Politologs Rajevskis vai polit pabira-cionistu rupors ?

Visa slepkavnieciskā Latvijas čekas mašinērija jau gadiem piestrādāja pie tā, lai iznīcinātu J. Bordānu ! Visa Latvijas represīvā struktūra ir Anti-amerikāniska un anti-NATO.

https://jauns.lv/raksts/zinas/523338-kapec-attistibaipar-neparvareja-5-barjeru-un-neiekluva-jaunaja-saeima

Šis Ciānas darbonis(Rajevskis) jau vairākkārt ir nonācis LRTT uzmanības centrā: Palasiet par šo nelieti Rajevski šeit, kur viņš ar savām Ciānas melu gļotām aplej JKP. Viņam visi tie, kuri balso par laupītājiem un slepkavām, esot sasnieguši BRIEDUMA PAKĀPI. Par šiem vārdiem šim zemes tārpam vajadzētu mēli izraut:

Šeit viņš “apmauto” tautu dēvē par brieduma pakāpi sasniegušo(man personīgi šis čekas propagandists atgādina hemoroīdu homo sapiens fasējumā) !

VDD “politologs” Rajevskis: “Var cerēt, ka mazāk vēlētāju gāja vēlēt par kādu sarakstu tāpēc, ka pazīst tajā kādu populāru cilvēku, nemaz nezinot, par ko partija iestājas, kas tā ir, kāda ir tās ideoloģija un ar ko tā nodarbojas. Ir cerība, ka mūsu sabiedrība sasniedz brieduma pakāpi. Protams, jaunas un atpazīstamas sejas politikā ir noderīgas, bet tām būtu jābūt ar vismaz kaut kādu saistību ar partiju.”  

Kā jau sacīju, šodien nav nekāda vajadzība veikt brutālu vēlēšanu rezultātu viltošanu. To var veikt pēc putiniskās televīzijas: solovjova , skabējevas vai kiseļova metodes. Melot un apliet ar dubļiem sev nevēlamos tik ilgi, līdz paši sāk tam ticēt. Kādi tikai meli netika gāzti uz J. Bordānu, kad viņš pieteica karu oligarhiem !

Galvenie nomelnotāji bija un ir Lato Lapsa un Lemberga MĒDIJS NRA. Arī citi daudz neatpalika. Gan Lapsa, gan Lembergs ir izteikti cionistiski nacisti- antisemīti(hazāru mafijas atribūti) savā visdziļākajā būtībā. Vainīgs, protams, daļēji bija arī pats J. Bordāns, jo viņš tik pat kā nereaģēja uz visiem šiem meliem, bet vajadzēja, jo bija taču Tieslietu ministrs. Melus nevar “palaist” nesodītus, tad tie kā sniega velta bumba pieaug ar neiedomājamu ātrumu un sāk veidot viltus patiesību uz kuru, ar interneta troļļu palīdzību, uzķeras “sadzīves nomāktais” latvietis. Tā tas notika arī šoreiz. Tas, kurš gribēja Latviju ievest LIKUMĪBAS SLIEDĒS, tika nepelnīti padzīts. Laurus plūca izteikti bandīti ar K. Kariņu, A. Lembergu un U. Sesku priekšgalā. Kaut gan šos cilvēces deģenerātus, kuriem tautai nozagtie miljoni atrodas ārzemju bankās, vajadzēja jau pirms gadiem divdesmit aizbāzt aiz restēm vai pat publiski izpildīt ASM ! Tas pats attiecas uz visu nelikumību piesedzēju, tā saucamo NĀCIJAS TĒVU– latviešu tautas slepkavas- poļitruka, hazāra Jonasa Levita spermas produktu- Egilu Levitu, kurš ir pieskaitāms jau pie ģenētiskajiem meļiem- ģenētiskajiem civilizācijas atkritumiem ,kurš kļuvis par visas tautas apsmieklu !!!

Cīņa pret J. Bordānu nav tikai Latvijas apmēros, bet pat ES ietvaros ar tādiem bandītiem kā bijušais NATO šefs Rasmusens un Vācijas Federālā izlūkdienesta BND šefs Hanings, kuri savu Krievijā nelikumīgi iegūto naudu glabāja Latvijas gangsteru bankā un, protams, arī zaudēja to ! Vainīgs pie tā visa “izrādījās” atkal J. Bordāns, bet ne šie krimināslelementi- putiniskie provokatori ! Bet, sātanisma laikmets, ar putinisko A. Mekeli priekšgalā, jau norietējis. Priekšā, sakarā ar Ukrainas varonīgo cīņu pret vampīrisko Krieviju, stāv Jaunais laikmets, kurā sātanistiem vairs vieta neatradīsies !

Visi šie sātaniskie izdzimumi, kuru priekšā Sinagogās klanās visi Latvijas politiķi, nav nekādi semīt- ebreji, bet visprimitīvākie sātanisti, kuri okupējuši senās ebreju un palestīniešu zemes, un veic neiedomājamu genocīdu pret viņiem- īstajiem semītiem ! Pret L. Grantiņu šie viltus izdzimumi: Kronberga & Treļs, kuri kalpo jebreja Riharda Bunkas slepkavu kantorim, ir sarakstījuši simtiem lappušu garus apvainojumus NACIONĀLĀ NAIDA KURINĀŠANĀ, kaut gan viņu pašu vieta ir HĀGAS TRIBUNĀLA katakombās.

Bet nekas nav mūžīgs ! Jo ilgāk šie nolādētie čekas fīrētie smirdoņas būs pie varas, jo traģiskākas būs viņu beigas !

04.10.22

Lūk, šeit ir īstie smītebreji, nevis Latvijas suharenkiskie švaļi, pie kuriem klanīties steidzas visi Latvijas vadošie !

You may also like...

14 komentārs

  1. Valodas stūrītis saka:

    “Cilvēkiem pēc 50 gadu vecuma ieteicams reizi gadā veikt skrīningu.”
    — Ko ieteicams reizi gadā veikt cilvēkiem pēc 50 gadu vecuma??? ??? ??? Runājiet latviski!

  2. Pie valodas stūrīša saka:

    “Mūsu partijai ir ofigenijs reitings!”
    —“Pilsoni! Pastāstiet lūdzu latviski,ko jūs ar to gribējāt teikt!”

  3. amatnieks nemasons saka:

    Viss,kas ir uzrakstīts ir kā ar lielo ,,frici” naglai pa galvu!

  4. Uzmanību! saka:

    Apvērsums Latvijā.

    Nu… visa Rīga jau burbuļo, ka Ventspilī apspriež ZZS (16)+ AS (15)+ L1V (9)+izsenie Ventspils draugi NA (13) = 53 koalīciju… viss kā vecos laikos – 3A un ”nacionāļi”:)

    šī na un AS retorika vieš aizdomas, ka nav tālu līdz aināram un zemniekiem koalīcijā. Šajā gadījumā tik cerība, ka ValstsGriba to nevēlēsies pieļaut. Un tad pārvēlēšanas

    Te ir nianse, 0 iespejamiba, ka si kompanija piedavatu parvelesanu Levitam. Savukart arkartas velesanas saja gadijuma nozimetu NA beigas un AS pie 5% robezas.

    Pat rosļikovs būtu gatavs piedāvāt jebkādu pārvēlēšanu jebkam

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Vai pat ASM. Vai vajag vēl uzturēt cietumos tos zagļus un slepkavas, lai pēc atsedesanas tie atkal turpinātu savas darbības? Pats svarīgākais, ko arī viņi izdarīja 90 tajos, ka atcēla nāves sodu aizbildinoties par zagļu un slepkavu cilvēciskajām īpatnībām, kas var atdzimt atsedesanas laikā. Bordans nav spējis un nespēs kāds cits viņus apšaut! Tauta pati nekā nespēja un nespēs sev par labu izdarīt jel ko. Amerikāņi? Daudz jau no viņiem ir bijis labuma latviešiem? Visus Pārkārtošanās procesus Soviet telpā koriģēja no viņu krasta un zhids ar krievu zaga milzīgas bagātības. Amerikāņi nebij ieinteresēti? Bija un ir ieinteresēti latviešu postā tāpat, kā krievi ar žīdiem. Israels vēsturiski vispār nav žīdu zemes. Tajā senajā pasaulē zhidi bij tādi paši tautu atkritumi – Habiru =Pabiru =Pabiras, kas izvēlas vienmēr pāriet izdevīgāka pusē krīzes brīdī, kad notiek karš. Vēsturiski tādi viņi ir bijuši vienmēr un piemērs jau vien (Sovietu impērijas Pārkārtošanās procesi.

  6. Anonīms saka:

    Vai kāds to var pateikt; kāpēc cilvēki Saeimā nebalso pēc savas sirdsapziņas,bet balso tā,kā kādi saka balsot? (Iepriekšzināmo balsu vairākums). Vai viņi visi ir cilvēkveidīgi roboti?

  7. Maiss ir caurs. saka:

    Tas plakats jau feins,bet paprasiet tam hasidam,ko vins domaa par Kristu un neziidiem…
    Un klabinaas savu ,,abadabaduba,,, tapat ka lidz shim. Un dievs vinam ragains,ka vinjhs pats.
    Tora ar PLAANU – vina svetie raksti…
    Jo nekas tur nemainaas.

  8. no ziņu pārskata saka:

    Krievijas kara korespondenti pasmējās,ka ukraiņu pozīcijās atradušies Maksimova sistēmas ložmetēji. Tādus izmantoja abos pasaules karos.
    Rietumvalstu žurnālisti savukārt smejas par Krieviju,tai neesot vairs nekādas tehnikas,viss esot iznīcināts.
    Nu tāda spriedelēšana ir naiva. ‘Maksima’ ložmetējs nemaz nav švaks ierocis. Un,kamēr karā Ukrainā vēl neredzam unikālo 4×4 “GAZ-56” modeļu automašīnas no Krievijas konservāciju noliktavām. Un vēl 3.Reiha vācu tehniku no konservācijas Kēnigsbergā,tikām nevaram spriest par Krievijas tehniskā parka izsīkšanu. Sanāk,ka ir vēl daudz,daudz,ko utilizēt,ieskaitot cilvēkus.

  9. Anonīms saka:

    Nepsiho, Linardiņ, Progresīvie izpisīs tevi vēll labāk kā Konservatīvie !!! :))

  10. Pārmaiņas saka:

    Pat nezinu kam jānotiek, lai cilvēce spētu atbrīvoties no sarkanās sērgas, kuri melo un izliekas vienlaicīgi.
    https://youtu.be/7JH2fyLAmiU

  11. Pārmaiņas saka:

    Tajās valstīs, kur čeka tiešām strādā un neizlaižas izvirtībās un pašpārliecinātībā kā tas bija Ukrainā, tur vispār nekāda opozīcija netiek pieļauta, ir tikai opozīciju imitējoši veidojumi un ekonomiski konkurējoši grupējumi. Tā teikt, demokrātija po ruski, īstenā krievu stilā.
    https://youtu.be/VKKdwq1BmFU

  12. 85 saka:

    Virspretlikumīga uzmanības zagšana fiksēta komentētāja “Uzmanību!” 5. oktobra 7.50, komentārā, tiek kvalificēta kā virspretlikumīga manipulācija ar cilvēkveidola vēli kā kolektīvās jēgas uzbūves būtības apziņas vēli ( vissaprotami pašsaprotamu dieva liktu dzīvvēli ), tāpēc komentāra autors (-re) tiek nosodīts tādā mērā, lai neatkārtotos turpmāk.
    “Kas” attiecas no “latvijas” “republikas” “vēlēšanām”, “balsošanas”, velna bērnu piedāvātām “iz_vēlēm”, un arī ir virspretlikumīgs feiks, tāpēc parazītmehānisms zūd nebūtībā no pasaules

  13. Anonīms saka:

    Tad,kad visas valstis tiks apbūvētas ar dzeloņžogiem,videoizsekošanu,automātiskajiem patšāvējiem: valstīs sāksies cilvēku vajāšanas. Vajās tos,kas ar miesu un dvēseli nepakļausies ciparu @ Sātana sistēmai.
    .
    .
    .
    Admins
    God.Anonīm, Sātans neslēpjas ciparos, bet cilvēka Apziņā. Ar tumsonību nevajadzētu lielīties, “anonīma kungs”.

  14. Anonīms saka:

    Grantin tu to sātanu esi redzējis, ka zini, kur tas slēpjas? Pēc svēto teiktā satans iemiesosies pasaules valdnieka tēlaa un būs visai pasaulei redzams par apbrīnas skaistu i ļoti gudru valdnieku, ka pat svētie pievilsies. Tev derētu ieskatīties dziļāk tai revolūcijas netīrības, kur latviešiem bij liela pieredze cirst galvas nost nepaklavigahiem. Sēdēdams ar Kgbeshniku runājot par vēstures bēdām un Latviešu Pareizticīgo Svēto viņš nevarēja nepiekrist, ka nekas viņiem nelīdzēja un tīrīja viņus bez žēlastības un pats viņš tika audzināts pret ticīgiem izturēties, kā liek ežiem. Lielā mērā arī taisnība komunistiem, bet paši viņi tās struktūras sen pārvalda tikai nevajadzīgos vajag attīrīt. Latvieši tais tīrīšanas darbos piedalījās un arī samos laikos nekā jauna nebūs. Nebūs zīmes, tad neapzimogotie būs bīstami apzimogotajiem. 19. gadsimts latviešu tapšanas procesā radīja īpašu sabiedrības daļu, kas sevi uzdot par nācijas gaismekļi, bet ir vien lucifera gaismnesi. Tātad piedirseji un arī tavi penteri par cilvēku tiesībām tāda pat piedirsanas vien ira.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *