M. Slava. Aizdomas par vēlēšanu rezultātu viltošanu

Modris SlavaModris Slava tēmā Politika

Aizdomas par liela mēroga vēlēšanu rezultātu viltojumiem Rīgas pašvaldības vēlēšanās

Pašas jau tās urnu plombes nokrist nevar…

Pievienoju citātus no izteicieniem un komentāriem. Spriežiet paši !

1.SuharenkoOjārs-Kalniņš.VējonisGrantiņš-Bergmanis-Mežviets1Berta Ceļmale

šodien 10:45(04.06.17)

Daudzi jau publicētie un vēl neatklātie vēlēšanu gaitas pārkāpumi, liegta iespēja nobalsot, kad rīdzinieki, ieradušies vēlēšanu iecirknī ir konstatējuši, ka viņu vietā jau kāds ir nobalsojis, bojātās plombas vēlēšanu urnām un nepiegulošie vāki, aģitācija vēlēšanu dienā… “Saskaņas” ieroči jau sāk atgādināt Krievijas vēlēšanu norisi.
Cimdaram ir jāiet.

Cimdars-Vešņakovs-LRTT-DPlrtt-gRANTIŅŠ-sTRAUJUMA-CVKBerta Ceļmale

Kad atklājās norauta plomba urnai Rīgas vēlēšanu iecirkī, CVK atbrauca un uzlika jaunu plombu, tā vietā, lai slēgtu iecirkni un anulētu tos rezultātus. Pat nesalīdzināja aplokšņu skaitu ar sarakstos reģistrētiem vēlētājiem, kas jau nobalsoja.

Ligita Putniņa

Viss notikušais ir tik drausmīgi, ka vienkārši asaras birst… Blombes norautas, latviešu balsis izņemtas un pārliktas Ušakovam…

Rakstīja taču, ka iepriekšējās dienās nobalsoja 33 000 cilvēku- vienā dienā. Ko mēs te varam darīt ? Valdība klusē, kā ūdeni mutē paņēmusi, un svin vēlēšanu svētkus. Viss notiek, kā Kremlis vēlas un krievu okupanti vēlas. LATVIEŠI SAVĀ ZEMĒ ATKAL IR NOLIKTI PIE VIETAS – ZEM KRIEVU TUPELES …

Velga Drupa

@cvk.lv Cimdars (vai kurš tur naktī sēž pie datora) neuzskata par vajadzīgu atbildēt uz jautājumiem pēc būtības – KAS NOTIEK AR KASTĒM, KURAS IR TIKUŠAS UZLAUZTAS (uztaisīta šķirba, lai pa to varētu izbērt saturu un salikt jaunus biļetenus) – ???

Velga Drupa

Piemēram, Saskaņai % bija šādi:
48,52%
45,5%
Tad iestājās pauze (it kā tikušas skaitītas balsis, kuras atradās bojātās mazajās urnās), un tad izrādījās:
MAZO URNU SATURS mainīja visu bildi!
Saskaņai pēkšņi – 52,5% !!!
Vo, vells, cik “jaudīgi” samainīts ir bijis tajos 4 iecirkņos!!!
Veseli + 7% no tikai četrām mazajām urnām – tad jau tur bijušie biļeteni ir tikai Saskaņai.

Modris Slava

Interesanti, vai Cimdars atbildēs ?

Velga Drupa

Noteikti, ka nē. Bet “sistēma” ir vairāk, nekā skaidra. Pilnīgs riebums.
Es arī uzdevu jautājumu, vai un kā tiek pieskatītas mazās urnas pa tām 3 dienām. Atbildi nesaņēmu.

Par foto pielikumu atbild LRTT.

Par noziedznieku Cimdaru:

http://tautastribunals.eu/?p=20534

Rīgā parādās pirmie rezultāti par balsotāju uzvedību iecirknī. 4.iecirknī nobalsojuši 502 vēlētāji, bet derīgas tikai 342 aploksnes, 47.iecirknī nobalsojuši 1322 vēlētāji, bet derīgas tikai 969 aploksnes. 11, 14, 20, 21, 28, 29, 33, 40, 47, 55,76, 80, 86. 100, 111, 113, 119, 120, 126, 130, 137, 146, 152. Rīgas iecirkņi kuros problēmas ar balsošanas kastēm, cik noprotams no CVK komentāra. Jo šajā sarakstā ir tie četri Rita Eva Naseniece minētie 4, 47, 111, 137 iecirkņi, kuros vakar vakarā parādījās ļoti liels nederīgo aplokšņu skaits. Vai nav tākā par daudz? Šorīt, plkst. 6:30 24 iecirkņi nevar pateikt, cik derīgo aplokšņu !!! Tas ir no 158 iecirkņien.Vai nav tā kā par daudz ???

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅASuharenko.Ušakovs.Bergmanis,VējonisBūtu pat noziedzīgi domāt, ka vēlēšanas ir bijušas godīgas. Vai kāds var minēt kādu gadījumu, kad krievžīdi- okupanti būtu vēlēšanu ceļā aizgājuši no varas ?

Tādi gadījumi nav bijuši un nebūs, jo tad jau tas neatbilstu sātanisma būtībai.

Ja kaut vai vienai vēlēšanu urnai trūktu plomba, viss vēlēšanu process attiecīgajā iecirknī būtu jāatkārto, bet šoreiz, cik lasāms, trūkst gandrīz visām !!!

Tikai ar Ušakova palīdzību Saeimas bandīti var nesodīti laupīt valsti un tautu !!!

Šis vēlēšanas pēc būtības ir nelikumīgas- prettiesiskas un noziedzīgas, jo tās rīko okupanti un viņu atstātās drošības iestādes. Šajā noziedzības procesā ir iejaukta ES vadošā spice, kura piekopj genocīdu pret jaunajām valstīm, bet it sevišķi pret Latviju un latviešu tautu. Tādam Ušakovam, kurš atklāti atbalsta Putina slepkavu režīmu un pat spiego viņa labā, bija jātiek arestētam no ES juridisko orgānu puses un starptautiski tiesātam !!! Bet notiek pilnīgi pretējais, tiek brutāli viltotas vēlēšanas un kurināts naids uz latviešiem. Tiek apzināti likvidēta Latvijas ekonomiskā attīstība, pārkrievota  Rīga ! Latviešu bērni tiek spiesti iet krievžīd- valodīgajos bērnudārzos, jo latviešu bērnudārzi netiek celti. Par šo noziegumu klusē visi Saeimas deputāti, sākot no Dzintara un beidzot ar noziedznieci Āboltiņu !!! Saeimā nav sastopams neviens deputāts, kurš pēc Tiesiskuma atjaunošanas netiks tiesāts par genocīda veikšanu pret latviešu tautu !

Ne jau es šo visu izdomāju. Šo noziedznieku pašu darbi to saka, kas ir spilgti redzams fotogrāfijās. Kāds balsu skaitītāks var būt tāds Cimdars, kurš Židostanas(tādas Krievijas neeksistē) vēstnieka priekša “kūst” un, ja paskatās uz viņa sievas svētlaimīgo fizionomiju, tad uzrodas neiedomājas pretīgums uz šiem rāpuļiem. Redzot, ka Vējonis & Co sēž sātanistu sinagogā, kurā noteicējs ir Kremļa bandas krievžīds Suharenko, tad viss nostājas savās vietās.

Par kādu demokrātiju var būt runa !?

Tas ir sātanisms- kriminālelementu- slepkavu banda !

Visi šie bordāni,brokas un bondari ir tā paša teātra trupas aktieri, kurai pieder krievžīds Ušakovs !!!

Viņi visi !!!(ne tikai ušakovs) uzvarēja vēlēšanās un nākamos četrus gadus kopā spēlēs teātri un nīdēs latviešu tautu !!!

Sātanisti pilnībā pārņēmuši Latviju !!!

Dievs svēti Latviju !

05.06.17        L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Latvijā viss ir viltots!

    Tā ir valsts pārvaldīšanas metode jau no 1940. gada.

  2. Uldis saka:

    “Visi šie bordāni,brokas un bondari ir tā paša teātra trupas aktieri”

    Ja Broka un LC mūdzis, čekas kurmis Bordāns, ir no viena šineļa, tad mums visies rāmi jāiet uz kautuvi. Es gan tā nedomāju.
    .
    .
    .
    Admins
    Tāpēc jau šeit to saku, lai tu neietu uz kautuvi… .
    Kādreiz arī es domāju, ka komunisti ir cilvēki…. .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *