4. maija kliķes absurds Kristovska izskatā

H-86-3

Sarkanās miglas “produkts” Kristovskis

Kristovska tēvs dažas dienas pirms savas nāves raudot sacīja savam draugam Jānim Zīvertam: “Esmu savā azotē izaudzinājis kangaru.” Par šī vīra viedajiem vārdiem mēs saņemam “liecības” katru dienu. Šis kangars, sekojot saviem cionistu draugu ieteikumiem, likvidēja latvisko Zemessardzi. Viņa partija arī balsoja pret latviešu valodu un “leģionāru dienu”.

Kāda kangara fotoŠis “nenogurdināmais” kangars ar neiedomājamu degsmi metas “iznīcināt” Moamara Kadafi režīmu, kurš it kā paverdzinot savu tautu.

Un te tad arī sākas šī nelieša nelietība.

Protams, ka Kadafi nav nekāds eņģelis, tāpat kā Baltkrievijas prezidents Lukašenko. Abi viņi ir diktatori un abi viņi sargā savu zemi no cionistu noziedzniekiem.

Latvijas ekonomika ir pilnībā sagrauta ar kristovskveidīgo noziedznieku palīdzību, bet Baltkrievijas rūpniecība un lauksaimniecība “zeļ un zied”. Un  tagad paskatīsimies, kā dzīvo Lībijā(zemāk rakstītajā krievu valodā). Latvijai tādu dzīves līmeni nesasniegt tuvākajos 100 gados.

Foto: Man ir nospļauties, ko teica mans tēvs. Man ar “buržuāziskiem nacionālistiem” nav pa ceļam, lai viņam “vieglas smiltis”.

Foto otrā daļa: Es viņam “parādīšu”, šim preteklim Kadafi !!! Ar šo “kulaku” es viņu personīgi nožņaugšu !!!

Jā, kristovski, neaizmirsti ielikt savās biksēs pamperus, kad būs jātbild par noziegumiem, kurus esi pastrādājis… . 

Jā,- un šis nelietis (kristovskis) vēlas uz Lībiju sūtīt latviešu karavīrus, lai tie mirtu cionistu labā !

 Par to noteikti saņemot kātējo “paaugstinājumu”.

Nē, kangar kristovski, tevi gaida karātavas, tās tu arī saņemsi, jo ar tavām rokām tiek iznīcināta latviešu tauta un Latvijas valsts.

Galu ņems arī jūdaisms-cionisms.

Žēl tikai, ka Kadafi nevarēs noturēties šī pārspēka priekšā… .

LRTT 28.03.11

Кровавый диктатор Каддафи

Кровавый диктатор Каддафи Марина Перевозкина mk.ru. 
Я никогда не была в Ливии, никогда не интересовалась этой страной и ничего о ней не знаю. Но вот любопытная информация, которая попалась мне в сети. Интересно мнение специалистов: насколько она соответствует действительности?

Цифры и факты о социалистической ливийской Джамахерии

ВВП на душу населения – 14 192 $.
На каждого члена семьи государство выплачивает в год 1 000 $ дотаций.
Пособие по безработице – 730 $.
Зарплата медсестры – 1 000 $.
За каждого новорожденного выплачивается 7 000 $.
Новобрачным дарится 64 000 $ на покупку квартиры.
На открытие личного бизнеса единовременная материальная помощь – 20 000 $.
Крупные налоги и поборы запрещены.
Образование и медицина бесплатные.
Образование и стажировка за рубежом – за счёт государства.
Сеть магазинов для многодетных семей с символическими ценами на основные продукты питания.
За продажу продуктов с просроченным сроком годности – большие штрафы и задержание подразделениями спецполиции.
Часть аптек – с бесплатным отпуском лекарств.
За подделку лекарств – смертная казнь.
Квартирная плата – отсутствует.
Плата за электроэнергию для населения отсутствует.
Продажа и употребление спиртного запрещены – “сухой закон”.
Кредиты на покупку автомобиля и квартиры – беспроцентные.
Риэлторские услуги запрещены.
Покупку автомобиля до 50% оплачивает государство, бойцам народного ополчения – 65%.
Бензин стоит дешевле воды. 1 литр бензина – 0,14 $.

Теперь вы понимаете, почему Ливия нуждается в немедленной демократизации?

You may also like...

23 komentāru

  1. Talmuds saka:

    “Galu ņems arī jūdaisms-cionisms”

    vai tie ir draudi???tu tagad draudi senākajai reliģijai pasaulē??? nelabu galu ņemsi tikai tu, šoferīt

  2. Eduards saka:

    Tie NAV DRAUDI-TAS IR AUGSTĀKĀ SAPRĀTA DIKTĒTA PATIESĪBA!
    Un ,,senākā reliģija”ir mēris -tai ir jāiznīkst!

  3. black_joker saka:

    No raksta par Kadaffi- tā kā viņam naftas lauki pieder un pats sev sarausis miljardus, par kuriem gan šis saits paklusē, tad nav brīnums, ka saviem dzimtmuižas strādniekiem viņš sadzīvi nodrošinājis uz pilnu programmu. Kādēļ ? Tādēļ, lai nebuntojas un neļaujas kaimiņu klanam viņu pārsolīt. Jā, viņš no klejoņu nomadu tuksneša zemes ir uzcēlis par naftas naudu sponsorētu sabiedrību, panācis labu demogrāfiju, veselības aizsardzību un citas lietas. Kadaffi nav muļķis, tāpat kā Čavess un Lukašenko- visi viņi saprot, ka būt mūsdienās diktatoram un vienīgajam valsts “īpašniekam” nozīmē piešķirt valsts cilvēkiem miljonus, lai pats sapelnītu miljardus un visi tevi vēl daudzinātu un slavētu. Kadaffi personiski pieder laikraksts U.K., daļa “Juventus” futbola kluba, Dānijā un Zviedrijā ekskluzīvie nekustamie īpašumi- tas ir tas, kas publiski pateikts. Cik vēl miljardiem vērtu īpašumu un akciju ir citās valstīs? Reāli vecis ir bagātāks par Bilu Geitsu- principā jebkurš no modernajiem diktatoriem ir multimiljardieris – tikai slēptā veidā.

  4. zonnenbergs saka:

    Un tagad labak.Liku kaudzes apkart.
    Esi noverojis tendenci pasaule,kurai valstij iet labi un labak,to
    obligati vajag iznicinat,lidz zemestricei un slepkavibai.

  5. Mīts par Kadafi bagātībām ir tāds pat ,kā par ieročiem Irākā.Saujiņa nemiernieku saņem palīdzību no patiesības kropļotājiem.Īstais iemesls ir iekarošana ASV interesēs.

  6. zonnenbergs saka:

    Vispasaules viltus krapnieki veido varu uz 3 balstiem
    Vatikana kontrole(ticigie)
    Anglija(finansu)
    ASV(militara)

  7. black_joker saka:

    Aivaram Andersonam – nu neko sev – mīts- ieej internetā un pameklē informāciju, kaut vai par to pašu lielo U.K. laikrakstu un Juventus futbola klubu, kas vien jau baigo kāpostu vērti. Tie nav “bioloģiski ķīmiskie ieroči” vai kas līdzīgs- tos var aptaustīt :):):) Un banku aktīvi arī nav nekāda “atommigla”- tās bagātības ir reāli reālas. Un no kurienes viņas cēlās ? Tak no naftas tirgošanas un naudas sadales pēc principa miljards manai ģimenei- pārdesmit miljoni maniem strādniekiem un labuma vairotājiem, lai aug un vairojas.

  8. Marsietis saka:

    Kad plānprātiņam grantiņam izdevīgi, viņš labprāt klausās, ko “sarkanā migla” pūš. Pat okupantu valodu nesmādē!

  9. black_joker saka:

    parodētājs saēdies galīgi nepareizās sēnes – kuļ absolūto sviestu- argumenti beigušies:):):)

  10. Marsietis saka:

    Nu, black_joker, tu jau arī te samurgojis visu ko esi! Kā lai atšķir tevi no parodētāja, ja abi vienādi rakstiet?

  11. black_joker saka:

    marsietim – saliec blakus parodista komentārus un manus- tad pateiksi, piemet klāt vēl tos parodista hihinošos komentārus, kur viņš talmudu un citus oponentus parodē. Tagad jau daļu admins izdzēsis, jo nu pārāk bij tur tas gudrais atvēzējies. Parodistam labpatīk savos komentāros “atzīties”, ka lūk es tāds un tāds esmu tas un tas un es rakstu zem tvaika vai ripām un es esmu izmantots no tāda un tādu puses. īsāk sakot- ja tev ir galva, pats sapratīsi, kurš ko raksta. Mērķis- sakašķēt komentētājus savā starpā un jaukt galvas. Tādi apsēstie, kādi te liela daļa tribunālistu, neatšķir jau, kas ko raksta:):):).

  12. black_joker,no kurienes Latvijas miljonāri radušies un cik viņi atmet nabaga tautai.Vai nošaujot visus Latvijas miljonārus būs izaugsme?Vai Latvijas miljonāri daudz atmet valstij?!!!

  13. black_joker saka:

    Aivaram Andersonam.
    Pretjautājums – no kurienes radušies miljonāri citās postkomunisma valstīs? Kāpēc miljonāriem kaut kas kādam ir no saviem miljoniem jātemet? Vai USA miljorāri un miljardieri “atmet” kaut ko citiem USA “parastajiem” pilsoņiem?
    1. 80% LAT miljonāru radās izmantojot PSRS sabrukumu un privatizējot tos uzņēmumus, kurus bija jēga privatizēt- kuri bija rentabli, kā arī uzņēmējdarbību uzsāka, izmantojot partijas naudas. Ideāla bāze tiem apsviedīgajiem, kuriem šādas iespējas bija. Tur nav nekā nosodāma- tikai balta skaudība- kāpēc es nebiju tas, kuram tas viss pieejams? Atlikušie 20 % ir ārvalstu kapitāla radītie miljonāri, no kuriem daudzi tagad ir nabagi, jo nekustamo īpašumu krīze tos no miljonāriem nolaida līdz bomža līmenim.
    2. Kādēļ kādam miljonāram kaut kas kādam ir jāatmet? Kas tā par idiotisku nostāju? Tu esi gatavs nevis ko darīt pats, bet pastiept roku, lai kāds miljonārs tev iedod naudu tavām vajadzībām ? Tātad tu vēlies radīt pabalstu un bičotāju paaudzi, kāda jau izveidojusies USA, kur nēģeru vairākums dzīvo no valsts pabalstiem un lepojas, ka nestrādā, jo redz viņa senči vergojuši baltajiem, tātad pienācis laiks baltajiem viņu uzturēt par to visu. Mums jau pietiek to, kas sēž rokas salikuši un kliedz, ka valsts viņiem nedod neko dzīvei. Paši gan pat nevīžo pagalmu sakopt.
    3. Fiziski iznīcinot vai kaut padzenot miljonārus neko citu, kā dziļāku krīzi un ekonomisko sabrukumu izveidot nevar- investīcijas pazudīs kā šķira, lielās kompānijas tāpat aizies. Varēsim taisīt pastalu šūšanas kantorus un braukt ar zirgiem. Un kas smieklīgākais- konfiscēto naudiņu tāpat neredzēs neviens no tautas, jo tiklīdz tā nonāks jauno līderu rokās, tā aizies tos pašus ceļus, ka komunistu partijas naudas:):):):)
    4. Kādēļ miljonāriem Latvijā kaut vai santīms no savas nopelnītās naudas ir jāatdod tiem, kas paši sevi nespēj uzturēt, bet prasa to darīt citiem, respektīvi valstij un miljonāriem? Tu iesaki veidot patroniādi, kā Senajā Romā ? Tur tas, kam bija bagātība (patrons), uzturēja sev cilvēkus, kurus sauca klienti – tie veica lietas patrona labā, slavināja viņu, novāca un apmelnoja konkurentus, izplatīja baumas patrona labā. Un tie klienti dzīvoja no parrona piešķirtās naudas. Nostādi pats sevi miljonāra vietā- tu esi 10-15 gadus rāvies, riskējis, nervus bendējis un te atnāk viens bars Jāņu un saka- ei, Aivar Anderson, tu esi miljonārs- dod nu mums katram pa 5 tk Ls mēnesī, savādāk mēs tevi padzīsim no valsts, mēs neko darīt negribam, bet labi dzīvot gribam – tu esi bagāts, tātad vari mūs uzturēt. Ko tu viņiem teiksi??? Ne velti daudzi lAT miljonāri jau devušies prom uz turieni, kur nenāk bars skaudīgo jāņu un neprasa dalīties ar nopelnīto naudu.
    Ko tu pats, Aivar Anderson, esi izdarījis savā dzīvē, lai provētu nopelnīt tik daudz naudas, lai sauktu sevi par miljonāru? Manuprāt neko. Es pats apzinos, ka man nav tādu spēju un mākas, lai šobrīd kļūtu par miljonāru, jo man nav tādas domāšanas līmeņa, lai radītu tādu biznesu, kas varētu īsā laikā mani tādā statusā nogādāt. Tādēļ es to latiņu esmu nolaidis lejā un cītīgi strādāju pie tā, lai par spīti krīzei mani ienākumi būtu tādi, lai man būtu iespējas vismaz 2x gadā aizbraukt uz dienvidiem atpūsties, regulāri varētu upgreidot savu mājas sadzīves tehniku un datoru un tirgū (veikalā) varētu nopirkt to, kas man garšo, neskatoties, cik tas maksā, apmeklēt visus koncertus un festivālus, kas man interesē. Nav augstas prasības, bet šobrīd pie tā ir smagi jārukā, jo algas šobrīd ir tādas, kādas viņas ir. Es nesapņoju par miljoniem un simtiem tūkstošiem, es arī nevienam neko neparmetu, jo visi nekad nevarēs kļūt par miljonāriem nto iemeslu dēļ.
    Tu un tev līdzīgi domājošie šobrīd izmanto krīzi, lai ar varu pielīstu pie varas, apmelnojot un nolejot jau esošos politiķus. Ar tādu domāšanu tu kā premjers vai ministrs vispār nekam nederēsi, jo tu sagrausi visu jau esošo, lai uztaisītu pēc sava ģīmja un līdzības. Šitādu joku jau 1918.gadā Krievijā izdarīja- sekas vēl tagad redzamas. Tev nav vispār nekādu iemaņu sabiedrības un valsts vadīšanā- tikai ambīciju ambīcijas. Izaugs jaunā politiķu paaudze un būs mums Rietumu politiskā vadība- tādas nu tās postsovjetisma sekas ir.

  14. Marsietis saka:

    Nu, tu palagu safleitēji black_joker, malacis ka neslinko! Pareizi saki, nav ko tev dalīties ar visādiem saviem radu radu radiem un visādied citiem taitiešiem, kaut uz viņu rēķina uzvārijies1 Nu un, galvenais ir domāt par sevi un vismaz savu gimeni, vot tā ir pareizi!A to te grib lai visi bagātie ar savu tautu dalās tas Andersons, a kad pašam slikti būs tad tauta figu parādīs. Nē, pareizi joker, par sevi tik jādomā a par citiem lai valsts domā. Bet es nav nekāds apsēsts tribunāļists, to tu zagnul!

  15. black_joker, kāpēc jāuzbrūk Kadafi, ja viņš savā bagātībā dalās ar tautu atsķirībā no mūsmāju miljonāriem.

  16. black_joker saka:

    A.A.
    Elementāri, Vatson….speciāli tev atkārtošos kādu 3x reizi- Kadafi par savu nelaimi izvēlējies daļu naftas naudiņas dot kustībām,kuras Rietumu pasaulei ir trakāk nekā dadzis acī – ekstrēmistiem, kuri eksportē islamu un šad tad atļaujas kādu uzspert gaisā vai novākt ticības vārdā. Ja viņš par to naudu būvētu debesskrāpjus un ziemas sporta kompleksus zem jumta kā Arābu emirātos, būvētu superhaivejus kā Brunejas sultāns un Saūda monarhi, tad nevienam pat prātā nenāktu kratīt ar pirkstu un sūtīt karaspēku gāšanai- tas tāpat maksā naudu un ne mazo. Nevienam pat prātā nenāk gāzt Čavesu, kurš ir liels muldoņa un ekstravagants pret citiem politiķiem, bet nekādos darbos nav atbalstījis ekstrēmas kustības. Bet Lukašenko ar savu mafiju iefiltrējies tik tālu Eiropā, ka nākas pieņemt kaut kādus mērus, lai atkal nesāktos slāvu mafijas laiki.
    Un atgriežoties pie Kadafi- tā došana tautai ir iluzora tomēr- vergturis arī Senajā Romā vergam deva ēst un drēbes, raudzījās, lai prece nenomirst- kas strādās, ja šie ņems un apmirs??? Nedod dievs- vēl sāks dumpoties un radīs savam kungam zaudējumus. Tādēļ arī diktatori, kuriem ir galva galā, seko līdzi, lai viņa muižā dzimtcilvēki būtu apkopti un paēduši. Pats redzi, kas sagaidīja tos Latīņameriks un Āfrikas diktatorus, kas neko nedarīja, lai savus dzimtcilvēkus uzturētu kaut elementārajā līmenī- kurš dabūja mukt, kuru nošāva, kurš tup arestā. mājās.

  17. RaimondsBitenieks saka:

    Arta Garā, DELFI sievietēm
    01. aprīlis 2011 01:01
    Drukāt Nosūtīt draugam Ziņot redaktoram Komentāri (332)
    Portālam Delfi kļuvis zināms par apjomīgu valsts programmu, kuras laikā uz pastāvīgi dzīvi Latvijā plāno pārcelties 300 000 – 500 000 ārvalstu vīrieši, kuri slepenā līgumā ar Latvijas valsti apņēmušies apprecēt latvieti un kļūt par vismaz divu bērnu tēvu. Pārsvarā Latvijas aicinājuma atsaukušies vīrieši no Apvienotās Karalistes, Īrijas, Vācijas, bet ļoti plaši pārstāvētas arī Skandināvijas valstis. Katram, kurš apprecēsies ar Latvijā dzīvojošu sievieti un kļūs par vismaz viena bērna tēvu, tiks izmaksāta arī vienreizēja kompensācija – 5000 eiro.

    Jans Jāņa vietā

    Es jūtos kā sapnī, atzīst Delfi satiktā Kristīne (36), kuras kāzas ar holandieti Janu plānotas šajās Lieldienās. Tikai nesen Jans viņai atzinies, ka patiesībā Latvijā ieradies jaunās valsts programmas iedvesmots. Tās slepenais protokols paredz, ka uz Latviju pārcelties strādāt tiek mudināti vīrieši vecumā no 25 – 45 gadiem, juridiski brīvi, tādi, kuriem nav lielas parādsaistības viņu dzimtenē un tādi, kuri var darīt savu maizes darbu arī svešā valstī – pārsvarā tie ir datorspeciālisti, augsta līmeņa banku darbinieki, ES ierēdņi, juristi, žurnālisti.

    Jans ir IT speciālists un programmēt viņš varot kaut no vientuļas salas okeānā, ja vien tur ir dators un interneta pieslēgums. Potenciālajiem preciniekiem (tāpēc saīsināti diplomātu un valdības ministru aprindās šī programma ieguvusi segvārdu PP) jābūt ar augstāko izglītību, materiāli nodrošinātiem un pirms ierašanās Latvijā jāapgūst pamatkurss latviešu valodā. Tieši valodas prasme bija pirmā, kas tik ļoti izrunāja Kristīni. Atšķirībā no kautrīgajiem latviešu večiem, kuriem ir drosme uzrunāt sievieti tikai tad, kad paši ir krietnās burās, Jans man pienāca klāt Dailes teātra starpbrīdī bufetē, pieklājīgi pavaicāja, vai drīkst piesēst pie mana galdiņa un tad jautāja, kā man patīk izrāde. Tā arī mēs iepazināmies, atzīstas sieviete.

    Tālākais jau noritējis strauji, Ziemassvētkos ar Janu iepazīstinājusi savus vecākus. Un pie mūsu mājas eglītes, nometies uz viena ceļa, viņš lūdza manu roku. Tas bija tik aizkustinoši. Līdz šim man likās, ka tā mēdz būt tikai salkanās filmās. Jans ir saprotošs, mīļš, viņš ir spējīgs uzturēt ģimeni, pats lieliski gatavo, no grādīgajiem bauda tikai vīnu un kolosāli saprotas ar manu tēti. Jau pirmajā pazīšanās vakarā abi atklāja kopīgas intereses – proti, makšķerēšanu. Un tagad nevar vien sagaidīt, kad upes būs brīvas no ledus vākiem un abi varēs doties uz copi. Tikai nesen Jans Kristīnei atzinās, ka darbu Latvijā meklējis arī jaunās PP programmas iedvesmots Es negribu, lai mūsu laulības dzīvē ir kāds noslēpumu akmens – viņš saka lēnā, bet labā latviešu valodā. Jans Kristīnei atzinies, ka valodu iemācījies jau Holandē, iepriekš izturos atlasi uz kursiem, kurus apmaksā Latvijas valsts un kuru mērķis ir mudināt vīriešus pārcelties uz dzīvi Latvijā, apprecēt šejienes sievietes un parūpēties par demogrāfijas krīzes risinājumu. Kristīne nemaz nedusmojās. Par ko man dusmoties? Par to, ka mans vīrs tik lieliski zina latviešu valodu vai par to, ka mums vēl pienākas 5000 eiro prēmija? Viņa mulsi smaida. Šī slepenā PP programma ir pirmais reālais solis, ar kuru es jūtu, ka valsts tiešām par mani rūpējas. Pie kam – kāzās esam lūguši arī visus Jana neprecētos draugus un visas manas neprecētās draudzenes. Kas zina, vai drīzumā nesekos vēl kāzu bums. Man ir 36 gadi, esmu totāli vīlusies savās iepriekšējās attiecībās. Ar Jāni kopā nodzīvoju 6 gadus un to laikā viņš ne reizi manus mājienus par kāzām neuztvēra nopietni. Kur tev jāstiedzas? Priekš kam jāsmērē papīri? Vai tad kāzas ko maina? Tā viņš atrūca. Jans gan uzskata, ka laulība ir loģisks turpinājums draudzībai. Un, ja tests nemelo, tad pēc 7 mēnešiem mēs jau būsim trīs, man sarunas beigās pačukst topošā sieva.

    Amatpersonas klusē kā partizāni

    Lai gan jaunajai programmai piešķirts prāvs finansējums (latviešu valodas kursi vīriešu mītnes zemēs un 5000 eiro prēmija katram, kurš latvieti apprec un kļūst par tēti), no premjera Valda Dombrovska (“Vienotība”) par šo precinieku programmu izdevās iegūt vien strupu paziņojumu – Es šīs ziņas nedz apstiprinu, nedz noliedzu. Līdz šim visi ar PP programmu saistītie dokumenti valdībā skatīti sēdes slēgtajā daļā un tādēļ informācija par tik apjomīgu un unikālu projektu līdz presei nebija nonākusi. Slepenības plīvurs paredzēts arī tāpēc, lai sievietes to neuztvertu kā vergu tirgu, proti, lai viņas ārzemnieku aizraušanos ar sevi neuztvertu tikai kā rotaļu. Jo noteikumi ir ļoti stingri un naudas izmaksu paredz tikai pēc pirmā bērna dzimšanas. Tajā paša laikā interese ārvalstīs ir liela un vīrieši sarosījušies mainīt savu dzimteni pret Latviju.

    Jans stāsta, ka Holandē uz latviešu valodas kursiem rindā jāgaida 7 mēneši, Lielbritānijā jau gads, bet somi ir pārāk slinki, lai mācītos un pārceltos uz Latviju, tāpēc daudzi zviedri braukājot uz kursiem Somijā, jo pašu mājās jāgaida garā rindā. Jans saka – Ja godīgi, jūsu vīrieši ir baigie muļķucīsiņi (Muļķudesas – viņu izlabo Kristīne)! Jums ir kolosālas sievietes – gudras, koptas, tik skaisti ģērbjas, visas strādā, pašas par sevi rūpējas. Jums vajadzētu redzēt, kā ir ārzemēs – tikai džinsu bikse un džinsu bikse . Es tik daudz svārku un kleitu savu mūžu nebiju redzējis kā Latvijā! Jans uzskata – ja agrāk būtu zinājis, cik lieliskas ir latviešu sievietes un kādi nūģi ir viņu potenciālie vīri, viņš šurp būtu devies arī bez PP programmas mudinājuma. Tagad Jans raksta e-pastus draugiem un mudina pēc iespējas ātrāk apgūt latviešu valodu un doties šurp. Arī ar dzimto Hāgu saite nav zudusi – visos airBaltic desertos Jans nopērk biļetes un dodas apciemot savus vecākus vairākas reizes gadā. Dzīvojot Holandē, tas nav noticis biežāk.

    Demogrāfi – tas ir risinājums

    Ne vien Kristīne un viņas draudzenes, bet arī demogrāfs Ilvars Pļava atzīst, ka šis ir lielisks risinājums. Pirmkārt – dzimstība šobrīd ir katastrofālā līmenī. Otrkārt – latviešu vīrietim ir ļoti zema spermas kvalitāte, ko viņš pats ir sabojājis, dirnēdams uz dīvāna un dzerdams alu, lūrot hokeja mačus tā vietā, lai ar sportu un veselīgu dzīvesveidu nodarbotos pats. “Latviešu veči kūp kā dūmeņi, viņiem ir slikti, nesalaboti zobi, nošķukušas bikses un pašapziņa” – tik skarbs ir Pļava. Un nu nāk svaigas asinis – eiropieši, kuri gatavi pārcelties uz Latviju, kļūt par gādīgiem vīriem un tēviem, risināt mūsu bērnu (un nākotnē – darba spēka un nodokļu maksātāju) problēmas un vēl pacelt mūsu sievietēm pašapziņu. “Es varu tikai pateikt – lai veicas! Šī ir lieliska programma, oriģināls risinājums un man nav skaidrs, kādēļ valdības vadītājs kautrējas atzīt, ka šis tiešām ir šīs, savā ziņā tik neveiksmīgās valdības, visveiksmīgākais projekts”, tā Pļava. Demogrāfs gan apšauba, ka izdosies uz Latviju rekrutēt 300 000 potenciālo precinieku, kā ierakstīts programmas vadlīnijās. Bet, pat ja tie būs pāris simti vai tūkstoši – tieši tik laimīgi sieviešu vai ģimeņu mēs iegūsim. Un vai tas nav kolosāli?

    ludzu komentus,ka to var definet???

  18. black_joker saka:

    Raimondam Biteniekam – :):):):):)tā kā tas domāts- 1.aprīļa joks- aprill, aprill. Apsveicu ar uzķeršanos.

  19. RaimondsBitenieks saka:

    black_joker! VIENREIZ KAS PRATIGS NO TEVIM!!!!!!!!!!!!!

  20. Marsietis saka:

    A ko, krievi būtu ar mieru 100 Ls paši piemaksāt un uz Latviju braukt un saķert te sievas, uz vēl dropēt un dzīvot Eiropā beidzot uz legāl palikšanu!

  21. no malas saka:

    Nekādi joki vairs nav! 02.04.2011 00:59
    1.Aprīlis ir 1.aprīlis, bet šo var un vajag realizē!
    —————-
    Ernis Purnis 01.04.2011 23:43
    Doma ir laba un realizējama visās valstīs, kur ir izbraukuši mūsu tautieši, bet atiecas tieši par latviešu vīriešiem, ja ir aprecējušies ar latviešu sievieti un atgriežoties uz dzīvi Latvijā saņem ikmēneša pabalstus 400Ls mēnesī un bērnam piedzimstot par katru bērnu augošā proporcijā no 100-500Ls. Kā arī valsts bankas bezprocentu aizdevumus, sākot no diviem bērniem ģimenē un nav soc. dienestu iebildumi, kā arī siev. pensionēšanas vecuma jūtams samazinājums par katru bērnu! Tā var uzlabot demogrāfiju Latvijā! Tikai valdībai jābūt MŪSU un latviskai, nevis šādai promaskaviskai kliķei, kuru neintresē ne valsts nākotne, ne šodiena un arī neintresē latviešu tauta!
    Vērtējums: Labs komentārs Slikts komentārs

  22. zonnenbergs saka:

    Kad Tu savas majas redzi,ka iznes mebeles,noarda jumtu un
    izdemole saimniecibas eku un vel visu ko var un tad prato
    ka nes rit dzivosu.
    Tas pats,ja majas LATVIJA.Kur tad Tu biji,kad saka iznest mebeles.
    Es domaju likvidet razosanu.

  23. Sergejs saka:

    Bet tas ir jumsim- latviešu tautai vissvarīgaks-tā ir demografija. Jo ja jus nebūs, arī cīņa bez jēgas par latvisku Latvija, ja jūs nebus vairs pēc pāris paaudzem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *