Viņi vienkārši ir jāatšauj

https://www.la.lv/ta-ir-ista-laimes-spele-olga-valcina-par-medikamentu-pieejamibu-onkologija

Mūsu GARĪGI SMIRDOŠAJĀ post-komunistu 4. maija kliķes prese pilnīgi noklusē: kāpēc radies tāds stāvoklis, ka netiek par valsts līdzekļiem ārstētas smagās un nāvi nesošās slimības. Paskatieties uz šiem pretekļu purniem(zemāk), kuri šodien peldas tautai nozagtajos līdzekļos, vai viņiem ir problēmas veselības jomās ? Nē, viņiem nav ne mazāko problēmu !

(L. Grantiņš) Ar mazu atkāpi jau iepriekš gribu pasacīt: ja man rastos iespēja neierobežoti lemt VĒSTURISKO NĀKOTNI, tad es bez sirdsapziņas pārmetumiem, šeit redzamajiem un viņiem līdzīgajiem, ielaistu lodi pierē ! Viņu sazagto atsavinātu un viņu SPERMAS PRODUKTUS, kuri visi rij, latviet, tavus darba augļus, iespundētu darba nometnē līdz mūža beigām ! Tieši šis proces būtu pieskaitāms pie viselementārākām CILVĒKU TIESĪBĀM. Katram noziegumam jāseko adekvātam sodam !

Šie smirdošie GARA KROPĻI bija tie, kuri likvidēja Latvijas TAUTSAIMNIECĪBU(industriju, lauksaimniecību, kuģniecību) ! Ja viss tas būtu saglabāts, tad mums nebūtu ne mazākās problēmas nedz medicīnas, nedz citu dažādu sociālo pakalpojumu finansēšanā. Nu padomā, latviet, kāpēc tika likvidēti tādi nacionālie simboli- giganti kā VEFs, RVR un tas pats Liepājas Metalurgs ? Vai mēs nevarējām turpināt ražot vilcienus, tramvajus un vagonus ? Vai nevarēja turpināt darboties VEFs ? Vai nevarēja darboties vienīgais metalurgs Baltijas valstīs ? Vai būtu trūcis lūžņu ? Vai nevarēja turpināt darbu mūsu milzīgā kuģniecība ? Tas viss tika, ar hazāru(krievi- antisemītiskie krievžīdi) un viņu ideoloģisko līdzskrējēju- komunistu palīdzību, apzināti- mērķtiecīgi likvidēts, lai iznīcinātu mūsu valsti un tautu.

Ja kāds sacīs, ka es propagandēju naidu un varmācību, tad tādam ir “jāizrauj mēle”. Pajautājiet jaunai sievietei mātei(atsauce uz video sacīto), kurai ir mājās mazi bērniņi un viņa netiek ārstēta, vai viņa atbalsta šos bandītus, vai piekritīs manis sacītajam ? Pajautājiet ukrainim, ko viņš izjūt, kad šie asinssuņi- krievi, iznīcina viņu valsts infrastruktūras un iedzīvotāji tiek atstāti aukstumā un tumsā ?

Komunisti un čekisti nav pieskaitāmi pie cilvēku rases, bet gan pie sātaniskajiem anti-cilvēkiem ! Šie anticilvēki- hazāriskie izdzimumi, ir visur, visos pasaules stūros. Viņi viens otru atbalsta. Mēs redzam kā tiek bremzēta palīdzība Ukrainai(visi šie trampi, urbani, merkeles, makroni) !

Ukraiņu uzvara ir sākums JAUNAJAM LAIKMETAM, kad visi šie hazāriskie krievu izdzimumi(krievu pasaule) tiks izmēzti no cilvēces vidus. Tikai tad, kad šie sarkanie sātaniskie mēra baciļi tiks fiziski iznīcināti, pasaule varēs sākt atjaunoties- dzīvot mierā un saticībā !

Vizuālā informācija: atceries šos purnus !

Kad ievietoju šo foto(vilcienu) Feisbukā, momentā tiku uz 30 dienām atslēgts ! Tātad, Ciānas suņi zina ko rijuši !

Šie divi hazāriskie izdzimumi bija tie, kuri aizskrēja uz Maskavu pirms E. Johansona un visu nokārtoja ! Abi šie jebreji ir neskaitāmu miljonu īpašnieki.

09.12.22

You may also like...

24 komentāru

  1. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=5xzRfcM-qgg

    Vēl laba informācija par to pasu LV “Dožģ” bloķēšanu, par Ukrainu un par citam aktuālām tēmām.

  2. Anonīms saka:

    NEPL.vai kā viņš tur saucās! Tagad esot tiem kādas ierīces,ka bez problēmas momentā varot bloķēt jebkuru interneta ierīci vai lapu. Eiropas regulas.

  3. :))) saka:

    Agrāk tā dzirdēja,ka uz Saeimu nemaz nevar kandidēt tie,kas cietumā sēdējuši un tie,kas tiesāti. Mārcis Jencītis neskatoties ne uz ko turpina sēdēt,bet nu jau Saeimā. “VIENS LIKUMS,VIENA TAISNĪBA VISIEM” :)

  4. :))) saka:

    Tēt, ja mēs nogalināsim visus sliktos cilvēkus, tad paliks tikai vieni labie cilvēki? – Nē, dēls, paliks vieni slepkavas.

  5. Valodas stūrītis saka:

    Īsu laiciņu paklausījos raidījumu: “ĢIMENES STUDIJA”. Lūk,kādus svešvārdus tur lietoja,(kurus paspēju pierakstīt): prevelē,primāri,stereotipi,uzjautāt,uzzvanīt,hārdkorti,sociums,šovs,rezumējot,obligatoriski,perfektiski,podkāstos,zavals,sērfings,nominēt,plenērs,kvorums,prezumcija.
    Neviena no tiem vārdiem nav latviešu valodā! Tādu vārdu lietošana ir kā indes sēšana tautas valodā! Nekad nelietojiet nelatviskus vārdus savā valodā! “Kādēļ man dziedāt svešu dziesmu?”

  6. Augusts saka:

    4.maija režīma masõnu vara. Cik lielās vērtību izteiksmēs viņa ir visur aizņēmusies naudu uz tautas rēķina? Vai to nevar nosaukt par tautas ieķīlāšanu žīdu bankās? Kāds process turpinās 4.maija režīma pārvaldītajā valstī? Latviešu tautas izredzes?

  7. Pie valodas stūrīša saka:

    Kā smēķētāji,kas savus nolādētos Sātana dūmus laiž virsū citiem cilvēkiem,tā svešo vārdiem saindētas valodas lietotāji gandē vidi tautiskiem latviešiem! Kā smirdoņa,kā sārņi ņerkst svešo vārdi iemudžināti latviešu valodā. Tas ir riebīgi!

  8. xxxx saka:

    Varbūt kāds vēl šaubās,bet galvenais e tehnoloģiju uzraudzības kantoris ierīkots Rīgā. Tagad bloķē par Irvinga skatīšanos arī,nevien par twitiem. Viņi izdara,ka visa aparatūra D i r s ā ā! Un itinneko vairs nevar salabot. Attiecīgie stukači bloķēt pieprasījumus sūta uz Rīgu!

  9. AG saka:

    Labi, ka ir viens neaizskaramais – Bordāns !!! :)))

  10. apskatnieks saka:

    Kristus ir dibinājis savu baznīcu cilvēku vidū,ne greznos mūros! Kristus sacījis: “Kur divi vai trīs pulcēsies manā vārdā,tur es būšu viņu vidū”. Baznīckungi tūkstošiem gadu armieru mānīt. Sabūvētas elku pielūgsmes celtnes,izdomāti baznīcu rituāli,un sadibinātas draudzes,kur nav no savstarpējas mīlestības ne vēsts.
    Ukrainā arī,tagad spriež,ka ar “PRAVOslavnie” nosaukumu nav viss kārtībā. Maskavijas “TIESĪBslavoņi” ar visu nosaukumu tiks patriekti. Ukrainas kristīgajiem kāds nosaukums un pajumte,kur pulcēties noteikti būs. Lai viņiem veicas! Dievs noteikti novērtēs īstu ticību,atteikšanos no elkiem un nošķirs ticīgo dzīves ceļu no sātaniskiem sārņiem.

  11. Pārmaiņas saka:

    Klauns, bandīts un militārists bieži vien ir apvienoti vienā personā.
    P.S. neaizmirsīsim, ka arī KGB ir militāra organizācija, neatkarīgi no tās pašreizējā nosaukuma.
    https://youtu.be/jlugMV5N3XQ

  12. 85 saka:

    Katrs cilvēkveidola (dieva līdzības, neparazitāras dabas) cilvēks lemj un veido savu nākotni, un tā tad – kopā pamatdzīvotāju cilvēku suga (sociums) veido kolektīvo, “vēsturisko nākotni”, tā tas ir būtības turpinātībai. Kas (konkrēti) tev traucē to veidot, un kā pēc maldini citus, programmējot šādu (nebūtībā zūdošo globālparazītu) kaitniekpsiholoģijas izglītojošu dogmu (nespēju veidot savas nākotnes)? Varbūt lieta tāda, ka, apzināti reklamējot te masu dezinformāciju (“ziņu” “portālus”) un normalizējot ļaunpiedāvātu pasaules slimību organizācijas slimību slimošanu, kurinot lrtt apmēram jau kādu gadu (?) rasisma naidu pret slāviem, atklāti pieņemot rietumu un vakareiropas iniciētus, parazitārnacisma nedabīgus iedīgļus Ukrainas republikas teritorijā, pats pelni sev lodi (visdrīzāk krievu ražojuma) pierē?
    Par tautsaimniecību pareizi, parazītu, kuri viltoja kolektīvo īstenību ar viltus “brīvības” ideoloģijām, pretlikumīgi graujot padomju (tautu cilvēku) savienības kopīpašuma materiālo bāzi un ražošanu, izrīkošanās, ir reāli nosodāma, lai neturpinātos sociumā un dabā. Reāllaikā tas ir svarīgs fundamentāls pamats Eirāzijas savienības deokupācijai, lai, pēc feodālkapitālisma mēģinājumiem, un velna bērnu izkoptās, kaitniekuzņēmējdarbības, pilnīgas likvidēšanas pasaulē, mēs varam, visam labvēlīgā gultnē, mūsu vissaprotami pašsaprotamam – dzīvotāju vēlēm īstenotam, mieram netraucēt. Nejēdzienu “sa_ticība” gan nevajag lietot, jo inficēts ar “ticības” – manipulatīvām programmām.

  13. tam > 85. kalīberim ...:))) saka:

    tev vajag vēl augt … un iemācīties izteikties īsi un saprotami , nevis muldēt un cilpot pa tēmu .
    Lodes nesoli citiem ,ka pašu kāds vāgnerzeks tevi uz pudeles nenoliek!
    https://www.youtube.com/@tabootopics/videos

  14. Valodas stūrītis saka:

    “Globālā @ diktatūra bez interneta ņejebī.”
    — Labāk ir sacīt: “Globālā @ diktatūra bez globālā @ tīmekļa nemaz nav iespējama.”

  15. Pie valodas stūrīša saka:

    Vārda “globāls” jēgu var izteikt pavisam latviski un labi saprotami. Globāls-visu aptverošs.

  16. 85 > 17.17 saka:

    Nevari zināt un vēlēt manā vietā, un iemācies izteikties skaidri – bez trīspunktiem.

  17. Anonīms saka:

    Nūja! Vai nevarēja turpināt strādāt? Nevarēja, jo pēc jūsu pašu gribas daudzi ievestie Soviet laikos ir aizbraukuši prom no Latvijas atrasdami savu pielietojumu tai pašā Vācijā. Strādājot sadzīves veikalā ar maldus vācu tehniku, kas patiesībā ražota Polijā pēc adreses, kur kādreiz atradās RVR ienāca kāds nosēdējis cietumā pamatīgu laiku. Tā teikt garām ejot vien apskatīt vietu, kur kādreiz strādājis jaunībā un sāka runu par to, ko tas RVR ir ražojis sociālisma laikā. Tā nu teikt, ka uzturēt tādu rūpniecības gigantu pienāktos atkal ievest darba spēku un draudzēties ar to pašu Krieviju. Kam izdevīgi visu pirms iznīcināt bij visu to, kas Soviet laikos bij izveidots par labu? Rietumu valstīm! Lielākā rūpnieciskā valsts Eiropā laikam ir tā pati Vācija? Vef telefonos ar Soviet laikos bij Siemens detaļas un arī tiem īpaši nav vajadzīgs, lai izbijusa Soviet telpā, kur Vef simbols bij atpazīstams turpinātu ražot telekomunikācijas vai sadzīves tehniku. Vien fantāzijas jums ir iespēja doties pieņemsim uz Turciju pie sadzīves tehnikas ražotāja Arcelic un pasūtīt par noteiktu daudzumu sev piemiligu dizainu ar savu Zīmolu. Pieņemsim Ķīnieši lipina visādās formas auto un sadzīves tehniku un nekautrējas arī dēvēt to par vācu, ja grib pārdot uz publiku kurai ļoti patīk vāciska tēma. Jūs nopelat Lykosenko, ka Baltkrievijā nav demokrātijas, bet tur ir par kārtojuši ražošanu uz modernām iekārtām un lipina daudz ko! Tā nu pieņemsim manā fantāzija vajag doties pie Turkiem, kad tiks atņemtas no komunistiem sazagtas bagātības un palaist kopīgi zīmolu – Rigonda. Vārdu Rigonda zin pat Kubā un skan stilīgi. Jaunākās paaudzes cepeškrāsnis – Rigonda!

  18. Pārmaiņas saka:

    Viela pārdomām visiem militāristiem !!!
    Kā izrādās arī krievijā ir izmainīts zvērests. Tā vietā lai kareivji zvērētu sargāt tautu un valsti, tagad apzvēr aizsargāt varu (no tautas).
    No 36:00 – 37:00 min.
    https://youtu.be/OvT1Y8LzTng

  19. no malas saka:

    “ASV. ir atļāvusi Vācijai…”
    “ASV. ir atļāvusi Polijai…”
    “ASV. ir atļāvusi Marokai…”
    ASV. ir atļāvusi Ukrainai…”
    Paprasīsim atļauju ASV. ???
    .
    .
    .
    Admins
    Tas ir pavisam vienkārši, biedr putinist. Ja gribi dzīvot ASV aizgādniecībā un drošībā, tad nespļauj acīs tam, kura paspārnē tu dzīvo. To sauc par morāli, bet tev, orkam- krievu PASAULES atkritumam, to nesaprast, jo esi dzimis lai parazitētu.

  20. Skaidras, okupantus pamaacoshas sarunas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=nfnc3l9zKIE – ДЕВУШКА ИЗ ФСБ ПОПАЛА НА УКРАИНЦА

    https://www.youtube.com/watch?v=2DZUzLdvPGU – Разговор украинца и (Andrejs Luganskis)

  21. Arii no Paardaugavas saka:

    Tam 85
    2022. gada 10. decembris 15.30

    -sanem visus spekus,piespied sevi drukat nepargudri, nepiebazot ar zagtiem vardely jaundarinaajumiem, sarezgijot jau taa nesleepti pausto dominu par “sliktajiem” letiniem-patriotiem

  22. 85 > 4.57 saka:

    Ņem(iet) (velna vergulēni) savas “spēku” un “piespiedumu” virspretlikumīgās vervelējumu drazas, “letiņu” (kā ar alkohola indes un kaitniekpsiholoģijas sērgas zemtupeļnieku pacietības “humora” apstulbināšanas, vai vāczemju nacistisko parazītu (tulk. no “lettland”) programmām kodētu latviešu tautas dzīvotāju) apsaukājumus atpakaļ.
    Man ar jūsu (ATTĪSTĪBAS) līmeņiem sakara nav.
    Bet ja vari sevi atpazīt kā cilvēkveidola līdzības, nebūtībā zūdošā parazītmehānisma kaitniekuzņēmējdarbības noindēšanas kampaņā, kritušo, tad mosties, celies un apzinies – mēģini vismaz nekomentēt nemaņā (vai pohains vai kā tmldz), formulē skaidrā – saprotamā valodā savu domu, pamatojot ieteikumu bez manipulācijām, nereklamējot stulbumu kā normu sociumā.

  23. 85 > 10. decembris 20.05 saka:

    Nē, “globāl” programmas neaptver visu, tās nāca no nebūtībā zūdošā parazītmehānisma propagandām.
    “Globālisms” kā virspretlikumīgs terors pret cilvēci tiek nosodīts tādā mērā, lai neturpinātos sociumā un dabā.
    Nolādētie “globālisti” (parazīti), “globe” lodveida zemes programmas.

  24. Artūrs saka:

    Visi uz ārkārtas Saeimas vēlēšanām!
    Moto: Jā mētelim aizpogā nepareizi pirmo pogu, tad pārejās ir aizpogātas greizi!
    Saeima ievēlēta. Pēc PMLP datiem valstī ir 1 541 279 balss tiesīgu pilsoņu. Rīgā reģistrēti 563 356 vēlētāji (404 808 Rīgā, bet 158 548 – ārvalstīs), ievēlēti 36, Vidzemes –395 630, ievelēti 26, Latgales–195 643, ievēlēti 13, Zemgales– 206194, ievelēti 13, Kurzemes – 180 456, ievēlēti 12 deputāti. Šā gada 14.decembrī Saeima ar 54 balsīm apstiprināja Kariņa valdību, nepieprasot atskaiti no Valdības par izlietoto budžetu un ņemtajiem kredītiem. Tika apstiprināta jauna ministrija un ministrs. Atkal esam neziņā. Kas notiek Latvijā? Nelikumības turpinās. Kukuļošanu nosauca par pateicību un korupcijas nav! Satversmes 6.pants nosaka: SAEIMU IEVĒL VISPĀRĪGĀS, TIEŠĀS, AIZKLĀTĀS UN PROPORCIONĀLĀS VĒLĒŠANĀS. Atjaunojot Tiesisku valsti ir jāievēro Latvijas valsts Pamatlikumu Satversme! Sagatavosim deputātu sarakstus un balsosim par tiem atbilstoši likumam par Saeimas vēlēšanān, kas pieņemti 1922.gada 14.jūnijā Satversmes sapulces kopsēdē un papildināti Saeimas kopsēdē 1925.gada 9.jūnijā.
    Veidojot apvienoto sarakstu „Mēs Paši”, izvirzīs savus deputātus apvienotos vēlēšanu iecirkņos, ar kopējo velētāju skaitu 15 413 uz vienu deputātu. Izmantosim savas tiesības un deputatu izvirzīsim uz vietas un ievēlēsim!
    Tas ir garantija tam, ka Latvijas valsts tiks atjaunota un iespēja atbrīvoties no pastāvošās padomju iekārtas, kā arī no lielās ierēdņu armijas. To varam veikt tikai mēs paši, ņemot par piemēru Īrijas tautas kustību! Radītos zaudējumus Latvijai un ārējo parādu atmaksu uz to rēķina, kuri tos radījuši! Te labs piemērs ir Islandes valsts!
    Katru Latvijas valsts patriotu, it sevišķi zemes saimniekus, Latvijas Lauksaimniecības Kamera (LLK) lūdz atgriezties savā tēvu sētā un piedalīties Saeimas vēlēšanās par tiesisku Valsti!
    Pašreizējā politiski – ekonomiska situācija Latvijā liek secināt, ka Saeima tiks atlaista un mums jābūt gataviem ievelēt Saeimu, kas būs spējīga darboties Latvijas tautas interesēs.
    Mums ir lieliska pirmskara Tautsaimniecības pieredze, kuras pamatus izveidoja Latvijā pirmā Valdības vadītāja Kārļa Ulmaņa Valdība! Kas mums tagad traucē atjaunot pagastus, apriņķus, ministrijas un citas iestādes, lai atjaunotu labklājību, mūsu senās tradīcijas būt neatkarīgiem?
    Zemnieki nes Latvijas nākotni!
    Cilvēki, kuri ievel korumpētus politiķus, zagļus, neprāšus un nodevējus, nav upuri. Viņi ir līdzdalībnieki! (Džordžs Orvels)
    Dievs svētī Latviju! Sabiedriska organizācija LLK. Info tālrunis: 26 34 77 83. e-pasts: zemnieks@latnet.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *