Māte “gaidīja” dēlu, bet piedzima sūc

H-86-2Gobzems, kārtējais Jura Rubeņa “Labas gribas manifesta” upuris.

Juris Rubenis ir izvirzījies par 4. maija kliķes vadošo ideologu, protams, ar bijušo KGBistu palīdzību. Šis MELNSVĀRCIS velk savos noziedzīgajos “tīklos” nenobriedušas personības, pataisot viņas par klauniem tautas acīs.

Nepārprotami ir arī tas, ka Rubenis ar savu MANIFESTU sevi pilnībā “izgaismojis” kā nācijas nodevēju.

Pilnībā, protams, par nodevēju šo kreatūru nosaukt nevar, jo viņš ir krieviskas izcelsmes no mātes puses.

Sanāk tā, ka viņš ir krievu patriots.

Melīgums, nodevīgums, zaglīgums un plaģiātisms ir “Juras” dzīves pamats, kā jau tas ir pieņemts komunistiem- sātanistiem. Bet atgriezīsimies pie kārtēja upura Gobzemja. Nav attaisnojams Gobzems par viņa idiotisko grēksūdzi laikrakstā DIENA, kad piekrita publicēt šo čekistu Jūdas Gobzemssavārstījumu, kurš iespļauj kārtējo indes devu latvietim sejā. Vajadzēja apdomāt šī raksta dziļāko jēgu. Gobzems to nedarīja vai arī savā aprobežotībā nebija spējīgs to izprast.

Foto: Kodolreaktors

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/gobzems-piedod-ka-esmu-par-tevi-domajis-ka-par-okupantu-13932046

Paklausieties, ko Gobzems, šis garīgais kastrāts, liek darīt latvietim:“Tādēļ es vēlos lūgt latvietim pieiet klāt krievam un pateikt : “Piedod, ka esmu par Tevi domājis kā par okupantu, kā nelieti un valsts nodevēju, ka esmu turējis aizvainojumu, pat arī tad, ja man ir bijis pamats.  Zini, man ļoti patīk Puškina dzeja, bet varbūt arī Tu vēlies iepazīt Raini vai izcilo Imantu Ziedoni. Es ļoti gribu Tevi paņemt līdzi uz Dziesmusvētkiem, lai arī Tev ir iespēja nokļūt tajā enerģijas kodolreaktorā. Tu zini, es tik ļoti mīlu savu zemi un savu valodu, ka esmu gatavs veltīt laiku, lai palīdzētu to Tev apgūt, lai palīdzētu Tev iemīlēt latvisko. Es vēlos draudzēties ar Tevi, šodien un vienmēr”.”

Kaut ko tik pretīgu var pateikt cilvēks ar izteiktu novirzi no normas.

Šis ir viens no tiem retajiem gadījumiem, kad šī āksta mātei vajadzēja griezties pie sieviešu ārsta un veikt grēcīgo operāciju, kura saucas aborts. Tas būtu nācis par labu latviešu tautai un pasargājis paša Gobzemja dvēseli no apgrēcības- nodevības.

Lūk, kāds komentārs par šo karjeristu:

arī jurists

17.02.2012 11:31
Pareizi un aizkustinošs viedoklis. TAČU NE TIKAI NO JŪSU MUTES, Gobzema kungs! Jums patīk “zīmēties”. Vienmēr un visur. Par visu – taču vienmēr virspusēji un savtīgi.

Jāšaubās, vai Jums piedotu visi tie “uzmestie” kolēģi un visi tie pazemotie cilvēki, kurus Jūs esat aizskāris ar savu negodīgo rīcību savā advokāta praksē.

22.02.12     LRTT

You may also like...

9 komentāru

  1. AG saka:

    Arī raivītis domā tieši tāpat un saka okupantiem to pašu, ko gobzems!
    Līdz ar to, raivis ir tāds pats “SŪC”, un tie, kas šo atbalsta, arī!

  2. info saka:

    Tā ir viena ļoti netīra varza – JURIS RUBENIS, ALDIS GOBZENS, AIVARS BOROVKOVS & Co.

  3. Miervaldis saka:

    Visi Latvieši jau nav tādas morālās fekālijas, kā tu Gobzem!

  4. jautā saka:

    Latvijas Xelsinku grupa taču nesaņem naudu Anglijas vēstniecībā??
    Žurnālists Filātovs saitā ,,klich.ru,, raksta,ka Maskavas Helsinku grupa naudu saņem Anglijas vēstniecībā.

  5. raksts saka:

    Boikotēsim Aivara Borovkova dvīņu brāļa Gunāra Ķirsona Lido – sarkanarmijas slavinātāju.

  6. vēsture saka:

    Grantiņš un viņa šucmaņu kompānija no pašiem pirmsākumiem pauž vienādas idejas kā jebkuras citas personas, kuras ir PRET Latviju. Tāpēc nevajg jautāt, kas viņus finansē.
    Grantiņš nav Helsinku grupa.

  7. informācija saka:

    http://www.diena.lv/dienas-zurnali/sestdiena/novodvorska-un-borovojs-ar-referendumu-nekas-nebeigsies-13933245

    Novodvorska un Borovojs: ar referendumu nekas nebeigsies
    Sestdiena. 2012. gada 23. februāris 16:25 .
    Tā operācija, kas tiek veikta šeit un kuras sastāvdaļa bija referendums par krievu valodu, ir specoperācija ar tālejošiem un ļoti ilglaicīgiem mērķiem, — pirms referenduma ieradušies Rīgā, Latviju brīdināja Kremļa opozicionāri, savulaik baltiešu neatkarības atbalstītāji Valērija Novodvorska un Konstantīns Borovojs. Abi apgalvoja, ka Krievijas pašreizējā režīma mērķi ir konfrontācija, nestabilitāte, kuras rezultātā var panākt Putina varas nostiprināšanu un vēl lielāku konfrontāciju ar Rietumiem.

    Fragments no intervijas:

    Vai Latvijā var sākties reāls etnisks konflikts?

    Konstantīns Borovojs. Domāju, ka galvenie notikumi, ar kuriem sadursies Latvija, ir nevis referendums, bet tas, kas notiks pēc tā. Nesaskaņas sēkla ir iesēta. Turpinājums var būt dažāds.

    Valērija Novodvorska. Kad te ieraudzīju “krievu skolu aizstāvju” videoklipus, es mainīju savu viedokli par draudu nopietnību: šis ir jau trešais zvans. Tādus klipus esmu redzējusi tikai vēl vienā vietā — tos mums rādīja Gruzijas prezidents Saakašvili, viņa pretinieki tādus izplatīja parlamenta vēlēšanu laikā, lai samazinātu viņa partijas reitingu. Kas pēc šādiem klipiem notika Gruzijā? Labi sagatavots, taču izgāzies mēģinājums sagrābt varu. Kad es ieraudzīju šos klipus, man par Latviju kļuva bail.

    Kāds var būt nestabilitātes izraisīšanas galamērķis Latvijā? Pievienošana Krievijai?

    K.B. Diemžēl vai par laimi, mēs nepiedalāmies specoperācijas izstrādē, taču zinām, cik tālu var iet Putina režīms. Gruzija ir piemērs. Nezinu, vai tas ir galējais, uz ko spējīgs Putins. Tabu — lietot ieročus pret neatkarīgu valsti — Putins jau ir pārkāpis. Šodien tie ir tikai hipotētiski spriedelējumi, vai iespējams Latvijas teritorijā izveidot sazvērnieku formējumus un ievest Krievijas karaspēku. Tas izklausās pēc ārprāta, bet Putins ir parādījis, ka galējos gadījumos tas ir iespējams. Citos gadījumos tiks veidoti nestabilitātes punkti.

    Vai tas nozīmē, ka pēc tam, kad Putins kļūs par Krievijas prezidentu, mēģinājumi destabilizēt Latviju nemazināsies?

    K.B. Tieši pēc tam, kad Putins kļūs par prezidentu — ļoti vāju prezidentu, tādu, kurš kļuvis par prezidentu uz protestu mītiņu fona — viņam būs nepieciešams nostiprināt savu varu visdažādākajā veidā. Pieļauju, ka tās būs represijas pašā Krievijā. Domāju, ka pa Krievijas perimetru tie būs konflikti, vēl lielāka pretstāve Rietumiem. Citādi nemaz nevar būt.

    Vai Saskaņas centrs ir Kremļa projekts?

    K.B. Domāju, ka Krievijas specdienestiem ar to ir sakars. Arī jums ir zināms par šīs partijas dažu līderu kontaktiem ne tikai vienkārši ar vēstniecību, bet ar specdienestiem. Nezinu, kas nepieciešams, lai jūs tam noticētu. Varbūt šim līderim būtu jāparāda FSB darbinieka apliecība? (Smaida).

    Nav nekādu šaubu, ka tā ir daudzus gadus ilga specoperācija. Un nav nekādu šaubu, ka Latviju, kamēr vien būs tāda iespēja, mierā neliks. Nav šaubu, ka tas ir izdevīgi — ietekmēt Eiropas struktūras caur, sauksim lietas īstajos vārdos, vājo posmu Eiropas un NATO ķēdē. Pieņemt, ka cilvēki ar KGB izglītību to neizmantos, būtu ļoti liels naivums.

    Visu interviju ar Valēriju Novodvorsku un Konstantīnu Borovoju lasiet jaunākajā Sestdienā!

  8. apollo saka:

    Ar referendumu latviešus padarīja par muļķiem – LATVIEŠIEM LIKA ŠAUBĪTIES, ka latviešu valoda ir Latvijas valsts valoda. Viena no kaunpilnākām Latvijas vēstures dienām – 18/02/2012.

    Tādi kā:
    Drošības policijas (DP) šefs Jānis Reiniks, kurš neziņoja pirms referenduma par referenduma organizētājiem,

    J.Osipovs,

    Vp Berzins, bij.komunists,
    V.Birkavs, kurš pielika roku, lai LKP CK instruktors varētu prihvatizēt Ventspils tranzīta uzņēmumus, būtu tiesājams,
    U.Sesks, kurš iet LKP CK instruktora Lemberga pavadā,
    A.Brigmanis,
    I.Latkovskis,

    A.Lembergs (bijušais LKP CK instruktors, kurš vēl pēc 4. maija 1990.g. rakstīja LKP CK iesniegumu, paziņojot, ka dosies tur, kur to sūtīs partija. Partija nosūtīja uz Venstpils pašvaldību), kuram jau būtu sen jāsēž aiz restēm,
    Dz. Zaķis,
    Ēlerte,
    Jaunsleins,

    S.Kalniete,
    J.Peters,
    T.Ždanoka,
    V.Zatlers,

    V.Dombrovskis,
    S.Āboltiņa u.c. latviešu tautas interešu nodevēji, kas ir un bijuši valsts varas posteņos, ar referenduma rezultātiem SEV sagādājuši darbu kārtējām tukšām un latviešu interesēm kaitīgām runām un spriedumiem, TUKŠU SALMU KULŠANAI, ar referendumu savās noziedzīgajās darbībās padarot līdzatbildīgus visus latviešus, kas devās uz referendumu.

  9. Miervaldis saka:

    “Vēsture” – Grantiņš bija helsingi – 86. biedrs, pat vadītājs!Un es nēesmu dzirdējis, kad Grantiņam būtu līdzīgi uzskati, kā mūsu varturu cūkām!Nu bet Grantiņam nosodīt mūsu varturus ir tiesības, bet krievu okupantiem ne!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *