latvijas ceļš.”————— “Jau 1995. gada jūlijā Demokrātiskās partijas Saimnieks līdzpriekšsēdētājs Ziedonis Čevers pirmsvēlēšanu gaisotnē paziņoja: „Nākot pie varas, ja vēlētāji par mums nobalsos, mēs ne tikai iepazīstināsim žurnālistus, bet tiks ierosinātas krimināllietas par Latvijas izlaupīšanu fantastiskos apjomos. (..) Šodien visu Latvijas ekonomiku regulē trīs draugu pulciņi, kas ļoti labi darbojas, kas pat brāļojas savā starpā.” Taču… bijušais iekšlietu ministrs nenosauca nevienu pašu uzvārdu vai kompāniju, bet tad, kad Saimnieks Saeimas vēlēšanās patiešām bija viens no uzvarētājiem, skaļās Latvijas izlaupītāju prāvas tā arī palika tikai priekšvēlēšanu solījumu līmenī.”————“Bet kā tad viņš ticis par Eiropas Tiesas tiesnesi ?! Visās starptautiskajās tiesās tiesnešu amatus var iegūt tikai ar to dalībvalstu valdību rekomendācijām, tātad caur attiecīgām pazīšanām, kā Levits “Latvijas ceļa” valdības un t.s. “bandītu laikos” no tieslietu ministra amata bez ilgas aizsēdēšanās mūsu bēdu ielejā žigli aizprasījās atpakaļ uz Eiropu.”





Šeit ir redzami fantastiskie izlaupītāji:

Lietas būtība ir tā, ka žīds- cionists E. Levits, ir viens no šiem izlaupītājiem… !

07.07.19                                      LRTT

You may also like...

10 komentārs

  1. par levitētāja māti saka:

    Apšaubāms tas mātes vācietiskums – gan jau vācijas žīdiete
    kautkādā pakāpē :)
    Nosodams ir ko viņi pret Latviju izdarījuši, nevis no kuras
    pi izlīduši, ko neviens pats nevarēja regulēt !

  2. ,,, saka:

    Zids nedrigst precet neziidieti. Ja precejies,tad – zidiete,viennozimigi!
    Bet zidiete ne tikai var ,bet ir loti velams,lai virs butu nezids…. lai setu seklu ,,augligaa zemee,,, un tad
    jau laiks straadaa un ,,zilaas,, asinis var ritet, jo Velns neko nerada, vins tikai teeree un bojaa to,kas ir
    radits.

  3. Anonīms saka:

    Dievs redz visu

  4. Leonards Arājs saka:

    Grantiņ, Tu patiešām neesi pieskaitāms…

  5. > Leonards Arājs saka:

    Vai tad diskusija ir par Grantiņa pieskaitāmību ?
    Tu esi apmaldījies !

  6. Skaidrojošā vārdnīca: saka:

    Leviatāns-dziļjūras briesmonis. Levitānija,Leviatānija,levits=Levits+Leviatānija.

  7. Ingus saka:

    Sliktais nekad nebūs tas,kas darīs labu.Arī Levits 90-os nodeva Latviju.
    Tas turpināies,inogurācijas penteri ir divdomīgi.

    Joprojām esmu holokausta piemiņas iespaidā-par to ļaunumu,ko viņi ir nodarījuši pasaulei,Latvijai,latviešiem,un to dara vēl šodien(pa tiešo un ar saviem ārzemju taustekļiem).

  8. kaut kāda sērga uzkritusi saka:

    Jauna pērle: “Modernais latviskums”…

    Acīm redzot, tas nozīmē to pašu, ko savulaik
    “modernais vāciskums” – uz mūžu mūžiem justies
    “vainīgiem” par “holokaustu” un maksāt, maksāt
    miljonus katram pretīm nākošajam žīdam, kuram
    tik nebūs slinkums paprasīt.
    Bet prasīt nav slinki – kaut vai pēdējie 40 miljoni !
    Par to, ka pie holokausta vainīgi paši žīdi, izraisot
    ww1 un pēc tā izsūcot karā izputinātajai Vācijai
    ekonomikas atliekas – “kautrīgi” noklusē…

  9. bet tad ``nelūdzam - pieprasām!`` saka:

    Reiz bija… Tāda dziesma – šķiet, “Brīvību Baltijai!“. Padziedāja, padziedāja puikas un nu jau, dabi, kauns (varbūt?) dziedāt. Cik tad ilgi var plati griezt. Un arī priekš kam – ja puikām pašiem jau kaut kāda “brīvība“ ir iedota (lai neaurē – ka kāds nesadzird). Un, ja ir pašam, – priekš kam tad vairs Sašam? Tur taču skan “nelūdzam – pieprasām!“. Skaidrs, ka vārdi jau novītuši, ja ne izkaltuši – palikdami bez ūdens. Kā tagadējā Volga.

    Nu labi – puikas. Dzīvo ar savu “brīvību“ tagad resnu kaklu, uzaurē pa retam ponta pēc. Un bārstās ar komplimentiem pie “brīvības“ iedevēju kājām. Bet visi pārējie? Kāpēc visi pārējie neprasa?! `Holokausts` arī ir salīdzinoši nesen(moderns) ieviests izdomājums, tāpat kā `modernais latviskums`, kā `jaunie krievi` vai tml.. Pag. gs. vārdnīcās pat nav tāda veidojuma. Mūsdienās pamanījušies iesēdināt. Un tieši piebilstot, ka tas nozīmējot arī ebreju masveida iznīcināšanu, ko no 1939.g līdz 1945.g. esot veikuši nacisti.

    Pirmais un galvenais skaidrojums (gods, kam gods, tas attiecas ne vienīgi uz ebrejiem) tam ir: “ļoti liela mēroga postījumi, iznīcināšana, piemēram, varbūtēja (kāda varbūtēja, ja tāds karš joprojām slepeni turpinās, turklāt ar apgriezieniem?) atomkara gadījumā;
    (Tātad `holokausts` no grieķu `holokauston` = `holos` viss+ `kaustos`- nodedzināts, kas saturiski ir tas pats, kas iznīcināts. Bet cilvēkus jau neinformē, viņiem melo.

    Kāpēc neprasām kompensācijas no tehnolo(r)ģiju, farmakolo(r)ģiju un neskaitāmu citu karu un `orģiju“ iniciatoriem un organizētājiem par p o s t ī j u m i e m, kas nepārtraukti gadsimtiem skar Latviju, latviešus un visas citas zemes un tautas pasaulē.

    Kāpēc – ne lūdzam, ne pieprasām?

    Ingus saka: penterē divdomīgi. Kā ta nepenterēs, ja jālasa, visticamāk, kādu “meiteņu“ar vārdiem “mums, latviešiem“ papušķotu runu, bet galvā ir “Latvijas tauta“, bez latviešiem, protams. Kā jau pirms (ie)vēlēšanām.

  10. Tūkstošgadīgais krauklis saka:

    Leviatānijas prezidents nodibinājis žīdu tautas nacionālo padomdevēju komandu “fašistu” pilnīgai piebeigšanai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *