Gobzema gaudas

Aldis Gobzems: Valsts ir slikta, cilvēki ir slikti, pensionāri ir slikti, vēlētāji ir slikti, Lāčplēša diena ir slikta, es gan esmu lielisks

Aldis Gobzems

LRTT komentārs- cionistu manipulācija

Lai man nebūtu īsumā jāatgādina, kas ir Gobzems, ievietošu kādu komentāru, kas pilnībā aizstās manis domāto ievadu:

Tipiski 13.11.2022. 09:44

Gobzems savas problēmās, kā parasti, atkal vaino visus citus- stulbo valdību (kaut pats bija valdībā), stulbo tautu (kaut pats tak čomojās ar visiem tautas slāņiem un visu laiku lika bildes, kurā novadā ar ko viņš barots un kā apģērbts), bet perfektais Aldis ar uzkačāto presi un pūkaino treniņtērpu ne pie kā nav vainīgs. Jo viņš ir tik superīgs, ka viņu visiem ir jāmīl vienkārši tāpat vien. Jebkuram domājošam cilvēkam bija skaidrs, ka no tevis nekāds valstsvīrs nesanāks, bet tu biji saklausījies savu elektorātu, kuram tikai viena rieva smadzenēs un tev likās , ka tā ir visa tauta. Tu labi sāki, bet nu šitā visu sadirst, tur vajag talantu. Neviens tevi nav nodevis, tu pats esi vainīgs. Īsts vīrietis to būtu atzinis, bet tu esi bāba.

Varētu jau par šo atkritumu nerunāt, ja viņš pēc izgāšanās turētu muti… . Te jau ir jautājums: vai viņam smadzenēs ir pat tā viena rieva, par kuru runā kāds komentētājs. Viņš līdz šim brīdim vēl nav sapratis, ka ir ticis izmantots, lai šķeltu sabiedrību un pie teikšanas paliktu tie, kurus viņš tik mežonīgi šobrīd aprej ! Visi tie KRĀSOTIE AUTOBUSI, bez attiecīgo ORGĀNU atbalsta, viņam nebūtu bijuši pieejami.

Šeit notika tas pats standarta variants no cionistu puses, kas tika izspēlēts Vācijā pirmspēdējās vēlēšanās. Tautai jau toreiz bija atriebusies Merkele. Aptauja rādija, ka viņa tiks padzīta ar totālu negodu. Lai tas nenotiktu, tad SPD kā kandidātu izvirzīja bijušo EU prezidentu- ekscentrisko totālo pamuļķi, Martinu Šulcu ! Iznāca tikai saķert galvu un balsot par to pašu štāzisti “meiteni”– Merkeli.

Droši vien pats Gobzems to vēl nav apjēdzis. Nu ne jau no zila gaisa čekas darbinieks Lato Lapsa, bez viņa piekrišanas un pie tam vēl ar TENDENCIOZU virsrakstu, to visu publicēja savā vietnē. Gobzems tiek pataisīts par galīgu ākstu(viņš, protams, tāds arī ir), lai turpmāk vairs nemaisītos pa kājām.

Neaizmirsīsim kā šis āksts, kopā ar latviešu tautas slepkavu A. Borovkovu, pieprasīja Vācijas valdībai izdot L. Grantiņu tiesāšanai Latvijā ! Pēdējās vēlēšanas parāda, ka Latvijā visu nosaka cionisti. To arī ļoti piesardzīgā veidā pasacīja J. Bordāns- sakot, ka vismaz četras partijas ir saistītas ar Krieviju. Krievija, ka zinām, ir Izraēlas “darba instruments” !

Vislielākie Latvijas izlaupītāji palika pie varas !

Iz LRTT arhīva par Gobzemu:

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/gobzems-piedod-ka-esmu-par-tevi-domajis-ka-par-okupantu-13932046

Paklausieties, ko Gobzems, šis garīgais kastrāts, liek darīt latvietim:

“Tādēļ es vēlos lūgt latvietim pieiet klāt krievam un pateikt : “Piedod, ka esmu par Tevi domājis kā par okupantu, kā nelieti un valsts nodevēju, ka esmu turējis aizvainojumu, pat arī tad, ja man ir bijis pamats.  Zini, man ļoti patīk Puškina dzeja, bet varbūt arī Tu vēlies iepazīt Raini vai izcilo Imantu Ziedoni. Es ļoti gribu Tevi paņemt līdzi uz Dziesmusvētkiem, lai arī Tev ir iespēja nokļūt tajā enerģijas kodolreaktorā. Tu zini, es tik ļoti mīlu savu zemi un savu valodu, ka esmu gatavs veltīt laiku, lai palīdzētu to Tev apgūt, lai palīdzētu Tev iemīlēt latvisko. Es vēlos draudzēties ar Tevi, šodien un vienmēr”.”

22.11.22

You may also like...

6 komentāru

  1. burvis saka:

    Lai ir nolādēts un nosprāgst sprāgoņa Aivars Borovkovs un viņa spermas produkti paaudžu paaudzēs! Lai velns parauj ellē nelieti Aldi Gobzemu!

  2. Anonīms saka:

    Ak,jā! Gobzems sākumā par sevi prata radīt lieliska,drosmīga cilvēka pašportretu. Visi skatījās. Bet tad; pļurkš!: Izrādās tikai tāds mazisks pašapmierinātais! Ak nevar vairs spīdēt,kā Ļeņina saule!? -Tad aste gaisā un projām,ai-dāā!

  3. Pie valodas stūrīša saka:

    “Latvieši; tie esam mēs: visi Latvijas iedzīvotāji.”
    — Nav rasiski radniecīga asiņu kopuma,nav tautas. Latvieši ir BALTU āriešu pēcteči.

  4. no malas saka:

    Anonīms 2022. gada 23. novembris 0.51
    Ak,jā! Gobzems sākumā par sevi prata radīt lieliska,drosmīga cilvēka pašportretu. Visi skatījās. Bet tad; pļurkš!: Izrādās tikai tāds mazisks pašapmierinātais! Ak nevar… —

    Skaļš, cinisks, ne drosmīgs, jo drosmīgi pļerināja tik ATĻAUTĀS tēmas! Drosmīgs cilvēks, patriots runā, raksta un publiski izsakās par patieso, izteikti pretlatvisko stāvokli krievutu, kangaru un zagļu apsēstajā Latvijā!
    Drosmīgs cilvēks protestē pret 4,maija varas kolaborantu visu veidu valsts nodevību pret Latvijas valsti un latviešu tautu! Drosmīgs cilvēks runā par okupantu neizvākto milzu masu, kas tiek no nodevēju varas prettiesiski naturalizēti pilsoņos, Visur protestē par okupantu varzas bīstamo, milzīgo pārstāvniecību visās spēka struktūrās, par visu policijas, arī armijas augstāko posteņu atdošanu prettiesiski naturalizēto okupantu rokās. Par šo un civilo struktūru zemāko kadru un valdības, pašvaldību iestādēs esošajiem okupantu pūļiem pat nerunājot! Šis gobzems ir tikpat nodevīgs kampējs un kangars, kādi ir VISI 4.maija varnešu-kolaborantu partiju vadītāji, pērkamie žurnālisti, politologi, ministri un citas prostitūtas. Bet tauta to visu redz, jau saprot, bet joprojām klusē!

  5. AG saka:

    Bordāns gan nemīl okupantus un vienmēr ir gribējis dekolonizāciju !!! :)))

  6. Par tarkshki-liekuli saka:

    AG 2022. gada 23. novembris 23.23
    Bordāns gan nemīl okupantus un vienmēr ir gribējis dekolonizāciju !!! :)))

    tev resni gan ir ieklemeejusi shii domele, tikpat trula,ka tavas pakaļnieku un pidaru mūzsenaas tavas probleemas….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *