Lai nolādēts okupants,- ik katrs krievs no tā ieņemšanas brīža

Vai tas ir normāla cilvēka prātam aptverams, ka 87% krievu atbalsta karu pret Ukrainu ? Šī “tauta” sevi ir nostādījusi ĀRPUS LIKUMA !

Tās ciešanas, ko rada šie hazār- salašņas KRIEVI, nav cilvēciskā valodā aprakstāmas. Viņi nav zvēri, viņi nav pat ar trakumsērgu inficēti zvēri, viņi ir pazemes sātaniskas būtnes, kuras pārtiek vienīgi no citu asinīm, sviedriem un ciešanām. Atcerēsimies vēsturi, kopš pastāv “krievijas impērija”. Tur, kur viņi ieradās: tika dedzināts, slepkavots, izvarots ! Šie nolādētie ērces nekad neko nav radījuši, tikai patērējuši citu ražoto. Atcerēsimies, kā viņi lauza Latvijas miera līgumu un iznīcināja mūsu valsti un tautu ! Kriev-hazāriskie izdzimumi ir pārpludinājuši pasauli ar nevainīgu cilvēku asinīm. Tas brīdis ir pienācis, kad viņi par visu maksās, maksās ar savu eksistenci. Pasaulei šie salašņas nav vajadzīgi. Viņi ir jāizdeldē no zemes virsas. Latvijai pilnībā no šiem mēra baciļiem ir jāatbrīvojas ! Kāds noteikti sacīs, ka ir jau arī “labie krieviņi”, tad tāds lai parāda kaut vienu šo “labo krieviņu” ? Tādu vienkārši nav !

Nāvi krievu okupantiem !

Slava Ukrainai !

LRTT jau gadiem raksta par šiem sātanistiem !

Putins nevarēja bez šo noziedznieku atbalsta izaugt par masu slepkavu. Šodien šie mēsli par Putinu klusē. Merkele esot kaut kur Itālijā “norakusies” un neatbildot uz tel. zvaniem !

17.04.22

You may also like...

8 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    “Krievu pasaules” primitīvisms ir ļoti paredzams, jo tam nav smalku prasību, tālejošu plānu vai izdomas vismaz mainīt taktiku.
    Džohars Dudajevs 1995.gadā.
    https://youtu.be/1Bfh6W4UKmo

  2. Māris M. saka:

    Šis stāsts gan ir par citu tematu, bet patiess līdz sāpēm. To saprast tikai ar laukiem cieši saistītiem cilvēkiem, tiem, kas saprot latviešu tautas izdzīvošanas pamatu, kuru, pats par sevi saprotams, nav ieinteresēti uzturēt stipru tiem, kam padomā šo pamatu drupināt un graut.
    Šis nav gaušanās stāsts, bet stāsts par genocīdu, par mākslīgi radītiem, nedabiskiem apstākļiem laukos. Atkal kāds ir pazaudējis dzīves gadus un veselību, lai beidzot saprastu: “Ir vilšanās sajūta par cilvēkiem, kuriem esam uzticējuši veidot Latviju.”

    https://www.la.lv/kalkulators-ir-nezeligaks-par-valsti

    P.s.
    Neaizmirsīsim, ka tautsaimniecības attīstības pamats ir pārdomāta un rūpīgi izsvērta nodokļu politika, kas noregulē un pareizi sadala peļņu, slodzes un nosaka tautsaimniecības attīstības virzienus. Ar šo es negribu teikt, ka Latvijā viņa nav pārdomāta. Ir pārdomāta un izsvērta. Bet ne šeit. Visticamāk ka Maskavā, jo tikai ienaidnieks ir ieinteresēts graut valsts pamatus.

  3. A.Gedroics saka:

    Bordāns gan labs, vai nē? :)))

  4. Pārmaiņas saka:

    Un ko Jūs domājat par šo:
    https://youtu.be/AfltPUFPYy8

  5. Odze. saka:

    Un visi dargie remonti un jaunas masinas… Gimenes loceklji arii pie siles. Biznesi un visadas luksusa lietas par velti… oooooooooooo

    PARADIZE par dazu gadu esiibu mikstaa kreeslaa. Un ,,kreesla,, periodaa -jo iipashi. Piemeram daargaako viesniicu Prezidentu Apartamenti !

    Vai MUMS ,kas esam titultauta-LATVIESI- tie mums ir vajadzigi? Vai mums, vienu menesi, kads ir ,kaut, elektribas rekinu ljaavis nemaksat ?!!!

  6. Odze. saka:

    Es velejos komentaru veltit ,,tiem visiem prezidenttiem,, kas ir augstaja postenii iekluvushi par ,, nopelniem ,,
    un seviskam spejam un ipasiem sakariem pie TUMSAS valdoshas elites . Pie tiem,kas DOMAJA,ka viniem pieder
    Zemes virsa,pazeme un debess velve…

  7. :))) saka:

    Grantiņ , tevis arī nav … ja vien tev pieleks.

  8. Rinta saka:

    Nolādētais krievs!Tas nav cilvēks,ber briesmonis! Arī mūsu Latvija ir pārpildīta ar pretējiem krieviem.NOST@Izsutīt ar oasažieru vagoniem uz nolādēto Krieviju,nevis lopu, jo mēs esam cilvēki,nevis padibenes. Krievi nav cilvēki,bet kaut kas zemāks-pat ne dzīvnieki,jo tiem arī savi likumi un cieņa.KRIEVS-,NĒĒ!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *