Ja tevi vēlas iznīcināt, tad no tevis baidās

Nemaz jau man tā briesmīgi negribas to Bordānu citēt, bet par tām VISMAZ četrām partijām, kuras ir saistītas ar Kremli un, kuras ir tikušas Saeimā, viņam ir taisnība. Šodien ievēlētās partijas visus šos garos pēcAtmodas gadus ir veidojušas Latvijas LIKTENI. Un, kāds šis liktenis ir, mēs varam spriest pēc tā, ja salīdzinām sevi ar mūsu kaimiņiem, lietuviešiem un igauņiem. Jau pat kliķes prese ir secinājusi, ka esam atpalikuši no viņiem par veselu paaudzi !

Kā sacīja bijusī prokurore Biruta Loze, kuru noslepkavoja A. Borovkova čekistu banda, mēs varām runāt un nosaukt vainīgos, bet nekas nemainās. Bet vistiešāk to ir pasacījis bijušais Arlietu ministrs, nu jau arī nelaiķis, Georgs Andrejevs.

Visi tie deputāTEĻI, kuri šodien atkal atrodas 4. maija kliķes Saeimā, ir bijuši liecinieki neskaitāmām politiskām slepkavībām, bet neviens pat par to nav iepīkstējies. Vēl jo vairāk, ir atbalstījuši starptautiskā cionisma pārstāvi- ievēlot to par Latvijas Valsts prezidentu, kurš ari automātiski kļūst par Latvijas armijas virspavēlnieku !

Mēs redzam un esam vēstures liecinieki, ka pie varas esošie nelatviskie ELEMENTI, cionistu politiski- ideoloģiskie darboņi- čekisti un komunisti, slepkavo latviešu etnosu un iznīcina Latvijas industriju. Visi, kuri pret šiem sātaniskajiem izdzimumiem ir centušies cīnīties, ir nogalināti. Visskaidrāk tas saskatāms A. Lemberga LIETĀ ! Trīspadsmit liecinieki ir NOVĀKTI NO SKATUVES.

Bez starptautiskās cionistu mafijas palīdzības, tas nebūtu iespējams. Lai atceramies tikai Atmodas laiku, kad tika noslepkavoti Slapiņš un Zvaigzne, vēlāk arī Podnieks. Mēs arī labi atceramies, ka tika runāts par kaut kādu tur TREŠO SPĒKU. Kas ir šis TREŠAIS SPĒKS, kuru visi baidās saukt vārdā ? Vienīgi šī VIETNE nebaidās to darīt un tāpēc arī tik daudz mēģinājumi šo vietni slēgt un tās īpašnieku nogalināt ! Bet reiz pienāks DIENA, kad visiem deputātiem par šo klusēšanu būs jāatbild TIESAS PRIEKŠĀ– latviešu tautas tiesas priekšā, jo šī klusēšana ir uzskatāma: kā sadarbība ar slepkavām.

Atgādinu, ka tik milzīga vēlēšanu rezultātu viltošana ir notikusi pirmo reizi. Pie tāda secinājuma ir nonācis pat J. Urbanovičs ! Tas taču ir pilnīgs absurds, ka uzvar KARIŅIEŠI un BRIGMANIEŠI, kuri pat kliķes presē ir tikuši visvairāk kritizēti.

Cionisma beigas: MIERS VIRS ZEMES ! Ukraiņu uzvara pār sātanisko Krieviju, kura ir Izraēlas “darba instruments”, darīs galu arī cionismam.

Dievs, svēti Latviju !

24.11.22

You may also like...

8 komentāru

  1. AG saka:

    Un kāpēc tu pats, Linard, ar čeku sadarbojies?

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Lietuvieši un igauņi ir īpaši tālāk tikuši? Pilna Anglija ir ar lietuviešiem un nekaunīgi uzmet latviešus i krievus. Paši nekaunigakie vagari, kas uzrauga vergu plantācijas ir lietuvieši un angļiem tādi pakalpiņi īpaši noder. Latvijā 90 tajos ienāca ar saviem tirdzniecības uzņēmumiem tirgojot nozelojamus sūdus glaunos iepakojumos. Vien Aldaris ir ko vērts, ka to leiši aizklapeja ciet! Tā teikt nacionālos simbolus iznīcina. Nu nav tie leiši nekādi brāļi, ja ar pēc ģīmjiem tie velk uz mūsu pusi, tad tomēr tās zhidiskas īpatnības leišos ir daudz vairāk par chuljiem. Sist viņus ar sudainu mietu vajag tos leišus! Zagļi viņi ir bijuši vienmēr. Igauņi vienmēr ir paši klusakie, bet tomēr tās satanisma orģijas neizpaliek ar tur. Kas ta tie viņu prezidenti? Prāmja nogremdesana arī vien tāds negadījums līdzīgi Maximas jumta uzgasanai virsū pircējiem. 90 to gadu sākumā zhidus no visas Soviet impērijas savāca Jūrmalā sanatorijas, kur tos apkalpoja no rīta līdz vakaram. Tiem mutēs grūda pašu labāko un nu cilvēki domāja ka saņems par darbu labu samaksu, bet skuju. Man ta bij ne sapratnes par viņu īpatnībām, bet bij viens krievs rajonā, kas visādi apbrīnoja vāciešus un Hitleru. Ta pienācās no viņa dzirdēt par žīdiem to, ko nerunā sabiedrībā. Tomēr man bij nesapratne, kā viņš kries būdams var neieredzet zhidus? Pašam tomēr tā slimība jau pārauga tik tālu, ka rakstīja vēstules uz Israelu! Tad nu strādājot ar tiem zhiduleniem bij ja apbrīno to reliģisko stulbību, ko bāž iekšā jaunajā zhidu gvarde. Ka jūrā peldēties kopā ar sievietēm puikas iet nedrīkst un baseins kurā peldējās pezas ir jāizmazgā pilnīgi tīrs pēc viņu peldēm! Ārprāts. Gojiem pilnīgi nospļauties, ka pezas piemizusas baseinu ar savām curam i nezorte vai tur žīdu mizels, vai latvietes. Lec tik iekšā un pluncajas, bet žīdiem īpaša smalkuma izjūta pret visu! Tak latvieši ar ir lielā vairumā zhidu pizdas bērni, kā nekalpos Israelai? Vai Ukraina uzvarēs Krieviju? Kamēr tie plosās savā starpā citi kaimiņi berzē rokas, kā izplēst savas teritorijas uz ukrainu bēdu rēķina.

  3. no malas saka:

    Visbīstamākais ir cilvēks,kuram vairs nav,ko zaudēt. Un tādus vara neitralizē.

  4. no malas saka:

    https://www.delfi.lv/news/national/criminal/foto-vandali-daugavpili-apkepajusi-polijas-karaviru-kapu-pieminas-vietu.d?id=54972890&com=1&reg=1&no=0&s=1

    Kremļa bandīti, okupantu salašņas turpina pārliecināt bezgala pacietīgo tautu, ka jāpiespiež gļēvo valdību veikt BEIDZOT okupantu internēšanu no Latvijas zemes!

  5. :))) saka:

    Izraēlas rabināts izplatīja paziņojumu pret vakcināciju ,pie tam ,argumentētu! Tur pretīm Tu ,Grantiņ, izplatīji paziņojumus par vakcināciju!!! Tu esi cionists un globālists!!!!

  6. Valodas stūrītis saka:

    Cenšos viest noteiktību latviešu valodā par bieži lietotiem vārdiem,uzbāztiem vārdiem.
    Nano – vissīkākās daļiņas ātomu līmenī.
    Mikro – ļoti neliels.
    Ar nolūku nepieminēšū; “mega” un tamlīdzīgu svešvārdu izskaidrojumus!
    Cik vien iespējams,nav jālieto latviešu valodā svešās domās radušos un tērptus vārdus!

  7. Tam Anon saka:

    Anonīms 2022. gada 24. novembris 20.13
    Nūja! Lietuvieši un igauņi ir īpaši tālāk tikuši?

  8. Tam Anonīms saka:

    Anonīms 2022. gada 24. novembris 20.13
    Pirms te kremļa stilā skribelē pret lietuviešiem un “viņu” Makximām, uzzini kas īsti ir šie “lietuvieši” Latvijas veikalos vadībā un aiz letes?! Kopš kura laika tev milzīgie krieveņu bari visās Maximās un arī vadībā ir lietuvieši? Vai neliekas jocīgi, ka darba vietas aizņemtas ar psrsņikiem, bet apgādes struktūras, veikalu sanit. apkope utt. ir vieni vienīgi krievvalodīgie, kuri daži ar mokām vervelē latviski! Un tie tev ir mūsu tuvākie kaimiņi un arī radinieki – “sliktie” lietuvieši??!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *