J. Bordāns padzīts un nomenklatūristi(čekas radītā varza) var atkal uzdzīvot

Ja nenotikšot nekādas izmaiņas…. ! Nu nenotiks izmaiņas… , jo tie paši, “vēl uzlabotākā variantā”, palika pie varas.

https://jauns.lv/raksts/bizness/527476-skaisti-dzivot-neaizliegsiet-valsts-augsgals-krietni-pieliks-sev-pie-algas

Cik jauki, vēl nav oficiāli pie varas, bet jau spriež par “savu nabadzību”, kurai esot beidzot jāpieliek punkts. Viņiem lūk esot par maz naudas !!! Sevišķu uzmanību pievērš Kučinska sacītais(augstākās pakāpes cinisms):

Bijušais premjers Māris Kučinskis uzskata, ka politiskajos amatos pirmajā vietā tomēr būtu jābūt izaicinājumam, taču ir jāspēj arī piesaistīt spējīgus cilvēkus. “Saeima savas algas ir iesaldējusi kopš 2015. gada, un tādēļ arī formāli ir redzams šāds paliels kāpums. Kāda lielāka vai mazāka krīzes situācija valstī būs vienmēr, bet es arī atceros tos laikus, kad ministru alga bija 500 lati, bet mugurā uzvalks par trim tūkstošiem. Tos laikus taču mēs atpakaļ negribēsim,” Kučinskis vērš uzmanību uz korupcijas risku.

Šeit kāds vienkāršs, bet lietas būtību izsakošs komentārs:

Es Tas Šodien 08:35

LV grimst un visos parametros ir pēdējā vietā un par tādu darbu kliķe grib sev lielāku samaksu! Visur citur algu paceļ par darba rezultātiem!

Tikai jautājums: vai “tautas pārstāvji” sapratīs šī komentāra jēgu ?

Nu pats galvenais, ka MŪSU NĀCIJAS fāterim esot līdzšinējā alga daudz par maza. Neskatoties uz to, ka ir vairāku miljonu īpašnieks !

Lielāko algas pieaugumu iegūs Valsts prezidents, Saeimas priekšsēdētājs, Ministru prezidents, Augstākās tiesas priekšsēdētājs, Satversmes tiesas priekšsēdētājs – par aptuveni 40%, pārsniedzot 7500 eiro. Par aptuveni 30% turīgāki kļūs ministri, kuru atalgojums turpmāk būs vidēji 6700 eiro, tikpat saņems arī valsts kontrolieris un tiesībsargs. Ģenerālprokurora alga sasniegs 7280 eiro, Satversmes tiesas priekšsēdētāja vietniekam – 6500 eiro. Ministriju parlamentārajiem sekretāriem pieaugums būs visai jūtams – no līdzšinējiem 3900 uz 6000 eiro.

Kad visu šo sātanisko nejēdzību redzi, tad prāts vienkārši sāk bloķēties. Šie, kuriem paredzēta šī milzu alga ir tie, kuri Latviju šodien noveduši pie “gružkastes” ! Viņi visi būtu tiesājami par VALSTS NODEVĪBU un tās izlaupīšanu, bet notiek tieši pretējais ! Tieši tas jau arī norāda, ka visa šī varza ir cionistu atbalstīta, kuru interesēs ir iznīcināt Latvijas valsti un latviešu tautu.

Redzot “ievēlētās” partijas, kuras visas sastāv no ĢENĒTISKAJIEM ATKRITUMIEM, varam droši secināt, ka priekš LATVIEŠU ETNOSA būs tikai sliktāk, ka var tikt pasludināts par Latvijas, kā valsts, bankrotu.

Atskaites nav dotas par šiem KOVID domātajiem miljardiem !

03.11.22

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Padomajies, ka bankrots valstij? Cik ļautiņu ir izjutuši uz sava nerva i bankrotu, i jāatstāj tēva mājas bēgot, lai tik izdzīvotu ikdienu? Irstosu audeklu nav vērts glābt, bet apsaujot visus redzamos neliešus vēl jātiek klāt pie neredzamajiwm, kas viņus izliek tai politiskā teātrī un tiem ļautiņiem sazagta ir daudz vairāk par nožēlojamu deputāta algu. Protams latviešiem ir jāaizmirst un vai to nevar nesaprast visus 30 gadus? Tāpat latvietim nekas īsti lāgā nepieder savā zemē un iespējas regulēt ar nekādas, bet pašiem latviešiem nedajedz vēl līdz šaj dienai, ka paši neko nedarot āri neko saņems gala rezultātā. Lielākā daļa latviešu vienkārši neko negrib! Lai kādas variācijas latvietim piedāvātu viss jam ir nepieņemams, kā vien šķirstīt aizgājušā laika foto bildes. Īpaši par laikiem kuros pats nav dzīvojis!

  2. zemniekpaps saka:

    Cūkas uz kaušanu paliek rijīgākas.

  3. Anonīms saka:

    Tas taisnība,ka nav daudz palicis,kur atļauts brīvi izteikties. Pašlaik Telegram vietnē sit cauri visām cenzūrām GLOGER ĻJUDI kanāls. Nezinu: varbūt jāskatās pēc: gloger888@.gmail.com Kā vēl žīdi to pacieš:)

  4. AG saka:

    Bordāns, protams, nebija tas, kas uzdāvināja cionistiem 40 miljonus… :)))
    .
    .
    .
    Adminas
    Nē, Bordāns neuzdāvināja. Tādus stulbumus var runāt vai nu provokators, vai noderīgais idiots. Tev piemīt abas šīs “īpašības”.

  5. Avots. saka:

    Viens no iepriekš šeit komentējošiem mēģināja pateikt,ka ienaidniekā der ieklausīties,jo tas var arī atklāt patiesību kas nav bijusi zināma,vai ar ,,dievpalīgu,, aizmirsta. Tā tas ir.
    Šā sakarā atceros sarunu ar Esību,kad vaicāju,kas mūsu tautai ir visbīstamākais.
    ,,Jūsu tautai, viņa teica, visbīstamākais ir palikt tikai ar vienu ienaidnieku.Tas būs jūsu beigu sākums.Jums par laimi tas ļīdz šim nav draudējis,,.
    Tāpēc piemiņas dienās pateiksimies liktenim,ka tas mūs ir apveltījis ar ne vienu vien ienaidnieku,ja nevar citādi,un ja dod mums spēku tos satriekt,tad visus uz reizi.

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Ieslēdzot netā ziņas parādās raksts par – Baltais – darba sludinājumu. Nu tas tik viens piemērs, kā Latvijā piedirs cilvēkiem dzīvi, ja tas aiziet strādāt tādos uzņēmumos. Uz papīra ir sarakstītas skaistas daudzsološas krāsainas darba iespējas, bet realitātē cilvēks pāragri nolietojas un uz rokas saņem nozelojamus grašus ar ko nav īsti samaksāt par rēķiniem. Tad nu i jābrīnās, ka Latvijā ir augsts maucibas rādītājs? Tādi laiki, ka bēdz kur gribi i visur izmanto cilvēku par nožēlojamu caurumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *