Par kādu mauku- gan politisko gan tīri sabiedriski sadzīvisko !

Ir jau nepārprotami sacīts “kādā” Grāmatā: Un pēdējā laikā viņam- Sātanam, tiks dota liela vara, bet uz īsu laiku. Daudzas reizes, ja mēs aktīvi vērojam Pasaules notikumus, tad gandrīz vai jāsāk domāt, ka SVĒTO RAKSTU APKOPOJUMS ir pamatots tieši uz notikumiem Latvijā. Nu nevar Viņus(šos rakstus) attiecināt uz Igauniju, Lietuvu, Somiju vai pat Mozambiku, bet uz Latviju un Krieviju– nu vienkārši vārds vārdā.

Kas tad ir šī E. Veidemane ? Bandīta un Latvijas valsts mega- izlaupītāja jebreja A. Lemberga avīzes galvenā(galvenā, bet ne vietniece) redaktore ! Solovjovveidīgā propagandiste, kura nonāks uz apsūdzēto sola Hāgā !

Par viņu LRTT vietnē ir rakstīts ļoti daudz, bet tiem, kuri šeit iegriezušies pirmo reizi, atkārtošu pāris teikumos. Aktīvās Atmodas laika VDK štata darbiniece. Atmodas laikā kopā ar tādu pašu VDK algotu darbinieku Ivaru Godmani pildīja LPSR Augstākās Padomes(tātad, VDK) norādījumus. Dzīvoja kopā un piekopa maucību ar Godmani. Pretīga nodevības kreatūra, kura pat nekaunējās sarakstīt “romānu”- “Vīrieši manā dzīvē”. Atklāti stāstīja radio raidījumā, kā viņa slepeni filmējusi Godmani, kad tas kā trusis ”darījies uz viņas” ! Kaut ko tādu var atļauties tikai orkas- hazāržīdi(antisemīti), kuri šodien slepkavo ukraiņus.

Piedalījusies sava civilvīra Brīzes “novākšanā”, jo tas tāpat kā Biruta Loze, tuvākajās dienās taisījās laist klajā patriotisku MJUZIKLU latviešu jaunatnei. Tas nedrīkstēja notikt un kopā ar savu draugu- VDK darbinieku no 5. nodaļas(5. nodaļa bija tieši atbildīga par disidentu likvidēšanu) Indriksonu, aizraidīja Viņsaulē Brīzi !

Hazāriem un komunistiem- čekistiem, cilvēciskās jūtas ir svešas, jo viņi pārstāv sātanisko pasauli. Šodien šie ģenētiskie cilvēces atkritumi ir pilnībā nodrošinājuši savu drošību Latvijā. Visas viņu koriģētās partijas ir ieguvušas nospiedošo vairākumu. Šie draņki ar entuziasmu cenšas tēlot Latvijas patriotus, tāpat kā Ukrainas prezidents hazārs Zeļenskis ar savu draugu pus-hazāru Jermaku. Šis raksts par šo drazu radās tāpēc, ka Feisbukā bija ievietots viņas GARA šedevrs, kur katrs teikums bija pretrunā ar iepriekšējo. Domāts laikam priekš nacionāl- jefiņiem, par kādiem šī samazga uzskata visus latviešus. Tādu trulumu var uzrakstīt tikai idiots, vai provokators. Šinī gadījumā ar pārliecību varam sacīt, ka viņa ir gan idiots, gan arī provokators. Ja viņa nebūtu idiots, tad tik seklu provokāciju nebūtu publiskojusi.

Viņa piemin nabaga Bin Ladinu– pretīm liekot Putinu. Apvaino Rietumus gļēvumā, pat citējot Piontkovski. Citējums ir pilnīgi nevietā, jo Piontkovskis to sacīja pavisam citā aspektā, bet nabaga latvietis vienkāršais taču to nezina un tāpēc var šo provokāciju izplatīt. Padomājiet, kā var salīdzināt Bin Ladinu, kuram bija tikai kalašņikovi un “muca” dinamīts ar Putinu, kuram ir vairāk atom bumbu, kā visai pasaulei kopā ?

Rietumi palīdz Ukrainai neiedomājamos tempos ! Astoņos mēnešos Ukrainas armija ir pataisīta par pasaulē spēcīgāko ! Tūkstošiem Ukrainas zaldāti tiek apmācīti un ekipēti ārzemēs. Tiek doti ieroči, lai pilnībā padzītu krievu orkas no Ukrainas. Tiek darīts viss(ar sankcijām), lai Krievija sabruktu no iekšpuses, kas arī ir visu mūsu mērķis(nepieļaut atomkaru), bet tikai ne Izraēlas- hazāru mafijas. Izraēla vēl līdz šodienai nav atklāti nosodījusi Krieviju ! Viņas propagandisti brauc uz Krieviju un uzstājas Solovjova balagānos pret Ukrainu. Lūk, te tad arī slēpjas hazārietes Veidemanes apzinātais idiotisms priekš politiski neizglītotā latvieša.

Un, kas ir visi šie dzintari, leviti, kariņi…., tie paši nelatvieši, kuri uzdevušies par latviešiem ! Viņi visi ir vienas BAZNĪCAS kalpi- suharenkovisti ! Un atkal jācitē “kāda” Grāmata: Tas Kungs pasteigsies, jo savādāk tiks iznīcināta pasaule ! Mums atliek vienīgi cerēt, ka teiktais piepildīsies… .

Dievs, mūsu zeme deg, pasteidzies !

18.10.22

Vācijā hazāržīdenes Merkeles nedienas, kas var beigties ar Hāgu ! Mums priekšā stāv vēsturiskā attīrīšanās no jūdaiskās Pasaules kārtības. Gaisma un Patiesība uzvarēs !

You may also like...

10 komentārs

  1. AG saka:

    Pidaram Grantiņam Veidemane, protams, nepatīk !!!

  2. Arnis-G saka:

    Veidemane reizēm var uzrakstīt arī baltu patiesību, kad tas ir izdevīgi. Ko tad jūs piedāvājat? Gaidīt, kamēr krievu atomieroči pazudīs paši no sevis, vajag tikai ilgāk un asiņaināk pakarot? Krievijas impērija jebkurā gadījumā būs jādemontē, tikai tagad šis process tiek tīšuprāt kavēts uz ukraiņu dzīvību rēķina.
    Krievijas lielākais bieds ir zemas naftas cenas, kuras pašreizējā Baltā nama administrācija negrib vai nevar nodrošināt (atšķirībā no iepriekšējās). Starp citu, viens no Baidena pirmajiem rīkojumiem bija noņemt sankcijas no Nordstream, kuras gan pēc kara sākuma atjaunoja. Tās ir muļķības, ka Ukraina saņem ļoti lielu palīdzību militārā ziņā, vecais marazmātiķis Baidens joprojām nav iedarbinājis lendlīzes likumu, par kuru jau pavasarī nobalsoja gandrīz 100% ASV kongresa. Joprojām nav pieejama ne aviācija, ne normāla pretgaisa aizsardzība, ne tālās darbības raķetes. Neaizmirsties, ka tieši Obamas un Baidena laikā sākās Krievijas agresija, un tagad, lielā mērā pateicoties faktiski prokremliskajai ASV kliķei, pasaule nonākusi uz kodolkara sliekšņa.

  3. Neatpazinies saka:

    Bravūrīgi ir čigāni,kad vācu ganiņu nav viņiem!
    “Arbaiten! Arbaiten!” Viņiem uzsauca. Kad negana,nav strādātāji…
    Viens no tādiem,kuri rīkojās ar lieliem līdzekļiem ir Lembergs,pats vis nav saražojis labumu!
    Nu,cita starpā: čigāni,tie ir Indijas žīdi. Un ar to arī viņu noslēpumainā izcelšanās īpatnība beidzas.

  4. Valodas stūrītis saka:

    Tulki! Kad nu jūs angliski samācījušies tulkojat tekstus latviski,kāpēc jūs netulkojat visus vārdus,bet piemētājat latviešu valodu ar anglisma pabirām??? Jūsu rīcība līdzinās dzīvās dabas piegānīšanai ar samazgām un visādiem atkritumiem! Ticams arī,ka jums ir trūcīgas latviešu tautas valodas zināšanas! No jums pienākas prasīt atbildību! Ko jūs meklējat tulka darbā,kad savu darbu nespējat pildīt kārtīgi???! Jūsu bezatbildībai jānoved jūs pie atbildības!

  5. 85 saka:

    Binladens, līdzīgi arī M.Kadafi, reāli varonīgi cīnījās pret asv terorismu, slava, dzīva piemiņa kā piemērs mūsdienām no tādiem cilvēkiem.
    Arī tautas tribunālam, ukrainas teritoriāliem nodevējiem – karodziņu plivinātājiem, ir jābeidz slāvu un tuvāko republiku cilvēku naidošna, tas ir jāīsteno kā slāviem, tā pārējai pasaulei, arī latviešiem, reālmīlestībā brīvi vienojoties pret nebūtībā zūdošo parazītmehānismu. Fašisma, militārisma un sātanisma kurināšanai nav jēgas, dzīvuma vairākums šīs jūsu stulbības nevēlas.
    .
    .
    .
    Admins
    Īsta hazāra/ krievžīda runa !

  6. Arnis-G saka:

    Uz 85. Slāvus neviens nenaido, jo viņiem ir kopējs ārējais ienaidnieks – tā saucamie krievi. Krievi nav nekādi slāvi, viņi paši nezina, kas ir, bet iedomājas sevi par pasaules nabu, garīguma nesējiem un lielās ģeopolitikas veidotājiem. Ja arī tajās zemēs kādrēiz dzīvoja slāvi un balti, tad moskaļi tos ir fiziski iznīcinājuši. Moskovītu impērija ir bandītisks grupējums, ko pat par tautu nevar nosaukt, un kuram Radītājs kaut kādu iemeslu dēļ devis varu parazitēt un bendēt savus kamiņus. Paldies Dievam, līdz šim miegainie kaimiņi to sākuši atskārst, kamēr tālākai rietumu civilizācijai vēl līdz galam nav pielecis, ar ko mums darīšana, bet nu jau arī viņiem acis sāk atvērties. Diemžēl ar vēl neseno čečenu genocīdu un citām zvērībam bija par maz.
    Atgriežoties pie rietumu palīdzības, neapšaubāmi tāda ir, bet vajag skatīties patiesībai acīs. Pārliecinoši lielākais militārais spēks mūsdienās pieder ASV, kamēr pēckara Eiropa, aizrāvusies ar savām “tolerancēm” un uzaudzējusi alus vēderu, bija piemirsusi par aizsardzību. Tad lūk, pašreizējā ASV administrācija tēlo Ukrainas draugu tikai sabiedrības spiediena dēļ, un palīdz tikai tik daudz, lai neviena puse tuvākajā laikā neuzvarētu. Piemērs – ASV stāv iekonservēti ap 3000 HIMARSi, no kuriem ukraiņiem atmesti kādi 40. Neaizmirsīsim skandālu ar poļu lidmašīnām MIG, kuru piegādi arī nobloķēja ASV. Lai kā man riebtos pašreizējā Latvijas valdība, bet ja mēs tiešām esam vislielākie Ukrainas palīgi attiecība pret kopproduktu, tad vismaz par to viņiem varu stāvus applaudēt.
    Mēģiniet saprast, moskovītu impērijas sabrukums mums ir līdzvērtīgs netakarības atgūšanai, tāpēc jādara viss, lai to veicinātu. Kunga Jēzus, Dieva svaidītā, vārdā.

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Vācieši un vaciska šiltes uzkartne uz sevis ir jādzird no mazām dienām, kad nu pašam man lielākoties daudz kas nesimpatizē vaciskajas īpatnības. Skolā vācu valodas skolotāja bij ļoti skaista blondīne ar vacisku uzvārdu. Tā teikt, ka atistoties pusaudža īpatnībām man uz viņu saceltos kārtīgi, bet viņa bij vienmēr dusmīga. Kad Gorbocovs bij pie varas, tad tā skolotāja sak, ka jūs domājat Mihails ir krievu vārds? Nē! Tas ir īsts vācu vārds. Ta nu strādādams ar sadzīves tehniku īpaši man nesimpatizeja vāciska tēma, ka jādzird visas tās runas par vācu pedantiskumu un tur pretī samazgas par zhidu šaušanam. Īpaši krievu krimināli mīl visu vacisko un rajona dzīvoja kāds krievs, kas visādi apjausma visu vacisko un runāja vien par žīdiem. Tādiem žīdiem kāds ir A. Gedroics, ka Hitlers pareizi darija saudams viņus nost, kad viņam pajautāju, ko tu visu laiku cepies par tiem žīdiem? Ja ih prosto ne navizhu! Tomēr viņam bij skolas draugs, kas dzīvoja iepretī resns īsa auguma žīds un arī mīlēja visu vacisko protams ieskaitot vācu vilku suņus. Suns viņam bij skaists, tad nu tas zhidu nīdējs rakstīja vēstules uz Israelu savam draugam, kad tas ar ģimeni bij aizbraucis. Kā tā, ka tu nisti zhidus, bet vēstules raksti savam labākajam skolas draugam zhidam? Tā nu ar tādiem Gedroiciem ar tēma visu laiku viena virzienā, bet pats nemana, ka savas netīrās fantāzijas ir izlicis pasaulei uz apskati. Ta nu turpinot par Morāli & Mērķi. Kāds īstens 100 %latviets piedāvāja man iet strādāt kādā bodē tirgot sadzīves tehniku. Īpaši strādāt ar cilvēkiem tirdzniecība vairs negribējās, bet apstākļi un izdevīgs darba laiks, ko vēl varu pa dienu izmantot aizcapojot pa savām interesēm. Tā teikt nobastot oficiāli atļautā laikā, bet ieejot pirmo reizi direktora kabinetā bij jāpasteidzas, kā var tas direktors pats saprast, kas ir kas tai kabinetā? Direktors ta bij patiesi lietiņš, bet nožēlojami naivs un arī viegli prātīgs atieciba pret cilvēkiem kolektīva. Razpigajs! Pirmā inventura stāv kāds kantains ledusskapis Libheer ar tādu cenu, ko neviens normāls cilvēks negrib uzlikt. Dizains vienkārši kaste salīdzinot ar stilīgiem korejiešiem pa pusi izdevīgāku cenu! Tā teikt, ka nekāda sexiguma un pievilcības līdzīgi Merkelei. Kāpēc tam Heram nav pareizais kods? Visi pārdevēji izvairās tieši atbildēt un vien nosaka, lai tas Hers stāv ar to kodu, jo to tāpat neviens nepirks. Pārdot neiespējami, lai arī stāsti, cik tas labas kvalitātes uzmanību ne pievelk arī turīgāki ļautiņi, kas lielākoties ir protams krievi un viņi tādu Heru negrib vien nosaukuma dēļ. Nu var stāstīt par Bordanu vai Gedroicu, ka tie ir 100 % letini, bet tomēr neiestastis nekādi. Turpretī letiniem bieži pienākas dzirdēt par sevi, ka viņi esot kaut kādi vāciska jaukuma ļaudis. Ja paskatās uz tām sejām, kas cenšas sevi izcelt to vacisko piederību, tad vien tādi paši padebiliki sanāk kāds ir Gedroics.

  8. Drosma saka:

    Jautājums AG. Kā jūs domājat , ja paveca sieviete tetovējas , vai tas palielina viņas sexuālo pievilcību? Tad nemaz nebūtu jāguļas zem ķirurga naža , kā to dara citas vecīgas daiļavas pasaulē ?.

  9. Ali-Baba saka:

    Tu pats ,Grantiņ,te piekop zhiidu taktiku …

  10. Hāga saka:

    Corona pasākumi: Hāgā iesniegta sūdzība par tautu slepkavošanu.
    Apsūdzētas tiek sekojošas personas:
    • Dr. Anthony Fauci, NIAID direktors (Amerikāņu pētniecības centrs);
    • Dr. Peter Daszak, EcoHealth Aliances prezidents;
    • Bill Gates;
    • Melinda Gates;
    • Albert Bourla, Phizer valdes priekšsēdētājs;
    • Stephane Bancel, Moderna valdes priekšsēdētājs;
    • Pascal Soriot, Astra Zeneca valdes priekšsēdētājs;
    • Alex Gorsky, Johnson&Johnson valdes priekšsēdētājs;
    • Tedros Adhanom Ghebreyesus, PVO ģenerāldirektors;
    • Boris Johnson, Apvienotās Karalistes premjerministrs;
    • Kristopher Whittey, Apvienotās Karalistes vadošais medicīniskais padomnieks;
    • Matthew Hancock, kādreizējais Britu Veselības un Sociālās Aprūpes valsts sekretārs;
    • June Raine, Britu Medicīnas un Veselības Aprūpes produktu biznesa vadītāja;
    • Dr. Rajiv Shah, Rokkefelleru fonda prezidents;
    • Klaus Schwab, Pasaules Ekonomiskā Foruma prezidents.
    Avots: https://www.kla.tv/21968

    Saraksts nav pilnīgs un Grantiņš arī tur vēl nav ….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *