R. Bruners. “Dzeltenās vestes” Rīgā

Dzeltenās Vestes Rīgā

Šī gada 22.janvārī Rīgā pie Saeimas notika pirmā demonstrācija, ko tuvināti varētu dēvēt par tautas gribas izpausmi. Vai šī izpausme attīstīsies līdz tautas kustībai, un spēs formulēt savus mērķus, līdzīgi kā Francijā ? Ceru kā spēs, tomēr līdzīgu mērogu un aizrautību droši vien nesagaidīsim.

Jēdziens “tautas kustība” attiecībā uz Latviju atsauc atmiņā Atmodas laiku simttūkstošu demonstrācijas. Saka, kā tā bija tautas gribas izpausme, tomēr man negribas tam pilnībā piekrist. Atmoda vairāk atgādināja drūzmēšanos pie liela cietuma izejas, kura iemītniekiem paziņots, ka visi var doties mājās.

Mūsdienu tautas kustībām ir sava ideoloģija, organizācija un līderi, kuri izvirzās dabiskā veidā. Tas nozīmē, ka šie līderi rodas nevis TV un citu PR kampaņu rezultātā, bet savu lietišķo īpašību dēļ. Tautas kustības pastāvēs un attīstīsies ilgā laika periodā. Tas nozīmē, ka cilvēku noskaņojums mainīsies no protesta un atsevišķām radikālām prasībām uz sava spēka apziņā pamatotu organizāciju. Cilvēki organizēsies grupās un jaunās pašvaldībās. Citiem vārdiem sakot, tā būs jauna sabiedrība ar jaunu organizāciju, kas sāksies “no apakšas”.

Cilvēkus vairs neizdodas apmuļķot, izdomājot jaunas partijas, “ekonomikas” teorijas vai ar “spēcīga vadītāja” palīdzību. Cilvēki jau sen ir sapratuši, ka sabiedriskās iekārtas ar skanīgajiem nosaukumiem “demokrātija” vai “sociālisms” neatbilst saviem nosaukumiem. Tos nomainīs tautas pārvalde.

Par to, kas ir tautas pārvalde vai, citiem vārdiem sakot, cilvēku sabiedrība, un kā to ievieš ar tautas kustību palīdzību, LRTT rakstīja iepriekš. Sekojošā video ir norādes uz attiecīgajām publikācijām, kā arī 22.janvāra demonstrācijas apskats.




Runājot par AUGSTĀKAJĀM VĒRTĪBĀM, ir jābūt ļoti uzmanīgam ar formulējumiem.

Šodien pasaulē notiek liela pārorganizēšanās, kura nesākas ar franču “Dzeltenajām vestēm”, bet gan ar ĻAUNUMA IMPĒRIJAS  sagrāvi !

Patīk tas kādam vai nepatīk, bet to visu aizsāka tieši latviešu tauta ar savu ATMODU, kas pilnībā sajauca cionistu- kabalistu plānus paņemt PSRS savā “apgādībā”.

Tieši latviešu tautas ATMODAS rezultātā visas PSRS republikas ieguva neatkarību. Latviešu tautas ATMODAS  “auglis” bija arī čečens Džahars Dudājevs, jo viņam radās iespēja sevi identificēt kā conistiskās impērijas pretinieku. Viņa darbības rezultātā sākās arī pašas KF sairšanas process.

Ja paskatamies uz Krievijasjaunajiem ideologiem“, tad tie ir tie paši vecie blēži, bet skaistākā iepakojumā, jo visur viņiem līdzi velkas “krievu pareizība” un nožēla par impērijas sabrukumu.

Tā tas bija un citas PATIESĪBAS nav !!!

Tāpēc Jūsu izteikums par ATMODU iegūst vulgāru piegaršu: ”Jēdziens “tautas kustība” attiecībā uz Latviju atsauc atmiņā Atmodas laiku simttūkstošu demonstrācijas. Saka, kā tā bija tautas gribas izpausme, tomēr man negribas tam pilnībā piekrist. Atmoda vairāk atgādināja drūzmēšanos pie liela cietuma izejas, kura iemītniekiem paziņots, ka visi var doties mājās.“

ATMODA bija latviešu tautas GARĪGĀ  izpausme, kurai līdz šai dienai nav līdzinājies neviens pasaules, kaut cik ievērības cienīgs, notikums !!!  

Atmoda sevī saturēja AUGSTĀKĀS GARĪGĀS VIBRĀCIJAS !

1987. g. 14. jūnijs ir visas pasaules ATDZIMŠANAS sākums, kuru aizsāka Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI-86, kura bija vienīgā, kas nebija cionistu pakļautībā un tāda ir vēl šodien ! Visi mēģinājumi PIERAKSTĪT L. Grantiņu cionistiem ir cietuši neveiksmi, to atzinis pat noziedzīgais “čekas maisu” pētnieks L. Muciņš, kaut gan ļoti vēlējās mani par tādu pataisīt(šodien ir zināms, ka pilnīgi visas ārpusLatvijas Helsinku Grupas tikušas vadītas no attiecīgo valstu slepenajiem dienestiem. Arī slavenais polis Valensa bija viņu cilvēks) .

Sātanisms veica visu iespējamo, lai šo Atmodu iznīcinātu ! Komunists Jānis Peters & Co veica sātanisma rituālu: aizveda ATMODU(latviešu tautu) no Brīvības pieminekļa uz Brāļu kapiem !





Par  Jūsu piesauktajiem tautas līderiem: Mums tādu ir pietiekoši ! Pēc lielā slepkavošana viļņa Atmodas laikā, šodien daudzi ir nogājuši pagrīdē, bet vajadzīgajā brīdī tie stāsies ierindā… .

Mums nevajag gudrot nekādas jaunas PROGRAMMAS, ir jāatjauno mūsu pirms-okupācijas Satversme un jāīsteno 1949. g. Ženēvas Konvencija.

Kad tas notiks(un tas noteikti notiks), tad sāksim darbu pie žīd-cionistu “demokrātijas” demontāžas, to aizstājot ar VIEDO DOMI ! No tautas tiks atlasīti cilvēki, kuri uzticīgi kalpojuši tai. Valsts attīstība tik nodota speciālistu rokās, bet ne bandītu un laupītāju, kā tas ir šodien !

Tiks īstenoti H- 86 11 Punkti !

Helsinki 86 Tiesiskas Latvijas atjaunošanas programma

H- 86 sūdzības starptautiskajām iestādēm ir devušas ieguldījumu cionistu bandas globālai likvidācijai. Tas nozīmē, ka drīz tiesāsim J. Petera un I. Godmaņa sarkan- zilās cionistu varzas mantiniekus !

Ceru, Brunera kungs, ka es ar savu VIEDOKLI nebūšu Jūs aizvainojis. Jau H- 86 dibināšanas dokumentos rakstīju, ka: “Mans Dievs ir mana tauta !” Citi dievi man nav vajadzīgi, jo, ne Dievs mani glābs, bet mani darbi !

Jūsu iesaistīšanās, Brunera kungs, LRTT apritē, ir apsveicama(neskatoties uz manu nepiekrišanu Jums), jo tāda veida diskusijas veicina / modina nogurušo, piekrāpto šīs dzīves “ceļinieku” !





Mums ir vairāk viedo, nekā citām tautām. Tās skrien mums tikai pakaļ !

Neviena tauta post- padomju telpā tā netiek slepkavota kā mēs… . Vai tad tas nepierāda mūsu lielumu- Patiesumu un sātanistu bailes ?


Šeit Fulfords par to izsakās(žīd- sātanistu ārprāts, tas viss arī tiek veikts Latvijā ar sātanistu Kalnmeieru kā piesedzēju):

Kā slepkavoja mūsu viedos(atvērt) !





Piecas minūtes pirms dabiskās nāves noslepkavotais Laimonis Purs saka:

No sērijas- ar nolādētības zīmi apzīmogotie.Nr-2

Komunistiskajam tautas bendem 75 !

02.02.19              L. Grantiņš





“Mēs sākām vienmēr skaidrāk saredzēt boļševisma dzīvi izārdošo politiku:

cilvēkam nekas nedrīkst piederēt — ne manta, ne mājas dzīve, ne ģimene, ne dzimtene, ne tēvzeme.
Cilvēku vajaga svaidīt no vienas bezgalīgās zemes malas uz otru, lai viņam nekur nav apstājas, nekad nav atpūtas, miera.
Cilvēks jānodzen līdz pēdējam nogurumam, lai viņš, savā nabadzīgajā mājā pārnācis, pakristu murgainā miegā un netiktu pie pārdomām, pie savas dzīvnieciskās dzīves apjēgšanas.
Cilvēkam nedrīkst būt skaidrības, un tādēļ darba vietās nāca vienmēr jauni un atkal jauni rīkojumi, norādījumi un pavēlējumi, kuriem visiem bija ērmoti, barbariski nosaukumi un kuri sajauca un saārdīja to, kas jau bija pasākts. Nedrīkstēja arī svētdienas būt, lai pat laika rēķins sajūk.
Cilvēks jātur morāliskā pazemojumā, pusbadā, beztiesībā, nepārtrauktās nāves bailēs, nedrošībā un nenoteiktībā, nežēlīgākā eksistences atkarībā un nodzīta lopa pagurumā — tad viegli valdīt.

Jo žīds, šis kustoniskais, rijīgais egoists(atvērt), var valdīt tikai atbruņotu un pretoties pilnīgi nespējīgu ļaužu pūli, pie tā apmierinot savas atriebības tumšās dziņas, kas vienmēr izvēršas sadisma tvana pilnās asiņu orģijās un izvirtušā izdzīvē, ar šo savu izdzīvi modernajām lielpilsētām uzspiežot savu izvirtības un noziedzību zaņķos mērcēto zīmogu.”

Ļoti var būt, ka kaut ko no tā redzam arī šodien. Jā, vairs tik bezjēdzīgi ar cilvēkresursiem nešķaidās, tos izmanto īsti prasmīgi; ideoloģija ir iepakota spoži glancētos vākos, lai arī ir tikpat ļaunprātīgi utopisks tārps uz āķa kā boļševisms; politinformācijas aizvieto pērkamas universitātes, TV un prese. Un cilvēki uzķeras, tāpēc ir tiešām nepieciešams ļoti rūpīgi pētīt latviešu tautas ārkārtīgi traģisko vēstures pieredzi. I.L.)

You may also like...

12 komentārs

  1. KĀPĒC "DZELTENAJĀM VESTĒM" NEIET saka:

    Pašlaik youtubē var skatīties “dzelteno vestu” gājienus Parīzes ielās. Visvairāk uzkrīt anarhija un neorganizētība ļaužu vidū. Nu,labi!: Kopīgais protests ir pret despotisko,žīdisko Makrona valdīšanu. Tie ļaudis iedvesmo sevi ar “LIELĀS FRANČU REVOLŪCIJAS” garu. Viņi labi nezina savu vēsturi,tāpat kā latvieši! Skolās mācītais,galvās samuļļātais nepārprotami izrādās viltus vēsture. “LIELĀS FRANČU REVOLŪCIJAS” nekad nav bijis,bet bija “LIELĀ ŽĪDU REVOLŪCIJA FRANCIJĀ”. Visi revolūcijas vadoņi bija žīdi! Iztrūkstot vērtīgai idejiskajai bāzei uz kuru balstīt cīņu “dzeltenās vestes” klīst anarhijas maldos. Tādi kā Makrons ir LIELĀS ŽĪDU REVOLŪCIJAS augļi,un ļaudis balstoties uz tādas revolūcijas saknēm nevar veiksmīgi cīnīties pret tā paša koka augli,no kura saknēm tāda anarhija izaugusi. Gluži tas pats attiecināms uz sistēmu Latvijā. 4.maija režīms nav spējīgs likvidēt komūnistiskās varas sekas Latvijā,jo tas režīms ir tās varas auglis,un neviens,kurš izaudzis no tā paša koka saknēm nevar uzveikt tā koka augli. Sātans nevar būt pretrunā pats ar sevi. Lai franču tautai veicas,un viņiem Dievs atver prātu! Cīņa iet tālāk!
    .
    .
    .
    Admins
    Sātanisti ir pieblīvējuši visus procesus ar sevi !
    Mums ir sava ATMODA un tā arī jāturpina…, sātanistiem “kalnmeieriem” ir jāilaiž lodi pierē… !
    Jaunais Laikmets ir ceļā pie mums:https://www.youtube.com/watch?v=BxA8lRDUwys

  2. RB saka:

    Protams, Atmodas laiks izvirzīja liela mēroga cilvēkus un vēl lielāka mēroga idejas. Kas ar šiem cilvēkiem un idejām notika pēc tam, kad vecā vara atgriezās, un sāka valdīt pa jaunam?

    Īstos līderus novāca, bet idejas nolika uz plaukta un aizmirsa. Tajā pozīcijā, ko mums ir ierādījusi pasaules valdība, mums nav vajadzīgas ne lielas idejas, ne lieli cilvēki. Tas ir, būt par noieta tirgu precēm, piegādāt darbaspēku un teritoriju.

    Arī Jūsu pieminētais prezidents Dudajevs bija demokrātijas piekritējs, bet viņam un visai tautai nācās smagi vilties. Rietumu demokrātija ja ne veicināja, tad vienā mierā pieļāva masu slepkavības. Ženēvas konvencijas un citi spoži grabuļi ir uzmanības novēršanai, un uz lietu neattiecas.

    Ir labi, ka notiek diskusijas, un nekādiem aizvainojumiem te nebūtu vietas. Manuprāt, iepriekš publicētajos materiālos esmu izskaidrojis tautas pašpārvaldes, vai citiem vārdiem, cilvēku sabiedrības būtību. Ja rodas jautājumi, labprāt uz tiem atbildēšu.

  3. Kāpēc neiet? Iet tīri labi. TV ekrānā Jūs redziet to, ko Jums grib parādīt. Vairumā gadījumu anarhija, demolēšana, dedzināšana un kaušanās ar policiju ir provokācijas. To organizē vietējā čeka, nezinu, kā viņu tur sauc.

    Par franču revolūciju varētu Jums piekrist. Tomēr šī nav organizēta revolūcija, kā piemēram, Bastīlijas ieņemšana ar noziedznieku atbrīvošanu terora eskalācijai.

    Francijā klusi un mierīgi notiek cilvēku organizēšanās un jaunas sabiedrības veidošanās. Cik ātri tas notiks, un kādi būs rezultāti, to mēs vēl redzēsim. Tautas pašpārvaldes izvedošana ar tautas referendumu palīdzību – tas ir pateikts skaidri.

  4. skepse saka:

    Referendums… vēlēšanas… pašpārvalde…
    Beigās tā pati PARTIJU sistēma, tikai ar
    VIENĪGO-NEMALDĪGO partiju :))
    Atvainojiet !

  5. AGedroics saka:

    Bruners ir tāds pat Duriks kā Priedītis, domāju, ka pat Plāngrantiņš ar laiku to sapratīs!

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Ridam.

    Paldies par lakonisko gudrību: “Tikai neatlaidīga PATIESĪBAS atgādināšana noved pie TĀS uzvaras”!

    Mums, latviešiem, reti kurš to saprot! (Jo stindzinošās bailes, ko iedzinuši latviskuma apspiedēji, nav pārvaramas).

    Tikai retais ir spējīgs saprast netaisnības būtību!

    Daudzi tikai dzīvo sava “KOMFORTA” dēļ!

    Un vēl daudzāki neprot nostāties taisnības un likumības pusē (Tas taču ir tik neērti)!

    Viņi nesaprot, ka tieši atsakoties no “ērtībām” ir iespējams atjaunot tiesiskumu! (Ko Latvijai atņēma 1940. gadā).

    Mūsu stratēģija ir aizstāvēt latviešu ģimenes! (Dzīvot un augt, attīstīties nediskriminēti tiesiskā Latvijā).

    Ši mērķim ir jāapvieno visas pasaules latviskās sabiedriskas organizācijas!

  7. Man nav nekāda sakara ar lakonisko gudrību “Tikai neatlaidīga PATIESĪBAS atgādināšana noved pie TĀS uzvaras”.
    Tā ir ielikta no LRTT, tāpēc pāradresēju pateicību uz turieni.
    .
    .
    .
    Admins
    Tā doma, Brunera kungs, ir Jūsējā !

  8. RB saka:

    Grantiņa kungs! Es atgādinu vienu lietu:
    “Ir tikai viens dabisks veids, kā organizēt sabiedrību, un ir daudz citu veidu”
    Neatlaidīgi atgādināt šo frāzi droši vien nevajag. Ar savām publikācijām es cenšos panākt, lai jēga nonāk līdz lasītājiem.

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Tā doma ir tik dziļa un tik VĒRTĪGA, ka varētu būt RB “parole” un atziņa!

    Jo man pazīstami HIPER AKTĪVISTI kas atrunājas : “Es vienreiz pateicu – otreiz to neatkārtošu”! (Uzskatu to par absolūtu idiotismu).

  10. to 2019. gada 2. Februar um 19.16 Uhr saka:

    Pilnīgi piekrītu par Franciju !
    Tur masu izrēķināšanās ar demonstrantiem ir
    neiespējama ! Tad būtu jāarestē puse franču…

  11. "eto rossija, ģetka !" saka:

    Ļaunuma impērija allaž atdzimst kā Fenikss.
    Diemžēl.
    Bads tur ir ierasta parādība…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *